2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Çok beğendim çok güzel sağlıklı büyür inşallah bu arada kızlar imkanı olan tarayıp koysun resimleri ben de tarayıp koyayım gelişimleri de takip ederiz bebişlerimizin.

Cnm inşallah çok güzel haberlerle gelirsin senden bi haber varmı diye bakıyorum hep inşallaş hayırlı haberlerle geleceksin bekliyoruz

Umarım geçer bulantıların canım. benim de başladı inşallah çok da artmaz hepimiz sorunsuz bir hamlelik yaşayalım diye her gün dua ediyorum senin için ayrıca dua edeceğim.

Kızlar dişim çürüyor bebişime calsiyum mu gidiyor dersiniz? dişi ağrıyan var mı? 8+4 haftalığım ne zaman diş dolgusu yaptırabilirim? kimisi hamilelik boyunca dişçiye gidemezsin diyor doğru mu yakın bir zamanda doktora gidecekler lütfen bu soruyu sorabilir misiniz? çünkü ben 12. haftamda gideceğim ve dişim çok ağrımaya başladı. ağrı kesici mi alsam ki?

Canım ben oğlumda 6. ayda diş çektirmiştim, yani ilk ve son 3 ay müdahale edilmiyor, onun dışında sorun yok.

Kızlar benim bulantılar aniden kesildi, bugün doktoru aradım hiç normal değil hemen gel dedi, ama midemden boğazıma doğru yanma var, içim titriyor gibi bir his var, çok garibim. Doktor geç düşük olabilir dedi, hayırlısı olsun diyorum. Biran önce gidip durumu öğrenmek istiyorum.

Canim sen kacinci haftadasin
Ben de dr sordum bulantilar gecince bir anormallik mi vardir dedim hayir alakasi yok bazen kesilir yeniden baslayabilir dedi
Boyle olumsuz konusan bir dr hic iyi degil

buda benim bebişim rabbim sağlıkla sıhhatle sağ salim kucağıma almayı nasip eder inşallah üst sağ köşedede 11 eylül beklenen doğum tarihi yazıyo ama resimde görünmüyo

Canim sen kacinci haftadasin
Ben de dr sordum bulantilar gecince bir anormallik mi vardir dedim hayir alakasi yok bazen kesilir yeniden baslayabilir dedi
Boyle olumsuz konusan bir dr hic iyi degil

3 hafta önce gitmiştim, şuan çok küçük haftasını söyleyemem dedi, ama kalp atışları başlamıştı.
Bugün aradığımda 8-9 hafta civarı olmuştur dedi.
Hayırlısı diyorum yaa, söyleyecek bişey yokki.

Bende kullanıyorum csnım 0.4 lük günde bir +coraspırn inş sonuna kadarda kullanıcam heryerim mosmor sizinde morarıyomu benim tenim cok hassas ondan mı acaba

ben hep koluma yapıyorum cok morarmıyor.hatta doktorum bıle morarmıyor mu dedı, hemsıre vurduğunda da morarıyordu dedım. doğru soyluyorsun dedı.
bır kez bacağıma denedım ama cok canım yandı dayanamadım

aynen benimde azalmıştı ama bugün dereştii nazar mı değdirdik kendimize bilmem herşey yine kokuyorr nefes alamıyorum bugün çok zor geçtii gecenin bir yarısı veee hala midem bulanıyorrr...
Bugün doktora gittim sabah yoktu ameliyatları varmışşş öğleden sonra doluymuş bende hafta bir kere gidebiliyorum ancak... Offf bir hafta sonra gideceğim bebeğimi görmeyeli 1 ay olmuştu bir hafta daha bekleyeceğim bakalım hayırlısı sabır ediyoruzzz

dün de yazmıştım canım ben 2.5 aylık kızımda çok ağrı çekmiştim doktoruma başvurarak dişimi çektirdim ve kurtuldum ... Dayanılacak gibi değildi doktoruna danışarak git bence çekilmiyor minoset içebiliyorsun ağrı kesici olarak

maşallah bebişlerinizeee ayy haftaya bende göreceğim inşallahh çok merak ediyorum kocaman olmuşturr :))

bende surekli goruyorumm cok etkileniyorummmm cok guzell bir ruya yaa

allah bebislerimizi gorusunnnn ne guzell ultrasyon goruntulerini koymussunuzz allah kucaginizaa almayi nasip etsinnn canlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…