onemli bir test canim bence ama zaten olumsuz bisey ciksa bile aldirmayacaksin(insallah oyle bisey olamaz)bence yaptir icin rahat etsin test sonucunda ne ciktiki iliski yasaklandi canim:44:
Eger desigin gibiyse 29 mn cok kck oluyo zaten offff
Bilmiyorumki hic biyere gondermedi bi kan ilaci bide vitamin yazdi haftaya persembe gel dedi esimede ilk dedi kalp atisini goreniyorun adamda uzuldu cikarken ben icerde giyinirken esime demis kalp atisini gordum bi jafta geri demis bide resmi vermis oda cok uzuldu gecen gittigimde yanlizdim oda hu sefer isini birakip geldi belki bende gorurum hareketlerini dedi soka ugradi adam birakin hareketi kalp atisinibzor gordum(
slm.temmuz ayında bende bir bebek kaybettim.tabiki çok üzüldüm ama bir doktor dedi ki eğer bir bebeğin yapısal sorunu varsa vücut onu atacaktır ki atsında zaten kalıp sağlıksız bir bebek olmasından iyidir.eğer bebeğin iyiyse değerlerin küçük olması falan hiç birşey olmaz Allahın izniyle o bebek doğar.biliyorum düşünmemek insanın elinde değil ama çok fazla da araştırma herşeyi biraz dikkatini başka şeylere ver.iyi olacağına inandır kendini.ki inş iyi olacak.
bu arada benim şu an ki gebeliğimde olması gerekenden 2 hafta küçük değerlere sahip.Allah yardımcımız olacak inş.hakkımızda en hayırlısı olsun.
cnm ben ilk gittiğimde benmde gözükmedi 4 haftalıktı su iç yine gel dedi su içtim bu sefer gördü buraa kadar normal,
Kalp atışı için pazartesi gittim 7 baktı yine göremedi .Alttan muayene edicem göremiyorum dedi. Alttadn bakınca bebeğide kalp atışınıda duydu benmde tuhafıma gitti haftaya farklı bir doktora daha gidicem bu aylarda olabilrmiş böyle şeyler ama :26: yinede merak...
Bİrde bu sefer muayeneden önce tatlı birşeyler yicem bir arkadaşıma doktoru öyle demiş o zman gözküyomuş bakalım
7+5 canım göremedi karındanSenin kac haftada goremedi cnm dr karindan
7+5 canım göremedi karından
İnşALLAH bir problem yoktur doktor baktığında 7 +5 dedi satada görede öyle ilk gittiğimde 1 hafta geriydi bu sefer aynı olduğunu söyledi .Sende ümitsiz olma lütfen bebeğin kalbi atyo sana ihtiyacı var moralini bozmaCnm bnm sata gore 11+1 ultrasona gore 10+1
7+5 canım göremedi karından
ilk gittiğimde bende bol su içince gördü kaarnımdan canım keseyi ama yapısal olabilir bilemiyorum kolay görnmüyo inatçı olucak heraldebende kendi hesabıma höre 7+1de gittim alttan baktı gördük kalbini de dinledik,göbekten ztn denemedi ama 5+5te kesr göbekten görülmüştü.banada dr 3 gün geride dedi ama olabilirmiş bu.küçük old.büyüdükçe denklenebilir demişti,inş.herşey yolunadır ask_ask üzme artık kendini umudunuda niye kesiyosunki hala kalbi atıyomuşya bebeğinin iyi düşün hep cnm
İnşALLAH bir problem yoktur doktor baktığında 7 +5 dedi satada görede öyle ilk gittiğimde 1 hafta geriydi bu sefer aynı olduğunu söyledi .Sende ümitsiz olma lütfen bebeğin kalbi atyo sana ihtiyacı var moralini bozma
kızlar bi hafta oynar arada
inanın bana ilk öğrendiğimde doktora gittim 7 haftalık kese 6 haftalık bebek dedi
satıma göre kese uyum sağlıyordu
15 gün sonra tekrar gittim yine 7 haftalık dedi beynimden vuruldum
gelişmiyo dedim bebek yani o kadar üzüldüm ki bişey oldu dedim
1 hafta sonrasında acile gitmek zorunda kaldım soktor ölçtü ve 10+2 günlük dedi sorunu da yok dedi şükür
dün akşam tekrar gittiğimde 11+4 dedi doktordan doktora ölçümler değişebiliyo
fakat bu 2-3 hafta kadar değişemez ki o doktoru hiç affetmiyorum
bide beni teselli etme şekli nasıldı biliyo musunuz korkma ölmez
ağlaya ağlaya canım çıkmıştı
nitekim canınızı sıkmayın doktorda bi yanılma olasılığı büyük :)
.......
ilk gittiğimde bende bol su içince gördü kaarnımdan canım keseyi ama yapısal olabilir bilemiyorum kolay görnmüyo inatçı olucak heralde
bende bugün doktora gittim ve bebişimi gördüm 11 mm olmuş :) bazı arkadaşlar hissetmeye başlamış bende hissedermiyim diye sordum da doktora, dr sağolsun bu göbekle biraz zor dedi banazayıf anne olsaydım birkaç hafta sonra belki hissedebilirmişim.. yani belki de hissediyorsundur pikoloman, ne güzel maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?