2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun inşalalh çok çabuk geçer...bu konu hakkında hiçbir fikrim yok...yardımcı olmayı çok isterdim....

Kesinlikleihmal etme ya dr git yada ara ama kafadan ilacta alma

Bende de 12 lökasit çıktı ama doktor cinsel ilişkiye yasak koymadı unuttu mu dersiniz bu arada biz aynen devam doktora sorayım mı ne dersiniz başka ilişki yasağı gelen var mı?

canımm lökasit 12 değildir o
lökasit 1-2 dir 12 ise çok yüksek olmuyor mu?
eritrosit 13-14
epitel hücre 6-7
bakteri görüldü

yazıyo benim sonuçlarım da
ve ilişki yasak dedi görür görmez tek bir doktorda demedi
bunun enfeksiyona dönüşmemesi için ilişkiyi yasakladı bildiğim

günaydın,maşallah maşallah....haklısın yatma posizyonuna takmamak lazım ama ister istemez insan engel olamıyor...yatamıyorum sağ tarafıma....nefes alamıyorum derin derin nefes almak zorunda kalıyorum önceden...bende de bel ağrısı başladı ya he sırt hem bel ağrısı hamilelikten mi bilemedim küçücük bebeğin ne ağırlığı olacak ki diyorum...
hadi bakalım cumayı iple çekeceksin anlaşılan...

kızlar ya,,,dün bi arkadaşla konuştum,karnın büyüdümü falan dedi,sen çok zayıfsın çk geç büyür 6 aylıkken birden çıkar falan dedi,bende sanırım bunu kafama taktım,rüyama girdi,rüyamda kimse benim hamile olduğuma inanmıyor,aa neden karnın çıkmamış diyorlar,nsl üzülüyorum,nsl ağlıyorum...ay çk hevesliyim ya bi çıksaydı göbüşlerimiz bi gobidik gobidik dolaşsaydık.
ayrıca şunu farkettim hamile kaldığımdan beri en ufak bi üzüntü yada kafaya taktığım herşey rüyama giriyor ya...

Günaydın güzel eylül anneleri

Bende de 12 lökasit çıktı ama doktor cinsel ilişkiye yasak koymadı unuttu mu dersiniz bu arada biz aynen devam doktora sorayım mı ne dersiniz başka ilişki yasağı gelen var mı?

Bize en başından yasakladı ne olur n olmaz diye.

Akşam dikkat ettim de ben hep sağıma yatıyormuşum da haberim yokmuş. YAtaktaki yerimi değiştiricem

ay bende yaklaşım bir haftadır kabuslar görmüştü çok şükür ki bu aralar görmez oldum...ay ay ay ay şimdi sana bu mesajı yazarken sağ tarafım seyridi kıp kıp etti ne olmuş olabilir ya...bebeğim mi hareket etti acaba....ay bir tuhaf oldum ya
bizde eşimle geçen gün yastık koyduk nasıl olacak diye..bende çok merak ediyorum karnım çıksa şöyle gerine gerine hamileyim diye gezip dolaşsam...
hiç üzülme canım,kafaya da takmamaya çalış ben ilk dönemlerde hep takıyordum kabuslar o yüzden görüyordum ama şimdi takmıyorum ve rahatım sende öyle yap canım

Sadece bebek degil artik 3aybitimnden sonra amniyosivisida agirlik yapar...evet iple cekiyorum
Kafana takma canim ya evet gun icindek konusmalardan dusuncelerden bile etkileniyoruz bende ruyalarimda gorurum gayet normal etkilenme okadar.. hamileligin heranini tadini cikar cunku sayili bu duygulari yasiyoruz bende ilkinde acmiydim simdi tadini cikariyorum heleki brde hissedelim deymeyin keyiflerimize

kim demiş ne demiş benim pikomaaaaa döveris onu biz
sinir oluyorum böyle olumsuz moralini bozucak şeyler söyleyenlere hamileyiz ya nedir bu üzme çabası

arkadaşım sen merak etme zayıf olduğun için daha bile çok belli olur senin göbiş tadında çıkarırsın bol bol
ama bi yandanda iyi yani zayıf olmak ihihihi ben kiloluyum yakında 100 kilo olucam nası vericem diye düşünüyorum ihih
bende senin gibi hemen rüyama girer o yüzden hiç birşeye takılma hıhhh de geç :)

canım sana ne kadar zaman yasakladı ilişkiyi. bendede bakterı çıktı ama yasaklamadı ben yasakladım 12 haftaya kadar dr ne dedi sana

p
pikoloman benimde öyle bi kaç gün önce kafayı yedim sanki rüya görmekten. uyandım rüyanın etkisindeyim rüyadayım sanki. çok rüya görüyorum kalktığımda yoruluyorum resmen.

cnm bunu nıye kafana taktın kı. hem asıl zayıflarda bellı olurmuş hamılelık. dırek göbek olduğu ıçın. keşke bende zayıf olsam

asıl zayıflarda belli olur. bende zayıfım top gibi duruyor:))

cnm bunu nıye kafana taktın kı. hem asıl zayıflarda bellı olurmuş hamılelık. dırek göbek olduğu ıçın. keşke bende zayıf olsam

bende zayıfım ve göbüş yok dahada erken ztn,anca 14.haftada göbek belirmeye başlarmış.benim şu anda sadece rahmimin üstü kabarık birazcık ,doluluk hissi var sadece.amaan bebişlerimiz sağlıklı olsun da göbüşlerde çıkar inanın bende bi an önce gelsin o günler diye sabırsızlanıyorum

canım sana ne kadar zaman yasakladı ilişkiyi. bendede bakterı çıktı ama yasaklamadı ben yasakladım 12 haftaya kadar dr ne dedi sana

doktor yasak dedi 1 ay sonra tekrar geliceksin o zaman tekrar yapıcak testleri
ona göre belirleyecek
her doktor farklımı artık bilmiyorum da benimki yasak dedi sende yasağı devam ettir ne olur ne olmaz :)

ayyy kızlar sağolun, ne bilim ya çok istiyorum ya biran önce karnımın çıkmasını herhalde ondan taktım kafama,milletinde ilk sorduğu karnın çıktımı sanki bebek bi anda büycek içimde allah allah,zaten buluttan nem kapıyoz zaten alınganız,
ay inşlh dediğiniz gibi kocaman basket topu gibi karnım olur...

:)))) olur o günleride göreceğiz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…