Canim ben yaptirmadim doktor onemli olan ense kalinligi bi problem varsa burdan belli olur dedi o da normal cikti cok sukur.zaten sonuc ne olursa olsun dogururum diyorsan yaptirma bu benim fikrim tabii en dogru karari yine sen vereceksin...insallah bi sorun cikmayacak...Kızlar selam,
Ya şu ikili testi yaptırmak konusunda çok kararsızım, yaptırmamanın bir eksisi var mı? Ablam dogum yaptı geç yaşında ne olursa olsun dogurucam dedi hiç birini yaptırmadı. Çok da sağlıklı bir yegenim var. Ben de tabiki ne olursa olsun dogurucam diyorum ama eşim ne olur ne olmaz diye yaptıralım diyo. Doktorum direkt 12. Haftada testlerin var demişti tabi o zaman ben cahil sonra anladım ne olduğunu. Benim gibi kararsız kalan başka biri var mı? Bi yandan her türlü dogurucam içim rahat diyorum. Bi yandan da kararsızım. 1 martta yapılacak testlerim ona göre.
Canim riskli gebelik uzmanlari en iyi jinekologlardan olur.bence uzme kendini mutlu ol emin ellerde olacaksin.kızlar sabah devlet hastanesinde bir dr.gittim..normalde özele gidiyorum ama gebeliğim ilikinde sonlandığı için birde hamileyken tarlusal diye adet söktürücü içmiştim onu sordum hemde bebeğimi görim diye gittim moralimi bozdu..ilaç için kendi dr.birşey olmaz demişti...ya hep ya hiç kuralı oluyor burda değil yani düşerdi dedi ve beni rahatlatmıştı çünkü ben hiç bir zaman rahat olamayacam bir kayıptan sonra...neyse buğün kü gittiğim dr .dediki sorun olabilir oda ya hep ya hiç kuralından bahsetti ama yinede seni fakülteye sevketmem gerekiyor dedi ve oraya gitmemi söyledi...heyete girer onlar daha iyi anlar dedi..sonrada benim ağladığımı gördü şunuda söylim dedi benim eşimde o ilacı içti ve şimdi 8 yaşında bir kızım var dedi çokta zeki..ama çok korkuyorum kendi dr.birşey olmaz dedi bu dr.ne olur olmaz riskli gebeliğe giriyor diyerek fakülte hast.yönlendirdi..ve benim gebeliğim o hastanede sonlanmıştı orda geçirdiğim günler aklıma geliyor ...ne yapacam ben şimdi...
ben yurtdısındayım, hastanem bana 2 saat kadar uzakta ne yazıkki. çogu arkadaş ilaçlar, vitaminler, iğneler kullanıyor. bana doğru düzgün tansiyon yada kilo kontrolü bile yapılmadı. sadece folikasit kullanıyorum. insan kendini eksikmiş gibi hissediyor.yapı olarakta çok pimpirikliyim. dolayısıyla olumsuz şeyler beni iyice dibe çekiyor. eşimde farketti ne okuyorsan pc başında suratın asık oluyor dedi. o zaman dedim biraz ara vereyim. yoksa cinsiyet öğrenmek bunları paylaşmak güzel şeyler tabi. topikteki annelerimize maşallah nazar değmesin kimseye.
Canlarımmmm :))) Hamişlerim ben geldımmm :)))
Gittim randevuma ve bebişimi gordum ayagını oynjattı bılıyomusunuz cok heycanlandım ole gorunce bu arada benım sat gore 9 hafta ama ultrasona gore 10 hafta 1 gunluk dedı doktor.. Testler var yaptırmam gereken onları yaptırıp 2 hafta sonra gel dedı. 2li testi yaptırıp yaptırmıyacagımı sordu bende dusunmuyorum yaptırmak dedım. Allahımın takdırı egerkı ole bısey olursa bebegımde demekkı ben o sınavla sınanıcam. O yuzden yaptırmıcaz eşimle ole konustuk.. Kan uyuşmazlıgımız oldugu ıcın onunla ılgılıde konustuk.. Test yapcaz bakıcaz benle bebegım raasında kan uyusmazlıgı var mı dıye 6.ayda tekrar yapılcakmıs bırde doguma dogru yapılcakmıs. 3 kez kan alınıp uysmazlık olup olmadıgına bakılcak. Bakalım hayrlısı kızlarrr
canim sendemi bendensin bende yurtdisindayim ve ayni dertten muzdaribim sen neredesin ben ingilteredeyim
bendeee yurtdisindayimmmm arabistandayim su anne guzell cinsoyetler ogrenilmis darisi bizim basimiza kizlarrr
kızlar sabah devlet hastanesinde bir dr.gittim..normalde özele gidiyorum ama gebeliğim ilikinde sonlandığı için birde hamileyken tarlusal diye adet söktürücü içmiştim onu sordum hemde bebeğimi görim diye gittim moralimi bozdu..ilaç için kendi dr.birşey olmaz demişti...ya hep ya hiç kuralı oluyor burda değil yani düşerdi dedi ve beni rahatlatmıştı çünkü ben hiç bir zaman rahat olamayacam bir kayıptan sonra...neyse buğün kü gittiğim dr .dediki sorun olabilir oda ya hep ya hiç kuralından bahsetti ama yinede seni fakülteye sevketmem gerekiyor dedi ve oraya gitmemi söyledi...heyete girer onlar daha iyi anlar dedi..sonrada benim ağladığımı gördü şunuda söylim dedi benim eşimde o ilacı içti ve şimdi 8 yaşında bir kızım var dedi çokta zeki..ama çok korkuyorum kendi dr.birşey olmaz dedi bu dr.ne olur olmaz riskli gebeliğe giriyor diyerek fakülte hast.yönlendirdi..ve benim gebeliğim o hastanede sonlanmıştı orda geçirdiğim günler aklıma geliyor ...ne yapacam ben şimdi...
ask_ask_ask dan haber alan var mı ?
sanırım bi haber yok canım bende merak edıyorum enson dun gece yazmıştı yarın buyuk gun doktora gidicez diye daha gelmedi çok merak ediyorum onu bende
arkadaşlar merhaba çatlak kremine başladınız mı beslenmede nelere dikkat ediyorsunuz
ben başladım kreme cunku benim karnım şimdiden 5 aylık gıbı doktoruma sorucam bu sefer neden böyle diye beslenmeye gelince tatlım bulantıdan bişey yenmiyoki halsiz halsiz yatıyorum valla
Selam herkese, bir suredir yazismalarinizi takip ediyorum. Sanirim aranizda en yasli anne arayip benim. 13 haftalik gebeyim. Dun detaylı ultrasona girdim ve bebegin ense kalınlığı normalden kalin cikti. Doktor iki altetnatif sundu. Amniyosentez ya da cvs testi. Amniyosentez 16. Haftada cvs 13. Haftada yapılabiliyor. Cvs biraz daha kulağa tehlikeli geldigi icin amniyosenteze karar verdik. Bu sebeple de bosuna 2'li ve 3'lu testi yaptirmayacagiz . Hepimiz icin hakkımızda hayırlısı olsun.
evet cnm bende vlexan 4000 lık kullanıyorum...
sendemii :)) bende bende
benimde canım iğne + ecopirin 100 mg kullanıyorumm..nerenden yapıyosun iğneyi..
ben şimdilik göbekten yapıyorum nasip olursa bir ikş aya bacağa geçerim artık..
bende de her zaman değil ama bazılarında morarma ve beze tarzı bi şişlik oluyo..
ne kadar çok kişi kullanıyomuşuz bu iğneyi yaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?