2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

banada çok tuhaf gelmişti ama 12+2 yim bu gun ve sadece geç kahvaltı yapınca çok hafif bulantım oldu
hatta doktorum korkutmuştu beni bulantın olmaması normal değil diye ama bi çok kişi var bulantısız geçiren

aynen benimde öyle oldu benim tüp bebek olduğu için ilaçları bıraktığımdan oldu diye düşündüm ama endişeler hiç bitmiyor değil mi şöyle oldu bebek iyi mi böyle oldu bebek iyi mi???

Canım beni,hememn hemen hepimizde şu haftalarda aynı durumlar var,endişelenme bebişler büyüyor,gelişiyor,hatta içerde cirit atıyor.kötü şeyler getirme sakın aklına,karnımız burnumuzda gobidik gobidik gezeğimizi günleri düşün,bebiğimizi kucağımıza aldığımız günleri düşün,..herşey çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel olacak,inan buna,sen endişelendikçe içerdeki hınzır kikir kikir gülüyo,amanda annem benim için endişendi,görmeden beni çk sevdi diyo...

teşekkür ederm cnmm Aminn hayırlısyla İnşallahh..

sağol canım yaa ,
çok doğru ferah olmak lazım aslında
ben 3 yıldır uğraşıyorum bebek için tüp bebek olunca ve bunca yıl emek verince bi korku sarıyor içimi bazen
kendimi rahatlatmaya çalışıyorum aman kuzum gülsün bana ne güzel

10. haftada ani bi kanama geçirdim koşa koşa dr a gittim iyiydi kuzum bi sorun görünmüyor dedi dr ama yatacaksın sonuçta düşük tehlikesidir kanama dedi. o yüzden kafayı hafiften sıyırdım şimdi de işte vakit geçmek bilmiyor muayeneye daha 5 gün var geçmek bilmiyor

Son düzenleme:

12+2 demisin bende 12+4 teyim :)

sen 2 eylülse ben ağustos mu oluyorum bana yardım etsenize bu konuda

canım benimde aşılamayla oldu yaklaşık 1,5 yıl uğraştım,her lekelenmem olduğunda hüngür hüngür dr. koşuyrum..,o yüzden seni çok ama çok ii anlıyorum..fakat ne kadar kötü şeyler getirirsen aklına o kadar aksilikler geliyor,ve bebeğin senin hissettiğin herşeyi hissediyor,bence onu üzmemelisin,düşünsene güzeller güzeli rabbim 3 yıl emekten sonra sana en güzel hediyeni vermiş,kolay kolay alırmı senden,hem o annesine 3 yıldan sonra tutunmuşken seni bırakırmı hiç....hep güzel düşün canım,güzel olsun...rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip edecek emin ol,,o zaman mızmızlanma bize gece sıpa uyutmadı diye vala teselli etmem ona göre haaaaaaaaaaa......
rabbim gönlüne göre versin canımcım.

haklısın vallahi bebek hissediyor,vücut etkileniyor.
herşey yolunda gitti devamında da neden gitmesin diyorum kaderden de kaçılmaz zaten diyorum bi şekilde günleri geçiriyorum
hapimiz inşallah sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi
çok şikayet etcez daha uykusuzluktan çookkk

Son düzenleme:

:) canım bende aynennn senin gibiyim 1 kez bile midem bulanmadı binlerce şükür olsun kendim için şükür ediyorum ve bulantılarla boğuşan arkadaşlar için dua ediyorum Allah en kısa zamanda onlarada rahat günler göstersin inşallah..geçicek tabiki ama işte yaşarken zordur..her hamileliğin farklı iyi ve zor tarafları oluyor benim kızıma hamile ikende hiç bulantım olmadı ama farklı sıkıntılar yaşadım amaaaa sonunda hepsi geçti gitti ..
Kilo konusunuda kafana takma kilolu hamile kalınca fazla almazsın biraz dikkat edersen.ben kızıma 65 kg.ile hamile kaldım 17 aldım üstüne 82 ile doğuma gittim ama inanılmaz şişmiştim gerçi boyum 168 çok değil ama ben kendimi çok fena görüyordum.Bunda 58 kilo ile hamile kaldım 10.haftamda 59 kiloyum ilerde daha çok alabilirim belki ama sonuçda onlarda veriliyor yeterki senin ve bebeğin sağlığı riske girmesin.dikkatl ol tabiki hamur tatlı fazla yeme gerisi zaten geçici kilo olur..

canım ultrason kağıdında tahmini doğum tarihin yazar,bence oraya bak,gerçi oda şürekli değişiyo,benim ilk 18 eylülde,sonra 15 en son gittiğimdede 14 eylül görünüyodu

ultrason kağıdımda yazıyo muydu acep ben bebeğe bakmaktan onu atlamışta olabilirim
ihihih .) enson doktora gittiğimde 11+4 demişti 48,50mm boyunda :)
o hesaba göre bugün tam bir hafta 12+4 oluyo

bu arada bişey daha sorucam kullana arkadaşlar var mı
sağlık ocağındaki doktor çağırmıştı gittim ve bana devit damla verdi
bu daha önce bebeklerde kullanılan bi ilaçmış
şimdi artık annelere veriliyormuş
yardım

canım ultrason kağıdında tahmini doğum tarihin yazar,bence oraya bak,gerçi oda şürekli değişiyo,benim ilk 18 eylülde,sonra 15 en son gittiğimdede 14 eylül görünüyodu

pikocum ya ben ilk 7.hafta bitiminde gittim annemde yaması lzm dedi o eskidendir dedim geçtim,bende tarih fln yazmıyor senin ilk kalp için gittiğin kontrolünde verilende de yazıyomu dogum tarihi

pikocum ya ben ilk 7.hafta bitiminde gittim annemde yaması lzm dedi o eskidendir dedim geçtim,bende tarih fln yazmıyor senin ilk kalp için gittiğin kontrolünde verilende de yazıyomu dogum tarihi

yok canım,kesenin içinde bebiş göründüğünden beri her gittiğimde ultrason kağının altında tahmini doğum tarihi,bebişin haftası,bide kaç m olduğu yazıyo

canım çok bilgim yok ama devit den benim yiğenim kullanıyordu,neden kullandığını tam anlamıyla bilmiyorm,ama doğduğunda falan kemikleri çok yumuşaktı,o ilacı veriyodu dr,ayrıca yengem güneş ışığının demir emilimini çoğaltığı için bebişi çıplak şekilde güneşletiyordu her sabah....tek hatırlatığım bu canım.......

evet önceden bebeklere verilirmiş
oda anne karnında güneş görmedikleri için kemik gelişimi için

ama burada hiç sağlık ocağına kayıt yaptıran yok mu yardımmmmm lütfennnnnnnnnnnnn
bu neyse böyle anlamadım hem kendi doktorumuz hem sağlık ocağı aile hekimi
zorunluluk varmış bende gittim yaptım kaydımı

ewt canım zorunluymuş,aşı falan olunması gerekiyomuş bazı dönemlede,bu soruyu bende sormuştum öncesinde,bi kaç arkadaş gitşti ama isimlerini hatırlamıyorum,

yok canım,kesenin içinde bebiş göründüğünden beri her gittiğimde ultrason kağının altında tahmini doğum tarihi,bebişin haftası,bide kaç m olduğu yazıyo

benimkindede görünüyo bebegim ama fasülye kadarcık acaba o zmn daha küçük oldugundanmı yazmıyordu keşke resim ekleyebilseydm

ben kan testi için gitmiştim ama kaydımı bile yapmadılar, hamile olduğu öğrendiler ama çok ilgisizlerdi. kendilerine hayırları yok bence onların bize hiç olmaz.. hepsinin yüzü beş karış bi zahmet doktorluk hemşirelik yapıyorlar. neyse,ben zorunlu olduğunu bilmiyordum kayıt yaptırmamın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…