2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım allah sanada en kısa zamanda bi bebek nasip etsin sağlıkla dunyaya getirmeyı nasıp etsin uzulme sakın nasip hayırlısı böyelymiş canım biyerlere gitme sakın kendini unutturma:)

Sağol canımmm aynen bundan sonra dıkkat etcemmm

geçmiş olsun.hayırlısı buymuş canım,rabbim tekrar hamilelik nasip etsin inşlh..

canim hicc korka ben yedinci haftamdan itibaren her disari cikip cok fazla yurudugumde kahverengi akintim oluyordu yani haftada iki uc ciktigimi dusun her geldigimde oyle lekelenmelerim oluyordu progestana basladim bir sure dinlendim eger dinlenemiyorsan sadece cokm yorulma fazla yurume bise olmaz benim gecti en son onuncu haftamda olmustu sanirim simdi 12 haftama giriyorum yarin cok yurudugumde sari akintilarim oluyor sadece yani rahat ol bence ve ben hergun abartisiz ayri ayri iki ruya goruyorum kanamali dusuklu korkulu hamile kaldigim ilk gunden beri hergun ruyalarla uyaniyorum hayata ruya gormeyen ben bildigium tum dualari okuyup yatiyorum ama ii ayni hergun ruya o yuzden ben ruyalari yorumlamaktan korkmaktan vazgectim ruyadir korkularim var diye ruyama giriyor diye dusunuyorum rahat ol sende bu ara topukluda giyme daha rahat seyler giy belin agirmasin

sağol canım banada doktor progestan verdı dusuk tehlıkesı dedı bakalım hayırlısııı

canım geçmiş olsun senden haber bekliyordum bende umarım en kısa zamanda tekrardan hamile kalırsın sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah....

Kalp atisina kadar her dr oliskiyi yasaklar canim kalpatisindan sonra sık iliski olnasin dedi bizde haftada bir gorusuyoruz
kız, kankaaaa olduk kocişle wala
Olumune kankayik he

Gecmis olsun canim rabbim tez vakitte yuzunu guldursun..

baana ilişki konusunda hiçbir kısıtlama gelmedi
bende biraz isteksizlik var eşim yanaşmasa benden tık yok bu sabah da diyo sana kalsak haftada 1 değil ayda 1 ancak yanyana gelcez eeee dedim napiiiim ben eskiden böyle miydim diye sordum değildin diyo
işte benden kaynaklı değil bu karnımdaki ufaklıktan hormonlarım değişti ondan dedim

Of yaa!Bugün bulantım yok, gelgelelim ağzımda pas tadı var.Zehir gibi ağzımın tadı bugün.Ne yesem değişmedi.Bu ne böyle beeee

Of yaa!Bugün bulantım yok, gelgelelim ağzımda pas tadı var.Zehir gibi ağzımın tadı bugün.Ne yesem değişmedi.Bu ne böyle beeee

:))) ben haftalardır o ağız tadını çekiyorum ama bugün maşallah ne bulantım fazla ne de ağız dedim o kadar değişik sanki azalıyor mu ne

geçmiş olsun canımmm sıkma canını bende 20 gün önce malesef aynı şeyi yaşadım ne kadar çabuk toparlanırsan o kadar faydalı sana mümkün olduğunca düşünmemeye eğerki düşüneceksen beterin beteri var demeye gayret et inşallah tez vakitte gene olur Rabbim hayırlsını verisn hepimizee

zerenpınar geçmiş olsun insallah daha sonra sorunsuz gebelikler geçirirsin

bugun doktora gittim..bebegimi ilk defa böyle net gördüm...2.5 cm olmuş. kolları bacakları masallah belli oluyo kalp atısını duymadım ama ekranda gördüm :)))

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar bendede bulantılar çok rahatsız ediyo sabahları ve gün içi yani acıktığım heran bulantı hatsafhada yemek yediğim zamanda yanma oluyo ki o daha kötü ne yiyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım sabah okula gitmeden güzel bir kahvaltı yapıyorum okula gitmeden çıkarıyorum okulda aç aç hiç çekilmiyo gün boyu kraker leblebi yiyorum çok su içmek istiyorum fakat su içtiğim an bulanıyorum hep yatsam hep uyusam hiç yemek derdim olmasa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…