2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Baktım baktım sorma onuda duyamadım.. sence rahim geride olmasıyla ilgisi varmıdır duyamamış olmamın?
Olabilir ama yinede erken saglik ocaginda bile 16.haftada cagirdi beni ancak ozaman cihazimizla duyariz dedi kaldiki evdekilerle hic sanmiyorum bende ilkinde heveslenmistim iki kulaklikli olandan almisti bide esimle beraber dinleriz diye ama nerdeee ben duyamadim esin nerden duysun

Acayipmis gercekten sanki supri birseymiki dr hafyani soylemedi garip gercekten hurada okuyorumda ne dr lar var kacik sanki haftayi soylemek cokmu zor zaten cihaz olcup bildiriyor kagittami vermedi sana..

Canım çok küçük dedi, kalp atışı yeni başlamış yani sata göe çok geç oluşmuş dedi.
Ancak bir dahaki gelişinde hesaplayıp söyleyebilirim dedi, doğum tarihnide o zaman söyleyecek.

Günaydın herkese.. ama benim yatma vaktim.. nasıl özet geçilir bilemedim..

Çenemi susturamayıp haklı olduğuma tamamen inandığım bir konuda anormal derece ruh saglılıgı kaybettıgınden emın oldugum polemik delisi BİRİYLE DAHA.. uğraşmayı başardım.. Ne yazık.. değmez susuyımı ben yine beceremedim..

Bundan önce.. bu üyeliğimden önce 1 yıldan fazla sürekli olarak kullandıgım kk üyeliğimide bu sebeple sonlandırmıştım. Bu defa ömür erken oldu.. Bazılarına dert anlatmak gerçekten cok zor.. Hayatlarında neler yaşıyorlarsa artık insanlara saldırmaya meyıllıler.. Belki sanaldalar diye her istediklerini istedikleri kişilere söyleyecekler sanıyorlardır bilemem..

Sanalda olmasak.. hallederdik bir şekilde.. ama malesef sanaldayız ve belli kuralları olan bir sitedeyiz.. Bazı insanlar laftan sözden anlamıyor ve resmen bile isteye zorla.. insanı dinden imandan cıkarıyorlar sonunda dayanamayıp söyleyiveriyorsun lafı..

Herneyse konu dışı yazım.. Ama burada kurdugum arkadaşlıklar ve beni merak edicek kişilerin varlıgını bildiğimden burayada yazmak istedim.. Hamileyim ve böyle insanlar yüzünden daha fazla strese girmek istemiyorum.. Madem susamıyorum ozaman giderim. Muhtemelen ceza alıcam.. umarım bu defa adil olur
Adil olsun veya olmasın foruma birdaha girmeyecegim.. bebişimin takviminide bu sebeple iptal ediyorum .. saglıklı gebelıkler kolay dogum dilerim..

Seylaa canim yine ne oldu kimseyle laf savasina girme bosverya sende.. bu sayfada olmadi ama dimi bu sayfadan baska yere gitme bosver ya aman sayfanin tadi kacti ya dusukler yada terkedenler ((

Günaydınlaaarrr....

Canım ben altunizade de başkent Üniversitesi hastanesine gidiyorum. Muayene ücreti 110 tl ama kan tahlili ve ikili test için para ödemiyorum ayrıca 1 ay içindeki kontrolde ücretsiz. 3lu test icinde 70 tl fark aliyor. 3 boyutlu mu bilmiyorum ama bana odasında baktığı ultrasonla kalp atışlarını duydum. Doktorumda cok tatlı bir bayan tavsiye ederim.

Canim gecmis olsun vallahi senin ne cektigini cok iyi biliyorum Allah sabir versin InsAllah seninki gelece hafta canlanir.Allah yardim etsin.

Günaydın kızlar,

koşuyolu medipol'de renkli ultrasonla bakıyormuş Hakan Bey diye bir doktor ama sadece riskli gebeliklerle ilgileniyormuş. sgk geçtiği için uygunmuş fiyatı. ben biraz daha ilerleyen zamanlarda gitmeyi düşünüyorum. şirketten arkadaşım bütün hamileliğini renkli ultrasonla geçirmiş :) süper bişey!

canım bende hospitalyuma gıdıyorum muayne için bahar hanıma ama bu dr a göre fiyat farkını ilk kez senden duyuyorum.hangi dr merak ettim adını hatırlamadığım sarışın 40 lı yaşlarda bi dr vardı acil muayne olduğum ama onuda ben beğenmedim çok olumsuz negatif bi dr du. :44:

canım ne oldu ne bitti bilmiyorum sayfalar çok ilerlemiş okuyamadım ama lütfen bu kadar sinirlenme tatlım bebeğin de üzülür..kim ne laf söylerse söylesin,umursama,sonuçta biz bu siteye sorunlarımızı ,dertlerimizi,üzüntülerimizi,sevinçlerimizi,heycanlarımızı paylaşmak için giriyoruz,güzelde arkadaşlıklar kuruyoruz tatlım,gavura kızıp oruç bozmaya döndü senin ki ama ya...neyse artık kendin karar vermişin senin ve bebeğin için en sağlıklısı en iyisi ne olacaksa onu yap canım benim...inşlh kolay güzel hamilelik ve doğum geçirirsin,rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin....seni tanıdığıma çok menmun oldum,yiğenime ve kendine iyi bak,,,,bebişi öptüm kocamanındannnnn...allah a emanet...

canım o zaman ben almayım o üründen ya,en ufak bişide bile dr. a hüngür hüngür ağlayarak gidiyorum,bide kalp sesini duyamazsam düşünemiyorum kendimi...
yiyecek konusunda bende sinirlendim açıkcası çünkü benimde canım çekti ve eşimde bende çok yoğun çalışıyoruz ne arayıp tarayıp bulacak vaktimiz var nede okadar para vereck durumumuz...

günaydın kızlarrr ...

Ya morelim cok bozukk. Dün eşimle bırlıkte gezdık yani baya yuruduk dıyebılırım birde topuklu gıymıstım onunda etkısı oldumu bılmıyorum ama eve gıttıgımızde lavoya gırdıgımde cok az mıktarda kahverngı bır lekelenme oldu. dahada olmadı ama Çok korktum acıkcası. Kayınvalideme sordum hemen yakınız onla oda reglı donemınse ve kırmızı kan degılse normal dedı ve benım reglı donemım su anda kırpkırmızıda degıldı kahverengımsıydı. Bunlarında etkısıyle sanırım ruyamı cok kotu gordum. Ruyamda dusuk yapıyodum (ALLAHIM KORUSUN,ALLAHIM BANA BUNU YAŞATMA)... ILKTEN KAN GELIYODU SONRA FASULYE TANESI SEKLINDE BEBEGIM YANİ DUSUK YAPTIM RUYAMDA OFFFFFF ÇOK STRESLIYIM...

canım bendede arada bir geliyor,dr. çoğu gebeliklerde olur dedi,,,ama tavsiyem bu dönemde çok gezme ben 3 ayımı doldurmadan çk ihtiyacım olmadığı sürece dışarı çıkmıyorum,işten eve evden işe,,,,sende biraz dikkat et 4. aya girene kadar...ayrıca sana çokkkkkkkkkkkkkkkkk kızdım,ya sen hamilesin artık topuklu ayakkabı neden giyyosun,artık topukluları hemen kaldır bence.....aklına da kötü şeyler getirme içini ferah tut,içinin rahatlaması içinde bence dr. git kontrole

pazartesi gecesi bende öyle bi rüya gördüm..pazartesi istifra ediyodum pazartesiden beri o da olmadı bugun için randevu aldım 2 de gidicem bakalım inslallah bişi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…