11 haftalık canım. sen???
slm kızlar
nasılsınız eylül anneleri
ben size bişey sormak istiyorum...benim bi gün sağ kasığımda bi gün sol kasığımda böyle iğne batması gibi batmalar oluyor...bu normal midir...sizler ne durumdasınız...
Benim karnım çıktı biraz dar bişi giydiğimde belli oluyor bol dökümlü kazak falan giyersem belli olmuyor ilk hamileliğimde 6. aya kadar çok belli olmamıştı 6 aydan sonra amannn Allahım resmen varil gibi olmuştum yusyuvarlak bir şeydim 6 aydan sonra çok fazla büyür ... Tamamen iç karınla alakalı olduğunu duymuştum hastanede bir kadınla karşılaştım sohbet ederken sizin ne şikayetiniz var diye sordum kadın bana 8 aylık hamile olduğunu söyledi ve kadının hiç ama hiççç karnı yoktu çok şaşırmıştım..
kızlar günaydın :))
Bildıgınız üzere ben düşük tehlıkesi gecırdım kahverengı lekelenmem olmustu. Dunde sağ tarafımda baya agrım oldu sankı bısey batıyor gıbı.. Ama lekelenme veya kan gelmedı Allaha şükür.
Benım iş yerınden arkadasımda bu durumumu bılıyordu ruyasında benı gormus cok kotuymusum onun evındeymısım ve aglıyormusum.Hayırdır ınsallah dedım ama aklımada takılmadı degıl bugun doktorda saat 4'de randevum var. Bakalım inşallah hıcbır sorun yoktur. Bana dua edin lutfennnnnnnnn. Bu ruyada aklıma takıldı ıyıce ne anlama gelıyor olabılır acabaaaaa
vay bee 5 hafta dayandın maşallah hem de nasıl kocaman olmuştur ooooGunaydin kizlr bugun 11+4olduk hayiroisiyla ve ben dun aksamdan beri agirlgini hidlssetmeye basladim kaenimin sag tarafi sertlesti iyice ..
Kizlar smdiden takilmayi yatma pozisyonunuza 4ay bitiminden so ra istesenizde yuz ustu ve sirt ustu yatamazsiniz oyuzden simdiden baslamayin yatispozisyonlarina..ben dun gece bi uyandim
Tam yuzustu yatmisim tabiki hemen duzelttim ukendimi ama bir zaman sonra istesekte yatamayacagiz zaten osebepten keyfinize bakin bide sirt ustu yatmak evet simdiden basliyor bel agrilwrina cunku bende agri yapiyor..
Haftaya cuma gunu bebisimi gorucem ins. Sabirsizlaniyorum bakalim kocaman olmsmu nedeolsa 5hafta olacak gormeyeli...
ayyy kızlar sağolun, ne bilim ya çok istiyorum ya biran önce karnımın çıkmasını herhalde ondan taktım kafama,milletinde ilk sorduğu karnın çıktımı sanki bebek bi anda büycek içimde allah allah,zaten buluttan nem kapıyoz zaten alınganız,
ay inşlh dediğiniz gibi kocaman basket topu gibi karnım olur...
Rüyalar tersine çıkar derler..
ayrıca bir rüyayı nasıl yorumlarsan üzerinde etkiside öyle olur. kötüye yorma. inş hayırlı haberler yüzünde gülücüklerle döneceksin.
Bildıgınız üzere ben düşük tehlıkesi gecırdım kahverengı lekelenmem olmustu. Dunde sağ tarafımda baya agrım oldu sankı bısey batıyor gıbı.. Ama lekelenme veya kan gelmedı Allaha şükür.
Benım iş yerınden arkadasımda bu durumumu bılıyordu ruyasında benı gormus cok kotuymusum onun evındeymısım ve aglıyormusum.Hayırdır ınsallah dedım ama aklımada takılmadı degıl bugun doktorda saat 4'de randevum var. Bakalım inşallah hıcbır sorun yoktur. Bana dua edin lutfennnnnnnnn. Bu ruyada aklıma takıldı ıyıce ne anlama gelıyor olabılır acabaaaaa
takma kafanı canım böyle olumsuz şeylere...pozitif düşün...İnşallah güzel haberle dönersin...mutlu mutlu olursun...
Günaydınlarrrr herkese..
bende bu gece saçma sapan bir rüya gördüm ne olacak bu haller bilemiyorum. hergün değişik bir duygu değişik bir ağrı değişik bir ağız tadı yaşıyoruz.
Bende bebğimi görmek istiyorum yaaaaaa.. daha 15 günden fazla var. bu bir aylık kontroller hiç hoş değil..
hayır olsun canım...içini ferah tut.hiççççççççççç bişicikler olmayacak yiğenime,dualarımız seninle...........
gördüğü rüya hayırlara gelsin diyorum....rüyayı kafana takma iyice strese girmene sebep olur...hem rüyalar tersine çıkar derler...inşallah herşey yolundadır....ve doktorun güzel şeyler söyler inşallah
bende hergün rüya görüyorum çeşit çeşit sabahta yorgun kalkıyorum elbet...eee böyle geçip gidecek bu haller.....herhalde bu rüyalarla aylarımız bitecek
İnşallah olmaz dimi canımmm :-/ puffff cok streslıyım bir an once saat 4 olsun ve bebeısımı kalp atısını gorıyımde rahatlıyım yaaaa
şimdiden rahatlamaya çalış,kendini yıpratma..iyi şeyler düşün...Allah'ın izniyle hiç birşeycik olmaz...Rabbim o kalp atışlarını göstersin sana.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?