Kızlar ne olur bi bilen olsun( akşam kaşıntıdan yatamadım lavaboya gittim bi baktım makat bölgemde kıl kurdu sabaha kadar uyutmadı napıcam ben bilmiyorum mide bulantım ve baş dönmememden dolayı lavaboya zor gidiyorum şimdi doktora gidip test yaptırıcak durumda değilim ama bebeğime bi zararı olur diyede korkuyorum kontil diye bi ilaç varmış çiğneme tablet ama hamileler kullanabilirmi bilemiyorum hamile olupta böyle bişey yaşayan varmı aranızda ilaç ismi lazım bana ne kullanmalıyım bilemiyorum ama çok sinir bozucu bişey bu
Kızlar ne olur bi bilen olsun( akşam kaşıntıdan yatamadım lavaboya gittim bi baktım makat bölgemde kıl kurdu sabaha kadar uyutmadı napıcam ben bilmiyorum mide bulantım ve baş dönmememden dolayı lavaboya zor gidiyorum şimdi doktora gidip test yaptırıcak durumda değilim ama bebeğime bi zararı olur diyede korkuyorum kontil diye bi ilaç varmış çiğneme tablet ama hamileler kullanabilirmi bilemiyorum hamile olupta böyle bişey yaşayan varmı aranızda ilaç ismi lazım bana ne kullanmalıyım bilemiyorum ama çok sinir bozucu bişey bu
Bende de 12 lökasit çıktı ama doktor cinsel ilişkiye yasak koymadı unuttu mu dersiniz bu arada biz aynen devamdoktora sorayım mı ne dersiniz başka ilişki yasağı gelen var mı?
Gunaydin kizlr bugun 11+4olduk hayiroisiyla ve ben dun aksamdan beri agirlgini hidlssetmeye basladim kaenimin sag tarafi sertlesti iyice ..
Kizlar smdiden takilmayi yatma pozisyonunuza 4ay bitiminden so ra istesenizde yuz ustu ve sirt ustu yatamazsiniz oyuzden simdiden baslamayin yatispozisyonlarina..ben dun gece bi uyandim
Tam yuzustu yatmisim tabiki hemen duzelttim ukendimi ama bir zaman sonra istesekte yatamayacagiz zaten osebepten keyfinize bakin bide sirt ustu yatmak evet simdiden basliyor bel agrilwrina cunku bende agri yapiyor..
Haftaya cuma gunu bebisimi gorucem ins. Sabirsizlaniyorum bakalim kocaman olmsmu nedeolsa 5hafta olacak gormeyeli...
Bende de 12 lökasit çıktı ama doktor cinsel ilişkiye yasak koymadı unuttu mu dersiniz bu arada biz aynen devamdoktora sorayım mı ne dersiniz başka ilişki yasağı gelen var mı?
Herkese günaydın öncelikle...Gününüz ağrısız, lekesiz, bulantısız geçsin.
askocan benim de 2 gündür sol kasığımda ağrı var.Hep aynı yerde sanki, birkaç damarımı burkuyorlarmış, çekiştiriyorlarmış gibi garip bir acı.Rahim büyümesinden deyip üstünde durmamaya çalışıyorum.Bu arada benim gece uykularım da iyice huzursuzlaştı. Uyuyormuyum, uyanıkmıyım belli değil. Ama film gibi rüyalar gördüğüme göre uyuyorum.
Anne adayları, şimdiden ne tarafınıza yattığınıza bu kadar takılmayın.Daha bebeklerimiz sağdaki damarı kapatacak kadar büyük değil.Hamileliğin ilerleyen dönemlerinde solunuza yatmaya özen gösterin.Mutlaka sola yatılacak diye bişey yok.Uykusunun arasında insan ne yana döndüğünü ne bilsin.Rahat olun, sağa yattığınızda da bebeğe hemen bişey olmaz.
kızlar ya,,,dün bi arkadaşla konuştum,karnın büyüdümü falan dedi,sen çok zayıfsın çk geç büyür 6 aylıkken birden çıkar falan dedi,bende sanırım bunu kafama taktım,rüyama girdi,rüyamda kimse benim hamile olduğuma inanmıyor,aa neden karnın çıkmamış diyorlar,nsl üzülüyorum,nsl ağlıyorum...ay çk hevesliyim ya bi çıksaydı göbüşlerimiz bi gobidik gobidik dolaşsaydık.
ayrıca şunu farkettim hamile kaldığımdan beri en ufak bi üzüntü yada kafaya taktığım herşey rüyama giriyor ya...
Sadece bebek degil artik 3aybitimnden sonra amniyosivisida agirlik yapar...evet iple cekiyorumgünaydın,maşallah maşallah....haklısın yatma posizyonuna takmamak lazım ama ister istemez insan engel olamıyor...yatamıyorum sağ tarafıma....nefes alamıyorum derin derin nefes almak zorunda kalıyorum önceden...bende de bel ağrısı başladı ya he sırt hem bel ağrısı hamilelikten mi bilemedim küçücük bebeğin ne ağırlığı olacak ki diyorum...
hadi bakalım cumayı iple çekeceksin anlaşılan...
Kafana takma canim ya evet gun icindek konusmalardan dusuncelerden bile etkileniyoruz bende ruyalarimda gorurum gayet normal etkilenme okadar.. hamileligin heranini tadini cikar cunku sayili bu duygulari yasiyoruz bende ilkinde acmiydim simdi tadini cikariyorum heleki brde hissedelim deymeyin keyiflerimizekızlar ya,,,dün bi arkadaşla konuştum,karnın büyüdümü falan dedi,sen çok zayıfsın çk geç büyür 6 aylıkken birden çıkar falan dedi,bende sanırım bunu kafama taktım,rüyama girdi,rüyamda kimse benim hamile olduğuma inanmıyor,aa neden karnın çıkmamış diyorlar,nsl üzülüyorum,nsl ağlıyorum...ay çk hevesliyim ya bi çıksaydı göbüşlerimiz bi gobidik gobidik dolaşsaydık.
ayrıca şunu farkettim hamile kaldığımdan beri en ufak bi üzüntü yada kafaya taktığım herşey rüyama giriyor ya...
kızlar ya,,,dün bi arkadaşla konuştum,karnın büyüdümü falan dedi,sen çok zayıfsın çk geç büyür 6 aylıkken birden çıkar falan dedi,bende sanırım bunu kafama taktım,rüyama girdi,rüyamda kimse benim hamile olduğuma inanmıyor,aa neden karnın çıkmamış diyorlar,nsl üzülüyorum,nsl ağlıyorum...ay çk hevesliyim ya bi çıksaydı göbüşlerimiz bi gobidik gobidik dolaşsaydık.
canımm lökasit 12 değildir o
lökasit 1-2 dir 12 ise çok yüksek olmuyor mu?
eritrosit 13-14
epitel hücre 6-7
bakteri görüldü
yazıyo benim sonuçlarım da
ve ilişki yasak dedi görür görmez tek bir doktorda demedi
bunun enfeksiyona dönüşmemesi için ilişkiyi yasakladı bildiğim
cnm bunu nıye kafana taktın kı. hem asıl zayıflarda bellı olurmuş hamılelık. dırek göbek olduğu ıçın. keşke bende zayıf olsam
canım sana ne kadar zaman yasakladı ilişkiyi. bendede bakterı çıktı ama yasaklamadı ben yasakladım 12 haftaya kadardr ne dedi sana
asıl zayıflarda belli olur. bende zayıfım top gibi duruyor:))
ayyy kızlar sağolun, ne bilim ya çok istiyorum ya biran önce karnımın çıkmasını herhalde ondan taktım kafama,milletinde ilk sorduğu karnın çıktımı sanki bebek bi anda büycek içimde allah allah,zaten buluttan nem kapıyoz zaten alınganız,
ay inşlh dediğiniz gibi kocaman basket topu gibi karnım olur...
cenzeycim sen kaç haftalık oldun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?