2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr yaa benim enerjim çok düşük..kendimi hep yorgun bitkin hissediyorum..midemde sürekli bir rahatsızlık..hep bir uyku hali..evde elimi hiçbirşeye sürmüyorum..Allahtan eşim çok yardımcı oluyor..Çoğu zaman yemek bile yapmak istemiyorum..çok yapmıyorum da..hep eve gideyim yatayım uyuyayım diye bakıyorum..işteyken bile çok zorlanıyorum..bu halim hep devammı edecek yoksa bi süre sonra normale döner miyim?

canım aynı durumdadır herkes diye düşünüyorum
bende aynı durumdayım inşAllah değişir dicem ama
bundan sonrada ağırlık gelicek bünyeye nefes darlıkları bile olabilir
yine çok fazla enerjik olacağımızı düşünmüyorum

boşver yapsın kocalar hiç acıma yeter ki bizim canlarımız sağolsun (bebişlerimiz yani )

bende 8haftayı bitiricem ama daha şimdiden öyleyim şarjım bitmiş gibi hep uyukluyorum,tansiyon düşük aptal aptal iş bitsede evime gidip yatsam diye bekliyorum.allahtan kayınvalidem yapıyo yemek akşam hazır omuyo allah bin kere razı olsun.temizligede haftasonu kendi annem yardım ediyor.yinede şimdiden çpk bitkinim belki progestanda beni böyle yapıyodur ama inş.en kısa zamanda geçer bu hallerimiz.bu arada sürekli madabaşı çalıştıgımfan mıdır bnm kuyruksokumumda çok ağrım.oluyo zor yürüyorum böyle olan varmıdır

Midem çok kötü ama Allahtan yemek yememde sıkıntı yaratmıyor..bulantılarıma krakerle falan çözüm bulmaya çalışıyorum..hani beslenmesem belki enerjim azalır diyorum ama yememde yerinde çok şükür..demek bu haller genel hamilelik halleri..özel bi durumu yok..ben de endişe ediyorum acaba sadece ben mi böyleyim diye..çünkü insanlar hamile kalıyor ne ağır işlerde çalışıyor..hatta 2. 3. çocukları var..onlarla da uğraşıyolar..ben masa başı çalışıyorum evde elimi hiçbir şeye sürmüyorum..iyi besleniyorum..ama böyle güçsüz olunca yolunda gitmeyen bişeylermi var dedim..Allah bebişlerimize sağlık versin de biz bu durumu çekeriz 9 ay ne olacak..

ben de başlarda progestan kullandım..o çok beter bi ilaç ya..insanı bitiriyor..onu içerken çok daha fenaydım..Allahtan artık içmiyorum..inşallah sen de bir an önce kurtulursun o ilaçtan..masabaşı çalışmak hem iyi hem kötü..yürüyüş yapmak lazım hergün..bu hareketsizliğimizi az da olsa tölere etmek için..benim sırtım ağrıyor..arada bazende kasıklarım..

pembe oturarak calışıyorum demişsin seninde kuyruk sokumunda agrı oluyomu ben sabah yatagımda bile dönerken agrı batıyor,bazen yürümeme bile engel oluyo o ağrı.işyerinde bi ark.ikizleri var bnmde öyle oluyodu dedi ama onu anlarım iki bebek gelşimi farklı ama bnm 1 bebeğim var,acaba başka bi sorunmu bu agrı yaa

ben sandalyemde sırtlık kullanıyorum iyi geliyo.7haftadaki kntrlde dr progestanı birden kesmeyelm dedi 10 gün kullanmıştım şimdi 10.haftama kadar 1 doz azalttık.10dan 13.haftaya kdrda tek doz alcakmışım uff

bende öyle bir ağrı yok canım..sadece bazen tuvalete sıkıştığım zaman (büyük abdeste) o zaman oluyor ama genelde yok..bence endişelenme fazla ama yinede kontrole gittiğinde sorarsın..çünkü herkesin vücut tepkisi farklı..kilo durumun nasıl..

kızlar progestan hapnı günde kaç kez alıyosnuz . doktor bana verdi ama günde şu kadar iç falan demedi . eczacıda günde üç kere iç dedi . cok değilmi ya . ben günde iki kez içsem bişiy olurmu acep:)

boy 167 kilo 52 yani kilolu diilim hatta aralıktan bu yana 2kg verdim.o wc zamanı agrı bendede oluyo dr rahim büyüdügünden dedi cnm sorun yokmuş

ben sandalyemde sırtlık kullanıyorum iyi geliyo.7haftadaki kntrlde dr progestanı birden kesmeyelm dedi 10 gün kullanmıştım şimdi 10.haftama kadar 1 doz azalttık.10dan 13.haftaya kdrda tek doz alcakmışım uff

aslında bende de var sırtlık..evde duruyor..en iyisi bende onu işe getireyim..nasılsa günümün büyük çoğunluğu işte geçiyor..walla ben ilk devlete gitmiştim..progestanı ordaki doktor vermişti..hiçbir açıklama yapmadan..sonra gittiğim özelde başka doktor neden kullanıyosunki dedi..kanaman mı vardı dedi..bende yok dedim..neyse madem vermişler kutuyu bitir bari dedi..verdiği cevap çok tuhafıma gitti..ben de 3. bir doktora gittim özelde yine..kullanmana gerek yok dedi..ben de bıraktım..halada aynı doktora gidiyorum zaten..

kızlar progestan hapnı günde kaç kez alıyosnuz . doktor bana verdi ama günde şu kadar iç falan demedi . eczacıda günde üç kere iç dedi . cok değilmi ya . ben günde iki kez içsem bişiy olurmu acep:)

vuslatcım dozu cok önemli bende başta 3 adet 100ml lık kullandm şimdi akşamları 1 adet 200ml düştük.doktoruna kesin sormalısın cnm

bana verdiklerinde sabah akşam demişlerdi..ben de sabah akşam içiyodum..ama günde 3 kez içenleri de duydum canım..

boy 167 kilo 52 yani kilolu diilim hatta aralıktan bu yana 2kg verdim.o wc zamanı agrı bendede oluyo dr rahim büyüdügünden dedi cnm sorun yokmuş

çok şükür sorun olmasında..napalım her türlü ağrıya dayanacaz bebişlerimiz doğana kadar..

pembecim bnm düşük riski oldugundan kullanıyorum özele gidiyorum bende.dahada kullanıcakmışım agrım oluyo diye dr ilişkiyi bile yasakladı,yeyerki bebeğimize bişey olmasın herşeye katlanırım

pembecim bnm düşük riski oldugundan kullanıyorum özele gidiyorum bende.dahada kullanıcakmışım agrım oluyo diye dr ilişkiyi bile yasakladı,yeyerki bebeğimize bişey olmasın herşeye katlanırım

banada devletteki doktor ilacı verdiğinde 15 gün yasaklamıştı ilişkiyi..hatta ayıptır söylemesi bebeğime bişey olmasın diye o zamandan beri uzak duruyorum eşimden..

bana verdiği de 200 mg lık . neyse ben sabah akşam içeyim onu . hep ben üç öğün yemiyorum ki zaten günde bi öğün yiyorumm:)

bana verdiği de 200 mg lık . neyse ben sabah akşam içeyim onu . hep ben üç öğün yemiyorum ki zaten günde bi öğün yiyorumm:)

ben 1 kutu bitirdim 1 hafta oluyor sabah 1 akşam 2 kullandım, bugün gittiğim doktor da yine devam edelim dedi, o da güde 3 kez yazmış ben yine sabah 1 akşam 2 olarak devam edicem bence doktorun 3 dediyse o şekilde devam et yanılmıyorsam prospektüsünde de 3 kullanım yazıyordu,doktoruna sor eğer emin değilsen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…