bende deneyeyim o zaman şu sirkeli suyu eve gidince..
dene canım gerçekten çok ii geliyo,,,ben 1 sene falan iltihap ve mantarla mucadele ettim,kullanmadığım krem,hap,fitil kalmadı hiç geçmiyodu,,,iş yerinde bi gıda mühendisi bayan var, o söylemişti,hamileyken dr ilaç falan vermemiş ona sirkkeli suyu önermiş,,,ilk başta saçma geldi ama bi deneyim dedim,gerçekten kurtarıcım oldu sirkeli su,artık hiç olmuyo bende...
patronuma çok sinir oluyorum ya biraz önce beni çağırdı sözleşme yazacağız hem yazıyoruz hemde önümde bişeyler yiyor hamile olduğumuda biliyor öyle bir canım çekti ki sormayın hiç böyle olmamıştım....zaten hep yaptığı birşeyde..Allah'tan bulunacak birşeydi,babamı aradım aynı yerde çalışıyoruz gelirken getirsin diye oda yola çıkmış diyemedim...geldi söyledim bir arkadaşı da eve almışmış ona söylerken oda şahit oldu .. istemiştim diye adam çıkardı verdi....ay hem utandım hem sevindim....şuan onu yiyorum sanki hiç yememiş gibi
patronuma çok sinir oluyorum ya biraz önce beni çağırdı sözleşme yazacağız hem yazıyoruz hemde önümde bişeyler yiyor hamile olduğumuda biliyor öyle bir canım çekti ki sormayın hiç böyle olmamıştım....zaten hep yaptığı birşeyde..Allah'tan bulunacak birşeydi,babamı aradım aynı yerde çalışıyoruz gelirken getirsin diye oda yola çıkmış diyemedim...geldi söyledim bir arkadaşı da eve almışmış ona söylerken oda şahit oldu .. istemiştim diye adam çıkardı verdi....ay hem utandım hem sevindim....şuan onu yiyorum sanki hiç yememiş gibi
çok teşekkür ederim canım,çok geçmiş olsun sana da...İnşallah bir daha tekrarlamaz...ne kadar suya ne kadar sirke koyucaz ölçüsü var mı canım
evet ya turşu sevmeyen ben turşu yer oldum canım çektiği için..düşücesiz bir adam böyle olduğunu bildiğim için bilsin hamile olduğumu ona göre davransın dedim ama yok adam hapur hapur götürüyor...teşekkür ederim canım bebeğim şanslıymış ki hemen bulabildim...yesin bir güzel bebişim...ne kadar utanmaz adammış,çok günah ya hamilenin karşısında yemek,,sonuçta sevmediğimiz şeyler bile canımız çekebiliyor,neyseki bulabilmişin canım sevindim afiyet olsun,yarasın nnnnnn bebişe
ne yapacaksın canım canın istiyorsa yiyip içeceksin.....zararlı elbet ama yemesen daha kötü bu defa...ben ki hamile değilken bile sağlıklı yiyecek içecekler konusunda acayip disiplinliyimdir, iki gündür kana kana meyve suyu içiyorum, hem de hazırcanım çok istiyor ama elimde değil elma suyuna aşeren bi ben varımdır heralde :)
bilsin diye canım ilk başta dedim hamileyim diye ama adam da utanma yok ki....katur kutur önümde herşeyi yiyor...ister istemez tok olsam bile canım istiyor...görmezden geliyorum ama olmuyor...ama bugun çok fena istedim...eh bulamayacağım bişey olunca isteyeceğim ne yapayım bebeğime yazık....böyle bişey yapanı sen utandır tatlım git yanına göz hakkı hamileyim de hahaha :)
hem ne olduğunu şaşırsın hemde bidaha öyle bişey yapılmayacağını öğrenmiş olur
isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü hıhhhh öğrensinler canım
ben bugün 8+6yım.altta takvimin yok ya ondan sordum cnm
ben hiç ölçerek koymadım canım,ama su oranını daha fazla yapıyordum,temiz bi kaba karıştırıyordum lavobonun bi köşesine koyuyordm gün boyunca girip çıkıp taharetleniyordum,,,ayrıca ben banyoyada küçük su şişesine sirkeli su koyup banyodada o bölgeyi onunla yıkıyordum,çünkü sabun vs. değince tekrar başlıyodu mantar..bunu tamamen geçene kadar uygula canım.
ben aslında bilgileri yazdım ama kayıtlı neden değil acaba?
ay piko çok hoşsun ya gobidik gobidik dolaşmak nasıl olurkikızlar ya,,,dün bi arkadaşla konuştum,karnın büyüdümü falan dedi,sen çok zayıfsın çk geç büyür 6 aylıkken birden çıkar falan dedi,bende sanırım bunu kafama taktım,rüyama girdi,rüyamda kimse benim hamile olduğuma inanmıyor,aa neden karnın çıkmamış diyorlar,nsl üzülüyorum,nsl ağlıyorum...ay çk hevesliyim ya bi çıksaydı göbüşlerimiz bi gobidik gobidik dolaşsaydık.
ayrıca şunu farkettim hamile kaldığımdan beri en ufak bi üzüntü yada kafaya taktığım herşey rüyama giriyor ya...
ay piko çok hoşsun ya gobidik gobidik dolaşmak nasıl olurkibende ne kadar geç çıkarsa karnım okadar iyi diyorum zaten var olan bi göbek olunca üstünede bebek oooooooooooooh tam gobidik olurum artık ben şimdiden kıyafet derdine düşdüm bulunduğum ilde hamile kıyafeti bulamıyorum sadece şu baskılı tişörtler ve kot pantolon var ama okulda onları giyemem artık internetten alırım ne kadar tutturabilirsem
inşallah hepimizin bebeği sağlıklı sıhhatli olur. benim fikrim yaptırmaktan yana sonuçta rabbimin verdiği herşeyde bir hayır vardr ama 6 ay boyunca acaba acaba diye merak etmektense her halini bilip kabullenmek daha iyi. inşallah hepimizin bebeği sağlıklı sıhhatli olurda bugünleride atlatırızKızlar selam,
Ya şu ikili testi yaptırmak konusunda çok kararsızım, yaptırmamanın bir eksisi var mı? Ablam dogum yaptı geç yaşında ne olursa olsun dogurucam dedi hiç birini yaptırmadı. Çok da sağlıklı bir yegenim var. Ben de tabiki ne olursa olsun dogurucam diyorum ama eşim ne olur ne olmaz diye yaptıralım diyo. Doktorum direkt 12. Haftada testlerin var demişti tabi o zaman ben cahil sonra anladım ne olduğunu. Benim gibi kararsız kalan başka biri var mı? Bi yandan her türlü dogurucam içim rahat diyorum. Bi yandan da kararsızım. 1 martta yapılacak testlerim ona göre.
Kızlar selam,
Ya şu ikili testi yaptırmak konusunda çok kararsızım, yaptırmamanın bir eksisi var mı? Ablam dogum yaptı geç yaşında ne olursa olsun dogurucam dedi hiç birini yaptırmadı. Çok da sağlıklı bir yegenim var. Ben de tabiki ne olursa olsun dogurucam diyorum ama eşim ne olur ne olmaz diye yaptıralım diyo. Doktorum direkt 12. Haftada testlerin var demişti tabi o zaman ben cahil sonra anladım ne olduğunu. Benim gibi kararsız kalan başka biri var mı? Bi yandan her türlü dogurucam içim rahat diyorum. Bi yandan da kararsızım. 1 martta yapılacak testlerim ona göre.
kızlar bu konuyu yazarken utanıyorum şuan ama duramıyorum...
sabahtan beri devamlı idrarımı yapma isteğim var ve tuhaf birşey hissediyorum genital bölgemde yanma desem değil uyuşukluk desem değil kaşınma desem değil tuhaf bir duygu..çünkü daha önce yanma ve kaşıntı olmuştu ama geçmişti...duramıyorum ya sinir stres yaptı bende..iş yerindeyim de patronun gözü önünde sık sık gitmek moralimi bozuyor...
evet cnm bende vlexan 4000 lık kullanıyorum...
sendemii :)) bende bende
benimde canım iğne + ecopirin 100 mg kullanıyorumm..nerenden yapıyosun iğneyi..
ben şimdilik göbekten yapıyorum nasip olursa bir ikş aya bacağa geçerim artık..
bende de her zaman değil ama bazılarında morarma ve beze tarzı bi şişlik oluyo..
ne kadar çok kişi kullanıyomuşuz bu iğneyi yaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?