Ben hu hayal kirikligini 3 kere daha yasadm bundan snrada icimde bi isik kalirmi bilmm ama umrm buna bisey olmaz
canım peki hiç neden araştırılmadı ?? kan pıhtılaşmasına falan bakıldımı?
Ben hu hayal kirikligini 3 kere daha yasadm bundan snrada icimde bi isik kalirmi bilmm ama umrm buna bisey olmaz
Bakildi patoloji bilmem ne hepsi yapildi mol gebelik gecirsm oda patolijiye gitti hic bi sey cikmadi hep temiz bidahaki gebeligin saglikli olur dediler her seferinde hayal kirikligi yasadim
Bakildi patoloji bilmem ne hepsi yapildi mol gebelik gecirsm oda patolijiye gitti hic bi sey cikmadi hep temiz bidahaki gebeligin saglikli olur dediler her seferinde hayal kirikligi yasadim
canim bu hayal kirikligini 3 kere yasadim dedin ya nasil yani bak bence sen icini rahat tut bebek geride olabilir ileride de ara ara degisiyor zaten belki erken haftalarda diye hareketlerini goremedin benim ilk gebeligimde bes ay hamile kaldim ve her hafta bebek saglikli bebek ikyi super bir ay sonra gel sik sik gelme demisti cok sevgili dr bende dayanamadim son kontrolumden bir hafta sonra gitim kotu seyler soyledi her neyse bende o zaman bebegimi kaybetmistim ve duaa etim eger hamile kalirsam korkularla gecsin cok iyi seyler soylemesinler ama kotude olmasin yeterki saglikla dogurayim hersey superdi ama bebegimi kaybetmistim ve simdi nerdeyse 12 haftamdayim ilk zamanlar bebegim zor tutundu bana kahverengi akintilarim kasik agrilarim oldu cekilmeyen korkulari yasadim yine ve ben bunlari gorunce icim cok tohaf oldu ama bak benim dualarim sonucu diyip kendimi avutuyorum bebegim iyi olacak diye ve sen sunu dusun daha once kotu seyler yasamiissan ne kadar zor oldugunun tarifini en iyi sen bilirsin ama gor bak iyi olacak haftaya gitmissin birde bakmissin hersey normale donmus iyi olmus senin piskolojinde cok onemli bu durumda nasil dusunuyorsan oyle oluyor o yuzden olumlu dusun lutfen dua et dualarimdasin
iğne falan kullanıyor musun canım. pıhtılaşma testlerı genetık testler. faktor v, mthr falan. bunlara baktırmadıysan mutlaka yaptır derım
kızlar bişi sorcam özellikle tecrübeli anneler size sesleniyorum
2 gündür sanki bebeğimi hissediyor gibiyim,hani etin seyrir derler ya öle oluyo,hele gece sanki o an karnımda kelebek kanak çıprmış gibi oldu.
böyle bişey mümkünmü,hissettiğim şey bebeğimdir demi?yoksa daha erkenmi?
Evet cnm 3 kere yasadim 2 bebehimi kaybettm birde mol gebelik yasadm evet gercektn cok zor evladini kaybetmek bi anne
Icin okadar aci yasadm ama daha anne olamadm gercwkten zor gunler gecrdm haklisin belki ondan goremedm hareketleriniama bi garipti yaa eli kolu hicbisyi belli deildi canim sikildi kalp atisini bile bayagi ugrasip gorduk
canım akşam bu mesajı okuyunca çok özenmiştim sana
bu gün bende cinsiyetini öğrendim babamız işte henüz haberi yok
akşama 3 çift ve bir tek arkadaşımızla beraber yemeğe gidiyoruz bende senden taktik çalıyorum
bu gün mavi bir bebek eşyası alıp akşam eşime sevgililer günü hediyemi vericem bende
fikir için çok sağol
kızlaaar
doktordan geldim şimdi doktorum sağ olsun erkenden cinsiyetini soyledi
% 80 erkek dedi zaten rüyamda iki kere erkek bebek görmüştüm ablamda görmüş esmer bir erkek çocuğu
ama kesin değil tabi % 80
birde ikili test yapıldı ense kalınlığı normal dedi kan aldılar sonuç 1 hafta sonra çıkacak
Haftaya gittigimde eger kotu bi sonuc alirsam mutlaka guzel ve uzman bi dra gdp adan zye ne gerekiosa baktrcm umarim bi sorun olmaz gerekte kalmaz bisey daha sormak istiorum size ultrason kagidinda hi 44mm yaziyo bide 29mm yazio bunlar ne sizce
kızlar bişey sorucam bu ikili testler hakkında ne düşünüyosunuz
akşam doktor bana da sordu yaptırmak istiyo musun diye
kararsızım dedim kötü bi sonuç çıkarsa aldırır mısın dedi
sanıyorum ki aldırmam dedim
sen bi düşün istersen 1 ay sonra 4 lü test yaparız olmazsa dedi
ben kararsızım bu konuda
bu arada test sonuçlarıma göre ilişkiyi yasakladı
bilmiyo ki zaten adamı yanımda istemiyorum bile :)
sabah markete gittim yoruldum. geldim duşa girdim hafifte açtım ılık duş alsam bile kalbim atıyor gebelikten sonra oldu. az önce duştan çıktım nasıl başım dönüyor ve titriyorum elma yedim hemen. eşimi aradım oda korktu yalnızım ve hala tuhaflık var içim çekildi sanki. geçer dimi kızlar korktum yaa
biri kesenin boyu diğeri de bebeğin boyu olabılılır
kızlar bişey sorucam bu ikili testler hakkında ne düşünüyosunuz
akşam doktor bana da sordu yaptırmak istiyo musun diye
kararsızım dedim kötü bi sonuç çıkarsa aldırır mısın dedi
sanıyorum ki aldırmam dedim
sen bi düşün istersen 1 ay sonra 4 lü test yaparız olmazsa dedi
ben kararsızım bu konuda
bu arada test sonuçlarıma göre ilişkiyi yasakladı
bilmiyo ki zaten adamı yanımda istemiyorum bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?