2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen öyleee ağzımda ki acı tat hala geçmedi yoğun miktarda duruyor ama mide bulantılarım azalmaya başladı sigara kokusu almadığım müddetçe sorun yok gibi inşalahh daha da iyi olurrr hepimiz için

Felicityy neden hoc gorunmuyorsun topikte yoksun guncellemeleri yapmiyorsun.. nerelerdesin ins. Iyisinizdir...

yaklasık 4 hafta olacak kahverengi lekeler devam edıyor ..bugece 5 olacak iğnem ..etrafımda herkez bıktı dıyebılırım yemek yapamıyorum temızlık vs.evden cıkamıyorum sakat gıbı kaldım ..pazartesı iş başlıo hayırlısı artık ..ama bugun görünce hayretten bakakaldım yaaa çok tatlılar eller ayaklar oynuyo elh. benım 3. bebegım ama hepsı bı başka ..bukadar duygulanmamıştım sanırım ..korkma iyi olacaklar inş.

İnşaAllah budefaki erkektir o halde. diğer hamılelıklerınde kacıncı haftada ögrenmiştin cinsiyetlerini? Doktorun prof. luguna baglı diyorlar cogu goruyor ama söylemiyormuş bu haftalarda..

gözün aydın canım, hayırlı olsun..

topiğin ilk cinsiyeti belli bebişi erkek oldu %80 ihtimalle hadi hayırlısı [/QU

11+4 de bana dr. erkek gbi dedi galiba dedikleri doğru bu yıl erkek senesi

Slm kizlaaar.ben hala kilo almadim ama gobusum cikti biraz odemdir tabi ki iki gundur cok su icemedim normalde 3 lt iciyordum iki gundur 1lt ancak ictim bununla ilgili olabilir.icebilen bol su icsin.bu arada dun lcw den iki tane hamile pantolon aldim mavi digeri kirmizi dar paca 18 tl indirimde bu tarz giyen varsa kacirmayin derim.yazin da rahatlikla giyilir.

merhaba deryalcin, benim hamileliğim ile sizinki arasında epey var o yüzden henüz kilo almaya başlamadım,kilom değişmiyor ama göbeğim şiş benim de sanırım olabiliyormuş ilk aylarda da,bakalım inş. bizim e kıyafet bakacağımız zamanlar gelir hayırlısıyla

ilk üç ay normalmiş zaten kilo almadan geçirmek, ki zaten bulantılarımız oluyor çoğu kişi pek birşey yiyemiyor,çok şükür ki bu dönemde bebek de bizden değil besin depomuzdan geçiniyor

:)
18 çok ucuzmuş canım . bende bi bakıyım lcw ye alıyım dursun çıkmaya başlayınca karnım giyerim

herkese iyi geceler arkadaslar ne guzel aramizda bebeislerini hissedenler,cinsiyetini ogrenenler var rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip eder insallah. Ben cok fazla katilamiyorum is yeri okuyo malum ama yazdiklarini okuyorum eve gelincede bitanem nurum canim kizimla ilgileniyorum ama sizlerleyim rabbim kimseye acimalar yasatmasin yasayan arkadaslarima cok gecmis olsun diyorum rabbim saglikli gebelikler nasip eder insallah. Simdi kizlar ben bugun sata gore 7+5 gunlugum 1hafta once doktora gittigime 5+1gunluk ciktim doktor kese gayet guzel hersey normal demisti 2gundur rahatsizim grip biraz kotu oldum dahiliyeye gittim gitmiskende kdu tekrar goruneyim dedim bakti biraz geri kalmis 10gun bekliyelim dedi onceki usg resmine bakti doktor 3boyutlu olçmeye çalismis o distan olçmus ben içten dedi kese gozuktu ya ben kizimda kendimi hamile hissediyodum ama bunda hicbirsey hissetmiyorum ayrica bugun kusura bakmayin biraz ikindim ama cok degil pecetede kan vardi daha sonraki lavaboda tekrar kusura bakmayin buyuk tuvaletimi yaptiktan sonra peçetede gene kan vardi bende doktoru aradim kanaman cogalirsa gel dedi sizce nedir bu ama icimde en ufak bi uzuntu telas yok karnimi surekli ya vedud ya safi diyerek okuyorum kizim oyle gelmisti bana :) rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin (amin)

sever arkadaşım,güzel temennilerin hepimiz için olsun inş. kötü düşünmeyelim arkadaşım ama kontrole gitsen daha iyi olmaz mı,bu bahsettiğin durumlar sadece bir gün mü oldu eğr 2.gün de olursa beklemeden git bence doktora,mesela bnim bir gün açık kahverengi akıntım olmuştu(cumartesi olduğu için pzrtesi gittim doktora tekrar da olmamıştı ama düşük önleyici ilaç başladı hemen,1 hafta sonra başka doktora gittiğimde ultrasondan baktığınd rahimde kanama gördü yani iyiki başlamışım hapa tabi bu mevlamın takdiri her şey olabilir ama tedbir almak şart

canim cok tesekkur ederim ilk hamileligimde de lekelenmem olmustu doktor tehliken yok yerlesme kanamasi bu ama için rahat etsin diye adini hatirlamiyorum ama progestanin dusuk dozajdaki bi ilacini vermisti bu çok ozur ama salak doktor kanaman arttarsa gel demesi zaten ne kadar doktor oldugunu koydu benim gozumde 2damla geldi amma velakin yarin farkli bi hastaneye gidip farkli bi dokora gozukecegim bakalim o ne diyecek iyi geceler...

günaydın kızlar...................

Gunaydinlar...
Kizlar benimde 11.haftam yarin doluyor ve bende yarim kilo almisim 3ayin sonunda 1kiloya tamamlasam allah bereket versin benim yeme problemim olmadigindan benim icib cok iyi almayisim bakalim 4.ayda asil sobrakilerde neolacak

günaydın kızlar bayagı yavaş ilerliyoruz sanki ekim annelerinden gelmiştim ben ama eylül annesi olucam Allahınm izniyle...çalışanlar burda galiba...bende hiç kilo almadım ama midem bulanıyor ama çıkarma yok afedersiniz inş. 3 ay bitimine kadarda almam zaten kiloluyum..

Günaydın canım, evet çalışanlar burada:) C.tesi çalışılır mı yaaa Valla ben 1 ya da 2 kg aldım ve göbeğim çok çıktı. şöyle ki kardeşimin arkadaşı 5,5 aylık hamile benimle aynı düşün yani o kadar:) zaten pantolonlarımı giyemiyorum giysemde fermuar ve düğme açık hep:) en rahat elbise ya da tayt üstü tunikler.. ilk hamileliğimde 15 kg almıştım bakalım bunda ne olacak?

cnm benimde 10 ay önce gebeliğim sonlandırıldı bebeğimin omuriliği kapanmadığı için 5.5 aylıktım ve göbeğim öylece kaldı şuan 1.5 aylık hamielyim ama 6 aylık gibiyim düşün yani 53 kiloyla evlendim 60 kiloyla hamile kaldım 5.5 ayda 7 kilo aldım.67 yle doğuma gittim 63 le çıktım şuan vitaminlerden 77 kilo oldum..kaç kilo alırım orası bilemem ama kilo gerçekten kötü ya ama yinede bebeğim sağlıklı doğsun başka birşey istemem doğumdan sonra veririm elbet...bende işteyim muhasebeciyim masa başındayım ve bende pantolanlarımın fermuarını açıp öyle oturuyorum bu hafta gidip almak lazım..geçen hamileliğimden bir pantolonum vardı ama eskidi artık hamilelikten sonra da giydim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…