2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım olmaz kötü bişey sıkma canını..
Benimde ilk hamileliğimde öyle oldu 2 kese oldu sonra birinin kalp atışı başlamadı o öyle içerde kaldı doğumda da aldılar..
Yani çok küçük olduğundan diğer bebeğe bir zararı olmuyor.
Allah korusun tüm bebeklerimizi sıkma canını..
tek üzüleceğin şey ikiz annesi olamayacaksın:)

maşallah,ne kadar aktif bi topic :) bi gün girmiyorum takip etmek de zorlanıyorum.hamileliğinizi mutlaka aile hekiminize bildirin kızlar.eşim aile hekimi,onlar takiplerini bebeklerin izlemlerini ileriki dönemlerde aşılarını yapıyolar çünkü.ben şimdilik folik asit kullanıyorum sadece.demir hapı vermedi doktorum :/ 3hafta sonraya randevu verdi doktorum,ama ben çok korkuyorum.3 hafta gitmeden nsıl durucam bilmiyorum.

canım eşin aile hekımıyse en ıyı o bılır. ben aile hekımıne ancak 13 haftamda bıldırebıleceğim gebe olduğumu. yerı çok ters işyerınden ızın almak sorun olabılıyo. o zaman bıldırsem sıkıntı olurmu. yanı şimdiden yapılcak bırşeyler var mı. rica etsem öğrenebılır mısın

benim meleğimde burda ama pek net çıkmadı pc kamerasından çektim..

Eklentiler

• $Resim 001.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 51

diğer kesenin devam etmesi mümkün değil midir yani? doktor içinde sıvı var deyince acaba bebiş sonra mı gelecek diye düşündüm.

Allahım yardım etsin az kaldı cnm sonra inş. rahat günler başlayacak Allahın izniyle..seninle doğum tairihimiz aynı....

çoğu gitti azı kaldı diyosun yanii :) iki gundur ıyıdık bugun perısan oldum sanki bi denizde bi gemini guvertesinde bi oyana bi bu yana salllanıyorum ben o derece :))) evet tarihlerimiz aynı cnm hayırlısıyla kucağımıza alırız insallah

canım ben günde 9 damla devit kullanıyorum.vücudun ihtiyacı olan d vitaminini karşılıyor.d vitamini bize calsiyum sağlıyor bu açıdan çok önemli.ilacın tadı sağın solun ne dediğini hiç önemseme doktoruna güven vitamin bu zararı olmaz yararı olur.

canım benim tüp bebek iki keseyle başladık ama biri kayboldu kendiliğinden.bu şekilde çok örnek var.hatta kaybolan ikiz sendromu diye bir topik var ikiz ve çoğul gebelikler bölümünde bi gir de oku istersen orayı.

canım kayıt yapıyorlar sonra 20. haftada gel ilk aşını yapalım diyorlar.yani 20.haftadan önce kayıt harici gitmiyorsun.bi sorun olacağını zannetmiyorum.

evet benim de sat 21 aralık:) ben hamileliğimin ilk ayında urfaya gitmiştim zaten orada öğrendik hamile olduğumu,orada yöresel yiyebileceğim herşeyi yiyip 1 kilo almıştım,53-53.5 geliyordum,şimdi kilo verdim 51.5 civarı çıkıyorum tartıldığımda,bende kusma yok ama fazla birşey yiyemiyorum bende. aslında ankaralıyım ama manisada yaşıyorum canım sen peki?

yani kullanmakta bi sakınca yok peki kendi doktoruna danıştın mı.
bi kaç yerde okudum doktorlar kullanma diyolarmış

.
benim izlem içinde çağırıyorlar mesela 2 kez gittim
1 ay sonra 3. kes ve aşı için gitmem gerektiğini söyledi
ondan önce doktorumla randevum var ona sorucam tek tek bunları

Son düzenleme:

bende şuan 51.5 yada 52 cıkıyorum ama son 2 gündür sabah 52.2yim.artık inş.kilo vermem.bende bursada yasıyorum esracım.bu arada senin ultrason kagıdonda dogum tarihi yazıyor mu?

bugun gunlerden bulantı öluyorum kızlar bennnn Allahım gelsin artık su rahta gnlerimiz neolurrrrrrrrrr

aynen bende bgn lanetli günmüdür nedir?
haftasonu o kdr iyiydimki kendimi nazar ettim resmen artık bitti heralde dedim pzt fln böyle giyindim süslendim acaip moralli işe geldim
ama dün ve bugün hersey başa döndü
o yüzden hiç bikaç gün iyi olursanız güvenmeyin kızlar ne olacağı hiç belli olmuyor gercekten.

selam kızlar
dün geceden beri idrarımı yaparken yanma ve ağrı vardı
bugünde sağlık ocağına gittim kayıt için
orada tahlil yaptılar idrarda enfeksiyon ve kan çıktı
ağrımda çok
kadın doğumcun görsün dediler
yarına randevu aldım
hemen geçsede zaman gitsem kafaya taktım ağrımda var hemde bebeğe zarar verir mi diye

evet canım yazıyor benim kağıdımda hatta bundan önceki ultrason kağıdımda da yazıyordu,zaten doktor da kendi dedi bebeğin 27 eylül de gelirim diyo:) inş. vermeyiz kilo canım

canım benimde çok bakteri çıkmıştı
doktor ilişkiyi yasaklayıp
su içmeyi abart dedi
her gittiğimde de yanma var mı diye soruyor
doktorunda aynı şeyi dicektir bol bol su iç abart hatta
enfeksiyonu at böylece idrarla
inşAllah herşey güzel olur bundan sonra

evet canım yazıyor benim kağıdımda hatta bundan önceki ultrason kağıdımda da yazıyordu,zaten doktor da kendi dedi bebeğin 27 eylül de gelirim diyo:) inş. vermeyiz kilo canım

inş.vermeyiz cnm.27 eylül benim sata göre hesapladıgım tarihimdi,dr. 7+1 de gittiğimde 6+4 görünüyo ama bu değişebilir demişti.o yüzden galiba tarihimde değişebilir dimi esracm

inş. canım sabahtan beri kafamda kurdum durdum :18:
su içiyorum bol bol bugün içtim baya
inş.hemen geçsinde rahatlıyım
sanada çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…