2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

onemli bir test canim bence ama zaten olumsuz bisey ciksa bile aldirmayacaksin(insallah oyle bisey olamaz)bence yaptir icin rahat etsin test sonucunda ne ciktiki iliski yasaklandi canim:44:

ya canım benim şimdi bişey çıksa aldırmam çünkü
yanlış çıkma ihtimalide oluyomuş %100 doğru sonuçlanmıyormuş
sakat denilen ve aylarca ağlayan kendilerini helak eden anneler
doğumdan sonra bebeklerini sapasağlam ellerine alabiliyorlarmış
aldırsan bi dert onun vebaliyle yaşama

canım sanırım bakteri mevcut ondan yasakladı

Slm arkadaşlar foruma çok fazla giremiyorum öncelikle bebeğini kaybedenlere büyük geçmiş olsun. Lütfen üzülmeyin her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Allah bir daha verir inşallah ben de yaşadım aynı şeyi 2 defa bu 4. hamileliğim 6 yaşında bir oğlum var. HErşey bizler için kabullenmek lazım..
Bu hafta maşallah mide bulantılarım geçti çok daha iyiyim hiç su içemiyordum artık içmeye başladım:)
HEpimizin sevgililer günü kutlu olsun, dün oğlumla babamıza çok güzel kalp şeklinde pasta yaptık akşama yicez inşallah:))
Tüm anneleri ve bebişleri kocaman öpüyorum sevgiyle kalın..

Eger desigin gibiyse 29 mn cok kck oluyo zaten offff

slm.temmuz ayında bende bir bebek kaybettim.tabiki çok üzüldüm ama bir doktor dedi ki eğer bir bebeğin yapısal sorunu varsa vücut onu atacaktır ki atsında zaten kalıp sağlıksız bir bebek olmasından iyidir.eğer bebeğin iyiyse değerlerin küçük olması falan hiç birşey olmaz Allahın izniyle o bebek doğar.biliyorum düşünmemek insanın elinde değil ama çok fazla da araştırma herşeyi biraz dikkatini başka şeylere ver.iyi olacağına inandır kendini.ki inş iyi olacak.
bu arada benim şu an ki gebeliğimde olması gerekenden 2 hafta küçük değerlere sahip.Allah yardımcımız olacak inş.hakkımızda en hayırlısı olsun.

cnm ben ilk gittiğimde benmde gözükmedi 4 haftalıktı su iç yine gel dedi su içtim bu sefer gördü buraa kadar normal,
Kalp atışı için pazartesi gittim 7 baktı yine göremedi .Alttan muayene edicem göremiyorum dedi. Alttadn bakınca bebeğide kalp atışınıda duydu benmde tuhafıma gitti haftaya farklı bir doktora daha gidicem bu aylarda olabilrmiş böyle şeyler ama :26: yinede merak...
Bİrde bu sefer muayeneden önce tatlı birşeyler yicem bir arkadaşıma doktoru öyle demiş o zman gözküyomuş bakalım

Benimde 1 hafta geri 10 + 1 yani 11 haftaya baslams oluyi sanirim dr banada sordu lekelenmen agrin falan varmi diye isin garibi hic bisey yok bende ne agri ne sizi nede mide bulantisi aslinda hafta olarak geri gelmesi degilde karindan gorunmemesi ve altran bakilinca kalp atisinin zor gorunmesi ve hareketsizligi bnm canimi cok sikti hic kimildamiyodu bile

Senin kac haftada goremedi cnm dr karindan

ask_ask_ask arkadaşım durumunu okuyunca gerçekten kötü oldum, hakkımızda herşeyin hayırlısı,buradaki her arkadaş kalpten aynı duyguları paylaşıyor bizler birbirimize dua ediyoruz,benzer şeyleri yazıyor gibi oluyoruz ama dualar dilekler aynıdır neticede. pozitif düşünmeye çalış arkadaşım,illa bu bebek olsun deriz rabbim kabul eder elbet ama belki sonucunu düşünmeden ettiğimiz dualarımızın da kurbanı oluruz allah muhafaza. sen şuan hala bi anne adayısın ve biliyoruz ki hamile insan rab katında ne kadar değerlidir ve onların duaları da öyle keza. bebeğin hayırlı ve sağlıklı olacaksa yaşayacaktır biiznillah bizler de senin duacınız arkadaşım bunun için lütfen kendini üzme

7+5 canım göremedi karından

bende kendi hesabıma höre 7+1de gittim alttan baktı gördük kalbini de dinledik,göbekten ztn denemedi ama 5+5te kesr göbekten görülmüştü.banada dr 3 gün geride dedi ama olabilirmiş bu.küçük old.büyüdükçe denklenebilir demişti,inş.herşey yolunadır ask_ask üzme artık kendini umudunuda niye kesiyosunki hala kalbi atıyomuşya bebeğinin iyi düşün hep cnm

ilk gittiğimde bende bol su içince gördü kaarnımdan canım keseyi ama yapısal olabilir bilemiyorum kolay görnmüyo inatçı olucak heralde

kızlar bi hafta oynar arada

inanın bana ilk öğrendiğimde doktora gittim 7 haftalık kese 6 haftalık bebek dedi
satıma göre kese uyum sağlıyordu

15 gün sonra tekrar gittim yine 7 haftalık dedi beynimden vuruldum
gelişmiyo dedim bebek yani o kadar üzüldüm ki bişey oldu dedim
1 hafta sonrasında acile gitmek zorunda kaldım soktor ölçtü ve 10+2 günlük dedi sorunu da yok dedi şükür
dün akşam tekrar gittiğimde 11+4 dedi doktordan doktora ölçümler değişebiliyo
fakat bu 2-3 hafta kadar değişemez ki o doktoru hiç affetmiyorum
bide beni teselli etme şekli nasıldı biliyo musunuz korkma ölmez
ağlaya ağlaya canım çıkmıştı
nitekim canınızı sıkmayın doktorda bi yanılma olasılığı büyük :)

.......

benmki bana ne dese beğenirsiniz karnımdan göremedi rahimin şekli mi bozuk göremiyorum doktr hanım 2 haftaönce gördünüz diyorum ki keza hamile kalmadan öncede kontrollere hep aynı doktora gttim böle bir problem o zman anlaşılmazmı

doktoru değiştiriyorum zaten haftaya başka doktora randevu aldım insanı çileden çıkartır bu doktorlar

ben de bugün kontrole gittim 7+6 günlükmüş bebeğimiz,daha önce rahimde kanama görülmüştü üst kısımdaydı ve belirgindi şimdi çok şükür alt tarafta ve iyice azalmış görünüyor,progestanım bitmişti ona devam et dedi doktor,mide yanmaları için de rennie verdi ve en güzeli kalp atışını duydum,ne güzel bi duygudur bu,kafası ve poposu da belli yavrumun:) mevlam sağlık versin bebişlerimize.

ilk gittiğimde bende bol su içince gördü kaarnımdan canım keseyi ama yapısal olabilir bilemiyorum kolay görnmüyo inatçı olucak heralde

benimde kasımda bi düşügüm oldu o yüzden busefer önlem için daha 5+5te progestana başladık.şimdide muaynede dr ellerini poponun altına koy gömülmüş iyice dedi,sonrada gördüm bebişi
rabbim herkese nasip etsin çok büyük mutluluk heleki birden kalp sesini açınca öyle dona kaldım çok müthiş bi duygu dedim allahım içimde bi kalp daha var.şaşkın şaşkın güldüm miniğime.rabbim hpimize bebeklerini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

ay inşlh...ben çok zayıfım şuan 44 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…