inşallah guzel haberlerle gelirsin zerenpınar dualarımız seninle inşallah hatalı dır test bişeyı yoktur bebeğinin
Benım tam ortada herhalde doktor oraya tutuyor cihazı.. böyle olması normalmi illa sagda veya soldamı olmalı.. hiçbir bilgim yok bu konuda? bu ay sonu kontrolum var 13 haftada olucaz belkı söyler cinsiyetini.. Başlarda erkek diyordum herkes erkek diyor (hissiyat olarak tabi) ama ben artık kızım diye seviyorum nedendir bilmem.. Babamıza dans ediyoruz kızımla birlikte, babamıza dırdır yapıyoruz kızımla birlike vs =)) hayırlısı olsun.. İlk cocuk olduğu için ha kız ha erkek hiçmi hiç farkıyok..
Bende sizlerden duyduğum kadarıyla sormuştum doktora bebeğim sağdamı soldamı diye güldü bana bebek sağda yada solda olmaz tam ortada olur dedi zaten probuda sürekli göbek deliğimin baya bi altına koyup bakıyor
Merhaba arkadaşlar. Tam adet günümde başlayıp bir buçuk gün süren kahverengi kanamam oldu. Doktor düşük engelleyici iğne ve progestan verdi. Aranızda başına böyle birşey gelen var mı? Bir de on gün önceki muayenede bebeğim 6+0 günlük çıkmışken, dün devlet hastanesindeki muayenede 6+1 gün çıktı. Kalp atışları hala karından duyulamadı. Sizce böyle birşey olabilir mi. Bebek on günde bir gün gelişmiş olabilir mi? Hastane farkı mı acaba? Çok üzgünüm, stresliyim
Kizlar dun yazdiklarinizi okudum gecte olsa ama cvp yazma firsatim olmadi dun ne kadar dr varsa hepsini aradim aile hekimimeee gittim aile hekimim ya testin yanlis yapildigini yada bebegimi kaybettigimi degerimin dustugunu soyledi cunku 1.500 ck dusuk bi deger bugun saat 1 gibi hastanede olucam hersey aydinlanacak gozume uyku girmedi aptql gibiyim bakalim dr ne dicek dualarinizi eksik etmeyin kizlaarrr
Ben kizmda 16haftammdan once bisey hissetmemistim tam 16haftalikken vurmustu muhtesem bir duyguyduya hamileligin en guzel yanida onu hissetmek zaten simdiye kadar bisey hissetmedim elim hep karnimda ama yok daha erken 11.hafta icindeyiz..kızlar bişi sorcam özellikle tecrübeli anneler size sesleniyorum
2 gündür sanki bebeğimi hissediyor gibiyim,hani etin seyrir derler ya öle oluyo,hele gece sanki o an karnımda kelebek kanak çıprmış gibi oldu.
böyle bişey mümkünmü,hissettiğim şey bebeğimdir demi?yoksa daha erkenmi?
Bende 16da hissetmstim..Daha erken gibi ama, ben 16. haftada hissetmiştim, ona bile erken dediler.
Canim ya insallah hayirli haberlerle gelirsin...Kizlar dun yazdiklarinizi okudum gecte olsa ama cvp yazma firsatim olmadi dun ne kadar dr varsa hepsini aradim aile hekimimeee gittim aile hekimim ya testin yanlis yapildigini yada bebegimi kaybettigimi degerimin dustugunu soyledi cunku 1.500 ck dusuk bi deger bugun saat 1 gibi hastanede olucam hersey aydinlanacak gozume uyku girmedi aptql gibiyim bakalim dr ne dicek dualarinizi eksik etmeyin kizlaarrr
Canım çok bilgin yok ama bilgidiğim kadarıyla kahverengi lekelenmelerden korkmamak lazımmış kırmızı olmadığı sürece sorun yokmuş öyle söylemişti doktor eğer olursa korkma falan diye.. Bebeklerin gelişimi adet tarihine göre değilde ultrasondaki gelişimlerine göre değişiyormuş mesela benim bu hafta bebek 1 hafta önde göründü ilerleyip gerileme durumu olabiliyor sanırım. Kalbini ferah tut inş her şey yolundadır
canimm tsk ederimmmm...bebegimin elleri kolllari oynuyorduuuu ayy nasill agladimmm...babasi da gordu minigi...hafif pihtilar olusmuss rahim kasilmiss ben hissetmedimmm arada agrim oluyordu...haftada 1 igne verdi...felaket bas agrisi yasiyordum 3 gundur genenlllikle gece oluyorrdu ona da ilac verdii...hersey ylundaaa cok sukur kistim de var ama kaybolur dedi doktorumm...bizden simdlik bu kadarrr resim eklemek isterdimmm bebegimin
Doktora korkuyla gidip agzım 5 metre acık cıktıgımdan neredeyse hiçbirşey sormak aklıma gelmiyor. zamanla sorarım.. 2.3. hamılelı olup veya araştırmış olan varsa diye şimdiden merak ettim..
Selam arkadaslar bende aranizdan cekiliyorum doktor bebegimin hic gelismedigini soyledi cok kucuk kalmis kalbini dinletmek istedi ama kalbi atmadi o an sanki benimde kalbim durdu cok zor anlar yasadim bugun kurutaj olmak zorunda kaldim.sizinle 6-7hafta heyecanlarimi paylastim cok guzel gunlerdi.Hepinize saglikli,mutlu hamilelikler diliyorum Insallah Eylulde hepiniz bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz.
HEPINIZE TESEKKURLER.....
sevgililer günümüz kutlu olsun kızlar
Kizlar dun yazdiklarinizi okudum gecte olsa ama cvp yazma firsatim olmadi dun ne kadar dr varsa hepsini aradim aile hekimimeee gittim aile hekimim ya testin yanlis yapildigini yada bebegimi kaybettigimi degerimin dustugunu soyledi cunku 1.500 ck dusuk bi deger bugun saat 1 gibi hastanede olucam hersey aydinlanacak gozume uyku girmedi aptql gibiyim bakalim dr ne dicek dualarinizi eksik etmeyin kizlaarrr
kızlar bişi sorcam özellikle tecrübeli anneler size sesleniyorum
2 gündür sanki bebeğimi hissediyor gibiyim,hani etin seyrir derler ya öle oluyo,hele gece sanki o an karnımda kelebek kanak çıprmış gibi oldu.
meraba arkadaşlar,benim bugün tam 6. haftam,daha babaya söylmedimmmbuğün patik aldım fenerbahçeli bide babamı seviyorum zıbını aldım kargoya verdim yarın babamıza gidecek ,okadar heyacanlıyımki nasıl tepki verecek acebaaaaaa
kızlar bişi sorcam özellikle tecrübeli anneler size sesleniyorum
sabah markete gittim yoruldum. geldim duşa girdim hafifte açtım ılık duş alsam bile kalbim atıyor gebelikten sonra oldu. az önce duştan çıktım nasıl başım dönüyor ve titriyorum elma yedim hemen. eşimi aradım oda korktu yalnızım ve hala tuhaflık var içim çekildi sanki. geçer dimi kızlar korktum yaa
slm kizlar nasilsiniz kismetse benim bebegimde eylulde gelecek ama ben henuz ultrasona gidemedim ayin 26sinda gidecegim insallah hersey yolundadir .....
ne kadar güzel bu zamana kadar dayanabilmişsin :) bana kalsa hergün gider bakarım o derece merak ediyorum ama haftada bir ile idare ediyorumgüzel haberlerle dönersin inşallah.. bu arada hiç doktora gidip kan testi de vermedin mi??
bende de oluyor, çok hafif bir buhar bile olsa sanki nefes alamıyorum gibi oluyor, hafif başım dönüyor sanki.. o yüzden ben de eşim evdeyken alıyorum artık duşumu,o da arada kontrol ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?