evet önceden bebeklere verilirmiş
oda anne karnında güneş görmedikleri için kemik gelişimi için
ama burada hiç sağlık ocağına kayıt yaptıran yok mu yardımmmmm lütfennnnnnnnnnnnn
bu neyse böyle anlamadım hem kendi doktorumuz hem sağlık ocağı aile hekimi
zorunluluk varmış bende gittim yaptım kaydımı
benimkindede görünüyo bebegim ama fasülye kadarcık acaba o zmn daha küçük oldugundanmı yazmıyordu keşke resim ekleyebilseydm
artık bi dahaki kontrolde sorarım belkide bebiş büyümüş oldugundan tarihimde cıkabilirEki Görüntüle 637882
bU arada topigin ilk bebişi bnm fotom galiba :)
Kızlar bende dün gece rüyamda bebeğimin doğmuş olduğunu gördüm. Kızım olmuştu. Emziriyordum ama sadece sağ tarafımdan süt geliyordu. Bir de altını temizledim ama zaten tertemizdi. Hayırdır inşallah...
Ben de hamile kalır kalmaz sağlık ocağına gidip dosyamı açtırırım.Ebe hemşirem bana da "3 ay sonunda demir ilacına başlayacaksın" dedi.Sanırım sen de ondan bahsediyorsun.Yalnız verecekleri ilaç Devit 3 ise ve damlaysa rezil bişey.Oğlum kullandı onu,kabızlık yaptı.Tentürdiot gibi bişey.Ben içemem yaaaaa :26:
hayır olsun canım benim,herhalde hepimizin en büyük hayali bebeğimizi emzirmek,ben hamile kalmadan önce çok görürdüm emzirirken.
böyle emzirirken senin baş parmağını tutuyo gözlerinede gözlerine dikiyo yaaaa....offfffff fffffffffff en çok o duyguyu yaşamak istiyrm
kızlar aranızda gebeliğine iki keseyle başlayıp teke düşen oldu mu? benim ikinci hamileliğim doktor iki kese var ama henüz ikisi de devam eder mi iki hafta sonra belli olur demişti ve o iki hafta çok yavaş geçti. kontrole gittiğimde sadece bir kese dolu diğeri boş sadece amniyon sıvısı var dedi. üzüldüm tabi ama hayırlısı. kontrole gittiğimde acaba diğer kese de dolu olacak mı diye merak ediyorum gerçi doktor böyle bir şey söylemedi. birisi dolu diğeri boş. boş olan doluyu engelleyebilir kaybolur gider ya da gelişmez küçük kalır dedi. inşallah kalp etışı aldığımız kesede sıkıntı olmaz.
maşallah bebişe...sor canım dr. a ,belkide dediğin gibi biraz büyüyünce tariih çıkacaktır,çünkü ilk zamanlar o tarih sürekli değişiyo,benim 18 eylülden 14 eylüle kadar geldi.
ewt canım topiizin ilk resimli meleği seninki oldu.
bazen öyle durumlarda kese teke düşüp digeri büyüdükçe o kaybolurmuş yıldızcım.az önce bende resim ekledim dikkatli bakınca bebeğin solunda bi beyazlık daha var gibi geliyo ama biz tek kalp atışı dinledik.bakalım bidahaki kontrolde neler gelişmiş olucak çok sabırsızlanıyorum sanki gecmiyo günler
resmi nasıl ekledin cnm
bugun gunlerden bulantı öluyorum kızlar bennnn Allahım gelsin artık su rahta gnlerimiz neolurrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?