selam kızlarrrr
bende dün rüyamda sürekli normal doğum falan gördüm
bu bir sinyal mi bilinçaltı mı bilmiyorum
bu arada benim blantılar baya azaldı şükürler olsun cumartesi günü doktora gitcem bende inş iyidir bebişimm doktorda 4d ultrason var bi ihtimal cinsiyet öğrenir miyim acebe
doktordan geldikk 9+3 olmuşuz allahım ne güzel o kalp atışlarını dinlemek ne güzel hiç bitmesini istemedim bedenimde 2 kalp çok güzel yaa...
2 li test için 14 marta randevu verdi sabırsızlıkla bekleyecem
ben 7 martta doktora gidicem bana ne zaman 2 li testi önerir sizce
ben 7 martta doktora gidicem bana ne zaman 2 li testi önerir sizce
kızlar bu konuyu yazarken utanıyorum şuan ama duramıyorum...
sabahtan beri devamlı idrarımı yapma isteğim var ve tuhaf birşey hissediyorum genital bölgemde yanma desem değil uyuşukluk desem değil kaşınma desem değil tuhaf bir duygu..çünkü daha önce yanma ve kaşıntı olmuştu ama geçmişti...duramıyorum ya sinir stres yaptı bende..iş yerindeyim de patronun gözü önünde sık sık gitmek moralimi bozuyor...
canım bakteri falan olmasın
doktoruna bi danış derim bunu enfeksiyon kapmadan
bilmiyorum canım ya,bebekten dolayı eşimle bacı kardeşiz onda mı oldu diyeceğim ama değil,dikkat ediyorum ama ansızın bugün oldu....
c.tesi gidicem geçmez ise konuşmam lazım,doktorum erkek nasıl konuşucam bilemiyorum utanıyorum ya...
canım sen bunları söylemezsen yardımcı olamazki sana niye utanıyosun
bunlar olabilecek şeyler
bendede bakteri var mesela doktorum ilişkiyi yasaklayıp bol su iç dedi
sende öyle yap çok su iç
bunları söylemezsen daha kötü şeyler çıkabilir altından o yüzden utanma
kızlar günaydın :))
Bildıgınız üzere ben düşük tehlıkesi gecırdım kahverengı lekelenmem olmustu. Dunde sağ tarafımda baya agrım oldu sankı bısey batıyor gıbı.. Ama lekelenme veya kan gelmedı Allaha şükür.
Benım iş yerınden arkadasımda bu durumumu bılıyordu ruyasında benı gormus cok kotuymusum onun evındeymısım ve aglıyormusum.Hayırdır ınsallah dedım ama aklımada takılmadı degıl bugun doktorda saat 4'de randevum var. Bakalım inşallah hıcbır sorun yoktur. Bana dua edin lutfennnnnnnnn. Bu ruyada aklıma takıldı ıyıce ne anlama gelıyor olabılır acabaaaaa
haklısın canım utanmamam lazım sağlık meselesi sonuçta ilerde daha büyük problemler yaratmasın demi...su içiyorum daha da çok içeyim...teşekkür ederim bu arada...
ilaç falan vermedi mi benim bundan önceki doktorum beğenmeyip değiştirmiştim,kaşıntı vardı arada yanıyordu sadece krem vermişti geçmişti...kimisi fitil falan kullanıyormuş ama benimki zararlı diye vermedi...sirkeli su falan yapıyorlarmış sen hiç denedin mi?çok soru sordum kusura bakma:26:
canım bana doktorum bölünme dönemi dedi ilaç veremem dedi
kullanmadım bol su içiyorum şu anda
tabi doktordan doktora ve hastalığın ilerleyiş durumuna göre ilaçta kullanılabilir heralde
pikoooocummm sirkeli suyla taharet almanın iyi geldiğini söylemişti denemedim istersen sen bi dene
sonuçta zararlı bişey olucağını tahmin etmiyorum
sirkeli su iyi geliyor ben denedim salı günü kaşıntını şiddeti azaldı sadece bir kere yaptım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?