slm kızlarrr.....
Olabilir ama yinede erken saglik ocaginda bile 16.haftada cagirdi beni ancak ozaman cihazimizla duyariz dedi kaldiki evdekilerle hic sanmiyorum bende ilkinde heveslenmistim iki kulaklikli olandan almisti bide esimle beraber dinleriz diye ama nerdeee ben duyamadim esin nerden duysunBaktım baktım sorma onuda duyamadım.. sence rahim geride olmasıyla ilgisi varmıdır duyamamış olmamın?
Slm kızlar yan odamızda kadın doğumcu var, bide ultrason getirseydi hemen bebeği kontrol ederdim :)
Ben hala haftamı bile bilmiyorum, doktor bi dahaki gelişinde söylicem dedi, martta öğrenicem ancak, çok garip bir durum...
Olabilir ama yinede erken saglik ocaginda bile 16.haftada cagirdi beni ancak ozaman cihazimizla duyariz dedi kaldiki evdekilerle hic sanmiyorum bende ilkinde heveslenmistim iki kulaklikli olandan almisti bide esimle beraber dinleriz diye ama nerdeee ben duyamadim esin nerden duysun
Acayipmis gercekten sanki supri birseymiki dr hafyani soylemedi garip gercekten hurada okuyorumda ne dr lar var kaciksanki haftayi soylemek cokmu zor zaten cihaz olcup bildiriyor kagittami vermedi sana..
ve ayrıca anadolu yakasında özellikle ümraniye'ye yakın bir hastane önerebilir misiniz? mesela 3 boyutlu ultrasonu da muayene ücretine dahil olan?yada kalp atışını duyabileceğimiz bir ultrasonu olan bir hastane??
Kizlar merhaba drdan yeni geldim ilk isim buraya yazmak oldu dra kan sonucumla beraber gittim drun ilk dedigi normal degil bu dedi daha sonra ustten muayene etti ve bebegimi goremedi hic bisey gosukmuyoduki bende baktim gercekten gorunmedi sonra alttan muayeneye aldi gorduk bebegi ama bu seferde kalp atisini goremedi bidaha kontrol etti kalp qtisini gorduk ama bi garipti gecen hafta hareket eden bebek put gibi duruuodu ve kalp atislari zor gozuktu ve daha once gordugum gibi canli bi atim degildi sanki bebek var ama 10 hafta 1 gunluk dedi 1 hafta gerileme var alt ust oldm kizlar cok kotuyum anlatamam size bir hafta sonra bugun cagirdi yine alttan bqoicam dedi bu ne yaa nawil oluyo bu bittim ben mahvoldum
iyi akşamlar arkadaşlar, biz eşimle doktor değiştirmek istiyorduk o yüzden de araştırma yapıyorduk.. şimdi oturduğum yerde hospitalium ümraniye hastanesi var, muayne ücretleri doktordan doktora değişiyormuş mesela birisi sgk 12tl iken diğeri sgk ya 35 tl.. yalnız 3 boyutlu ultrason için ayrıca para istiyorlar(140tl) bu normal midir? sizler ultrasona girdiğinizde böyle para veriyor musunuz?
Günaydın herkese.. ama benim yatma vaktim.. nasıl özet geçilir bilemedim..
Çenemi susturamayıp haklı olduğuma tamamen inandığım bir konuda anormal derece ruh saglılıgı kaybettıgınden emın oldugum polemik delisi BİRİYLE DAHA.. uğraşmayı başardım.. Ne yazık.. değmez susuyımı ben yine beceremedim..
Bundan önce.. bu üyeliğimden önce 1 yıldan fazla sürekli olarak kullandıgım kk üyeliğimide bu sebeple sonlandırmıştım. Bu defa ömür erken oldu.. Bazılarına dert anlatmak gerçekten cok zor.. Hayatlarında neler yaşıyorlarsa artık insanlara saldırmaya meyıllıler.. Belki sanaldalar diye her istediklerini istedikleri kişilere söyleyecekler sanıyorlardır bilemem..
Sanalda olmasak.. hallederdik bir şekilde.. ama malesef sanaldayız ve belli kuralları olan bir sitedeyiz.. Bazı insanlar laftan sözden anlamıyor ve resmen bile isteye zorla.. insanı dinden imandan cıkarıyorlar sonunda dayanamayıp söyleyiveriyorsun lafı..
Herneyse konu dışı yazım.. Ama burada kurdugum arkadaşlıklar ve beni merak edicek kişilerin varlıgını bildiğimden burayada yazmak istedim.. Hamileyim ve böyle insanlar yüzünden daha fazla strese girmek istemiyorum.. Madem susamıyorum ozaman giderim. Muhtemelen ceza alıcam.. umarım bu defa adil olurAdil olsun veya olmasın foruma birdaha girmeyecegim.. bebişimin takviminide bu sebeple iptal ediyorum .. saglıklı gebelıkler kolay dogum dilerim..
Evet markasına kadar o üründen bahsetmiştim. Dün gece geldi kullandım. Önce kendi kalp atışlarımıza baktık jelsiz duyulmuyor jeli sürünce rahatca duyuluyor. Sonra bebeğimize baktık ama sonuc hüsran oldu.. aradım taradım yok yok yok. Korktum tabi gecenin körü toplandık doktora gittik. Nöbetci bir doktora bebeğimizi gördük bir sorun yokmuş çok şükür. Dedim ben böyle bir ürün aldım onu 30 haftadan önce rahatca duyamazsınız dedi.. Yavrumu gördüm rahatladım..
Bende cok pimpirikliydim oyüzden almştım araştırmıştım cihazı kullananların geneli cok memnun.9. haftada bulanlar varmış okuduguma göre.. Ürünün üzerinde 12. haftada duyulabilir rahatca diyor. Buradan danısıp aldıgım arkadaş 14. haftasında ne zamandır kullanıyor bilmiyorum ama o memnun duyabiliyor yani..
Ben neden duyamadım bilmiyorum rahmin geride falan demişlerdi belki ondan kaynaklanıyordur yani bu durumda ürünü ne tavsiye edebilirim nede etmeyebilirim. Duyanlar çoğunlukta ama ben duyamadım..
Evet başlarda olay olmuştu.. Şimdi göbegım var diyenler yine var ama bende yokO konuya cok takılmıştım ne hadle böyle usluplar kullanılarak konuşabiliyorlar vs diye. Oyüzden o konuda takıntılıyım..
Çok şirin yazmışsın teşekkürler..Ama sinirli değilim.. dün sadece o karpuz kavun erik yok kiraz meselesine sinirlendim halada çok düşüncesizce kurulmuş cümleler olarak nitelendiriyorum onları. Söylediğim gibi alabilen olur alamayan olur fiyatları az değil..
Birde burada malum yüzyüze değiliz mimiklerimiz yok.. bazen yumusak kurulmuş cümlelerde sert algılanabiliyor hepimiz için geçerli tabi bu..O sağsalim doğsunda hayırlısıyla derdini cekeriz önemi yok .. iyi niyetli cümlelerin için ayrıca teşekkürler
günaydın kızlarrr ...
Ya morelim cok bozukk. Dün eşimle bırlıkte gezdık yani baya yuruduk dıyebılırım birde topuklu gıymıstım onunda etkısı oldumu bılmıyorum ama eve gıttıgımızde lavoya gırdıgımde cok az mıktarda kahverngı bır lekelenme oldu. dahada olmadı ama Çok korktum acıkcası. Kayınvalideme sordum hemen yakınız onla oda reglı donemınse ve kırmızı kan degılse normal dedı ve benım reglı donemım su anda kırpkırmızıda degıldı kahverengımsıydı. Bunlarında etkısıyle sanırım ruyamı cok kotu gordum. Ruyamda dusuk yapıyodum (ALLAHIM KORUSUN,ALLAHIM BANA BUNU YAŞATMA)... ILKTEN KAN GELIYODU SONRA FASULYE TANESI SEKLINDE BEBEGIM YANİ DUSUK YAPTIM RUYAMDA OFFFFFF ÇOK STRESLIYIM...
günaydın kızlarrr ...
Ya morelim cok bozukk. Dün eşimle bırlıkte gezdık yani baya yuruduk dıyebılırım birde topuklu gıymıstım onunda etkısı oldumu bılmıyorum ama eve gıttıgımızde lavoya gırdıgımde cok az mıktarda kahverngı bır lekelenme oldu. dahada olmadı ama Çok korktum acıkcası. Kayınvalideme sordum hemen yakınız onla oda reglı donemınse ve kırmızı kan degılse normal dedı ve benım reglı donemım su anda kırpkırmızıda degıldı kahverengımsıydı. Bunlarında etkısıyle sanırım ruyamı cok kotu gordum. Ruyamda dusuk yapıyodum (ALLAHIM KORUSUN,ALLAHIM BANA BUNU YAŞATMA)... ILKTEN KAN GELIYODU SONRA FASULYE TANESI SEKLINDE BEBEGIM YANİ DUSUK YAPTIM RUYAMDA OFFFFFF ÇOK STRESLIYIM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?