2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah guzel haberlerle gelirsin zerenpınar dualarımız seninle inşallah hatalı dır test bişeyı yoktur bebeğinin

ay canım karıştırdım isimlerinizi bundada vardır bi hayır aşk aşk aşk bu dileklerim senin için ve zerenpınar için de inşallah sağlıkla gelirsiniz

Bende sizlerden duyduğum kadarıyla sormuştum doktora bebeğim sağdamı soldamı diye güldü bana bebek sağda yada solda olmaz tam ortada olur dedi zaten probuda sürekli göbek deliğimin baya bi altına koyup bakıyor

Sağ veya sol yumurtalıkta gelişen yumurta spermle fallopi tüpünün başında buluşup döllendikten sonra rahme iniyor ve tutunuyor.O nedenle sağı veya solu yok.Rahmimiz tam ortada.Göbek deliğinizin 5 parmaktan biraz daha fazla altında.

ask_ask_ask senin için ve tüm hamileler için dua ettim insallah test sonucunda bi hata vardır. akaşama geldigimde güzel haberlerini okurum.

Canım çok bilgin yok ama bilgidiğim kadarıyla kahverengi lekelenmelerden korkmamak lazımmış kırmızı olmadığı sürece sorun yokmuş öyle söylemişti doktor eğer olursa korkma falan diye.. Bebeklerin gelişimi adet tarihine göre değilde ultrasondaki gelişimlerine göre değişiyormuş mesela benim bu hafta bebek 1 hafta önde göründü ilerleyip gerileme durumu olabiliyor sanırım. Kalbini ferah tut inş her şey yolundadır

canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin..

Ben kizmda 16haftammdan once bisey hissetmemistim tam 16haftalikken vurmustu muhtesem bir duyguyduya hamileligin en guzel yanida onu hissetmek zaten simdiye kadar bisey hissetmedim elim hep karnimda ama yok daha erken 11.hafta icindeyiz..
Daha erken gibi ama, ben 16. haftada hissetmiştim, ona bile erken dediler.
Bende 16da hissetmstim..
Canim ya insallah hayirli haberlerle gelirsin...

Kzlar evet evde duyulan cihazlar bu 12 haftadan once duyulmaz hatta saglik ocaginda bile 16.haftada gel anca ozaman duyariz dedi zaten ohaftalardan sonra sese ihtiyac olmuyor hissettigin icin bende aldim bence gereksiz..

Teşekkür ederim canım. Ben de öyle biliyorum ama hiç belli olmuyor işte Ağrı sızı yok çok şükür. Bebeğini kaybeden arkadaşları okudum daha da üzüldüm ( Allah onlara sabır ve yeniden sağlıklı bir bebek nasip etsin. Bizlere de sağlıkla yolumuza devam etmeyi ve bebeklerimizi kucağımıza almayı...

sabah markete gittim yoruldum. geldim duşa girdim hafifte açtım ılık duş alsam bile kalbim atıyor gebelikten sonra oldu. az önce duştan çıktım nasıl başım dönüyor ve titriyorum elma yedim hemen. eşimi aradım oda korktu yalnızım ve hala tuhaflık var içim çekildi sanki. geçer dimi kızlar korktum yaa

maşallah maşallah. doktora gidip gelenlerin yazdıklarını okudukça inanılmaz duygulanıyorum. bebişlerimiz sağlıkla biraz daha büyüse de onları direk hissedebilsek.

Doktora korkuyla gidip agzım 5 metre acık cıktıgımdan neredeyse hiçbirşey sormak aklıma gelmiyor. zamanla sorarım.. 2.3. hamılelı olup veya araştırmış olan varsa diye şimdiden merak ettim..

ahahhaha aynen bende senin gibiyim. gitmeden onu sorcam bunu sorcam, dr yanına giriyorum hemen ultrasana alıyo ondan sonra bendeki soruların hepsi yok oluyor.

canım en kısa sürede, çok daha sağlıklı bir gebelik yaşarsın inl.

sevgililer günümüz kutlu olsun kızlar

Teşekkürler.. Herkesin sevgililer günü kutlu olsun.. keyfini çıkartın..

inşallah test yanlıştır canım.. sende kontrolden yüzün gülerek çıkarsın. bizede mutlu sağlıklı haberler getirirsin.

canım benim ilk kızım da çok erken seğridi ben kızımı 12 haftalıkken hissetmiştim...

kızlaaar
doktordan geldim şimdi doktorum sağ olsun erkenden cinsiyetini soyledi
% 80 erkek dedi zaten rüyamda iki kere erkek bebek görmüştüm ablamda görmüş esmer bir erkek çocuğu
ama kesin değil tabi % 80
birde ikili test yapıldı ense kalınlığı normal dedi kan aldılar sonuç 1 hafta sonra çıkacak

canım akşam bu mesajı okuyunca çok özenmiştim sana
bu gün bende cinsiyetini öğrendim babamız işte henüz haberi yok
akşama 3 çift ve bir tek arkadaşımızla beraber yemeğe gidiyoruz bende senden taktik çalıyorum
bu gün mavi bir bebek eşyası alıp akşam eşime sevgililer günü hediyemi vericem bende
fikir için çok sağol

bende bugün doktora gittim ve bebişimi gördüm 11 mm olmuş :) bazı arkadaşlar hissetmeye başlamış bende hissedermiyim diye sordum da doktora, dr sağolsun bu göbekle biraz zor dedi bana zayıf anne olsaydım birkaç hafta sonra belki hissedebilirmişim.. yani belki de hissediyorsundur pikoloman, ne güzel maşallah

slm kizlar nasilsiniz kismetse benim bebegimde eylulde gelecek ama ben henuz ultrasona gidemedim ayin 26sinda gidecegim insallah hersey yolundadir .....

bende de oluyor, çok hafif bir buhar bile olsa sanki nefes alamıyorum gibi oluyor, hafif başım dönüyor sanki.. o yüzden ben de eşim evdeyken alıyorum artık duşumu,o da arada kontrol ediyor

slm kizlar nasilsiniz kismetse benim bebegimde eylulde gelecek ama ben henuz ultrasona gidemedim ayin 26sinda gidecegim insallah hersey yolundadir .....

ne kadar güzel bu zamana kadar dayanabilmişsin :) bana kalsa hergün gider bakarım o derece merak ediyorum ama haftada bir ile idare ediyorum güzel haberlerle dönersin inşallah.. bu arada hiç doktora gidip kan testi de vermedin mi??

insallah canim ama malesef gidemiyorum kalp atislarini duyduktan sonra bidaha gidemedim bende meraktan catliyorum aslinda ama burada isler sanirim boyle yuruyor ben yurt disinda yasiyorum da malesef...sanirim 12 haftadan sonra kan testleri baslayacak yani suan icin hic birsey yapmadim....

bende de oluyor, çok hafif bir buhar bile olsa sanki nefes alamıyorum gibi oluyor, hafif başım dönüyor sanki.. o yüzden ben de eşim evdeyken alıyorum artık duşumu,o da arada kontrol ediyor

Zaten 3.aydan sonra duş alırken eşinizin arada sizi kontrol etmesi iyi olur.Bu zamandan itibaren vücut, değişen ağırlık merkezine hemen alışamayabiliyor.O nedenle sendelemeler, tökezlemeler, düşmeler olabilir. Beni ilk hamileliğimde doktorum bunun için uyarmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…