diğer kesenin devam etmesi mümkün değil midir yani? doktor içinde sıvı var deyince acaba bebiş sonra mı gelecek diye düşündüm.
Canım bizim komşumuz manisa turgutluya gidiyor hep, doktoru övüyor çok iyi diyor hem de devletteki doktor, yeni bir hastaneymiş çok iyiyimiş. merkezde misin turgutluda mısın senin de haberin var mı oradaki doktorlardan?
günaydın arkadaşlar,
bugün nasılsınız hem szi hem bebişleriniz....
Ben iki gündür hiç iyi değilim.ne yemek yiyesim var nede başka birşey....Yememde lazım ama yiyemiyorum...Midem almıyor...su içiyorum devamlı....Ve öyle bir yorgunluk uyku hali var ki sormayın...önceleri de oluyordum fakat bu iki gün daha da kötüydüm....Birde gece yatınca karnım acımaya başladı,dünde sağ tarafıma yatınca bir acı hissettim ki sormayın hemen bebeğimi okşadım...acaba niye olmuş olabilir ki?genellikle sol tarafıma yatarım bebek için ama dönmüşüm işte sağ tarafıma...
hayırlı günler diliyorum hepinize
evet cnm bende vlexan 4000 lık kullanıyorum...Arkadaslar aranızda clexan kullanan varmı
sendemii :)) bende bendeevt canım ben kullanıyorum cleksan 4000 lik...0.4
benimde canım iğne + ecopirin 100 mg kullanıyorumm..nerenden yapıyosun iğneyi..Bende kullanıyorum csnım 0.4 lük günde bir +coraspırn inş sonuna kadarda kullanıcam heryerim mosmor sizinde morarıyomu benim tenim cok hassas ondan mı acaba
bende de her zaman değil ama bazılarında morarma ve beze tarzı bi şişlik oluyo..ben hep koluma yapıyorum cok morarmıyor.hatta doktorum bıle morarmıyor mu dedı, hemsıre vurduğunda da morarıyordu dedım. doğru soyluyorsun dedı.
bır kez bacağıma denedım ama cok canım yandı dayanamadım
günaydın canım,beyaz leblebi yiyorum ben bulantıya ii geliyor.bişeye falanmı gerildin ondan karnın ağrımış olabilir,diğer hamişlerde nsl bilmiyorum ama ben bişeye sinirlendiğimde karnım acıyo
günaydın eylül anneleri nasılsınız maşallah birgün giremedim okumaya yetiştiremedim bende en son 5 şubatta doktora gitmiştim birdaha 6 martta gidicem valla herhalde 6 marta kadar çatlarım meraktan bu arada benimde sağ kasığımda sürekli sancı var ne yapabilirim
günaydın kızlar
Benim iki gündür bulantılarım şiddetlendi yine başlara döndüm benim gibi olan var mı ........
Günaydın minik bebeklerimizin tatlı anneleri.
Ben akşamdan beri iyiyim hatta akşam kendime çok şaşırdım balıktan nefret eden ve maden suyu içemeyen ben akşam hiç tiksinmeden tükettim,kendime hayretettim.Ama bu sabah sormayın acayip bi mide bulantısıyla uyandım ve malum çıkardım.günü gününe hiç uymuyo bigün iyiysem bigün çok fena olabiliyor.
Kızlar bu arada bişi sorucam ben özellikle 2 haftadır yatagımda rahat dönemiyorum çok sancı yapıyo hatta normalde oturup kalkarken bile sanki doguma yakınmışım gibi agır hareket etmek zorunda kalıyorum.böyle sancılanan var mı aranızda,özellikle solumda oluyo sanki sağım bomboş
günaydın eylül anneleri nasılsınız maşallah birgün giremedim okumaya yetiştiremedim bende en son 5 şubatta doktora gitmiştim birdaha 6 martta gidicem valla herhalde 6 marta kadar çatlarım meraktan bu arada benimde sağ kasığımda sürekli sancı var ne yapabilirim
günaydın tatlı anne,
gerçekten bu bulantıların günü gününe hiç uymuyor bende iki gündür kötü durumdayım...
bende de sağ tarafıma yattığımda dün akşam bir acı hissettim korktum hemen soluma döndüm...zaten sağ tarafıma yattığımda zor nefes alıyorum,eşim bile diyor nefes alamıyorsun diye...ama sol tarafımda çok rahatım...bazıları diyorki bebek sağda olur diye bende ondan bağlıyorum bu sebebi fakat senin ki tam tersiymiş belki seninki sol taraftadır...aman bebeklerimize bişey olmasın...
günaydın tatlı anne,
gerçekten bu bulantıların günü gününe hiç uymuyor bende iki gündür kötü durumdayım...
bende de sağ tarafıma yattığımda dün akşam bir acı hissettim korktum hemen soluma döndüm...zaten sağ tarafıma yattığımda zor nefes alıyorum,eşim bile diyor nefes alamıyorsun diye...ama sol tarafımda çok rahatım...bazıları diyorki bebek sağda olur diye bende ondan bağlıyorum bu sebebi fakat senin ki tam tersiymiş belki seninki sol taraftadır...aman bebeklerimize bişey olmasın...
evey canım galiba benim miniğim solda çünkü şimdiye kadar hiç sağ tarafımda bi uyarım olmadı aslında bebek tam ortada olurmuş yani rahmimiz ortada,heralde bizim sağ sol ayrımımız sinirlere yada damarlarımıza olan baskıdan olabilir.
ben genelde sırt üstü yatmayı severim ama sırt üstü ve saga dogru yatmak önerilmiyor psikolojik olaral hep soluma yatıyorum.bir de ben karnım agrıdıgında yada hafif sancılandıgımda eger evdeysem karnıma belime dogru atkı yada şal sarıyorum.sıcak tutunca geçiyo sanki
benim sat 26 kasım bu gun 12+2 yim
12+0 da bir gün sen direk 12+1 diye hesaplıyosan ordan 1 gün farkımız çıkıyo olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?