inş.vermeyiz cnm.27 eylül benim sata göre hesapladıgım tarihimdi,dr. 7+1 de gittiğimde 6+4 görünüyo ama bu değişebilir demişti.o yüzden galiba tarihimde değişebilir dimi esracm
selam kızlar
dün geceden beri idrarımı yaparken yanma ve ağrı vardı
bugünde sağlık ocağına gittim kayıt için
orada tahlil yaptılar idrarda enfeksiyon ve kan çıktı
ağrımda çok
kadın doğumcun görsün dediler
yarına randevu aldım
hemen geçsede zaman gitsem kafaya taktım ağrımda var hemde bebeğe zarar verir mi diye
inş. canım sabahtan beri kafamda kurdum durdum :18:
su içiyorum bol bol bugün içtim baya
inş.hemen geçsinde rahatlıyım
sanada çok geçmiş olsun
o zaman 20 haftasına kadar sağlık ocağına bıldırmeye gerek yok sağol cnm
bu arada benımde ıdrarımda koku var:26: dr çok su iç dedi. zaten ıçıyorum ama gecmıyo bakterı varmış
bu arada bızde kardeş kardeş yatıyoruz kızlardr yasaklamadı ama ben yasakladım korktum napım
canım eşin aile hekımıyse en ıyı o bılır. ben aile hekımıne ancak 13 haftamda bıldırebıleceğim gebe olduğumu. yerı çok ters işyerınden ızın almak sorun olabılıyo. o zaman bıldırsem sıkıntı olurmu. yanı şimdiden yapılcak bırşeyler var mı. rica etsem öğrenebılır mısın
evet benim de sat 21 aralık:) ben hamileliğimin ilk ayında urfaya gitmiştim zaten orada öğrendik hamile olduğumu,orada yöresel yiyebileceğim herşeyi yiyip 1 kilo almıştım,53-53.5 geliyordum,şimdi kilo verdim 51.5 civarı çıkıyorum tartıldığımda,bende kusma yok ama fazla birşey yiyemiyorum bende. aslında ankaralıyım ama manisada yaşıyorum canım sen peki?
satdaşız sizlerle kızlar, minik kelebeklerimiz de en geç 27 eylülde gelirler inşallah sağlıklainş.vermeyiz cnm.27 eylül benim sata göre hesapladıgım tarihimdi,dr. 7+1 de gittiğimde 6+4 görünüyo ama bu değişebilir demişti.o yüzden galiba tarihimde değişebilir dimi esracm
doktorum bize yasakladıo zaman 20 haftasına kadar sağlık ocağına bıldırmeye gerek yok sağol cnm
bu arada benımde ıdrarımda koku var:26: dr çok su iç dedi. zaten ıçıyorum ama gecmıyo bakterı varmış
bu arada bızde kardeş kardeş yatıyoruz kızlardr yasaklamadı ama ben yasakladım korktum napım
ben çok korkuyorum bu konuda, mesela çizelgelerimizde de 9 hafta yazıyor ama 9 haftalık değiliz 7+2 yim ben :S sizin nasıl tam haftalarınız?tabi gelişimine göre de değişebiliyor canım, sağlıklı olsunlar da inş. 1 hafta önce doğmuş sonra doğmuş mühim değil
canım geçmiş olsun,sirkeli suyla taharetlen çok iyi geliyor ve bollllllllllll su iç
o zaman 20 haftasına kadar sağlık ocağına bıldırmeye gerek yok sağol cnm
sağol canım benim sizde ilişkiden biraz uzak durun
hem alıştık zaten kardeş kardeş yatmaya biz unuttuk karı koca olayını
tırmanacak yer arıyoruz ama hahahah
canım evet sende çooook su iç zaten bakteri varsa doktorun yasaklaması gerek enfeksiyon riskinden dolayı
sen yinede iyi yapmışsın yasak etmekle 1-2 aydan bişey olmaz
valla eşimin yanında dedi doktor isterse el sürsünnnnnn hiyaaaaaaaa karete yaparım ona :)
.........
satdaşız sizlerle kızlar, minik kelebeklerimiz de en geç 27 eylülde gelirler inşallah sağlıklaminikmelekim nickli arkadaşım ben de aynı durumdayım, korkulacak bişey yoktur değil mi senin doktorun ne dedi? benim geç döllenmeye bağladı ama :26:
doktorum bize yasakladıaman yasaklamasa da ben de korkardım valla biraz da kardeş kardeş yatalım canım ne var bu arada sağlık ocağına gidip kayıt açtırdım ben ilk öğrendiğimde, onlar beni telefonla arayıp haberdar ediyorlar, aşı tarihleri test tarihleri tahlil tarihleri var diye.
ben çok korkuyorum bu konuda, mesela çizelgelerimizde de 9 hafta yazıyor ama 9 haftalık değiliz 7+2 yim ben :S sizin nasıl tam haftalarınız?
bende bulantı olmasına rağmen 3ayda 3 kilo aldım ki 73 ile hamile kalmıştım bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza alalım ama aklım yinede kilolara takılıyooyle dıyorsunuz tabıkıde bulantısız olmak ıyıde kızlar hıç bulanmadı yahu.... ne biçim hamıleyım ben dıye kendımden şüpheye düşer oldum
kılo mevzusuna hıç gırmıyorum zaten 72 ıle hamıle kaldığım ıçın dr enfazla 10 kılo almalısın dedi ben bır ayda 3-4 kılo aldım
ben 5 haftalıkken hemen gittim yaptırdım genel bilgilerimi alıp aşılar için çağırcaklarını söylediler ki ben hamile kalmadan önce tetanoz aşımı yaptırmıştım zaten acısı çok kötü bide hamileyken onu çekemem diye yaptığım en iyi iş o heraldeama burada hiç sağlık ocağına kayıt yaptıran yok mu yardımmmmm lütfennnnnnnnnnnnn
bu neyse böyle anlamadım hem kendi doktorumuz hem sağlık ocağı aile hekimi
zorunluluk varmış bende gittim yaptım kaydımı
melekcm bilşi sorucam bizim 1 gün ara görünüyor.senin ultrason kagıdında tahmini dogum tarihi yazıyor mu?
aaa evet yazıyor cnm şimdi farkettim ama uymuyor..ultrasyon kağıdında 30.09.2013 yazıyor..
bEn şu anda 8+5im ama dr göre 8+1 sayıyo.bakalım 2 martta kontrolüm var o zmn dahada belli olur heralde miniğimde gec döllenme.bende saglık ocagına gitmedim henüz,ne zaman gitsem acaba?
hemen yarın git kayıt açtır derim ben :)
ben 5 haftalıkken hemen gittim yaptırdım genel bilgilerimi alıp aşılar için çağırcaklarını söylediler ki ben hamile kalmadan önce tetanoz aşımı yaptırmıştım zaten acısı çok kötü bide hamileyken onu çekemem diye yaptığım en iyi iş o heralde
henüz çok yeniydi gittiğimde hatta dr direk hemşireye formları verdi biz yan odada formları doldurduk yani ilaç flan vermedi ama aile hekimim bi ilaç verirse eğer kadın doğum doktoruma sormadan kullanmam. zaten normal doktorumuz 3. aydan sonra takviye ilaçları başlatıyor bence onun kararı daha sağlıklı çünkü onun gözetimindeyiz aile hekiminin sadece adı var hakkımda hiç bişe bilmiyo benim anlattıklarım dışındapeki kayıt olduğunda devit verdi mi sana damla
asıl sormak istediğim bu benim
merhaba kızlar..sayfa baya ilerlemişbenimkide geç döllenme dr. geçen hafta yeni tarih belirledi..1 hafta geriden hesapladı..doum tarihim 6 eylülden 13 eylüle atladı..hayırlısı bakalım..saglık ocağına 12 hafta olmadan bilgi vermek gerekiyor..salı günü 2li tarama testim var..hepimize sağlıklı hamilelik doğum ve evlat nasip etsin Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?