2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende sata yakın çok ciddi bir grip geçirmiştim. hatta kasıklarımda çok ciddi ağrım olduğu için dr idrar tahlili de istedi. tahlil sonuçlarımdan şüphelenmesine rağmen bana penesilin soğuk algınlığı ilaçları ağrı kesiciler verdi. ben penesiline başlayınca diğer bütün ilaçları allahtan kesmiştim. 15 gün sonrada hamile olduğumu öğrendim. tabi bu ilaçlar beni çok korkuttu özelliklede penesilin ama en güvenli antibiyotiklerden birisiymiş bu. diğer ilaçlar içinde zaten sağlıksız bir bebekse düşer 3 ay içinde değilse tutunur demişti. yani dr çok önemli bu konularda çok rahat olan dünya umrunda olmayan bir dr değil ama herşeyi dünya yanayormuşcasına büyüten dr iyi değil. netice ititbariyle karımızın içinde ne oluyor ne bitiyor bilemiyoruz. Allah herşeyin hayırlısını versin demekten başka çaremiz yok.

senin 2. hamileliğin ve bu konuda daha hassassın anlayabiliyorum ama içini ferah tutmaya çalış. bol bol dua et..

çok geçmiş olsun canım.. bu sene erkek senesi gerçekten, gelen cinsiyet haberleri hep erkek. allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..

Sana da iyi akşamlar canım ben de aynen sendenim:) iyi akşamlar güzel anneler ve güzel bebişler öpüldünüz:)

ben yurtdısındayım, hastanem bana 2 saat kadar uzakta ne yazıkki. çogu arkadaş ilaçlar, vitaminler, iğneler kullanıyor. bana doğru düzgün tansiyon yada kilo kontrolü bile yapılmadı. sadece folikasit kullanıyorum. insan kendini eksikmiş gibi hissediyor. yapı olarakta çok pimpirikliyim. dolayısıyla olumsuz şeyler beni iyice dibe çekiyor. eşimde farketti ne okuyorsan pc başında suratın asık oluyor dedi. o zaman dedim biraz ara vereyim. yoksa cinsiyet öğrenmek bunları paylaşmak güzel şeyler tabi. topikteki annelerimize maşallah nazar değmesin kimseye.

şiştttttttttttt moral bozmak yokkkkkkkkkkkkkk,bebişi üzmek yokkkkkkkkkkkkkkk.....sen gönlünü rahat tut,bebişin seninle olacak sonuna kadar,kız öyle bi haptan gitseydi bebecikler o zaman herkesinki kötü sonuçlanırdı...rabbim herşeyin hayırlısını verir hiç korkma,,,kız kayınvalidem eşimi düşürmek için ne ilaçlar yutmuş ne ilaçlar,o zaman düşük yapma iğnesi varmış,kaç tane vurdurmuş ondan,ama eşim inat etmiş tutunmuş hayata,şimdi zekican bi kocişim var.... sen endişenlenme hiç bişi olmayacak

selam kızlar
bende bugün doktora gittim sistit şikayetim yüzünden
doktor baktı bebek gayet sağlıklı dedi sabah biraz kan gelmişti
baya bi inceledi
benim sizlere bir sorum olucak

2li test için kaçıncı haftada çağırdı doktor beni 14.haftada çağırdı sizce geç mi ?

Hayır,geç değil.İkili test 11-14. haftalar arasında yapılır.

aynen katılıyorum pikocummmmm sana
eğer Rabbim yaşayacak dediyse ne yaparsan yap inatla tutunuyor hayata :)
sen gönlünü ferah tut herşey yolunda olucak inşAllah bol bol dua edelim bebişlerimiz için :)
unutma sen üzüldükçe o etkileniyor kötü düşünceleri aklımızdan siliyoruz hep en iyisini en güzelini düşünüyoruz tamam mı :)
inşAllah herşey yolunda nurtopu gibim gelicek dünyaya :)

canım 11-14 hafta arasında yapılıyor zaten sorun yok :) doktorlar bilirler güvenmek gerek azıcık :)
iyi düşünelimmmmhep diyorummm kötü düşünce yok :)

Hayır,geç değil.İkili test 11-14. haftalar arasında yapılır.

ohh tamam o zaman teşekkür ederim

Hanımlar,benim de mesaim bitti.Oğluma koşacağım.Bugün de acaip özledim kıvırcık kuzumu.Yarın sabaha kadar huzurunuz eksik olmasın.İyi akşamlar.

evet haklısın cnm buğünden beri ağrım çok var hem kasıklarımda hem belimde üzmemem gerekiyor alnıma ne yazıldıysa onu görecem zaten..Allahım sağ sağlim verir yavrumu inş. korkununda ecele faydası yok..çok sağol güzel dileklerin için...

Canlarımmmm :))) Hamişlerim ben geldımmm :)))

Gittim randevuma ve bebişimi gordum ayagını oynjattı bılıyomusunuz cok heycanlandım ole gorunce bu arada benım sat gore 9 hafta ama ultrasona gore 10 hafta 1 gunluk dedı doktor.. Testler var yaptırmam gereken onları yaptırıp 2 hafta sonra gel dedı. 2li testi yaptırıp yaptırmıyacagımı sordu bende dusunmuyorum yaptırmak dedım. Allahımın takdırı egerkı ole bısey olursa bebegımde demekkı ben o sınavla sınanıcam. O yuzden yaptırmıcaz eşimle ole konustuk.. Kan uyuşmazlıgımız oldugu ıcın onunla ılgılıde konustuk.. Test yapcaz bakıcaz benle bebegım raasında kan uyusmazlıgı var mı dıye 6.ayda tekrar yapılcakmıs bırde doguma dogru yapılcakmıs. 3 kez kan alınıp uysmazlık olup olmadıgına bakılcak. Bakalım hayrlısı kızlarrr

kızlar aşk-aşk-aşk tan bi haber yok dimi bugun doktora gidicekti ALLAhım inşallah kötu bişey olmamıştır meraklandım çok inşallah iyidir

ayy canım maşalllah çok sevindim senin ve guzel bebişinin adına :)

Kızlar bulantıyla aranız nasıl? Benim 6.haftanın başında başladı ve halen devam ediyor hergün mutlaka çıkartmasam olmaz:)
İnşallah önümüzdeki haftalarda geçer diye dua ediyorum.

Kızlar bulantıyla aranız nasıl? Benim 6.haftanın başında başladı ve halen devam ediyor hergün mutlaka çıkartmasam olmaz:)
İnşallah önümüzdeki haftalarda geçer diye dua ediyorum.

canım çıkartınca yıne rahatlıyosun bende oda yok bulantı var arada öğurme var ama çaıkaramadığım için rahatlayamıyorum tabi

cok sevindim canım ne güzel mutlu haberler almak,allahım hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarımıza almayıda nasip eder inş.

canım çıkartınca yıne rahatlıyosun bende oda yok bulantı var arada öğurme var ama çaıkaramadığım için rahatlayamıyorum tabi

Midem eğer boşsa bende kuru kuruya öğürüyorum. Böyle olduğu zamanlarda midemi boş tutmamaya çalışıyorum. Yine biraz faydası oluyor gibi.
Özellikle sebze yemekleri ,balık midemi çok fazla bulandırıyor. Bir de ne zaman tatlı yesem 5 dakika içinde çıkartıyorum. Benim bebiş tatlıyı sevmeyecek galiba :)

benim dolu boş çıkartamıyorum bazan sabahları oluyo,çorba dışında bişey yıyemıyorum zaten oyle değerlendirisek benim bebiş hıcbişey yyemeyecek nazlı olacak demekki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…