2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

diğer kesenin devam etmesi mümkün değil midir yani? doktor içinde sıvı var deyince acaba bebiş sonra mı gelecek diye düşündüm.

Canım biri dolu biri boşsa diğeri dolabilirmi onu ancak Allah bilir benim ikiside doluydu diğerinin kalbi atmadı henüz hamileliğimin çok başındaydım ama içi doluydu ikisininde. Doktorun sana detaylı açıklamayı yapar tabi ki ama içi dolu olana herhangi bir zararı olmuyor bunu yaşadığım için biliyorum.

günaydın arkadaşlar,
bugün nasılsınız hem szi hem bebişleriniz....
Ben iki gündür hiç iyi değilim.ne yemek yiyesim var nede başka birşey....Yememde lazım ama yiyemiyorum...Midem almıyor...su içiyorum devamlı....Ve öyle bir yorgunluk uyku hali var ki sormayın...önceleri de oluyordum fakat bu iki gün daha da kötüydüm....Birde gece yatınca karnım acımaya başladı,dünde sağ tarafıma yatınca bir acı hissettim ki sormayın hemen bebeğimi okşadım...acaba niye olmuş olabilir ki?genellikle sol tarafıma yatarım bebek için ama dönmüşüm işte sağ tarafıma...

hayırlı günler diliyorum hepinize

günaydın canım,beyaz leblebi yiyorum ben bulantıya ii geliyor.bişeye falanmı gerildin ondan karnın ağrımış olabilir,diğer hamişlerde nsl bilmiyorum ama ben bişeye sinirlendiğimde karnım acıyo

Arkadaslar aranızda clexan kullanan varmı
evet cnm bende vlexan 4000 lık kullanıyorum...
evt canım ben kullanıyorum cleksan 4000 lik...0.4
sendemii :)) bende bende
Bende kullanıyorum csnım 0.4 lük günde bir +coraspırn inş sonuna kadarda kullanıcam heryerim mosmor sizinde morarıyomu benim tenim cok hassas ondan mı acaba
benimde canım iğne + ecopirin 100 mg kullanıyorumm..nerenden yapıyosun iğneyi..
ben şimdilik göbekten yapıyorum nasip olursa bir ikş aya bacağa geçerim artık..
bende de her zaman değil ama bazılarında morarma ve beze tarzı bi şişlik oluyo..

ne kadar çok kişi kullanıyomuşuz bu iğneyi yaa....

günaydın canım,beyaz leblebi yiyorum ben bulantıya ii geliyor.bişeye falanmı gerildin ondan karnın ağrımış olabilir,diğer hamişlerde nsl bilmiyorum ama ben bişeye sinirlendiğimde karnım acıyo

günaydın
leblebi ve tuzlu kraker yiyorum canım yanımda hep bulunduruyorum..ama şöyle yemek dendiği zaman,yemek yapacağım zaman fena oluyorum...yemek demeyin bana diyorum...yok canım sinirli halimde olmuyor genellikle uykudayken oldu,yani gece yarısı kalkıp karnımı okşadım...

günaydın eylül anneleri nasılsınız maşallah birgün giremedim okumaya yetiştiremedim bende en son 5 şubatta doktora gitmiştim birdaha 6 martta gidicem valla herhalde 6 marta kadar çatlarım meraktan bu arada benimde sağ kasığımda sürekli sancı var ne yapabilirim

günaydın kızlar

Benim iki gündür bulantılarım şiddetlendi yine başlara döndüm benim gibi olan var mı ........

günaydın eylül annesi,çok şükür ben iyiyim inşallah diğer annelerde iyidir....bende 1martta gidicem gün geçmek bilmiyor...
benimde sağ tarafımda sancıdan çok acı oldu iki gündür...uykudan kalktıp karnımı okşadım iyi geldi biraz...ama sende ki sürekli sancıyı bilemeyeceğim...istersen doktoru ara sor...ve mutlaka karnını sıcak tut ben üşüttüğümde hemen sancı olurdu karnımda...

günaydın kızlar

Benim iki gündür bulantılarım şiddetlendi yine başlara döndüm benim gibi olan var mı ........

ay ben ben varım iki gündür fenayım yemek göresim hatta sözünü bile edesim gelmiyor...sağolsun kayınvalidem ediyor yemekleri ben yiyorum ...yoksa dayanamıyorum ya...tabi yiyor muyum yiyemiyorum....önceleri böyle değildim yeni huy edindim...

Günaydın minik bebeklerimizin tatlı anneleri.

Ben akşamdan beri iyiyim hatta akşam kendime çok şaşırdım balıktan nefret eden ve maden suyu içemeyen ben akşam hiç tiksinmeden tükettim,kendime hayretettim.Ama bu sabah sormayın acayip bi mide bulantısıyla uyandım ve malum çıkardım.günü gününe hiç uymuyo bigün iyiysem bigün çok fena olabiliyor.

Kızlar bu arada bişi sorucam ben özellikle 2 haftadır yatagımda rahat dönemiyorum çok sancı yapıyo hatta normalde oturup kalkarken bile sanki doguma yakınmışım gibi agır hareket etmek zorunda kalıyorum.böyle sancılanan var mı aranızda,özellikle solumda oluyo sanki sağım bomboş

günaydın tatlı anne,
gerçekten bu bulantıların günü gününe hiç uymuyor bende iki gündür kötü durumdayım...

bende de sağ tarafıma yattığımda dün akşam bir acı hissettim korktum hemen soluma döndüm...zaten sağ tarafıma yattığımda zor nefes alıyorum,eşim bile diyor nefes alamıyorsun diye...ama sol tarafımda çok rahatım...bazıları diyorki bebek sağda olur diye bende ondan bağlıyorum bu sebebi fakat senin ki tam tersiymiş belki seninki sol taraftadır...aman bebeklerimize bişey olmasın...

Herkese günaydın öncelikle...Gününüz ağrısız, lekesiz, bulantısız geçsin.
askocan benim de 2 gündür sol kasığımda ağrı var.Hep aynı yerde sanki, birkaç damarımı burkuyorlarmış, çekiştiriyorlarmış gibi garip bir acı.Rahim büyümesinden deyip üstünde durmamaya çalışıyorum.Bu arada benim gece uykularım da iyice huzursuzlaştı. Uyuyormuyum, uyanıkmıyım belli değil. Ama film gibi rüyalar gördüğüme göre uyuyorum.
Anne adayları, şimdiden ne tarafınıza yattığınıza bu kadar takılmayın.Daha bebeklerimiz sağdaki damarı kapatacak kadar büyük değil.Hamileliğin ilerleyen dönemlerinde solunuza yatmaya özen gösterin.Mutlaka sola yatılacak diye bişey yok.Uykusunun arasında insan ne yana döndüğünü ne bilsin.Rahat olun, sağa yattığınızda da bebeğe hemen bişey olmaz.

günaydınlar,

ikidir yüz üstü yatarken, sağdan sola dönmeye çalıştığımda karnıma inanılmaz acılı bir kramp giriyor. anlaşılan o ki şimdiden yatış pozisyonlarına dikkat etmek gerekiyor.

evey canım galiba benim miniğim solda çünkü şimdiye kadar hiç sağ tarafımda bi uyarım olmadı aslında bebek tam ortada olurmuş yani rahmimiz ortada,heralde bizim sağ sol ayrımımız sinirlere yada damarlarımıza olan baskıdan olabilir.
ben genelde sırt üstü yatmayı severim ama sırt üstü ve saga dogru yatmak önerilmiyor psikolojik olaral hep soluma yatıyorum.bir de ben karnım agrıdıgında yada hafif sancılandıgımda eger evdeysem karnıma belime dogru atkı yada şal sarıyorum.sıcak tutunca geçiyo sanki

anladım canım dediğin gibi sinirlere ve damarlarımıza basklı olabilir...
sıcak tutunca geçtiğine göre demekki üşütüyorsun bende üşüttüğümde davul gibi şişer,sanki midem ağzıma ağzıma geliyor gibi gelir eğiliğ kalktıkça...sıcak tutmaya bak canım hassas malum bu dönemlerde dikkat edelim hepimiz...

Günaydınnnnnnnnnn herkesçiklere
tatlı tatlı güzel güzel annecikler
bugünde bebişleri üzmüyoruz
inşAllah herşey yolunda gider :)

benim sat 26 kasım bu gun 12+2 yim
12+0 da bir gün sen direk 12+1 diye hesaplıyosan ordan 1 gün farkımız çıkıyo olabilir

yok tatlım 12+0 da bir gün onuda hesaba katıyorum ben
geçen hafta dün doktora gittiğimde 11+4 dedi
dünde 12+4 olmuş oldu bugünde 12+5 oldu ....

Son düzenleme:
Kızlar ne olur bi bilen olsun ( akşam kaşıntıdan yatamadım lavaboya gittim bi baktım makat bölgemde kıl kurdu sabaha kadar uyutmadı napıcam ben bilmiyorum mide bulantım ve baş dönmememden dolayı lavaboya zor gidiyorum şimdi doktora gidip test yaptırıcak durumda değilim ama bebeğime bi zararı olur diyede korkuyorum kontil diye bi ilaç varmış çiğneme tablet ama hamileler kullanabilirmi bilemiyorum hamile olupta böyle bişey yaşayan varmı aranızda ilaç ismi lazım bana ne kullanmalıyım bilemiyorum ama çok sinir bozucu bişey bu

kızlar bu ikili test konusunda kararsız kalmıştım ya....başka bir doktorlar sitesinde web adresi vermek yasak diye yazmıyorum,orada ki kadın doğum uzmanına sordum ve bana cevap yazdı...sonuça göre bebeği aldırmayı düşünmüyorsanız yaptırmanıza gerek yok dedi...

Gunaydin kizlr bugun 11+4olduk hayiroisiyla ve ben dun aksamdan beri agirlgini hidlssetmeye basladim kaenimin sag tarafi sertlesti iyice ..
Kizlar smdiden takilmayi yatma pozisyonunuza 4ay bitiminden so ra istesenizde yuz ustu ve sirt ustu yatamazsiniz oyuzden simdiden baslamayin yatispozisyonlarina..ben dun gece bi uyandim
Tam yuzustu yatmisim tabiki hemen duzelttim ukendimi ama bir zaman sonra istesekte yatamayacagiz zaten osebepten keyfinize bakin bide sirt ustu yatmak evet simdiden basliyor bel agrilwrina cunku bende agri yapiyor..
Haftaya cuma gunu bebisimi gorucem ins. Sabirsizlaniyorum bakalim kocaman olmsmu nedeolsa 5hafta olacak gormeyeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…