iyi akşamlar kızlar bendede bulantılar çok rahatsız ediyo sabahları ve gün içi yani acıktığım heran bulantı hatsafhada yemek yediğim zamanda yanma oluyo ki o daha kötü ne yiyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım sabah okula gitmeden güzel bir kahvaltı yapıyorum okula gitmeden çıkarıyorum okulda aç aç hiç çekilmiyo gün boyu kraker leblebi yiyorum çok su içmek istiyorum fakat su içtiğim an bulanıyorum hep yatsam hep uyusam hiç yemek derdim olmasa keşke
Kızlar merhaba benim geç döllenme olmuştu bebeğim 2haftageriden geliyordu ama hemen hemen kapatmış açığı 8haftalik hamileyim ekim annesi olacağımı zannediyordum o saufadaydim şimdi hesaplarıma göre 18eylul Allah izin verirse dogum tarihim benim 6.haftamda kanama oldu doktor iğne yaptı ve progestan verdi kanamadan sonra kahverengi akıntım geçmedi doktor gecmiyorsa bırak ilaci dedi benim gibi akıntısı olan var mı ?
kızlaaar
doktordan geldim şimdi doktorum sağ olsun erkenden cinsiyetini soyledi
% 80 erkek dedi zaten rüyamda iki kere erkek bebek görmüştüm ablamda görmüş esmer bir erkek çocuğu
ama kesin değil tabi % 80
birde ikili test yapıldı ense kalınlığı normal dedi kan aldılar sonuç 1 hafta sonra çıkacak
kızlarr bebişleriniz sağınızda mı solunuzdamı doktor hangi taraftan bakıyor....herkes cinsiyetini öğrendikten sonra yazsın...hiç cinsiyetini öğrenen varmı aranızda....benim bugün biraz sol tarafıma meyilli baktı ultrasondan...
İnşaAllah budefaki erkektir o halde. diğer hamılelıklerınde kacıncı haftada ögrenmiştin cinsiyetlerini? Doktorun prof. luguna baglı diyorlar cogu goruyor ama söylemiyormuş bu haftalarda..
gözün aydın canım, hayırlı olsun..
topiğin ilk cinsiyeti belli bebişi erkek oldu %80 ihtimalle hadi hayırlısı[/QU
11+4 de bana dr. erkek gbi dedi galiba dedikleri doğru bu yıl erkek senesi
ayyy ne güzell yaa maaşallah sizlere Rabbim inşaallah banada verir dua edin noluuuuuuuuuuuuuurrr....hayırlı ollsun .......
bakalim benimkisi ne olacak kimisi kiz diyor benim icimdende oyle geciyor yuzum upur upur kabardi tabi bellide olmaz erkekde gelebilir dimi
:)Slm kizlaaar.ben hala kilo almadim ama gobusum cikti biraz odemdir tabi ki iki gundur cok su icemedim normalde 3 lt iciyordum iki gundur 1lt ancak ictim bununla ilgili olabilir.icebilen bol su icsin.bu arada dun lcw den iki tane hamile pantolon aldim mavi digeri kirmizi dar paca 18 tl indirimde bu tarz giyen varsa kacirmayin derim.yazin da rahatlikla giyilir.
canim cok tesekkur ederim ilk hamileligimde de lekelenmem olmustu doktor tehliken yok yerlesme kanamasi bu ama için rahat etsin diye adini hatirlamiyorum ama progestanin dusuk dozajdaki bi ilacini vermisti bu çok ozur ama salak doktor kanaman arttarsa gel demesi zaten ne kadar doktor oldugunu koydu benim gozumde 2damla geldi amma velakin yarin farkli bi hastaneye gidip farkli bi dokora gozukecegim bakalim o ne diyecek iyi geceler...sever arkadaşım,güzel temennilerin hepimiz için olsun inş. kötü düşünmeyelim arkadaşım ama kontrole gitsen daha iyi olmaz mı,bu bahsettiğin durumlar sadece bir gün mü oldu eğr 2.gün de olursa beklemeden git bence doktora,mesela bnim bir gün açık kahverengi akıntım olmuştu(cumartesi olduğu için pzrtesi gittim doktora tekrar da olmamıştı ama düşük önleyici ilaç başladı hemen,1 hafta sonra başka doktora gittiğimde ultrasondan baktığınd rahimde kanama gördü yani iyiki başlamışım hapa tabi bu mevlamın takdiri her şey olabilir ama tedbir a canim beclmak şart
günaydın kızlar...................
günaydın kızlar bayagı yavaş ilerliyoruz sanki ekim annelerinden gelmiştim ben ama eylül annesi olucam Allahınm izniyle...çalışanlar burda galiba...bende hiç kilo almadım ama midem bulanıyor ama çıkarma yok afedersiniz inş. 3 ay bitimine kadarda almam zaten kiloluyum..
Günaydın canım, evet çalışanlar burada:) C.tesi çalışılır mı yaaaValla ben 1 ya da 2 kg aldım ve göbeğim çok çıktı. şöyle ki kardeşimin arkadaşı 5,5 aylık hamile benimle aynı düşün yani o kadar:) zaten pantolonlarımı giyemiyorum giysemde fermuar ve düğme açık hep:) en rahat elbise ya da tayt üstü tunikler.. ilk hamileliğimde 15 kg almıştım bakalım bunda ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?