kızlar 12:45 de randevu aldım gıdıcem bakalım ne dıcekler INSALLAH hıc bır sorun yoktur... Dua edın aban bol bol lutfen
walla ben de hamile olduğumu öğrendiğim 5. haftadan beri eşimden uzak duruyorum..sağolsun eşimde bu konuda anlayışlı..ama ben artık onun için üzlmeye başladım..yazık adama yani
benim testlerimin hepsi iyi çıktı..çok şükür..o yüzden bana doktor bişey söylemedi..ama bazen diyolar ya ilk 3 ay sakınmak lazım diye..ondan takıldı aklıma..
Hanımlar, hamileliğin ilk 15 haftası riskli dönemdir.Yani düşük tehlikesi olabilen haftalar. Bu nedenle doktorlar genel olarak bu haftalarda cinsel ilişkiyi çok onaylamıyor.Yani doktorunuz bişey söylememiş bile olsa çok cinselliğin üstüne gitmemekte fayda var. Gerçi insan psikolojik olarak da çok istemiyor.Bebeğe bişey olacak, rahatsız olacak, zarar vereceğiz düşüncesi hasıl oluyor insanda.
al benden de o kadar
kardeş kardeş yatıyoruz resmen
ama onlarda haklı biz ne kadar korkuyosak onlarda o kadar korkuyor
bu durumdan bişey olursa diye ihihihih
kızlar 12:45 de randevu aldım gıdıcem bakalım ne dıcekler INSALLAH hıc bır sorun yoktur... Dua edın aban bol bol lutfen
canım şimdiye kadar 3 dr gittim ikisi normal hayatınıza devam edin dedi hiç bir yasak koymadı ama en son gittiğim doktor hamileliğin üç ayı boyunca ilişki önermiyorum ilk üç ay tehlikeli dönem dedi eeeee zaten imkanlar el vermiyor ki eşimden ayrıyım artık 2- 3 haftaya bir görüşücez gerçi bu zamana kadar arada kaçamaklar oldu yaaaayine de bişi olmadı doktordan doktora değişiyor sanırım bu yasaklar :44:
hahahah bende diyorum yavrumm senide çok ihmal ediyorum ama diye
yazık tabisi de ama bi yandan onlarda temkinli bak denesen de olmucak zaten
diğer kontrolüm 1 ay sonra test yapılacak tekrar o zamana kadar kırmızı kart gösterdik bakalım
inş en kısa zamanda düzelir ihihi :)
bende lekelenmem olmuştu dr.kesinlikle yasak dedi..şimdi dr. umu değiştrdm o hiç umursamadı bile,yasak masak demedi,ama biz yinede kendimize yasakladık,çünkü genelde dr. lar ilk 3 ay ve son 3 ay yasaklıyorlar,bebeğimizi neden riske atalımki ne olcak 3 ay iradeli davranırız,,,benim adama kalsa bebek doğana kadar uzak durur o denli korkuyo garibim...
kızlar biraz geç oldu ama bende dün öğrendim eylül annesi olacağımı..kendimi önce size kısaca anlatayım..28 yaşındayım ilk gebeliğim 5.5 aylıkken spina bifidadan dolayı yani omuriliği kapanmadığı için sonlandırldı ..sebebi ise foilk asit eksikliğiymiş. ve ben 7 aydır folik asit kullanıyorum bebeğimi kaybedeli 10 ay oldu..şimdi tekrar hamileyim ve aranızdayım..ve de çok karışık bir durum oldu..sat tarihim 3 aralıktı 5 gün geçince kan testi yaptım negatif çıktı sonra bekledim yine 13 gün geçince tekrar yaptı dr yine negatif çıktı sonra bana tarlusal diye adet söktürücü bir ilaç verdi ve içtim 6 günde bitti sonra 5 gün daha geçti hala olmadım eczaneden aldım yaptım pozitif çıktı ve sevinemedim bile çok korktum çünkü ilaç içmiştim dokt. gittim ilaçtan birşey olmaz dedi ve daha yeni dedi 3 haftalık felan 15 gün sonraya gün verdi yani 14 şubata dün gittim baktı kalp atışlarını duyduk çok şükür tabi ben bu arada 3 haftalık diyince ekim annesi olarak zannettim kendimi.dün ultrasyonda 7+4 çıktı ve ultrasyona göre takip edecez dedi ve 22 aralık da sat tarihin olarak belirledi..yani çok karışık inş. sağ sağlim yavrularımızı kucaklarımıza alırız...hepimize hayırlı olsun...
Günaydın herkese.. ama benim yatma vaktim.. nasıl özet geçilir bilemedim..
Çenemi susturamayıp haklı olduğuma tamamen inandığım bir konuda anormal derece ruh saglılıgı kaybettıgınden emın oldugum polemik delisi BİRİYLE DAHA.. uğraşmayı başardım.. Ne yazık.. değmez susuyımı ben yine beceremedim..
Bundan önce.. bu üyeliğimden önce 1 yıldan fazla sürekli olarak kullandıgım kk üyeliğimide bu sebeple sonlandırmıştım. Bu defa ömür erken oldu.. Bazılarına dert anlatmak gerçekten cok zor.. Hayatlarında neler yaşıyorlarsa artık insanlara saldırmaya meyıllıler.. Belki sanaldalar diye her istediklerini istedikleri kişilere söyleyecekler sanıyorlardır bilemem..
Sanalda olmasak.. hallederdik bir şekilde.. ama malesef sanaldayız ve belli kuralları olan bir sitedeyiz.. Bazı insanlar laftan sözden anlamıyor ve resmen bile isteye zorla.. insanı dinden imandan cıkarıyorlar sonunda dayanamayıp söyleyiveriyorsun lafı..
Herneyse konu dışı yazım.. Ama burada kurdugum arkadaşlıklar ve beni merak edicek kişilerin varlıgını bildiğimden burayada yazmak istedim.. Hamileyim ve böyle insanlar yüzünden daha fazla strese girmek istemiyorum.. Madem susamıyorum ozaman giderim. Muhtemelen ceza alıcam.. umarım bu defa adil olurAdil olsun veya olmasın foruma birdaha girmeyecegim.. bebişimin takviminide bu sebeple iptal ediyorum .. saglıklı gebelıkler kolay dogum dilerim..
al benden de o kadar
kardeş kardeş yatıyoruz resmen
ama onlarda haklı biz ne kadar korkuyosak onlarda o kadar korkuyor
bu durumdan bişey olursa diye ihihihih
Kizlar gunaydin nasilsiniz yeni uyandim daha uyanir uyanmaz beynimi kemirmeye basladi dunku yasadiklarim o yuzden bi karaa aldim persembeye yani randevuma kdr hic evde durmicam hergun disari cikicam yoksa bn kafayi yerm persembeye kadar gecmez zaman
kız, kankaaaa olduk kocişle wala
Kizlar gunaydin nasilsiniz yeni uyandim daha uyanir uyanmaz beynimi kemirmeye basladi dunku yasadiklarim o yuzden bi karaa aldim persembeye yani randevuma kdr hic evde durmicam hergun disari cikicam yoksa bn kafayi yerm persembeye kadar gecmez zaman
günaydın kızlarrr ...
Ya morelim cok bozukk. Dün eşimle bırlıkte gezdık yani baya yuruduk dıyebılırım birde topuklu gıymıstım onunda etkısı oldumu bılmıyorum ama eve gıttıgımızde lavoya gırdıgımde cok az mıktarda kahverngı bır lekelenme oldu. dahada olmadı ama Çok korktum acıkcası. Kayınvalideme sordum hemen yakınız onla oda reglı donemınse ve kırmızı kan degılse normal dedı ve benım reglı donemım su anda kırpkırmızıda degıldı kahverengımsıydı. Bunlarında etkısıyle sanırım ruyamı cok kotu gordum. Ruyamda dusuk yapıyodum (ALLAHIM KORUSUN,ALLAHIM BANA BUNU YAŞATMA)... ILKTEN KAN GELIYODU SONRA FASULYE TANESI SEKLINDE BEBEGIM YANİ DUSUK YAPTIM RUYAMDA OFFFFFF ÇOK STRESLIYIM...
hayırlı cumalar arkadaşlar,öğlen öğlen canım sıkıldı...öğlen işten kayınvalideme gittim..doktora gidicem dedim...oda her ay her ay doktora mı gidilirmiş...neyin varda gidiyorsun...ultrason iyi bişey değil ki,her gitmeyi para alacaklar sizden falan da filan...halbuki ben doktora ilk öğrenmek amacıyla gittim...6 haftalıkken...sonra tahlilimin birazı gelmişti onu götürdüm ertesi hafta...bu kadar ve şimdide o doktoru beğenmediğim için başka doktora gideceğim ve ona da diğer tamamladığım raporlarla birlikte gidip göstereceğim...ve bugün o kişiden randevu aldım...diğer gittiğim doktor para için sezaryan yapıyor dediler o yüzden değiştiriyorum...
yani canım sıkıldı ya heves falan koymadı...merak ediyor değil mi,hem bizde kan uyuşmazlığı var o yüzden daha da önemsiyorum....tam detaylı konuşmak istiyorum...ama kadın anlamıyor ki...yok internete bakıp bakıp özeniyormuşum gibi laf etti,onlar tuzak hep dedi..bir tane halamın torunu vardı çocuğun çenesi delik doğdu o her ay gitti de ne oldu dedi,doktor gördü mü dedi...
haklı mı haksız mı çözemedim ya..zaten herşeye laf etmese olmaz
afedersin de kaynanana ne oluyo
kendileri görmedi diye doktor yüzü sende mi görmicekmişsin yani
hem omu veriyo parasını da konuşma hakkını buluyo kendinde
tabiki de önemsiceksin boşver sen dinleme onu :)
git yavrunu gör
bana 1 ay sonra gel dedi uzun geldi bana arada başka doktora gidicem 15 gün arayla olmuş olucak yuppiiii :)
her gördüğümde annelik duygum tazeleniyo sankim ondan daha güzeli yokki :)
...........
ınsllah bıseyın yoktur canım.. Kafama ben cok taktım dun ondan ole ruya gordum galba
gunaydin canim bencede en guzelini yaparsin cik disari hic birsey dusunme hersey yolunda olacak insallah....
hayırlı cumalar arkadaşlar,öğlen öğlen canım sıkıldı...öğlen işten kayınvalideme gittim..doktora gidicem dedim...oda her ay her ay doktora mı gidilirmiş...neyin varda gidiyorsun...ultrason iyi bişey değil ki,her gitmeyi para alacaklar sizden falan da filan...halbuki ben doktora ilk öğrenmek amacıyla gittim...6 haftalıkken...sonra tahlilimin birazı gelmişti onu götürdüm ertesi hafta...bu kadar ve şimdide o doktoru beğenmediğim için başka doktora gideceğim ve ona da diğer tamamladığım raporlarla birlikte gidip göstereceğim...ve bugün o kişiden randevu aldım...diğer gittiğim doktor para için sezaryan yapıyor dediler o yüzden değiştiriyorum...
yani canım sıkıldı ya heves falan koymadı...merak ediyor değil mi,hem bizde kan uyuşmazlığı var o yüzden daha da önemsiyorum....tam detaylı konuşmak istiyorum...ama kadın anlamıyor ki...yok internete bakıp bakıp özeniyormuşum gibi laf etti,onlar tuzak hep dedi..bir tane halamın torunu vardı çocuğun çenesi delik doğdu o her ay gitti de ne oldu dedi,doktor gördü mü dedi...
haklı mı haksız mı çözemedim ya..zaten herşeye laf etmese olmaz
yok canım çok haklısın yani karışmasa olmaz...zaten bunu hep diyor ilk gittiğimizden beri....
tabiki o vermiyor verse daha ne diyecek belki...sadece oğluda çalışmıyor bende çalışıyorum bizim paramız laf etmemesi gerek..
eşime de söyledim aradım,boşver sen onu dedi...
tabiki gidicem göreceğim bebeğimi,merak ediyorum hemde çok merak ediyorum bebişimi...her ay para almak için çağırıyor diyor...
Rabbim yavrucaklarımı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin...bugün gidicem randevu aldım..sabırsızlanıyorum saat geçmek bilmiyor
günaydın kızlarrr ...
Ya morelim cok bozukk. Dün eşimle bırlıkte gezdık yani baya yuruduk dıyebılırım birde topuklu gıymıstım onunda etkısı oldumu bılmıyorum ama eve gıttıgımızde lavoya gırdıgımde cok az mıktarda kahverngı bır lekelenme oldu. dahada olmadı ama Çok korktum acıkcası. Kayınvalideme sordum hemen yakınız onla oda reglı donemınse ve kırmızı kan degılse normal dedı ve benım reglı donemım su anda kırpkırmızıda degıldı kahverengımsıydı. Bunlarında etkısıyle sanırım ruyamı cok kotu gordum. Ruyamda dusuk yapıyodum (ALLAHIM KORUSUN,ALLAHIM BANA BUNU YAŞATMA)... ILKTEN KAN GELIYODU SONRA FASULYE TANESI SEKLINDE BEBEGIM YANİ DUSUK YAPTIM RUYAMDA OFFFFFF ÇOK STRESLIYIM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?