seninde mi düşük riskin vardı
ya canım bahsettiğin cihaz angel sound diye bişey mi?be onu ta hamile kalmadan önce araştırdım,ama bende çok tereddütde kalmıştım,12. haftadan itibaren duyabilysn diye biliyrm,eğerki alırsan yorumunu mutlaka bana yaz olurmu.aslında süper bişi her şüpheye düşündüğünde bebeğinin kalp atışını duyabiliyosun,ama bi taraftan da zaten çok pinpirikliyim,ve endişelerim korkularım oldukça yoğun,bunu alıp iyice paranoyak olursam diyede endişedeyim,....eğerki alırsan mutlaka haber ver canım..
canım bu karın çıkma meselesini sanırım biz abartıyoruz yada öyle görmek istiyoruz,bende ilk başlarda çıktı falan diye seviniyodm,ama şu varki tüm hamilelerde gaz sorunu var ve karnımızın şişliği gazdan aslında bence...
ayrıca sen dün çk gerilmişsin tatlım,okuduklarım çok sinirli gördüm seni,biraz daha sakin ol canım benim bebişine zarar,,,,sonra içerde sinirlendirme benim yiğenimiiiii kızarım haaa,sonra tembihlerim bebişi doğduğunda geceleri uyanıp intikamını alır bu stresin.....
Bende sizlerden duyduğum kadarıyla sormuştum doktora bebeğim sağdamı soldamı diye güldü bana bebek sağda yada solda olmaz tam ortada olur dedi zaten probuda sürekli göbek deliğimin baya bi altına koyup bakıyor
ahahhaha aynen bende senin gibiyim. gitmeden onu sorcam bunu sorcam, dr yanına giriyorum hemen ultrasana alıyo ondan sonra bendeki soruların hepsi yok oluyor. .
kızlaaar
doktordan geldim şimdi doktorum sağ olsun erkenden cinsiyetini soyledi
% 80 erkek dedi zaten rüyamda iki kere erkek bebek görmüştüm ablamda görmüş esmer bir erkek çocuğu
ama kesin değil tabi % 80
birde ikili test yapıldı ense kalınlığı normal dedi kan aldılar sonuç 1 hafta sonra çıkacak
Zaten 3.aydan sonra duş alırken eşinizin arada sizi kontrol etmesi iyi olur.Bu zamandan itibaren vücut, değişen ağırlık merkezine hemen alışamayabiliyor.O nedenle sendelemeler, tökezlemeler, düşmeler olabilir. Beni ilk hamileliğimde doktorum bunun için uyarmıştı.
Kizlar merhaba drdan yeni geldim ilk isim buraya yazmak oldu dra kan sonucumla beraber gittim drun ilk dedigi normal degil bu dedi daha sonra ustten muayene etti ve bebegimi goremedi hic bisey gosukmuyoduki bende baktim gercekten gorunmedi sonra alttan muayeneye aldi gorduk bebegi ama bu seferde kalp atisini goremedi bidaha kontrol etti kalp qtisini gorduk ama bi garipti gecen hafta hareket eden bebek put gibi duruuodu ve kalp atislari zor gozuktu ve daha once gordugum gibi canli bi atim degildi sanki bebek var ama 10 hafta 1 gunluk dedi 1 hafta gerileme var alt ust oldm kizlar cok kotuyum anlatamam size bir hafta sonra bugun cagirdi yine alttan bqoicam dedi bu ne yaa nawil oluyo bu bittim ben mahvoldum
kızlar bişey sorucam bu ikili testler hakkında ne düşünüyosunuz
akşam doktor bana da sordu yaptırmak istiyo musun diye
kararsızım dedim kötü bi sonuç çıkarsa aldırır mısın dedi
sanıyorum ki aldırmam dedim
sen bi düşün istersen 1 ay sonra 4 lü test yaparız olmazsa dedi
ben kararsızım bu konuda
bu arada test sonuçlarıma göre ilişkiyi yasakladı
bilmiyo ki zaten adamı yanımda istemiyorum bile :)
Bazı şeyleri kendi kendimize kurup durucağımıza doktorlarımıza sorsak mantıklı cevaplar alacagız zaten örnek 1.
Zaten kendi kendime kafamda kurmadım buradaki arkadaşlardan duydum ve doktoruma sordum dedim. Gayette mantıklı bir cevap aldım insan gibi cevap verdi azarlamadı veya dalga geçmedi yani örneklemene hiç gerek yoktu dalga geçer gibi
Bazı şeyleri kendi kendimize kurup durucağımıza doktorlarımıza sorsak mantıklı cevaplar alacagız zaten örnek 1.
Zaten kendi kendime kafamda kurmadım buradaki arkadaşlardan duydum ve doktoruma sordum dedim. Gayette mantıklı bir cevap aldım insan gibi cevap verdi azarlamadı veya dalga geçmedi yani örneklemene hiç gerek yoktu dalga geçer gibi
Şaka yapıyorsunuz herhalde ? Şaştım kaldım.. ben o cümleyi hepimiz için kurdum nasıl bir kötü düşünce tarzıdır bu anlayamıyorum. Söylediğimi nasıl olurda kötü anlarsınız şaştım doğrusu.. Hamilelikte alıngan olunurda bu derecesinide ilk defa görüyorum.. ben ne size ne de başka birine dalga geçer gibi bir cümle kurmadım. Aksine hepimiz çok pimpirikleniyoruz kendi kendimize kurup kendimizi öyledir böyledir diye düşünüyoruz hatta bazen üzüyoruz. Ve yalnış yapıyoruz. siz doktorunuza sormuşsunuz iyi etmişsiniz dedim yahu.. Herneyse güzel gebelikler
iyi akşamlar herkese :)
Seylacin ben sana demedimmi duyamazsin ben almistim sen alma diyeneyse firsattan istifade bebisi gormussunuz
iyi akşamlar arkadaşlar, biz eşimle doktor değiştirmek istiyorduk o yüzden de araştırma yapıyorduk.. şimdi oturduğum yerde hospitalium ümraniye hastanesi var, muayne ücretleri doktordan doktora değişiyormuş mesela birisi sgk 12tl iken diğeri sgk ya 35 tl.. yalnız 3 boyutlu ultrason için ayrıca para istiyorlar(140tl) bu normal midir? sizler ultrasona girdiğinizde böyle para veriyor musunuz?
Ah evet.. ama cok geçti çoktan siparişi vermiştim.. Almış olduk elbet yarar birgün işime.. Olmadı eşimle birbirimizin kalbine koyar koyar dinleriz
Bagirsaklarinin calismasinida bak duyabilirsib bende ise yariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?