2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben zayıf ama göbekliyimdir hamile değilken bile hamilemisin diye soruyolardı.. :) bende merak ediyorum göbegim çıkıcakmı diye ama söylede bişi var kotların son düğmelerini ilikleyemiyorum artık ilikleniyo ama cook sıkıyo ve agrı yapıyo..herhalde bi kaç hafta sonra esortman gibi seyler giyicem

günaydın güzel eylül anneleri

kızlar bence dar şeyler giymeyin. dün ben okula gelirken keten pantolon giydim ve o kadar baskı yaptı ki. çarşıya gidecektim vazgeçtim bir an önce eve gidip o pantolonu çıkarmalıyım diye. artık okula tayt giyeceğim. kilo da almadım ama pantolonların bel kısmı sıkıyor artık :49
:

Benim karnım çıktı biraz dar bişi giydiğimde belli oluyor bol dökümlü kazak falan giyersem belli olmuyor ilk hamileliğimde 6. aya kadar çok belli olmamıştı 6 aydan sonra amannn Allahım resmen varil gibi olmuştum yusyuvarlak bir şeydim 6 aydan sonra çok fazla büyür ... Tamamen iç karınla alakalı olduğunu duymuştum hastanede bir kadınla karşılaştım sohbet ederken sizin ne şikayetiniz var diye sordum kadın bana 8 aylık hamile olduğunu söyledi ve kadının hiç ama hiççç karnı yoktu çok şaşırmıştım..

slm kızlar
nasılsınız eylül anneleri
ben size bişey sormak istiyorum...benim bi gün sağ kasığımda bi gün sol kasığımda böyle iğne batması gibi batmalar oluyor...bu normal midir...sizler ne durumdasınız...

rahim genişlediği için oluyor böyle ağrılar ama sen yinede doktorunla konuş

Doğru söylüyorsun.Bu iç karınla, vücut yapısıyla ilgili bişey.Benim de ilk hamileliğimde 5. aya kadar çıkmamıştı.(Ki benim iç karnım geniş değildir.İçimde ne varsa dışarda göbek olarak net görünür yani...)
Tabi bunda da aynısını beklemiyorum.Teyzemin bi örneği var.Bir kere şişirilip sönmüş balonla hiç şişirilmemiş balonun arasındaki farkı düşün der.Bizim balonlar bir kere şiştiği için azıcık nefesle daha kolay şişecek tabi
Kız karnı geç çıkar.(Yani ilk hamilelik karnı) Sabredin, yakında hepimiz top gibi olacağız

kızlar günaydın :))

Bildıgınız üzere ben düşük tehlıkesi gecırdım kahverengı lekelenmem olmustu. Dunde sağ tarafımda baya agrım oldu sankı bısey batıyor gıbı.. Ama lekelenme veya kan gelmedı Allaha şükür.
Benım iş yerınden arkadasımda bu durumumu bılıyordu ruyasında benı gormus cok kotuymusum onun evındeymısım ve aglıyormusum.Hayırdır ınsallah dedım ama aklımada takılmadı degıl bugun doktorda saat 4'de randevum var. Bakalım inşallah hıcbır sorun yoktur. Bana dua edin lutfennnnnnnnn. Bu ruyada aklıma takıldı ıyıce ne anlama gelıyor olabılır acabaaaaa

Günaydınlarrrr herkese..

bende bu gece saçma sapan bir rüya gördüm ne olacak bu haller bilemiyorum. hergün değişik bir duygu değişik bir ağrı değişik bir ağız tadı yaşıyoruz.

Bende bebğimi görmek istiyorum yaaaaaa.. daha 15 günden fazla var. bu bir aylık kontroller hiç hoş değil..

Rüyalar tersine çıkar derler..
ayrıca bir rüyayı nasıl yorumlarsan üzerinde etkiside öyle olur. kötüye yorma. inş hayırlı haberler yüzünde gülücüklerle döneceksin.

vay bee 5 hafta dayandın maşallah hem de nasıl kocaman olmuştur oooo benim doktor 4 hafta sonrasında randevu verdi ama ben dayanamıcam yaaahaftaya perş.tekrar gidicem yaklaşık 9 gün sonrabelki cinsiyetini söler die heves ediom
ben de bgün 11+6yım,allahım izniyle yarın tam 12 haftalık olcaz

bence de zayıfların karnı daha çabuk belli olur gibi gelio bana, takma kafana her söyleneni, şurda bikaç hafta sonra pıtı pıtı büyücek karnın

benim de bugünlerde çıkmaya başladı öyle çok bol kazaklar falan da giyemem illa üstüme yapışıcak. e öle olunca da belli olmaya başladı, bilmeyen kilo almış bu kız der artık

takma kafanı canım böyle olumsuz şeylere...pozitif düşün...İnşallah güzel haberle dönersin...mutlu mutlu olursun...

hayır olsun canım...içini ferah tut.hiççççççççççç bişicikler olmayacak yiğenime,dualarımız seninle...........

gördüğü rüya hayırlara gelsin diyorum....rüyayı kafana takma iyice strese girmene sebep olur...hem rüyalar tersine çıkar derler...inşallah herşey yolundadır....ve doktorun güzel şeyler söyler inşallah

bende hergün rüya görüyorum çeşit çeşit sabahta yorgun kalkıyorum elbet...eee böyle geçip gidecek bu haller.....herhalde bu rüyalarla aylarımız bitecek

İnşallah ole olur canımmm ınşallahhhhhh

İnşallah olmaz dimi canımmm :-/ puffff cok streslıyım bir an once saat 4 olsun ve bebeısımı kalp atısını gorıyımde rahatlıyım yaaaa

şimdiden rahatlamaya çalış,kendini yıpratma..iyi şeyler düşün...Allah'ın izniyle hiç birşeycik olmaz...Rabbim o kalp atışlarını göstersin sana.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…