2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim kendi doktorum verdi zaten.sen de danis istersen.bu arada asilarini saglik ocaginda ol ama ekstra orda takip olmana gerek yok diye biliyorum ben.sen dedigin gibi doktoruna sor en iyisini o bilir.

Arkadaslar ikili tarama testi nasil bi sey neler yapiliyor bende 9 haftalik hamileyim 12. Haftada gidecegim dra ama bu testle alakali bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim...:26:

Arkadaslar ikili tarama testi nasil bi sey neler yapiliyor bende 9 haftalik hamileyim 12. Haftada gidecegim dra ama bu testle alakali bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim...:26:

2li tarama testinde bebeğin ense kalınlığı ölçülecek anneden kan alınıp bebeğin dawn sendromlu olup olmadığına ve kalıtsal bir bozukluk olup olmadığına bakılıyor tatlım

ayy insallah yaaaaaa !!!
bunu ilk kez duyuyorum daha once hic duymamistim allahim nelere kadirsinnn

ayyyyyy ayyyyyyy kızlar ben hep böyle kalcam gibi geliyo sanki hep böyle bulantılarla hiç geçmicek gibi ne yapsam olmuyo bebeğim sağlıklı olsun da cekerim herbişeyı ama hiç gecmicek duygusu kotu midesi bulanmayan anneler nasıl şanslısınız maşallah deyın nazr etmeyın kendinize valla benim kadar kötu olan yok galiba en kotu benim galiba bulantı konusunda:))

2li tarama testinde bebeğin ense kalınlığı ölçülecek anneden kan alınıp bebeğin dawn sendromlu olup olmadığına ve kalıtsal bir bozukluk olup olmadığına bakılıyor tatlım

Canim cevabin icin cok tesekkur ederim peki ense kalinligini ultrasonlami olcuyolar?

Canim cevabin icin cok tesekkur ederim peki ense kalinligini ultrasonlami olcuyolar?

evet canım aynen öyle yapıyorlar kan testinin sonucuda 1\250.000 ve üzeri bir değer çıkarsa dawn sendromlu olma riski çıkıyor ama buda kesinlikle böyledir denmiyor bu sonuca göre başka bi yönteme geçiliyor ve 35 yaş ve üstü hamileliklerde dawn sendromlu çocuk doğurma riski artıyor...

ALLAH korusun ... Ben 25 yasindayim asilama ile hamile kaldim. Sen ikili testini yaptirdin mi?

Kizlar merhaba buyuk gun geldi cattiii yrn dra gdcem hersey belli olacak insallah nasil heyecanlym anlatamam yrmde duramiyorum korkuyorum hemde felaket

Canım bizim komşumuz manisa turgutluya gidiyor hep, doktoru övüyor çok iyi diyor hem de devletteki doktor, yeni bir hastaneymiş çok iyiyimiş. merkezde misin turgutluda mısın senin de haberin var mı oradaki doktorlardan?

Bende de 12 lökasit çıktı ama doktor cinsel ilişkiye yasak koymadı unuttu mu dersiniz bu arada biz aynen devam doktora sorayım mı ne dersiniz başka ilişki yasağı gelen var mı?

bende yarın test sonuçlarımı alacağım.. bir kısmını sağlık ocagında yaptırmıştım ama yaptıramadıklarımızın da sonuçları yarın.. peki serbest t3ü yüksek çıkan var mı? doktor birşey olmaz dedi ama, kafama takıldı..

kızlaaaar slmm benim idrarımdada yanma oluyor sürekli tuvalete gidesim geliyor ama yok anlamadım nasıl geçecek aile hekimim bol su iç dedi suda midemi bulandırıyor ne yapacamı bilmiyorum papatya içsemmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…