Kizlar merhaba buyuk gun geldi cattiii yrn dra gdcem hersey belli olacak insallah nasil heyecanlym anlatamam yrmde duramiyorum korkuyorum hemde felaket
Çok beğendim çok güzel sağlıklı büyür inşallah bu arada kızlar imkanı olan tarayıp koysun resimleri ben de tarayıp koyayım gelişimleri de takip ederiz bebişlerimizin.
Arkadaslar lutfen cevaplayin(
Arkadaslar aranızda clexan kullanan varmı
ayyyyyy ayyyyyyy kızlar ben hep böyle kalcam gibi geliyo sanki hep böyle bulantılarla hiç geçmicek gibi ne yapsam olmuyo bebeğim sağlıklı olsun da cekerim herbişeyı ama hiç gecmicek duygusu kotumidesi bulanmayan anneler nasıl şanslısınız maşallah deyın nazr etmeyın kendinize valla benim kadar kötu olan yok galiba en kotu benim galiba bulantı konusunda:))
Kizlar merhaba buyuk gun geldi cattiii yrn dra gdcem hersey belli olacak insallah nasil heyecanlym anlatamam yrmde duramiyorum korkuyorum hemde felaket
Kızlar dişim çürüyor bebişime calsiyum mu gidiyor dersiniz? dişi ağrıyan var mı? 8+4 haftalığım ne zaman diş dolgusu yaptırabilirim? kimisi hamilelik boyunca dişçiye gidemezsin diyor doğru mu yakın bir zamanda doktora gidecekler lütfen bu soruyu sorabilir misiniz? çünkü ben 12. haftamda gideceğim ve dişim çok ağrımaya başladı. ağrı kesici mi alsam ki?
Arkadaslar aranızda clexan kullanan varmı
Canım ben oğlumda 6. ayda diş çektirmiştim, yani ilk ve son 3 ay müdahale edilmiyor, onun dışında sorun yok.
Kızlar benim bulantılar aniden kesildi, bugün doktoru aradım hiç normal değil hemen gel dedi, ama midemden boğazıma doğru yanma var, içim titriyor gibi bir his var, çok garibim. Doktor geç düşük olabilir dedi, hayırlısı olsun diyorum. Biran önce gidip durumu öğrenmek istiyorum.
Canim sen kacinci haftadasin
Ben de dr sordum bulantilar gecince bir anormallik mi vardir dedim hayir alakasi yok bazen kesilir yeniden baslayabilir dedi
Boyle olumsuz konusan bir dr hic iyi degil
Bende kullanıyorum csnım 0.4 lük günde bir +coraspırn inş sonuna kadarda kullanıcam heryerim mosmor sizinde morarıyomu benim tenim cok hassas ondan mı acaba
aynen bende bgn lanetli günmüdür nedir?
haftasonu o kdr iyiydimki kendimi nazar ettim resmen artık bitti heralde dedim pzt fln böyle giyindim süslendim acaip moralli işe geldim
ama dün ve bugün hersey başa döndü
o yüzden hiç bikaç gün iyi olursanız güvenmeyin kızlar ne olacağı hiç belli olmuyor gercekten.
Kızlar dişim çürüyor bebişime calsiyum mu gidiyor dersiniz? dişi ağrıyan var mı? 8+4 haftalığım ne zaman diş dolgusu yaptırabilirim? kimisi hamilelik boyunca dişçiye gidemezsin diyor doğru mu yakın bir zamanda doktora gidecekler lütfen bu soruyu sorabilir misiniz? çünkü ben 12. haftamda gideceğim ve dişim çok ağrımaya başladı. ağrı kesici mi alsam ki?
Eki Görüntüle 638247 buda benim bebişim rabbim sağlıkla sıhhatle sağ salim kucağıma almayı nasip eder inşallah üst sağ köşedede 11 eylül beklenen doğum tarihi yazıyo ama resimde görünmüyo
Kızlar bende dün gece rüyamda bebeğimin doğmuş olduğunu gördüm. Kızım olmuştu. Emziriyordum ama sadece sağ tarafımdan süt geliyordu. Bir de altını temizledim ama zaten tertemizdi. Hayırdır inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?