2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende deneyeyim o zaman şu sirkeli suyu eve gidince..

dene canım gerçekten çok ii geliyo,,,ben 1 sene falan iltihap ve mantarla mucadele ettim,kullanmadığım krem,hap,fitil kalmadı hiç geçmiyodu,,,iş yerinde bi gıda mühendisi bayan var, o söylemişti,hamileyken dr ilaç falan vermemiş ona sirkkeli suyu önermiş,,,ilk başta saçma geldi ama bi deneyim dedim,gerçekten kurtarıcım oldu sirkeli su,artık hiç olmuyo bende...

çok teşekkür ederim canım,çok geçmiş olsun sana da...İnşallah bir daha tekrarlamaz...ne kadar suya ne kadar sirke koyucaz ölçüsü var mı canım

ne kadar utanmaz adammış,çok günah ya hamilenin karşısında yemek,,sonuçta sevmediğimiz şeyler bile canımız çekebiliyor,neyseki bulabilmişin canım sevindim afiyet olsun,yarasın nnnnnn bebişe

ben ki hamile değilken bile sağlıklı yiyecek içecekler konusunda acayip disiplinliyimdir, iki gündür kana kana meyve suyu içiyorum, hem de hazır canım çok istiyor ama elimde değil elma suyuna aşeren bi ben varımdır heralde :)

böyle bişey yapanı sen utandır tatlım git yanına göz hakkı hamileyim de hahaha :)
hem ne olduğunu şaşırsın hemde bidaha öyle bişey yapılmayacağını öğrenmiş olur

isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü hıhhhh öğrensinler canım

çok teşekkür ederim canım,çok geçmiş olsun sana da...İnşallah bir daha tekrarlamaz...ne kadar suya ne kadar sirke koyucaz ölçüsü var mı canım

ben hiç ölçerek koymadım canım,ama su oranını daha fazla yapıyordum,temiz bi kaba karıştırıyordum lavobonun bi köşesine koyuyordm gün boyunca girip çıkıp taharetleniyordum,,,ayrıca ben banyoyada küçük su şişesine sirkeli su koyup banyodada o bölgeyi onunla yıkıyordum,çünkü sabun vs. değince tekrar başlıyodu mantar..bunu tamamen geçene kadar uygula canım.

ne kadar utanmaz adammış,çok günah ya hamilenin karşısında yemek,,sonuçta sevmediğimiz şeyler bile canımız çekebiliyor,neyseki bulabilmişin canım sevindim afiyet olsun,yarasın nnnnnn bebişe
evet ya turşu sevmeyen ben turşu yer oldum canım çektiği için..düşücesiz bir adam böyle olduğunu bildiğim için bilsin hamile olduğumu ona göre davransın dedim ama yok adam hapur hapur götürüyor...teşekkür ederim canım bebeğim şanslıymış ki hemen bulabildim...yesin bir güzel bebişim...

ne yapacaksın canım canın istiyorsa yiyip içeceksin.....zararlı elbet ama yemesen daha kötü bu defa...

bilsin diye canım ilk başta dedim hamileyim diye ama adam da utanma yok ki....katur kutur önümde herşeyi yiyor...ister istemez tok olsam bile canım istiyor...görmezden geliyorum ama olmuyor...ama bugun çok fena istedim...eh bulamayacağım bişey olunca isteyeceğim ne yapayım bebeğime yazık....

çok çok teşekkür ederim canımçok faydalı oldu benim için....hemen deniyorum bugün....phlı jelim vardı onuda bırakıcam artık duru suyla yıkacağım birde sirkeli su...diğer şeylere veda bugünden itibaren...

deli oluyorum böylelerinee yaaa hamile olmasan bile paylaşması lazım ki göz hakkı denen birşey var kaldı ki sen hamilesin tam da aş erme dönemlerin başlamış günahtır ya

ay piko çok hoşsun ya gobidik gobidik dolaşmak nasıl olurki bende ne kadar geç çıkarsa karnım okadar iyi diyorum zaten var olan bi göbek olunca üstünede bebek oooooooooooooh tam gobidik olurum artık ben şimdiden kıyafet derdine düşdüm bulunduğum ilde hamile kıyafeti bulamıyorum sadece şu baskılı tişörtler ve kot pantolon var ama okulda onları giyemem artık internetten alırım ne kadar tutturabilirsem

Kızlar selam,

Ya şu ikili testi yaptırmak konusunda çok kararsızım, yaptırmamanın bir eksisi var mı? Ablam dogum yaptı geç yaşında ne olursa olsun dogurucam dedi hiç birini yaptırmadı. Çok da sağlıklı bir yegenim var. Ben de tabiki ne olursa olsun dogurucam diyorum ama eşim ne olur ne olmaz diye yaptıralım diyo. Doktorum direkt 12. Haftada testlerin var demişti tabi o zaman ben cahil sonra anladım ne olduğunu. Benim gibi kararsız kalan başka biri var mı? Bi yandan her türlü dogurucam içim rahat diyorum. Bi yandan da kararsızım. 1 martta yapılacak testlerim ona göre.

Ben de senin gibiyim valla.Normalde ilk hamileliğimden de göbeğim kaldığı için bu seferkinde geç çıksın diyorum.İnternet üzerinden ebru maternity'den alışveriş yapabilirsin.Ben ilk hamileliğimde oradan elbiseler almıştım.Çok da severek giydim.

inşallah hepimizin bebeği sağlıklı sıhhatli olur. benim fikrim yaptırmaktan yana sonuçta rabbimin verdiği herşeyde bir hayır vardr ama 6 ay boyunca acaba acaba diye merak etmektense her halini bilip kabullenmek daha iyi. inşallah hepimizin bebeği sağlıklı sıhhatli olurda bugünleride atlatırız

ben yaptırmamayı düşünüyorum,hatta başka doktora da sordum aldırmayacaksan yaptırma dedi....bende yaptırmayacağım oldu ki kötü sonuç çıktı o zaman aldırmayacağıma göre hamilelik boyunca stres içinde olacağım...ve çoğu doktorların bu konu hakkında videolarını izledim sadece olasılık diyorlar,kesin sonuç demiyorlar...ve anne karnında müdahale olmadığı için tek çarenin aldırmak olduğunu söylüyorlar...yani sana kötü deyip iyi çıkan sonuçlar oluyormuş....ve bugün mynette de bir haber okudum bu konu hakkında link vermek yasak olduğu için yazamıyorum o siteye gir oku canım....

canim utanma git hemen doktoruna hamilelikte boyle seyler cok onemli....ama sanirim sen usutmussun ayaklarini sicak tutmaya calis tatlim calisiyormussunda Rabbim kolaylik versin insallah

kızlar sabah devlet hastanesinde bir dr.gittim..normalde özele gidiyorum ama gebeliğim ilikinde sonlandığı için birde hamileyken tarlusal diye adet söktürücü içmiştim onu sordum hemde bebeğimi görim diye gittim moralimi bozdu..ilaç için kendi dr.birşey olmaz demişti...ya hep ya hiç kuralı oluyor burda değil yani düşerdi dedi ve beni rahatlatmıştı çünkü ben hiç bir zaman rahat olamayacam bir kayıptan sonra...neyse buğün kü gittiğim dr .dediki sorun olabilir oda ya hep ya hiç kuralından bahsetti ama yinede seni fakülteye sevketmem gerekiyor dedi ve oraya gitmemi söyledi...heyete girer onlar daha iyi anlar dedi..sonrada benim ağladığımı gördü şunuda söylim dedi benim eşimde o ilacı içti ve şimdi 8 yaşında bir kızım var dedi çokta zeki..ama çok korkuyorum kendi dr.birşey olmaz dedi bu dr.ne olur olmaz riskli gebeliğe giriyor diyerek fakülte hast.yönlendirdi..ve benim gebeliğim o hastanede sonlanmıştı orda geçirdiğim günler aklıma geliyor ...ne yapacam ben şimdi...

Ben de kullanıyorum kızlar her sabah koldan yapıyor eşim morarmadı hiç. 9 ay olacakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…