Kızlar merhaba benim geç döllenme olmuştu bebeğim 2haftageriden geliyordu ama hemen hemen kapatmış açığı 8haftalik hamileyim ekim annesi olacağımı zannediyordum o saufadaydim şimdi hesaplarıma göre 18eylul Allah izin verirse dogum tarihim benim 6.haftamda kanama oldu doktor iğne yaptı ve progestan verdi kanamadan sonra kahverengi akıntım geçmedi doktor gecmiyorsa bırak ilaci dedi benim gibi akıntısı olan var mı ?
krizantem83 bulantın geçtimi 12 haftadasın?
kızlar geldım doktordan kızılaya gıttım kadın doguma düşük tehlıkesi dedi. Bende cok az gelmıstı anlattım toplu ıgnenın bası kadar geldı sadece dedım koyu kahverengıydı dedım oda kavrengı acık kahverengı hepsini kan olarak nıtelendırıyoruz bız dedı ve düşük tehlıkesi oluyor dedı kan uysmazlıgınız varmı esınle dedı bende var dedım cunku ben AB rh(-) eşimde 0 rh(+) kızlar. ultrasondan baktık bebek yasıyor kalp atsıı her seyi normal progestan verdi sabah bır tane aksam ıkı tane alcaksın dedı 1 hafta sonra tekrar gel dedı cok yorulma yurume yat dınlen dedı ılıskı yasak dedı.Ama kalp atısını gordugum ıcın tekrardan bebegım benımle benı bırakmadııı ....
kızlar geldım doktordan kızılaya gıttım kadın doguma düşük tehlıkesi dedi. Bende cok az gelmıstı anlattım toplu ıgnenın bası kadar geldı sadece dedım koyu kahverengıydı dedım oda kavrengı acık kahverengı hepsini kan olarak nıtelendırıyoruz bız dedı ve düşük tehlıkesi oluyor dedı kan uysmazlıgınız varmı esınle dedı bende var dedım cunku ben AB rh(-) eşimde 0 rh(+) kızlar. ultrasondan baktık bebek yasıyor kalp atsıı her seyi normal progestan verdi sabah bır tane aksam ıkı tane alcaksın dedı 1 hafta sonra tekrar gel dedı cok yorulma yurume yat dınlen dedı ılıskı yasak dedı.Ama kalp atısını gordugum ıcın tekrardan bebegım benımle benı bırakmadııı ....
ankaradamısın canım sen
kızlar biraz geç oldu ama bende dün öğrendim eylül annesi olacağımı..kendimi önce size kısaca anlatayım..28 yaşındayım ilk gebeliğim 5.5 aylıkken spina bifidadan dolayı yani omuriliği kapanmadığı için sonlandırldı ..sebebi ise foilk asit eksikliğiymiş. ve ben 7 aydır folik asit kullanıyorum bebeğimi kaybedeli 10 ay oldu..şimdi tekrar hamileyim ve aranızdayım..ve de çok karışık bir durum oldu..sat tarihim 3 aralıktı 5 gün geçince kan testi yaptım negatif çıktı sonra bekledim yine 13 gün geçince tekrar yaptı dr yine negatif çıktı sonra bana tarlusal diye adet söktürücü bir ilaç verdi ve içtim 6 günde bitti sonra 5 gün daha geçti hala olmadım eczaneden aldım yaptım pozitif çıktı ve sevinemedim bile çok korktum çünkü ilaç içmiştim dokt. gittim ilaçtan birşey olmaz dedi ve daha yeni dedi 3 haftalık felan 15 gün sonraya gün verdi yani 14 şubata dün gittim baktı kalp atışlarını duyduk çok şükür tabi ben bu arada 3 haftalık diyince ekim annesi olarak zannettim kendimi.dün ultrasyonda 7+4 çıktı ve ultrasyona göre takip edecez dedi ve 22 aralık da sat tarihin olarak belirledi..yani çok karışık inş. sağ sağlim yavrularımızı kucaklarımıza alırız...hepimize hayırlı olsun...
çok sevindim canım hiçbişey yapma yat dinlen bebeğin sana tutunmuş inşallah sağlıkla dunyaya gelir canım
sendemi ankaradasın..nerde sin canım hangi hastaneye gidiysn
bende ankaradayım . 29 mayıs hastanesine gidiyorum . sendemi ankaradasın ?
ewt canım bende ankaradayım,ben sincan devlet hastanesine gidiyorum akşam muayenesi olduğu için iş yerimden izin almak zorunda kalmıyorum,bakalım orda çk ii bi dr. buldum,eğerki menmun olmazsam zekai tahir burak hastanesine gidicem tedavimi orda yaptırmıştım
Kizlar merhaba drdan yeni geldim ilk isim buraya yazmak oldu dra kan sonucumla beraber gittim drun ilk dedigi normal degil bu dedi daha sonra ustten muayene etti ve bebegimi goremedi hic bisey gosukmuyoduki bende baktim gercekten gorunmedi sonra alttan muayeneye aldi gorduk bebegi ama bu seferde kalp atisini goremedi bidaha kontrol etti kalp qtisini gorduk ama bi garipti gecen hafta hareket eden bebek put gibi duruuodu ve kalp atislari zor gozuktu ve daha once gordugum gibi canli bi atim degildi sanki bebek var ama 10 hafta 1 gunluk dedi 1 hafta gerileme var alt ust oldm kizlar cok kotuyum anlatamam size bir hafta sonra bugun cagirdi yine alttan bqoicam dedi bu ne yaa nawil oluyo bu bittim ben mahvoldum
slm kızlar nasıl gıdıyor hamılelık ınsallah sorunsuz guzel bır sekılde kucagınıza alırsınız. ben kurtajımı oldum.yatıyorum dunden berı . artık ıcım rahattı 3 dr de aynısını söyledıne yapalım yenısıne hayırlı saglıklı ömur versın rabbim
zekayi tahirde çok iyi ama çok sıra bekliyorsun biraz bekletiyorlar felan . benim gittiğim hastaneyi biliyosundur . burdaki doktorum eski doktorum çok iyi bir kadın çok ilgili ücretide çok fazla edeğil
slm kızlar nasıl gıdıyor hamılelık ınsallah sorunsuz guzel bır sekılde kucagınıza alırsınız. ben kurtajımı oldum.yatıyorum dunden berı . artık ıcım rahattı 3 dr de aynısını söyledıne yapalım yenısıne hayırlı saglıklı ömur versın rabbim
ewt haklısın sıra bekliysn ama o hastane sayesinde hamile kaldığım için çk güvenilir geliyr bana,bide tedavi sırasında izin çk sıkıntı oldu işyerinde,en azından sincan devlet hst hem işime yakn hem akşam iş çıkışı gidiyrm,ama ne yalan söyleyim pek içime sinmiyo..
zekayi tahir çok kapsamlı bi hastane ama bize uzak gidip gelmek sorun
burası çok yakın . doktorum gece sancın bile tutsa hastaneye gel dedi. acil bi durumda kendisi gelicek doğumumu yaptuırıcak inşallah. ama zekayi tahirde gece gitsen stajerler oluyo genelde doktor olmuyo .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?