kızlar sabah devlet hastanesinde bir dr.gittim..normalde özele gidiyorum ama gebeliğim ilikinde sonlandığı için birde hamileyken tarlusal diye adet söktürücü içmiştim onu sordum hemde bebeğimi görim diye gittim moralimi bozdu..ilaç için kendi dr.birşey olmaz demişti...ya hep ya hiç kuralı oluyor burda değil yani düşerdi dedi ve beni rahatlatmıştı çünkü ben hiç bir zaman rahat olamayacam bir kayıptan sonra...neyse buğün kü gittiğim dr .dediki sorun olabilir oda ya hep ya hiç kuralından bahsetti ama yinede seni fakülteye sevketmem gerekiyor dedi ve oraya gitmemi söyledi...heyete girer onlar daha iyi anlar dedi..sonrada benim ağladığımı gördü şunuda söylim dedi benim eşimde o ilacı içti ve şimdi 8 yaşında bir kızım var dedi çokta zeki..ama çok korkuyorum kendi dr.birşey olmaz dedi bu dr.ne olur olmaz riskli gebeliğe giriyor diyerek fakülte hast.yönlendirdi..ve benim gebeliğim o hastanede sonlanmıştı orda geçirdiğim günler aklıma geliyor ...ne yapacam ben şimdi...
kaç gündür sayfaya giremiyorum 3 gündür hastanede yattım yoğun kanama sebebiyle ama çok şükür bebeğimde ben de iiyiz rabbim hiç kimseye yaşatmasın , bu kadar kötü olayların sonunda oğluşumun olacağını duymak bana çok ii geldi :)) herkese güzel hamilelikler dilerim
herkese iyi akşamlar arkadaşlar mesaim bitti ben çıkıyorum,evde net yok giremiyorum..........
yarın sabah Allah'ın izniyle görüşmek dileğiyle...
kendinize ve bebişlere çok çok iyi bakın..Her anınız güzel geçsin
öyle uzaktan bakmayın lütfen burda paylaşım yapmaya çok ihtiyacımız oluyor
kötü şeyler yaşanmış olsa bile bilinçleniyoruz en azından yapılması
yapılmaması gerekenleri tartışıyoruz herkes bi fikir söylüyor
benim içimin rahatladığı dönemlerde oldu birinin acısını paylaştığımda
paylaşalım ki çoğalalım birinin ilk cinsiyetini öğrenmiş olması
mesela testte çıkan sonucu yada ilerde ilk hareketleri ihihi çok güzel duygular :)
........
kızlar sabah devlet hastanesinde bir dr.gittim..normalde özele gidiyorum ama gebeliğim ilikinde sonlandığı için birde hamileyken tarlusal diye adet söktürücü içmiştim onu sordum hemde bebeğimi görim diye gittim moralimi bozdu..ilaç için kendi dr.birşey olmaz demişti...ya hep ya hiç kuralı oluyor burda değil yani düşerdi dedi ve beni rahatlatmıştı çünkü ben hiç bir zaman rahat olamayacam bir kayıptan sonra...neyse buğün kü gittiğim dr .dediki sorun olabilir oda ya hep ya hiç kuralından bahsetti ama yinede seni fakülteye sevketmem gerekiyor dedi ve oraya gitmemi söyledi...heyete girer onlar daha iyi anlar dedi..sonrada benim ağladığımı gördü şunuda söylim dedi benim eşimde o ilacı içti ve şimdi 8 yaşında bir kızım var dedi çokta zeki..ama çok korkuyorum kendi dr.birşey olmaz dedi bu dr.ne olur olmaz riskli gebeliğe giriyor diyerek fakülte hast.yönlendirdi..ve benim gebeliğim o hastanede sonlanmıştı orda geçirdiğim günler aklıma geliyor ...ne yapacam ben şimdi...
selam kızlar
bende bugün doktora gittim sistit şikayetim yüzünden
doktor baktı bebek gayet sağlıklı dedi sabah biraz kan gelmişti
baya bi inceledi
benim sizlere bir sorum olucak
2li test için kaçıncı haftada çağırdı doktor beni 14.haftada çağırdı sizce geç mi ?
şiştttttttttttt moral bozmak yokkkkkkkkkkkkkk,bebişi üzmek yokkkkkkkkkkkkkkk.....sen gönlünü rahat tut,bebişin seninle olacak sonuna kadar,kız öyle bi haptan gitseydi bebecikler o zaman herkesinki kötü sonuçlanırdı...rabbim herşeyin hayırlısını verir hiç korkma,,,kız kayınvalidem eşimi düşürmek için ne ilaçlar yutmuş ne ilaçlar,o zaman düşük yapma iğnesi varmış,kaç tane vurdurmuş ondan,ama eşim inat etmiş tutunmuş hayata,şimdi zekican bi kocişim var.... sen endişenlenme hiç bişi olmayacak
selam kızlar
bende bugün doktora gittim sistit şikayetim yüzünden
doktor baktı bebek gayet sağlıklı dedi sabah biraz kan gelmişti
baya bi inceledi
benim sizlere bir sorum olucak
2li test için kaçıncı haftada çağırdı doktor beni 14.haftada çağırdı sizce geç mi ?
Hayır,geç değil.İkili test 11-14. haftalar arasında yapılır.
aynen katılıyorum pikocummmmm sana
eğer Rabbim yaşayacak dediyse ne yaparsan yap inatla tutunuyor hayata :)
sen gönlünü ferah tut herşey yolunda olucak inşAllah bol bol dua edelim bebişlerimiz için :)
unutma sen üzüldükçe o etkileniyor kötü düşünceleri aklımızdan siliyoruz hep en iyisini en güzelini düşünüyoruz tamam mı :)
inşAllah herşey yolunda nurtopu gibim gelicek dünyaya :)
canım 11-14 hafta arasında yapılıyor zaten sorun yok :) doktorlar bilirler güvenmek gerek azıcık :)
iyi düşünelimmmmhep diyorummm kötü düşünce yok :)
şiştttttttttttt moral bozmak yokkkkkkkkkkkkkk,bebişi üzmek yokkkkkkkkkkkkkkk.....sen gönlünü rahat tut,bebişin seninle olacak sonuna kadar,kız öyle bi haptan gitseydi bebecikler o zaman herkesinki kötü sonuçlanırdı...rabbim herşeyin hayırlısını verir hiç korkma,,,kız kayınvalidem eşimi düşürmek için ne ilaçlar yutmuş ne ilaçlar,o zaman düşük yapma iğnesi varmış,kaç tane vurdurmuş ondan,ama eşim inat etmiş tutunmuş hayata,şimdi zekican bi kocişim var.... sen endişenlenme hiç bişi olmayacak
Canlarımmmm :))) Hamişlerim ben geldımmm :)))
Gittim randevuma ve bebişimi gordum ayagını oynjattı bılıyomusunuz cok heycanlandım ole gorunce bu arada benım sat gore 9 hafta ama ultrasona gore 10 hafta 1 gunluk dedı doktor.. Testler var yaptırmam gereken onları yaptırıp 2 hafta sonra gel dedı. 2li testi yaptırıp yaptırmıyacagımı sordu bende dusunmuyorum yaptırmak dedım. Allahımın takdırı egerkı ole bısey olursa bebegımde demekkı ben o sınavla sınanıcam. O yuzden yaptırmıcaz eşimle ole konustuk.. Kan uyuşmazlıgımız oldugu ıcın onunla ılgılıde konustuk.. Test yapcaz bakıcaz benle bebegım raasında kan uyusmazlıgı var mı dıye 6.ayda tekrar yapılcakmıs bırde doguma dogru yapılcakmıs. 3 kez kan alınıp uysmazlık olup olmadıgına bakılcak. Bakalım hayrlısı kızlarrr
ayy canım maşalllah çok sevindim senin ve guzel bebişinin adına :)
Kızlar bulantıyla aranız nasıl? Benim 6.haftanın başında başladı ve halen devam ediyor hergün mutlaka çıkartmasam olmaz:)
İnşallah önümüzdeki haftalarda geçer diye dua ediyorum.
Canlarımmmm :))) Hamişlerim ben geldımmm :)))
Gittim randevuma ve bebişimi gordum ayagını oynjattı bılıyomusunuz cok heycanlandım ole gorunce bu arada benım sat gore 9 hafta ama ultrasona gore 10 hafta 1 gunluk dedı doktor.. Testler var yaptırmam gereken onları yaptırıp 2 hafta sonra gel dedı. 2li testi yaptırıp yaptırmıyacagımı sordu bende dusunmuyorum yaptırmak dedım. Allahımın takdırı egerkı ole bısey olursa bebegımde demekkı ben o sınavla sınanıcam. O yuzden yaptırmıcaz eşimle ole konustuk.. Kan uyuşmazlıgımız oldugu ıcın onunla ılgılıde konustuk.. Test yapcaz bakıcaz benle bebegım raasında kan uyusmazlıgı var mı dıye 6.ayda tekrar yapılcakmıs bırde doguma dogru yapılcakmıs. 3 kez kan alınıp uysmazlık olup olmadıgına bakılcak. Bakalım hayrlısı kızlarrr
cok sevindim canım ne güzel mutlu haberler almak,allahım hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarımıza almayıda nasip eder inş.
canım çıkartınca yıne rahatlıyosun bende oda yok bulantı var arada öğurme var ama çaıkaramadığım için rahatlayamıyorum tabi
Midem eğer boşsa bende kuru kuruya öğürüyorum. Böyle olduğu zamanlarda midemi boş tutmamaya çalışıyorum. Yine biraz faydası oluyor gibi.
Özellikle sebze yemekleri ,balık midemi çok fazla bulandırıyor. Bir de ne zaman tatlı yesem 5 dakika içinde çıkartıyorum. Benim bebiş tatlıyı sevmeyecek galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?