canım bendede arada bir geliyor,dr. çoğu gebeliklerde olur dedi,,,ama tavsiyem bu dönemde çok gezme ben 3 ayımı doldurmadan çk ihtiyacım olmadığı sürece dışarı çıkmıyorum,işten eve evden işe,,,,sende biraz dikkat et 4. aya girene kadar...ayrıca sana çokkkkkkkkkkkkkkkkk kızdım,ya sen hamilesin artık topuklu ayakkabı neden giyyosun,artık topukluları hemen kaldır bence.....aklına da kötü şeyler getirme içini ferah tut,içinin rahatlaması içinde bence dr. git kontrole
pazartesi gecesi bende öyle bi rüya gördüm..pazartesi istifra ediyodum pazartesiden beri o da olmadı bugun için randevu aldım 2 de gidicem bakalım inslallah bişi olmaz
Günaydınnnnn herkesçiklere
gününüz hep güzel haberlerle geçsin kötü haber almayın aman ha bebişlerimizi koruyalım stres korku kötü düşünce yok :)
İnşallah bişey olmamıştır canım ya( Cok mutsuzum.Doktorum testler verdı onları yaptırıp 2 hafta sonra gel demıstı gecen cumartesı gıttıgımde. Testlerı yaptırıp gıtmem lazım
ne testi canım?hem dersin lekelenme gelince korktum,testlerimi yaptrıncada bidaha gelirim dersn kovacak değil ya şekerim,,,aynı şeyi bende yaşadığım için sen bebiğin kalp atışını duymadan rahatlıyamazsn,bence gitmelisin dr. a..
günaydın kızlarrr ...
Ya morelim cok bozukk. Dün eşimle bırlıkte gezdık yani baya yuruduk dıyebılırım birde topuklu gıymıstım onunda etkısı oldumu bılmıyorum ama eve gıttıgımızde lavoya gırdıgımde cok az mıktarda kahverngı bır lekelenme oldu. dahada olmadı ama Çok korktum acıkcası. Kayınvalideme sordum hemen yakınız onla oda reglı donemınse ve kırmızı kan degılse normal dedı ve benım reglı donemım su anda kırpkırmızıda degıldı kahverengımsıydı. Bunlarında etkısıyle sanırım ruyamı cok kotu gordum. Ruyamda dusuk yapıyodum (ALLAHIM KORUSUN,ALLAHIM BANA BUNU YAŞATMA)... ILKTEN KAN GELIYODU SONRA FASULYE TANESI SEKLINDE BEBEGIM YANİ DUSUK YAPTIM RUYAMDA OFFFFFF ÇOK STRESLIYIM...
rüya diyince aklıma geldi
hayır olsun inşAllah geçen akşam bende rüyamda
evde duyum gelmiş hastaneye gidene kadar arabada doğum yapıyodum
nası uyandım kan ter içinde
ama inşAllah rüyamdaki gibi hemencecik doğumlar nasip eder Rabbim herkese
acısız sızısız :)
günaydın kızlarrr ...
Ya morelim cok bozukk. Dün eşimle bırlıkte gezdık yani baya yuruduk dıyebılırım birde topuklu gıymıstım onunda etkısı oldumu bılmıyorum ama eve gıttıgımızde lavoya gırdıgımde cok az mıktarda kahverngı bır lekelenme oldu. dahada olmadı ama Çok korktum acıkcası. Kayınvalideme sordum hemen yakınız onla oda reglı donemınse ve kırmızı kan degılse normal dedı ve benım reglı donemım su anda kırpkırmızıda degıldı kahverengımsıydı. Bunlarında etkısıyle sanırım ruyamı cok kotu gordum. Ruyamda dusuk yapıyodum (ALLAHIM KORUSUN,ALLAHIM BANA BUNU YAŞATMA)... ILKTEN KAN GELIYODU SONRA FASULYE TANESI SEKLINDE BEBEGIM YANİ DUSUK YAPTIM RUYAMDA OFFFFFF ÇOK STRESLIYIM...
Günaydın hanımlar..
inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir..bugün güzel birgün olsun ve herkesten güzel haberler alalım..
Aklıma takılan bir durum var da sizlere sormak istedim..Şimdi doktorum bebişim 5 haftalıkken 15 gün cinsel ilişkiyi yasaklamıştı..ben de o günden beri psikolojik olarak sanki bebişime bir zarar gelecek korkusuyla eşimden uzak duruyorum..ama şuan gittiğim doktorum hiç böyle bir yasak koymadı..gerçi ben de sormadım da..ama olsa bir durum söylerdi diye düşünüyorum..sizlere sormak istediğim bu haftalarda yani 11-12 gibi cinsel ilişki bebeğe zarar verir mi? sizlere böyle bir yasak kondumu?:26: :26:
canım benim testlere baktı doktor
bakteri vardı idrar kültüründe
sana ilişki yasak dedi
e zaten eşimde bende uzak duruyoruz
hani bişey olcakmış gibi sakınıyoruz
yasağı yeni öğrendim ama iyiki de uzak durmuşuz dedim
........
canım benim testlere baktı doktor
bakteri vardı idrar kültüründe
sana ilişki yasak dedi
e zaten eşimde bende uzak duruyoruz
hani bişey olcakmış gibi sakınıyoruz
yasağı yeni öğrendim ama iyiki de uzak durmuşuz dedim........
Günaydın hanımlar..
inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir..bugün güzel birgün olsun ve herkesten güzel haberler alalım..
Aklıma takılan bir durum var da sizlere sormak istedim..Şimdi doktorum bebişim 5 haftalıkken 15 gün cinsel ilişkiyi yasaklamıştı..ben de o günden beri psikolojik olarak sanki bebişime bir zarar gelecek korkusuyla eşimden uzak duruyorum..ama şuan gittiğim doktorum hiç böyle bir yasak koymadı..gerçi ben de sormadım da..ama olsa bir durum söylerdi diye düşünüyorum..sizlere sormak istediğim bu haftalarda yani 11-12 gibi cinsel ilişki bebeğe zarar verir mi? sizlere böyle bir yasak kondumu?:26: :26:
walla ben de hamile olduğumu öğrendiğim 5. haftadan beri eşimden uzak duruyorum..sağolsun eşimde bu konuda anlayışlı..ama ben artık onun için üzlmeye başladım..yazık adama yani
benim testlerimin hepsi iyi çıktı..çok şükür..o yüzden bana doktor bişey söylemedi..ama bazen diyolar ya ilk 3 ay sakınmak lazım diye..ondan takıldı aklıma..
Günaydın hanımlar..
bende lekelenmem olmuştu dr.kesinlikle yasak dedi..şimdi dr. umu değiştrdm o hiç umursamadı bile,yasak masak demedi,ama biz yinede kendimize yasakladık,çünkü genelde dr. lar ilk 3 ay ve son 3 ay yasaklıyorlar,bebeğimizi neden riske atalımki ne olcak 3 ay iradeli davranırız,,,benim adama kalsa bebek doğana kadar uzak durur o denli korkuyo garibim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?