2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de hamile kalır kalmaz sağlık ocağına gidip dosyamı açtırırım.Ebe hemşirem bana da "3 ay sonunda demir ilacına başlayacaksın" dedi.Sanırım sen de ondan bahsediyorsun.Yalnız verecekleri ilaç Devit 3 ise ve damlaysa rezil bişey.Oğlum kullandı onu,kabızlık yaptı.Tentürdiot gibi bişey.Ben içemem yaaaaa :26:

Kızlar bende dün gece rüyamda bebeğimin doğmuş olduğunu gördüm. Kızım olmuştu. Emziriyordum ama sadece sağ tarafımdan süt geliyordu. Bir de altını temizledim ama zaten tertemizdi. Hayırdır inşallah...

artık bi dahaki kontrolde sorarım belkide bebiş büyümüş oldugundan tarihimde cıkabilirEki Görüntüle 637882

maşallah bebişe...sor canım dr. a ,belkide dediğin gibi biraz büyüyünce tariih çıkacaktır,çünkü ilk zamanlar o tarih sürekli değişiyo,benim 18 eylülden 14 eylüle kadar geldi.

bU arada topigin ilk bebişi bnm fotom galiba :)

ewt canım topiizin ilk resimli meleği seninki oldu.

hayır olsun canım benim,herhalde hepimizin en büyük hayali bebeğimizi emzirmek,ben hamile kalmadan önce çok görürdüm emzirirken.

böyle emzirirken senin baş parmağını tutuyo gözlerinede gözlerine dikiyo yaaaa....offfffff fffffffffff en çok o duyguyu yaşamak istiyrm

kızlar aile hekımınıze gebe olduğunuzu mutlaka söylemelıymışız. bende henuz gıtmedım ama gıtmem gerekırmış.aşıları felan onlar yapıyomuş

benim görümcem de eczacı
ne o öyle sürekli ilaç veriyolar ki bu zaten bebeklerin kullanacağı ilaçlardan dedi
ben bi doktoruma sorayım da onu ondan sonra kullanayım ama çokta var daha randevuma

benden önce randevusu olanlar sorabilir mi doktoruna devit damla kullanmak yada kullanmamak
neymiş ne değilmiş bi öğrenelim

İnşallah hepimiz o günleri göreceğiz. Pazartesi günü ikili tarama testim yapılacak. Hayırlısıyla onu bir atlatayım daha rahat olacağım.

kızlar aranızda gebeliğine iki keseyle başlayıp teke düşen oldu mu? benim ikinci hamileliğim doktor iki kese var ama henüz ikisi de devam eder mi iki hafta sonra belli olur demişti ve o iki hafta çok yavaş geçti. kontrole gittiğimde sadece bir kese dolu diğeri boş sadece amniyon sıvısı var dedi. üzüldüm tabi ama hayırlısı. kontrole gittiğimde acaba diğer kese de dolu olacak mı diye merak ediyorum gerçi doktor böyle bir şey söylemedi. birisi dolu diğeri boş. boş olan doluyu engelleyebilir kaybolur gider ya da gelişmez küçük kalır dedi. inşallah kalp etışı aldığımız kesede sıkıntı olmaz.

bazen öyle durumlarda kese teke düşüp digeri büyüdükçe o kaybolurmuş yıldızcım.az önce bende resim ekledim dikkatli bakınca bebeğin solunda bi beyazlık daha var gibi geliyo ama biz tek kalp atışı dinledik.bakalım bidahaki kontrolde neler gelişmiş olucak çok sabırsızlanıyorum sanki gecmiyo günler

önümüzdeki haftalarda büyümüş bebişli göbüşlerimizide koyarız ne güzel olur

en korkulu günleri ben geçirecem galiba aranızda hep içimde bir korku olacak taki ayrıntılıya kadar çünkü ilk bebeğimde ayrıntılıda belli oldu ama bu sefer belki 12.haftamdada sokabilir beni birde adet söktürücü içmiştim ama dr. ya var ya yok kuralı olur dedi yani ya düşer ya devam eder bebeğine birşey olmaz dedi...ama işte korkmım diyorum bebeğim etkilenmesin ama elimde değil hep dua ediyorum sağ sağlim kucağıma alım yavrumu diye ilk bebeğimde hamile olduğumu öğrendiğim anda içime kız doğmuştu kızım oldu..ve cennette şuan ....şimdide hep erkek hissediyorum...ama hiç merak etmiyorum tek düşüncem sağlıklı olması ...

biz de tek kalp atışı aldık daha kontrolümüze çok var. çok merak ediyorum ben de. sol kasığımda sürekli olarak hissettiğim bir şey var bazen ağrı yapıyor. özellikle üzülünce stres yapınca. bebeği hissetmek için çok erken doktor onun için bir şey diyecek mi acaba. bunun için randevuyu erkene almam gerekir mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…