canim utanma git hemen doktoruna hamilelikte boyle seyler cok onemli....ama sanirim sen usutmussun ayaklarini sicak tutmaya calis tatlim calisiyormussunda Rabbim kolaylik versin insallah
Kızlar selam,
Ya şu ikili testi yaptırmak konusunda çok kararsızım, yaptırmamanın bir eksisi var mı? Ablam dogum yaptı geç yaşında ne olursa olsun dogurucam dedi hiç birini yaptırmadı. Çok da sağlıklı bir yegenim var. Ben de tabiki ne olursa olsun dogurucam diyorum ama eşim ne olur ne olmaz diye yaptıralım diyo. Doktorum direkt 12. Haftada testlerin var demişti tabi o zaman ben cahil sonra anladım ne olduğunu. Benim gibi kararsız kalan başka biri var mı? Bi yandan her türlü dogurucam içim rahat diyorum. Bi yandan da kararsızım. 1 martta yapılacak testlerim ona göre.
ben yaptırmamayı düşünüyorum,hatta başka doktora da sordum aldırmayacaksan yaptırma dedi....bende yaptırmayacağım oldu ki kötü sonuç çıktı o zaman aldırmayacağıma göre hamilelik boyunca stres içinde olacağım...ve çoğu doktorların bu konu hakkında videolarını izledim sadece olasılık diyorlar,kesin sonuç demiyorlar...ve anne karnında müdahale olmadığı için tek çarenin aldırmak olduğunu söylüyorlar...yani sana kötü deyip iyi çıkan sonuçlar oluyormuş....ve bugün mynette de bir haber okudum bu konu hakkında link vermek yasak olduğu için yazamıyorum o siteye gir oku canım....
kızlar sabah devlet hastanesinde bir dr.gittim..normalde özele gidiyorum ama gebeliğim ilikinde sonlandığı için birde hamileyken tarlusal diye adet söktürücü içmiştim onu sordum hemde bebeğimi görim diye gittim moralimi bozdu..ilaç için kendi dr.birşey olmaz demişti...ya hep ya hiç kuralı oluyor burda değil yani düşerdi dedi ve beni rahatlatmıştı çünkü ben hiç bir zaman rahat olamayacam bir kayıptan sonra...neyse buğün kü gittiğim dr .dediki sorun olabilir oda ya hep ya hiç kuralından bahsetti ama yinede seni fakülteye sevketmem gerekiyor dedi ve oraya gitmemi söyledi...heyete girer onlar daha iyi anlar dedi..sonrada benim ağladığımı gördü şunuda söylim dedi benim eşimde o ilacı içti ve şimdi 8 yaşında bir kızım var dedi çokta zeki..ama çok korkuyorum kendi dr.birşey olmaz dedi bu dr.ne olur olmaz riskli gebeliğe giriyor diyerek fakülte hast.yönlendirdi..ve benim gebeliğim o hastanede sonlanmıştı orda geçirdiğim günler aklıma geliyor ...ne yapacam ben şimdi...
geçmiş olsun canımmm bir daha yaşamaamn dileğimle demek bir erkek daha geliyor çok sevindim adına sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimkaç gündür sayfaya giremiyorum 3 gündür hastanede yattım yoğun kanama sebebiyle ama çok şükür bebeğimde ben de iiyiz rabbim hiç kimseye yaşatmasın , bu kadar kötü olayların sonunda oğluşumun olacağını duymak bana çok ii geldi :)) herkese güzel hamilelikler dilerim
kaç gündür sayfaya giremiyorum 3 gündür hastanede yattım yoğun kanama sebebiyle ama çok şükür bebeğimde ben de iiyiz rabbim hiç kimseye yaşatmasın , bu kadar kötü olayların sonunda oğluşumun olacağını duymak bana çok ii geldi :)) herkese güzel hamilelikler dilerim
kaç gündür sayfaya giremiyorum 3 gündür hastanede yattım yoğun kanama sebebiyle ama çok şükür bebeğimde ben de iiyiz rabbim hiç kimseye yaşatmasın , bu kadar kötü olayların sonunda oğluşumun olacağını duymak bana çok ii geldi :)) herkese güzel hamilelikler dilerim
geçmiş olsun canımmm bir daha yaşamaamn dileğimle demek bir erkek daha geliyor çok sevindim adına sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Bak sen oğluşuna kendini size nasıl tanıtmış:) Önce korkutmuş sonrası malum tebrikler canım erkek annesi olmak çok güzel bişey ama benim bu 2. olacak inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir kızım olur :)
cnm cok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum.bende ilk gebeliğimin 5.ayında yaşamıştım cok korkunç birşey.korkma bazı kadınlarda olabiliyormuş bu tarz kanamalar.sadece bana 10 gün wc dışında ayağa kalkmamamı istemiştii.dinlendim çok şükür hiç birşey olmadı.
amin canım inşallah çok iyi çıkar sonuçlar...bütün bebekler sağlıklı olsun inşallahkızlar 11+3 olmuşum bugün doktora gittim bende Allahıma şükür herşey yolunda
ense kalınlığı 1,5 mm 2li test bende yaptırmıcaktım aslında doktor yapalım dedi... yapcaktık yapmıycaktık bi anda kendimi kan almada buldum
10 güne ancak çıkarmış ... Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın. eli ayağı düzgün,sağlıklı,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
ay öylemi ne kadar güzel ya,RAbbim kucağına almayı nasip etsin inşallah....bak gördün mü 3 günlük kötü anıdan sonra oğluşunun müjdesiyle dünya senin olmuştur eminim..kaç gündür sayfaya giremiyorum 3 gündür hastanede yattım yoğun kanama sebebiyle ama çok şükür bebeğimde ben de iiyiz rabbim hiç kimseye yaşatmasın , bu kadar kötü olayların sonunda oğluşumun olacağını duymak bana çok ii geldi :)) herkese güzel hamilelikler dilerim
uzun süredir birşey yazmıyordum. ara ara girip okuyorum takip ediyorum başlıgı. çok fazla olumsuz şeyler vardı bir ara, moralim cok cok bozuluyodu bir süre girmeme kararı almıştım ama şimdi konusmalar rutine oturmuş gibi geldi
bir arkadaşın basına üzücü olay geldiginde insan hemen kendisine de olacakmış gibi hissedebiliyor. zaten pimpirikliyim
3 ay oldu artık inşallah herşey güzel devam eder.
sevgiler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?