2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

o zaman 20 haftasına kadar sağlık ocağına bıldırmeye gerek yok sağol cnm
bu arada benımde ıdrarımda koku var:26: dr çok su iç dedi. zaten ıçıyorum ama gecmıyo bakterı varmış
bu arada bızde kardeş kardeş yatıyoruz kızlar dr yasaklamadı ama ben yasakladım korktum napım

inş.vermeyiz cnm.27 eylül benim sata göre hesapladıgım tarihimdi,dr. 7+1 de gittiğimde 6+4 görünüyo ama bu değişebilir demişti.o yüzden galiba tarihimde değişebilir dimi esracm

tabi gelişimine göre de değişebiliyor canım, sağlıklı olsunlar da inş. 1 hafta önce doğmuş sonra doğmuş mühim değil

canım geçmiş olsun,sirkeli suyla taharetlen çok iyi geliyor ve bollllllllllll su iç

inş. canım sabahtan beri kafamda kurdum durdum :18:
su içiyorum bol bol bugün içtim baya
inş.hemen geçsinde rahatlıyım
sanada çok geçmiş olsun

sağol canım benim sizde ilişkiden biraz uzak durun
hem alıştık zaten kardeş kardeş yatmaya biz unuttuk karı koca olayını
tırmanacak yer arıyoruz ama hahahah

canım evet sende çooook su iç zaten bakteri varsa doktorun yasaklaması gerek enfeksiyon riskinden dolayı
sen yinede iyi yapmışsın yasak etmekle 1-2 aydan bişey olmaz
valla eşimin yanında dedi doktor isterse el sürsünnnnnn hiyaaaaaaaa karete yaparım ona :)

.........

canim saglik ocagina cagiriyorlar seni kilona tansiyonuna bakiyorlar sorular soruyorlar kilon yasin evlilik yilin cocuk sayin dusuk sayin falan filan yaptigin testleri istiyorlar senden dr ne test yaparsa bize getir dosyana koyacagiz diyorlar ve en erken besinci ayinda cagirip asi yapiyorlar beni besinci ayimda cagirmislardi sonrasin i bilmiyorum zaten

inş.vermeyiz cnm.27 eylül benim sata göre hesapladıgım tarihimdi,dr. 7+1 de gittiğimde 6+4 görünüyo ama bu değişebilir demişti.o yüzden galiba tarihimde değişebilir dimi esracm
satdaşız sizlerle kızlar, minik kelebeklerimiz de en geç 27 eylülde gelirler inşallah sağlıkla minikmelekim nickli arkadaşım ben de aynı durumdayım, korkulacak bişey yoktur değil mi senin doktorun ne dedi? benim geç döllenmeye bağladı ama :26:
doktorum bize yasakladı aman yasaklamasa da ben de korkardım valla biraz da kardeş kardeş yatalım canım ne var bu arada sağlık ocağına gidip kayıt açtırdım ben ilk öğrendiğimde, onlar beni telefonla arayıp haberdar ediyorlar, aşı tarihleri test tarihleri tahlil tarihleri var diye.

tabi gelişimine göre de değişebiliyor canım, sağlıklı olsunlar da inş. 1 hafta önce doğmuş sonra doğmuş mühim değil
ben çok korkuyorum bu konuda, mesela çizelgelerimizde de 9 hafta yazıyor ama 9 haftalık değiliz 7+2 yim ben :S sizin nasıl tam haftalarınız?

canım geçmiş olsun,sirkeli suyla taharetlen çok iyi geliyor ve bollllllllllll su iç

sağolun kızlar
bizde haftada 1-2 yapıyorduk zaten isteksizlik var bendede
bu arada bu enfeksiyon ilişkiden olmuş olabilir mi acaba

kızlar sağlıkocağına kayıt oldum bende bazı sorular sordu ebe
ve 24.haftamda tetonuz aşısı yapıcak o zaman çağırdı
29 nisanda gidicem

bEn şu anda 8+5im ama dr göre 8+1 sayıyo.bakalım 2 martta kontrolüm var o zmn dahada belli olur heralde miniğimde gec döllenme.bende saglık ocagına gitmedim henüz,ne zaman gitsem acaba?

bende bulantı olmasına rağmen 3ayda 3 kilo aldım ki 73 ile hamile kalmıştım bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza alalım ama aklım yinede kilolara takılıyo diyet yaparken hamiş kaldım sonrada yemeye başlayınca aaaaaaaaaah ah bakalım doğuma nasıl gidicez

ben 5 haftalıkken hemen gittim yaptırdım genel bilgilerimi alıp aşılar için çağırcaklarını söylediler ki ben hamile kalmadan önce tetanoz aşımı yaptırmıştım zaten acısı çok kötü bide hamileyken onu çekemem diye yaptığım en iyi iş o heralde

bu arada sulu hiçbişe yiyemiyorum meyve sebze bile rahatsız ediyo okadar susuyorumki anlatamam içim kurudu artık şu süreci atlatayım damacanayı ağzıma dayıcam nerdeyse

peki kayıt olduğunda devit verdi mi sana damla
asıl sormak istediğim bu benim

peki kayıt olduğunda devit verdi mi sana damla
asıl sormak istediğim bu benim
henüz çok yeniydi gittiğimde hatta dr direk hemşireye formları verdi biz yan odada formları doldurduk yani ilaç flan vermedi ama aile hekimim bi ilaç verirse eğer kadın doğum doktoruma sormadan kullanmam. zaten normal doktorumuz 3. aydan sonra takviye ilaçları başlatıyor bence onun kararı daha sağlıklı çünkü onun gözetimindeyiz aile hekiminin sadece adı var hakkımda hiç bişe bilmiyo benim anlattıklarım dışında

tatlim nasilsin simdi senii gorunce aklima geldi nasil gidiyor hersey yolundadir insallah

Son düzenleme:
merhaba kızlar..sayfa baya ilerlemişbenimkide geç döllenme dr. geçen hafta yeni tarih belirledi..1 hafta geriden hesapladı..doum tarihim 6 eylülden 13 eylüle atladı..hayırlısı bakalım..saglık ocağına 12 hafta olmadan bilgi vermek gerekiyor..salı günü 2li tarama testim var..hepimize sağlıklı hamilelik doğum ve evlat nasip etsin Rabbim..

merhaba ayni gun dogum yapicaz sanirim
bende sali gunu ultrasonda gorucem cok heyecanliyim cokkkkkkk

çok güzel bi duygu ben son ultrasonumda bebişimi oynarken yakaladık eli ayağı oynuyo bide hıçkırır gibi hareket ediyor..dr.23 saat uyuduklarını gün içersinde toplam 1 saat uyanuk olduklarını söyledi inşallah sen yaramazı uyanık yakalarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…