kızlaaar
doktordan geldim şimdi doktorum sağ olsun erkenden cinsiyetini soyledi
% 80 erkek dedi zaten rüyamda iki kere erkek bebek görmüştüm ablamda görmüş esmer bir erkek çocuğu
ama kesin değil tabi % 80
birde ikili test yapıldı ense kalınlığı normal dedi kan aldılar sonuç 1 hafta sonra çıkacak
Kizlar merhaba drdan yeni geldim ilk isim buraya yazmak oldu dra kan sonucumla beraber gittim drun ilk dedigi normal degil bu dedi daha sonra ustten muayene etti ve bebegimi goremedi hic bisey gosukmuyoduki bende baktim gercekten gorunmedi sonra alttan muayeneye aldi gorduk bebegi ama bu seferde kalp atisini goremedi bidaha kontrol etti kalp qtisini gorduk ama bi garipti gecen hafta hareket eden bebek put gibi duruuodu ve kalp atislari zor gozuktu ve daha once gordugum gibi canli bi atim degildi sanki bebek var ama 10 hafta 1 gunluk dedi 1 hafta gerileme var alt ust oldm kizlar cok kotuyum anlatamam size bir hafta sonra bugun cagirdi yine alttan bqoicam dedi bu ne yaa nawil oluyo bu bittim ben mahvoldum
ayy canım olumsuz düşünme bol dinlen dua et biz de dua edicez
inş normale dönecek
bu arada cinsiyetler başlıyor yavaş yavaş ortaya çıkmaya haftaya bende gidicem özel başlıyorum doktora ultrason cihazı son model belki benim de belli olur
Kizlar merhaba drdan yeni geldim ilk isim buraya yazmak oldu dra kan sonucumla beraber gittim drun ilk dedigi normal degil bu dedi daha sonra ustten muayene etti ve bebegimi goremedi hic bisey gosukmuyoduki bende baktim gercekten gorunmedi sonra alttan muayeneye aldi gorduk bebegi ama bu seferde kalp atisini goremedi bidaha kontrol etti kalp qtisini gorduk ama bi garipti gecen hafta hareket eden bebek put gibi duruuodu ve kalp atislari zor gozuktu ve daha once gordugum gibi canli bi atim degildi sanki bebek var ama 10 hafta 1 gunluk dedi 1 hafta gerileme var alt ust oldm kizlar cok kotuyum anlatamam size bir hafta sonra bugun cagirdi yine alttan bqoicam dedi bu ne yaa nawil oluyo bu bittim ben mahvoldum
Lütfen üzülme.Herşeyin hayırlısı...Doktorun bunun açıklamasını yapmadı mı?Bu gerileme ve zayıf kalp atışları ne demekmiş?Bu hafta moralini bozma,metanetini koru.Dur bakalım.Doktor sana kürtaj dememiş bak.Demekki bebeğin tutunması için bekleyecek...ki bu süre içinde kötü bişey bile olsa üzme kendini.Sağlıklı olmayan bebek düşer,alınır diyoruz hep.Bunu unutma lütfen.
arkadasim moralini bozma hemen insallah bi sorun yoktur
Dr aciklama soyle yapti ben bebege bisey oldu sandim dedi ama kalp atisi var yasiyo dedi kurtaj falan demedi kanaman sikayetin yoksa beklicez dedi kanaman agrin olursa gel dedi ama bnm anlamadigm su 10 haftalik bebek nasil karindan gozukmez daha once gormustum bebegon resmine bakiyorum alttan bakip verdigi boyu falan iyi gozukur yani ama hiiic bisey gozukmedi dra sordum ama hic bi cvp vermedi kafam karisti ve hicvhareket etmedi eli kolu bole belli degildi yusyuvarlak bisey var resimde
Bebek kendini gizliyor olamaz mı?Derinde olamaz mı?Doktorun ulrtason cihazı hassasiyetini kaybetmiş olamaz mı? Hem böyle anormal durumlarda benim jinekoloğum beni uzman radyoloğa gönderirdi. Jinekoloğun doppleri ile radyoloğun elindeki cihaz kıyas kaldırmaz.Radyolojinin ultrason cihazı çok daha gelişmiştir,daha hassastır.Seni niye bir radyoloğa göndermedi?
canim uzulme ya normale donecektir insallah vardir bundada bir hayir bak kalbi atiyor cok sukur......
ask_ask_ask her zaman gittiğin doktora mı gittin?? belki de son gittiğindeki doktorun makinesi eskidir? çok farkediyor çünkü..
Evet ayni dra gittim hamileligimin basindan beri gittigim dr ayni oda ayni cihazla bakildi bi hafta once gordm hareketlerini ozamanda 10 haftalikti bugunde 10 hafta 1 cikti kagam allak bullak oldu karindan bebegi birak kese bile gozukmedi ama alttan gayet net bi sekilde fotosunu verdi eger mobilden oluyosa buraya atmaya calisicam fotoyu sizde bakin bi
üzüldüm canım, keşke sana söyleyecek çok güzel sözlerim olsa
allah hakkına hayırlısını versin, umarım bebeğin sana tutunur umarım bir sorun yoktur
Saol cnm ama bnm umudum yok malesef oyle hareketsiz gordm ya icimdeki tum isik sondu
öyle deme içinde yeni ışıklar oluşacak, karnında yeni bebişler yeni umutlar
muhakkak olacak üzülme,
şuan zaten herşey bitmiş değil ama bitse bile bir müddet sonra tekrar oluşacak gebeliğin allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?