2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydınnn en güzel eylül anneleri :)

bugün nasılsınız dün akşam doktora gittim

doktor 11+4 dedi boyuda 48,5mm olmuş henüz cinsiyeti hakkında bişey demedi sanırım emin olmayı bekliyor ihihi :)

reflüm olduğu için şurup yazdı mide yanmalarıma bide vitamin yazdı eşim bugün alıcaktı ilaçları
bebeğimin kalp atışlarınıda duydum yine dayanamadım çokmu narinleştim ne (

Son düzenleme:
Ben hu hayal kirikligini 3 kere daha yasadm bundan snrada icimde bi isik kalirmi bilmm ama umrm buna bisey olmaz

canim bu hayal kirikligini 3 kere yasadim dedin ya nasil yani bak bence sen icini rahat tut bebek geride olabilir ileride de ara ara degisiyor zaten belki erken haftalarda diye hareketlerini goremedin benim ilk gebeligimde bes ay hamile kaldim ve her hafta bebek saglikli bebek ikyi super bir ay sonra gel sik sik gelme demisti cok sevgili dr bende dayanamadim son kontrolumden bir hafta sonra gitim kotu seyler soyledi her neyse bende o zaman bebegimi kaybetmistim ve duaa etim eger hamile kalirsam korkularla gecsin cok iyi seyler soylemesinler ama kotude olmasin yeterki saglikla dogurayim hersey superdi ama bebegimi kaybetmistim ve simdi nerdeyse 12 haftamdayim ilk zamanlar bebegim zor tutundu bana kahverengi akintilarim kasik agrilarim oldu cekilmeyen korkulari yasadim yine ve ben bunlari gorunce icim cok tohaf oldu ama bak benim dualarim sonucu diyip kendimi avutuyorum bebegim iyi olacak diye ve sen sunu dusun daha once kotu seyler yasamiissan ne kadar zor oldugunun tarifini en iyi sen bilirsin ama gor bak iyi olacak haftaya gitmissin birde bakmissin hersey normale donmus iyi olmus senin piskolojinde cok onemli bu durumda nasil dusunuyorsan oyle oluyor o yuzden olumlu dusun lutfen dua et dualarimdasin

Bakildi patoloji bilmem ne hepsi yapildi mol gebelik gecirsm oda patolijiye gitti hic bi sey cikmadi hep temiz bidahaki gebeligin saglikli olur dediler her seferinde hayal kirikligi yasadim

fakat kan pıhtılaşmasıyl patalojinin bir ilgisi yok, ya bugünlerde bunu çok yazıyorum burda ama bu konu önemli bence ben biraz kendimi toplayınca bende yaptırcam o testi
TROMBOFİLİ paneli tetsin adı canım

Bakildi patoloji bilmem ne hepsi yapildi mol gebelik gecirsm oda patolijiye gitti hic bi sey cikmadi hep temiz bidahaki gebeligin saglikli olur dediler her seferinde hayal kirikligi yasadim

çok uzuldum gercekten. inşallah her sey guzel gıder ama gıtmezse de kendını bu kadar uzme hırpalama.

iğne falan kullanıyor musun canım. pıhtılaşma testlerı genetık testler. faktor v, mthr falan. bunlara baktırmadıysan mutlaka yaptır derım

Evet cnm 3 kere yasadim 2 bebehimi kaybettm birde mol gebelik yasadm evet gercektn cok zor evladini kaybetmek bi anne
Icin okadar aci yasadm ama daha anne olamadm gercwkten zor gunler gecrdm haklisin belki ondan goremedm hareketleriniama bi garipti yaa eli kolu hicbisyi belli deildi canim sikildi kalp atisini bile bayagi ugrasip gorduk

iğne falan kullanıyor musun canım. pıhtılaşma testlerı genetık testler. faktor v, mthr falan. bunlara baktırmadıysan mutlaka yaptır derım

Haftaya gittigimde eger kotu bi sonuc alirsam mutlaka guzel ve uzman bi dra gdp adan zye ne gerekiosa baktrcm umarim bi sorun olmaz gerekte kalmaz bisey daha sormak istiorum size ultrason kagidinda hi 44mm yaziyo bide 29mm yazio bunlar ne sizce

benimde 2-3 gündür sağ tarafımda oluyo aynı şekilde
birde aniden kalkınca kramp giriyo yavaşşş der gibi

uzulme canim iyi seyler dusun evet bir hafta geri gitigini dusun ve ilk haftalar hareketsiz haftalari oyle dusun iyi olacak gitiginde hersey iyi olacak buda benim ucuncu hamileligim ve henuz bebegim yok cokk uzuntuler yasadigimiz icin pimpirikli olduk zor zamanlardan sonra iyi seyler yasiycagina kendin i insndirmalisin ben bunu yeni yeni yapabiliyorum kontrole her gitmeden bir hafta sonra kotu kotu seyler dusunuyorum dr soyledigi iyi seylere bile sevinemiyorum anlik sevinclerim oluyor ama yalnis bebegimiz uzulur uzulmesin onlarr :)) olsun iyi olacaklar haftaya gidecen ve hersey guzel olacak kim ne soylerse soylesin senin iyi olacagina inancin olmali insallah iyi seyler duyar bu korkularini atlatirsin

ayyy cnım benim ne güzel cinsiyeti öğrennmişsin sen darısı bana ,rica ederim canım seninkide çok güzel bi süpriz olur ,Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepizinkinide

canım ya inşallah herşey istediğin gibi olur ve bebeğin seninle olur ,inan dualarım hep seninle Allahım sana bağışlasın bebeğini

ne güzel bir haber :) senin adına çok sevindim bende önümüzdeki hafta içi dr gidicem ikili test için , rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar bişey sorucam bu ikili testler hakkında ne düşünüyosunuz
akşam doktor bana da sordu yaptırmak istiyo musun diye

kararsızım dedim kötü bi sonuç çıkarsa aldırır mısın dedi
sanıyorum ki aldırmam dedim

sen bi düşün istersen 1 ay sonra 4 lü test yaparız olmazsa dedi
ben kararsızım bu konuda

bu arada test sonuçlarıma göre ilişkiyi yasakladı
bilmiyo ki zaten adamı yanımda istemiyorum bile :)

Haftaya gittigimde eger kotu bi sonuc alirsam mutlaka guzel ve uzman bi dra gdp adan zye ne gerekiosa baktrcm umarim bi sorun olmaz gerekte kalmaz bisey daha sormak istiorum size ultrason kagidinda hi 44mm yaziyo bide 29mm yazio bunlar ne sizce

biri kesenin boyu diğeri de bebeğin boyu olabılılır

onemli bir test canim bence ama zaten olumsuz bisey ciksa bile aldirmayacaksin(insallah oyle bisey olamaz)bence yaptir icin rahat etsin test sonucunda ne ciktiki iliski yasaklandi canim:44:

Ooy canim ablaamm dikkat et kendinee oralarda bir başinasin yakin degiliz ki gelelim işini falan yapalim yemegini cayini corbani
dikkat et yegenime de kendine de
senin tansiyon düsüktü ya zaten o yüzden hiç ac kalmaman lazim.ben yanimda sürekli atistirmalik seyler tasiyodum cantamda hatirlamiyo musun marketteyjen bile alip hemen yiyodudm sen de öyle yap
seni cok seviyorum canim ablam yegenimi dee

bu 2li test olayında bende kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…