yani kullanmakta bi sakınca yok peki kendi doktoruna danıştın mı.
bi kaç yerde okudum doktorlar kullanma diyolarmış
.
benim izlem içinde çağırıyorlar mesela 2 kez gittim
1 ay sonra 3. kes ve aşı için gitmem gerektiğini söyledi
ondan önce doktorumla randevum var ona sorucam tek tek bunları
12+2 demisin bende 12+4 teyim :)
sen 2 eylülse ben ağustos mu oluyorum bana yardım etsenize bu konuda
merhaba kızlar..sayfa baya ilerlemişbenimkide geç döllenme dr. geçen hafta yeni tarih belirledi..1 hafta geriden hesapladı..doum tarihim 6 eylülden 13 eylüle atladı..hayırlısı bakalım..saglık ocağına 12 hafta olmadan bilgi vermek gerekiyor..salı günü 2li tarama testim var..hepimize sağlıklı hamilelik doğum ve evlat nasip etsin Rabbim..
benimkindede görünüyo bebegim ama fasülye kadarcık acaba o zmn daha küçük oldugundanmı yazmıyordu keşke resim ekleyebilseydm
Arkadaslar ikili tarama testi nasil bi sey neler yapiliyor bende 9 haftalik hamileyim 12. Haftada gidecegim dra ama bu testle alakali bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim...:26:
çok güzel bi duygu ben son ultrasonumda bebişimi oynarken yakaladık eli ayağı oynuyo bide hıçkırır gibi hareket ediyor..dr.23 saat uyuduklarını gün içersinde toplam 1 saat uyanuk olduklarını söyledi inşallah sen yaramazı uyanık yakalarsın
Arkadaslar ikili tarama testi nasil bi sey neler yapiliyor bende 9 haftalik hamileyim 12. Haftada gidecegim dra ama bu testle alakali bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim...:26:
Arkadaslar lutfen cevaplayin(
2li tarama testinde bebeğin ense kalınlığı ölçülecek anneden kan alınıp bebeğin dawn sendromlu olup olmadığına ve kalıtsal bir bozukluk olup olmadığına bakılıyor tatlım
Canim cevabin icin cok tesekkur ederim peki ense kalinligini ultrasonlami olcuyolar?
peki kayıt olduğunda devit verdi mi sana damla
asıl sormak istediğim bu benim
evet canım aynen öyle yapıyorlar kan testinin sonucuda 1\250.000 ve üzeri bir değer çıkarsa dawn sendromlu olma riski çıkıyor ama buda kesinlikle böyledir denmiyor bu sonuca göre başka bi yönteme geçiliyor ve 35 yaş ve üstü hamileliklerde dawn sendromlu çocuk doğurma riski artıyor...
artık bi dahaki kontrolde sorarım belkide bebiş büyümüş oldugundan tarihimde cıkabilirEki Görüntüle 637882
evet benim de sat 21 aralık:) ben hamileliğimin ilk ayında urfaya gitmiştim zaten orada öğrendik hamile olduğumu,orada yöresel yiyebileceğim herşeyi yiyip 1 kilo almıştım,53-53.5 geliyordum,şimdi kilo verdim 51.5 civarı çıkıyorum tartıldığımda,bende kusma yok ama fazla birşey yiyemiyorum bende. aslında ankaralıyım ama manisada yaşıyorum canım sen peki?
merhaba ayni gun dogum yapicaz sanirim
Bende sali gunu ultrasonda gorucem cok heyecanliyim cokkkkkkk
canım benimde çok bakteri çıkmıştı
doktor ilişkiyi yasaklayıp
su içmeyi abart dedi
her gittiğimde de yanma var mı diye soruyor
doktorunda aynı şeyi dicektir bol bol su iç abart hatta
enfeksiyonu at böylece idrarla
inşAllah herşey güzel olur bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?