slm kızlar nasıl gıdıyor hamılelık ınsallah sorunsuz guzel bır sekılde kucagınıza alırsınız. ben kurtajımı oldum.yatıyorum dunden berı . artık ıcım rahattı 3 dr de aynısını söyledıne yapalım yenısıne hayırlı saglıklı ömur versın rabbim
Canım gözün aydın, dikkat et kendine dinlen bol bol. ev iş güç hiçbiri bebişinden önemli değil.
Canım çok çok geçmiş olsun.. Bunların hepsi bir sınav bizim için, her şerde bir hayır vardır unutma.. İyice dinlen, Allah en kısa sürede tekrar sağlıklı hamişlik nasip etsin inşallah.
slm kızlar nasıl gıdıyor hamılelık ınsallah sorunsuz guzel bır sekılde kucagınıza alırsınız. ben kurtajımı oldum.yatıyorum dunden berı . artık ıcım rahattı 3 dr de aynısını söyledıne yapalım yenısıne hayırlı saglıklı ömur versın rabbim
günaydın kızlarrr ...
Ya morelim cok bozukk. Dün eşimle bırlıkte gezdık yani baya yuruduk dıyebılırım birde topuklu gıymıstım onunda etkısı oldumu bılmıyorum ama eve gıttıgımızde lavoya gırdıgımde cok az mıktarda kahverngı bır lekelenme oldu. dahada olmadı ama Çok korktum acıkcası. Kayınvalideme sordum hemen yakınız onla oda reglı donemınse ve kırmızı kan degılse normal dedı ve benım reglı donemım su anda kırpkırmızıda degıldı kahverengımsıydı. Bunlarında etkısıyle sanırım ruyamı cok kotu gordum. Ruyamda dusuk yapıyodum (ALLAHIM KORUSUN,ALLAHIM BANA BUNU YAŞATMA)... ILKTEN KAN GELIYODU SONRA FASULYE TANESI SEKLINDE BEBEGIM YANİ DUSUK YAPTIM RUYAMDA OFFFFFF ÇOK STRESLIYIM...
selamlar kızlar.. istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz bir hastane var mı acaba??
canim hicc korka ben yedinci haftamdan itibaren her disari cikip cok fazla yurudugumde kahverengi akintim oluyordu yani haftada iki uc ciktigimi dusun her geldigimde oyle lekelenmelerim oluyordu progestana basladim bir sure dinlendim eger dinlenemiyorsan sadece cokm yorulma fazla yurume bise olmaz benim gecti en son onuncu haftamda olmustu sanirim simdi 12 haftama giriyorum yarin cok yurudugumde sari akintilarim oluyor sadece yani rahat ol bence ve ben hergun abartisiz ayri ayri iki ruya goruyorum kanamali dusuklu korkulu hamile kaldigim ilk gunden beri hergun ruyalarla uyaniyorum hayata ruya gormeyen ben bildigium tum dualari okuyup yatiyorum ama ii ayni hergun ruya o yuzden ben ruyalari yorumlamaktan korkmaktan vazgectim ruyadir korkularim var diye ruyama giriyor diye dusunuyorum rahat ol sende bu ara topukluda giyme daha rahat seyler giy belin agirmasin
canım neresınde otruruyosun ?bende pendıkte oturuyorum
ben de ümraniye de oturuyorum :) biraz uzak kalmışız birbirimize
Kalp atisina kadar her dr oliskiyi yasaklar canim kalpatisindan sonra sık iliski olnasin dedi bizde haftada bir gorusuyoruzGünaydın hanımlar..
inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir..bugün güzel birgün olsun ve herkesten güzel haberler alalım..
Aklıma takılan bir durum var da sizlere sormak istedim..Şimdi doktorum bebişim 5 haftalıkken 15 gün cinsel ilişkiyi yasaklamıştı..ben de o günden beri psikolojik olarak sanki bebişime bir zarar gelecek korkusuyla eşimden uzak duruyorum..ama şuan gittiğim doktorum hiç böyle bir yasak koymadı..gerçi ben de sormadım da..ama olsa bir durum söylerdi diye düşünüyorum..sizlere sormak istediğim bu haftalarda yani 11-12 gibi cinsel ilişki bebeğe zarar verir mi? sizlere böyle bir yasak kondumu?:26: :26:
Olumune kankayik hekız, kankaaaa olduk kocişle wala
Of yaa!Bugün bulantım yok, gelgelelim ağzımda pas tadı var.Zehir gibi ağzımın tadı bugün.Ne yesem değişmedi.Bu ne böyle beeee
Of yaa!Bugün bulantım yok, gelgelelim ağzımda pas tadı var.Zehir gibi ağzımın tadı bugün.Ne yesem değişmedi.Bu ne böyle beeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?