2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 12:45 de randevu aldım gıdıcem bakalım ne dıcekler INSALLAH hıc bır sorun yoktur... Dua edın aban bol bol lutfen

Dularımız seninle canım.. hayırlı haberler bekliyoruz.

al benden de o kadar
kardeş kardeş yatıyoruz resmen
ama onlarda haklı biz ne kadar korkuyosak onlarda o kadar korkuyor
bu durumdan bişey olursa diye ihihihih

bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri uzak duruyorum eşimden. Bebeğime bişey olacak diye korkuyorum elimde olan bişey değil. Dokorum bana uzak durun diye bir öneride bulunmadı, gerçi bende sormadım olabilir mi diye. ilk 3 ay uzak duruyoruz birbirimizden sonrası hayırlısı

kızlar 12:45 de randevu aldım gıdıcem bakalım ne dıcekler INSALLAH hıc bır sorun yoktur... Dua edın aban bol bol lutfen

Hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım..

zaten şurda 3 ayın dolmasına ne kaldı ki.. biraz daha sabretsinler..hem bebişlerimizden hiçbirşey önemli değil..sağolsun kocişlerde bu konuda hassas ve özenli..hepsine kırmızı kart o zaman

Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kizlar gunaydin nasilsiniz yeni uyandim daha uyanir uyanmaz beynimi kemirmeye basladi dunku yasadiklarim o yuzden bi karaa aldim persembeye yani randevuma kdr hic evde durmicam hergun disari cikicam yoksa bn kafayi yerm persembeye kadar gecmez zaman

Cnm yaa nasil uzuldum anlatamam cok alismistim sana ben senden haber almazsam rahat edememki ozeline mesaj aticam cnm aksam imarim gorursun su anda mobildeyim atamiyorum

Kizlar gunaydin nasilsiniz yeni uyandim daha uyanir uyanmaz beynimi kemirmeye basladi dunku yasadiklarim o yuzden bi karaa aldim persembeye yani randevuma kdr hic evde durmicam hergun disari cikicam yoksa bn kafayi yerm persembeye kadar gecmez zaman

canım iyi düşün iyi olsun inşAllah herşey güzel çıkıcak

aman haa gezeyim derken zarar verme yeğenime :)

onun yeri çok korunaklı Rabbim inşAllah sağ salim elimize almayı nasip etsin
bol bol dua et benimde dualarımda olucaksın :)

canim korkma kahverengi akinti gunu gecmis eski kan oluyor kirmizi degilse ve agrin yoksa korkma ben 3 hafta yasadim bu kanamalari ilk once kahverengi basladi ve kirmiziya dondu tabi bende senin gibi inanilmaz bir stres yasadim dustu bebegim gidiyor diye ama sorun bebekte degil bebegin kordonundaydi yani bebegim baglanmaya calisiyormus es degisimi falan sonrada bitmedi tabi bu seferde kese ici degil kese disi kanama oldu ama gecti cok sukur bak 12. haftaya girdik yeni sakin olmak cok onemli canim bol bol dua et.....

slm kızlar..

hayırlı cumalar !!!

dün geceden beri çektğim baş ağrısı ile sabahı sabah ettim minoset fayda bile etmedi yarın kontrolüm var özel doktorumuzda bakalım büyümüşmüyüz özeldeki dr um 10 günde 1 çağırıyor hastanedeki dr umda 20 günde 1 bende özelede gidiyorum sık sık kontrole ettireyim miniğimi diye öyle işte doktorum sabah bana günde 3*4 taneye kadar minoset hakkın var 4-5 saate bir iç dedi ama korkuyorum bende açıkçası zararı olu rmu diye...

birde eleviti gece yatarken içiyorum midemi bulandırmasın diye onuda soracam yaırn bakalım varmı zararı

gunaydin canim bencede en guzelini yaparsin cik disari hic birsey dusunme hersey yolunda olacak insallah....

hayırlı cumalar arkadaşlar,öğlen öğlen canım sıkıldı...öğlen işten kayınvalideme gittim..doktora gidicem dedim...oda her ay her ay doktora mı gidilirmiş...neyin varda gidiyorsun...ultrason iyi bişey değil ki,her gitmeyi para alacaklar sizden falan da filan...halbuki ben doktora ilk öğrenmek amacıyla gittim...6 haftalıkken...sonra tahlilimin birazı gelmişti onu götürdüm ertesi hafta...bu kadar ve şimdide o doktoru beğenmediğim için başka doktora gideceğim ve ona da diğer tamamladığım raporlarla birlikte gidip göstereceğim...ve bugün o kişiden randevu aldım...diğer gittiğim doktor para için sezaryan yapıyor dediler o yüzden değiştiriyorum...
yani canım sıkıldı ya heves falan koymadı...merak ediyor değil mi,hem bizde kan uyuşmazlığı var o yüzden daha da önemsiyorum....tam detaylı konuşmak istiyorum...ama kadın anlamıyor ki...yok internete bakıp bakıp özeniyormuşum gibi laf etti,onlar tuzak hep dedi..bir tane halamın torunu vardı çocuğun çenesi delik doğdu o her ay gitti de ne oldu dedi,doktor gördü mü dedi...
haklı mı haksız mı çözemedim ya..zaten herşeye laf etmese olmaz

Son düzenleme:

afedersin de kaynanana ne oluyo
kendileri görmedi diye doktor yüzü sende mi görmicekmişsin yani
hem omu veriyo parasını da konuşma hakkını buluyo kendinde
tabiki de önemsiceksin boşver sen dinleme onu :)
git yavrunu gör
bana 1 ay sonra gel dedi uzun geldi bana arada başka doktora gidicem 15 gün arayla olmuş olucak yuppiiii :)
her gördüğümde annelik duygum tazeleniyo sankim ondan daha güzeli yokki :)

...........

yok canım çok haklısın yani karışmasa olmaz...zaten bunu hep diyor ilk gittiğimizden beri....
tabiki o vermiyor verse daha ne diyecek belki...sadece oğluda çalışmıyor bende çalışıyorum bizim paramız laf etmemesi gerek..
eşime de söyledim aradım,boşver sen onu dedi...
tabiki gidicem göreceğim bebeğimi,merak ediyorum hemde çok merak ediyorum bebişimi...her ay para almak için çağırıyor diyor...
Rabbim yavrucaklarımı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...bugün gidicem randevu aldım..sabırsızlanıyorum saat geçmek bilmiyor

ınsllah bıseyın yoktur canım.. Kafama ben cok taktım dun ondan ole ruya gordum galba

Canım aynı durumu ben de yaşıyorum şu anda. Bir gece önce rüyamda gebeliğin sonlanabilir dedi birisi. O gün öğlede kahverengi çamurumsu bir akıntım oldu. İlk iki gün baya heldi. Bugün yavaş yavaş beyaz akıntıya bırakıyor yerini. Ama ben düşük engelleyici bir iğne oldum. Ve progestan kullanıyorum günde bir. Dediğin gibi tam da adet dönemine rastlıyor. Ben çok araştırdım. Sekizinci haftalarda olurmuş genelde ve adet günü lekelenmeler görülürmüş. Bebeğin beslenmesi yolk sac kesesinden plasentaya geçtiği için de hafif kanamalar olabilirmiş. Ben içimi gayet ferah tutuyorum. Sen de öyle yap canım. İnsan ilk gördüğünde mutsuz oluyor ama biliyorum. Bende üstüne hafta geriliği de var. Kendi doktoruma göre bir, devlet hastanesi doktoruna göre iki hafta.

Kızlar merhaba benim geç döllenme olmuştu bebeğim 2haftageriden geliyordu ama hemen hemen kapatmış açığı 8haftalik hamileyim ekim annesi olacağımı zannediyordum o saufadaydim şimdi hesaplarıma göre 18eylul Allah izin verirse dogum tarihim benim 6.haftamda kanama oldu doktor iğne yaptı ve progestan verdi kanamadan sonra kahverengi akıntım geçmedi doktor gecmiyorsa bırak ilaci dedi benim gibi akıntısı olan var mı ?

canım benim sen kimsenin dediğini takma kafana,hem belki oda kötü niyetli dememiştir,biliysn şimdi özel dr. lara güvenilmiyo para tuzağı olayları çk dönüyo,bide ultrasonun torununa zarar vereceğinden korkmuştur,iyi yönde düşünmeye çalış...malesef bu dr. olayını bence hepimiz abartıyoruz,şahsen ben hamile kaldığımdan beri her hafta doktordayım,aslında dr. ların istediği periyodlarda gitmek gerekiyor,ama işte dayanamıyoruz,bişeyeri dr. muza güvenip,akışına bırakmak gerekiyor aslında

Ayyyyy canım benimmm takma kafana..Ama emin ol bilinçaltında görmüşsündür bu rüyayı Allah korusun..Ve hamileliğin ilerleyen aylarında daha çok rüyalar göreceksin hatta bebeğin yeni doğduğundada..Ben de çok görüyordum anlatamam doğdukdan sonrada devam ettin hep kayboluyordu bulamıyordum
ama olur böyle şeyler hiç canını sıkma akıntıyıda takma kafana banada doktor dün ilaç ve iğne verdi aşırı gazdan düşük tehtidi olabilir dedi öldüm öldüm dirildim dünden beri hatta ne rüyalar gördüm ama böyle taktıkca daha kötü o yüzden canım iyi düşünelim iyi olsun inşallahhhhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…