2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar geldım doktordan kızılaya gıttım kadın doguma düşük tehlıkesi dedi. Bende cok az gelmıstı anlattım toplu ıgnenın bası kadar geldı sadece dedım koyu kahverengıydı dedım oda kavrengı acık kahverengı hepsini kan olarak nıtelendırıyoruz bız dedı ve düşük tehlıkesi oluyor dedı kan uysmazlıgınız varmı esınle dedı bende var dedım cunku ben AB rh(-) eşimde 0 rh(+) kızlar. ultrasondan baktık bebek yasıyor kalp atsıı her seyi normal progestan verdi sabah bır tane aksam ıkı tane alcaksın dedı 1 hafta sonra tekrar gel dedı cok yorulma yurume yat dınlen dedı ılıskı yasak dedı.Ama kalp atısını gordugum ıcın tekrardan bebegım benımle benı bırakmadııı ....

canim bence baska doktora git benimkisi tup bebekti ve progesteron kullaniyorum hala daha bence sende birakma kahverengi akinti normal canim korkma

krizantem83 bulantın geçtimi 12 haftadasın?

canim benim cok bulantim olmadi sadece midem eksiyor felaket

canim bu haftalarda kanama genelde oluyor lekelenmede benimde oldu 3 hafta devam etti korkma icini ferah tut

canım ankaradasın herhalde hangi hastaneye gidiysn...ne güzel bak bebeğin sımsıkı tutunmuş annesine,eğer çalışmıyorsan akşama kadar yat dinlen canım,dr.un tavsiyelerine dediklerine mutlaka uy..içini rahat tut bebeğin seni bırakmıycak canım,öyle kolay değil...

ankaradamısın canım sen

çok sevindim canım hiçbişey yapma yat dinlen bebeğin sana tutunmuş inşallah sağlıkla dunyaya gelir canım

evet bebegım benı bırakmadı bende onu bırakmıyorummmmm :)))
yok kızlar ben Ankara da degılım İstanbul dayım burda Kızılay merkezi var baya buyuk hastane oraya gıttım

Öncelikle hoşgeldin şekerim...Aslında uzun zamandan beri sende eylül annesiymişsin ama geç farkedilmiş:)
Canım gerçekden karışık bi durum ama sonuç olarak hamilesin ve tahmin ettiğinden daha büyük bebişin ne güzellll..
Hesaplamalar zaten oturur yerine merak etme birkaç haftaya kadar..
Tekrar hoşgeldin..

bende ankaradayım . 29 mayıs hastanesine gidiyorum . sendemi ankaradasın ?

ewt canım bende ankaradayım,ben sincan devlet hastanesine gidiyorum akşam muayenesi olduğu için iş yerimden izin almak zorunda kalmıyorum,bakalım orda çk ii bi dr. buldum,eğerki menmun olmazsam zekai tahir burak hastanesine gidicem tedavimi orda yaptırmıştım

zekayi tahirde çok iyi ama çok sıra bekliyorsun biraz bekletiyorlar felan . benim gittiğim hastaneyi biliyosundur . burdaki doktorum eski doktorum çok iyi bir kadın çok ilgili ücretide çok fazla edeğil

slm kızlar nasıl gıdıyor hamılelık ınsallah sorunsuz guzel bır sekılde kucagınıza alırsınız. ben kurtajımı oldum.yatıyorum dunden berı . artık ıcım rahattı 3 dr de aynısını söyledı ne yapalım yenısıne hayırlı saglıklı ömur versın rabbim

canım çok geçmiş olsun kalp atışlarını duymuş ya yaşıyor demek bebeğim bolca dinlen rabbinm onu sana bağışlasın haftaya güzel haberlerini alırız inşallah canımmm

canım ne oldu neden kürtaj oldun çok geçmiş olsun

zekayi tahirde çok iyi ama çok sıra bekliyorsun biraz bekletiyorlar felan . benim gittiğim hastaneyi biliyosundur . burdaki doktorum eski doktorum çok iyi bir kadın çok ilgili ücretide çok fazla edeğil

ewt haklısın sıra bekliysn ama o hastane sayesinde hamile kaldığım için çk güvenilir geliyr bana,bide tedavi sırasında izin çk sıkıntı oldu işyerinde,en azından sincan devlet hst hem işime yakn hem akşam iş çıkışı gidiyrm,ama ne yalan söyleyim pek içime sinmiyo..

Canım gözün aydın, dikkat et kendine dinlen bol bol. ev iş güç hiçbiri bebişinden önemli değil.

Canım çok çok geçmiş olsun.. Bunların hepsi bir sınav bizim için, her şerde bir hayır vardır unutma.. İyice dinlen, Allah en kısa sürede tekrar sağlıklı hamişlik nasip etsin inşallah.

Cok cok gecmıs olsun canım benim En kısa surede ınsallah saglıklı sıhatlı hayırlı bır evlat nasıp eder sana Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…