2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet markasına kadar o üründen bahsetmiştim. Dün gece geldi kullandım. Önce kendi kalp atışlarımıza baktık jelsiz duyulmuyor jeli sürünce rahatca duyuluyor. Sonra bebeğimize baktık ama sonuc hüsran oldu.. aradım taradım yok yok yok. Korktum tabi gecenin körü toplandık doktora gittik. Nöbetci bir doktora bebeğimizi gördük bir sorun yokmuş çok şükür. Dedim ben böyle bir ürün aldım onu 30 haftadan önce rahatca duyamazsınız dedi.. Yavrumu gördüm rahatladım..

Bende cok pimpirikliydim oyüzden almştım araştırmıştım cihazı kullananların geneli cok memnun.9. haftada bulanlar varmış okuduguma göre.. Ürünün üzerinde 12. haftada duyulabilir rahatca diyor. Buradan danısıp aldıgım arkadaş 14. haftasında ne zamandır kullanıyor bilmiyorum ama o memnun duyabiliyor yani..

Ben neden duyamadım bilmiyorum rahmin geride falan demişlerdi belki ondan kaynaklanıyordur yani bu durumda ürünü ne tavsiye edebilirim nede etmeyebilirim. Duyanlar çoğunlukta ama ben duyamadım..

Evet başlarda olay olmuştu.. Şimdi göbegım var diyenler yine var ama bende yok O konuya cok takılmıştım ne hadle böyle usluplar kullanılarak konuşabiliyorlar vs diye. Oyüzden o konuda takıntılıyım..

Çok şirin yazmışsın teşekkürler..Ama sinirli değilim.. dün sadece o karpuz kavun erik yok kiraz meselesine sinirlendim halada çok düşüncesizce kurulmuş cümleler olarak nitelendiriyorum onları. Söylediğim gibi alabilen olur alamayan olur fiyatları az değil..

Birde burada malum yüzyüze değiliz mimiklerimiz yok.. bazen yumusak kurulmuş cümlelerde sert algılanabiliyor hepimiz için geçerli tabi bu..
O sağsalim doğsunda hayırlısıyla derdini cekeriz önemi yok .. iyi niyetli cümlelerin için ayrıca teşekkürler

Bazı şeyleri kendi kendimize kurup durucağımıza doktorlarımıza sorsak mantıklı cevaplar alacagız zaten örnek 1.

ahahhaha aynen bende senin gibiyim. gitmeden onu sorcam bunu sorcam, dr yanına giriyorum hemen ultrasana alıyo ondan sonra bendeki soruların hepsi yok oluyor. .

Pimrpirikleniyoruz çünkü acaba acaba diye diye kendimizi sorulara boğuyoruz. Sonra doktora gidip miniklerimizi görünce dünya duruyor tabi.. Kafamıza taktığımız saçma sapan sorularla beraber asıl merak ettiklerimizde arada kaynayıp gidiveriyor..

Gözünüz aydın oğluşunuz saglıkla dogar inşaAllah.. Agustos anneleri topiğini bizden 1-2 hafta ileride oldukları için düzenli takip ediyorum başından beri.. Orada hemen herkes öğrenmiş 13. haftasında öğrenenlerde var. Doktor kontrolunun o döneme denk gelmesi sebebiyle 15-16. haftasında öğrenenlerde. Yani bizlerinde öğrenme zamanı yakındır cinsiyetleri.

Faydalı bir paylaşım teşekkürler..

Ask.. ne diyim bilemedimm üzülmeni hiçbirimiz istemeyiz.Ama üzülme diyede boş umutlarla seni gecici umuda itmek fikri bana doğru gelmiyor. Hepimiz için geçerli bu.. Dileğim isteğim bebeğinin iyi olmasından yana güzel haberlerle gelirsin umarım.. Hamilelik böyleymher anı bir imtihan gibi.. Gerçi hayatın kendisi böyle.. bize düşen acıları sindirmek kabullenmek.. hataları kabullenmek tekrarlamamak. Mutlulukları doyasıya yaşayıp hatıralar havuzunun en güzel yanına katmak.. Güzel haberlerini bekliyor olacagım..Teyzoş bizi yanıltmaz annesinide üzmez umarım..

2li testle ilgili yorumlar bir ara bende okudum. Tamamen doğru çıkmıyor savunması güçlü.. Allah korusun kötü birşey çıksa aldırırmıyım bilemiyorum.. Yaşamadan karar verebiliceğim bir şey değil bu.. Çünkü kendi hayatımızı seve seve geçelim.. Ya o cocugun hayatı? uzun uzun yazmak istemiyorum kötüleri çagırmayalım.. ama zor bir karar allah yaşayanların yardımcısı olsun..

Ben her iki ihtimaldede 2li testi yaptıracagım.. Dogurucaksamda birşeylere hazırlıklı olmalıyım.. Fikirleri ne olurs olsun herkese kendi tavsiyemde testi yaptırmalarıdır..

Eki Görüntüle 632996 kizlarrr iste bebegimin fotosuuu ayagini nasil kaldirmiss yaramazzz

maşaAllah meleğine.. bende fotoları yiyorum resmen özellikle son 2 fotoyu.. canım ruhum bebegım benım.. Ah ah.. koymak istiyorum bazen ama nazardan korkuyorum.. eklemekten vazgeciyorum.. Umarım saglıkla kucagına alırsın yavrusunu böylece burada ahada bebegım diye beraber çekilmiş (nedense ana ogul diyesim geldi) fotonuzu paylaşırsın.. Güzel günlere

ayy bu pimpiriklik sadece bende yokmuş meger..bende cok pimprikliyim son gittiğim doktor karından ultrason yaptı ilk basta kaşları catıp dur bakıyım deyip baktı sonra haaa tamam haftasına göre normal dedi ama ben tırstım (devlet hastanesine gidiyorum) yarın için özel hastaneden randevu aldım... kızlar ya dua edelim bebişlerimiz iyi olsun

Merhaba Arkadaşlar;
Nasılsınız? Siteyi güncel takip edemediğim için neler yaşıyorsunuz bilemiyorum. İnşallah herkesin keyfi yerindedir. Kızlar, ben hesaplarıma göre 7+5'im. Yarın doktora gideceğim. İnşallah muayene olumlu geçer.
Benim kendimdeki değişikliklerden bahsedeyim:
* Halsizlik. Sanki bütün gün taş taşıyormuşcasına yorgunluk.
* Karın şişliği ve inanılmaz rahatsız edici.
* Hafif bulantı. Aniden geliyor ve geçiyor. Yemeklerden bir anda nefret edebiliyorum.
* Gerginlik. Mutsuzluk. Keyifsizlik. Aniden sinirlenip huysuzlaşabiliyorum. Niye bu günlerimin tadını çıkaramıyorum merak ediyorum doğrusu.
* Kendi yaptığım yemekleri çok kötü buluyorum adeta yemek yapmayı unutmuş gibi hissediyor ve yediğim seylerden hiç tat alamıyorum.

Nasıl?
Normal mi yaşadıklarım arkadaşlar? Kendime çok kızıyorum her şeyden mızmızlanıyorum diye. Geçsin artık bu halimden sıkıldım. Ben bu zamanların tadını çıkarıp, güzel duygular yaşamak istiyorum

aynı şeyler bende de mevcut hele sinir had safhada hiç bişeye tahammülüm yok .. umarım çabucak geçer bu sıkıntılı dönem..

bu arada yeni katıldık aranıza minik meleğimle.. bu güzel yolda sizlerle birlikte yürümekten keyif alacağımı düşünüyorum..

hepinize sevgiler..

iyi akşamlar arkadaşlar, biz eşimle doktor değiştirmek istiyorduk o yüzden de araştırma yapıyorduk.. şimdi oturduğum yerde hospitalium ümraniye hastanesi var, muayne ücretleri doktordan doktora değişiyormuş mesela birisi sgk 12tl iken diğeri sgk ya 35 tl.. yalnız 3 boyutlu ultrason için ayrıca para istiyorlar(140tl) bu normal midir? sizler ultrasona girdiğinizde böyle para veriyor musunuz?

ve ayrıca anadolu yakasında özellikle ümraniye'ye yakın bir hastane önerebilir misiniz? mesela 3 boyutlu ultrasonu da muayene ücretine dahil olan? yada kalp atışını duyabileceğimiz bir ultrasonu olan bir hastane??

kızlar herkese iyi akşamlar benim duygularım aniden çok fazla değişim gösteriyor azz önce resmen ağladım eşime sarıldım ağladım aşırı duygulanmam oluyor sadece benmiyim yaaa çok fazla mide bulantılarım oluyo kızlarım da ağlamama dayanamadılar yavrularım onlarda sarıldılar gelip gelip karnımı öpüyorlar birde her gece dua ediyorlar Allahım bebeğimiz ölmesin diyee...çoooook kötüyüm yaaaaaaaaaaa..........

Seylacin ben sana demedimmi duyamazsin ben almistim sen alma diye neyse firsattan istifade bebisi gormussunuz

yaa hakikaten merak ediyorum, acaba bir bilgisi olan yok mu?

Slm kızlar yan odamızda kadın doğumcu var, bide ultrason getirseydi hemen bebeği kontrol ederdim :)

Ben hala haftamı bile bilmiyorum, doktor bi dahaki gelişinde söylicem dedi, martta öğrenicem ancak, çok garip bir durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…