kızlar bendede bır uyku halı... normalde akşam 10 dan sonra uykum gelırdı şimdi akşam 8.30 oldumu gözlerım kapanmaya başlıyohiçbir diziyi tam izleyemıyorum
bu arada hala hıç bulantım yok çok tuhaf değil mi ya.....hiç bulanmadı mıdem benım:44:
aynen benimde öyle oldu benim tüp bebek olduğu için ilaçları bıraktığımdan oldu diye düşündüm ama endişeler hiç bitmiyor değil mi şöyle oldu bebek iyi mi böyle oldu bebek iyi mi???
bende çok severim hepte giyerim dediğin gibim
belkide benim gittiğim çamaşırcı da yoktur bitta başka bi yere sorarım
sende bulursan bana söyleyiver barim :)
hoşgeldin tatlımmm Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşAlah
Canım beni,hememn hemen hepimizde şu haftalarda aynı durumlar var,endişelenme bebişler büyüyor,gelişiyor,hatta içerde cirit atıyor.kötü şeyler getirme sakın aklına,karnımız burnumuzda gobidik gobidik gezeğimizi günleri düşün,bebiğimizi kucağımıza aldığımız günleri düşün,..herşey çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel olacak,inan buna,sen endişelendikçe içerdeki hınzır kikir kikir gülüyo,amanda annem benim için endişendi,görmeden beni çk sevdi diyo...
banada çok tuhaf gelmişti ama 12+2 yim bu gun ve sadece geç kahvaltı yapınca çok hafif bulantım oldu
hatta doktorum korkutmuştu beni bulantın olmaması normal değil diye ama bi çok kişi var bulantısız geçiren
sağol canım yaa ,
çok doğru ferah olmak lazım aslında
ben 3 yıldır uğraşıyorum bebek için tüp bebek olunca ve bunca yıl emek verince bi korku sarıyor içimi bazen kendimi rahatlatmaya çalışıyorum aman kuzum gülsün bana ne güzel
10. haftada ani bi kanama geçirdim koşa koşa dr a gittim iyiydi kuzum bi sorun görünmüyor dedi dr ama yatacaksın sonuçta düşük tehlikesidir kanama dedi. o yüzden kafayı hafiften sıyırdım şimdi de işte vakit geçmek bilmiyor muayeneye daha 5 gün var geçmek bilmiyor
canım benimde aşılamayla oldu yaklaşık 1,5 yıl uğraştım,her lekelenmem olduğunda hüngür hüngür dr. koşuyrum..,o yüzden seni çok ama çok ii anlıyorum..fakat ne kadar kötü şeyler getirirsen aklına o kadar aksilikler geliyor,ve bebeğin senin hissettiğin herşeyi hissediyor,bence onu üzmemelisin,düşünsene güzeller güzeli rabbim 3 yıl emekten sonra sana en güzel hediyeni vermiş,kolay kolay alırmı senden,hem o annesine 3 yıldan sonra tutunmuşken seni bırakırmı hiç....hep güzel düşün canım,güzel olsun...rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip edecek emin ol,,o zaman mızmızlanma bize gece sıpa uyutmadı diye vala teselli etmem ona göre haaaaaaaaaaa......
rabbim gönlüne göre versin canımcım.
12+2 demisin bende 12+4 teyim :)
sen 2 eylülse ben ağustos mu oluyorum bana yardım etsenize bu konuda
oyle dıyorsunuz tabıkıde bulantısız olmak ıyıde kızlar hıç bulanmadı yahu.... ne biçim hamıleyım ben dıye kendımden şüpheye düşer oldum
kılo mevzusuna hıç gırmıyorum zaten 72 ıle hamıle kaldığım ıçın dr enfazla 10 kılo almalısın dedi ben bır ayda 3-4 kılo aldım
aynen benimde öyle oldu benim tüp bebek olduğu için ilaçları bıraktığımdan oldu diye düşündüm ama endişeler hiç bitmiyor değil mi şöyle oldu bebek iyi mi böyle oldu bebek iyi mi???
canım ultrason kağıdında tahmini doğum tarihin yazar,bence oraya bak,gerçi oda şürekli değişiyo,benim ilk 18 eylülde,sonra 15 en son gittiğimdede 14 eylül görünüyodu
Canım beni,hememn hemen hepimizde şu haftalarda aynı durumlar var,endişelenme bebişler büyüyor,gelişiyor,hatta içerde cirit atıyor.kötü şeyler getirme sakın aklına,karnımız burnumuzda gobidik gobidik gezeğimizi günleri düşün,bebiğimizi kucağımıza aldığımız günleri düşün,..herşey çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel olacak,inan buna,sen endişelendikçe içerdeki hınzır kikir kikir gülüyo,amanda annem benim için endişendi,görmeden beni çk sevdi diyo...
canım ultrason kağıdında tahmini doğum tarihin yazar,bence oraya bak,gerçi oda şürekli değişiyo,benim ilk 18 eylülde,sonra 15 en son gittiğimdede 14 eylül görünüyodu
pikocum ya ben ilk 7.hafta bitiminde gittim annemde yaması lzm dedi o eskidendir dedim geçtim,bende tarih fln yazmıyor senin ilk kalp için gittiğin kontrolünde verilende de yazıyomu dogum tarihi
ultrason kağıdımda yazıyo muydu acep ben bebeğe bakmaktan onu atlamışta olabilirim
ihihih .) enson doktora gittiğimde 11+4 demişti 48,50mm boyunda :)
o hesaba göre bugün tam bir hafta 12+4 oluyo
bu arada bişey daha sorucam kullana arkadaşlar var mı
sağlık ocağındaki doktor çağırmıştı gittim ve bana devit damla verdi
bu daha önce bebeklerde kullanılan bi ilaçmış
şimdi artık annelere veriliyormuş
yardım
canım çok bilgim yok ama devit den benim yiğenim kullanıyordu,neden kullandığını tam anlamıyla bilmiyorm,ama doğduğunda falan kemikleri çok yumuşaktı,o ilacı veriyodu dr,ayrıca yengem güneş ışığının demir emilimini çoğaltığı için bebişi çıplak şekilde güneşletiyordu her sabah....tek hatırlatığım bu canım.......
evet önceden bebeklere verilirmiş
oda anne karnında güneş görmedikleri için kemik gelişimi için
ama burada hiç sağlık ocağına kayıt yaptıran yok mu yardımmmmm lütfennnnnnnnnnnnn
bu neyse böyle anlamadım hem kendi doktorumuz hem sağlık ocağı aile hekimi
zorunluluk varmış bende gittim yaptım kaydımı
yok canım,kesenin içinde bebiş göründüğünden beri her gittiğimde ultrason kağının altında tahmini doğum tarihi,bebişin haftası,bide kaç m olduğu yazıyo
evet önceden bebeklere verilirmiş
oda anne karnında güneş görmedikleri için kemik gelişimi için
ama burada hiç sağlık ocağına kayıt yaptıran yok mu yardımmmmm lütfennnnnnnnnnnnn
bu neyse böyle anlamadım hem kendi doktorumuz hem sağlık ocağı aile hekimi
zorunluluk varmış bende gittim yaptım kaydımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?