bende 0,4 kullanıyorum ilk hafta kollarımda morarma olmuştu ama artık olmuyo
ben her gün aynı saatte yapmaya çalışıyorum öğleden sonra 3 gibi falan
sabah saati yapmak daha mı iyidir acaba
Günaydınnnnnnnnnn herkesçiklere
tatlı tatlı güzel güzel annecikler
bugünde bebişleri üzmüyoruz
inşAllah herşey yolunda gider :)
yok tatlım 12+0 da bir gün onuda hesaba katıyorum ben
geçen hafta dün doktora gittiğimde 11+4 dedi
dünde 12+4 olmuş oldu bugünde 12+5 oldu ....
evet haklısın cnm buğünden beri ağrım çok var hem kasıklarımda hem belimde üzmemem gerekiyor alnıma ne yazıldıysa onu görecem zaten..Allahım sağ sağlim verir yavrumu inş. korkununda ecele faydası yok..çok sağol güzel dileklerin için...
kızlar sabah devlet hastanesinde bir dr.gittim..normalde özele gidiyorum ama gebeliğim ilikinde sonlandığı için birde hamileyken tarlusal diye adet söktürücü içmiştim onu sordum hemde bebeğimi görim diye gittim moralimi bozdu..ilaç için kendi dr.birşey olmaz demişti...ya hep ya hiç kuralı oluyor burda değil yani düşerdi dedi ve beni rahatlatmıştı çünkü ben hiç bir zaman rahat olamayacam bir kayıptan sonra...neyse buğün kü gittiğim dr .dediki sorun olabilir oda ya hep ya hiç kuralından bahsetti ama yinede seni fakülteye sevketmem gerekiyor dedi ve oraya gitmemi söyledi...heyete girer onlar daha iyi anlar dedi..sonrada benim ağladığımı gördü şunuda söylim dedi benim eşimde o ilacı içti ve şimdi 8 yaşında bir kızım var dedi çokta zeki..ama çok korkuyorum kendi dr.birşey olmaz dedi bu dr.ne olur olmaz riskli gebeliğe giriyor diyerek fakülte hast.yönlendirdi..ve benim gebeliğim o hastanede sonlanmıştı orda geçirdiğim günler aklıma geliyor ...ne yapacam ben şimdi...
Canlarımmmm :))) Hamişlerim ben geldımmm :)))
Gittim randevuma ve bebişimi gordum ayagını oynjattı bılıyomusunuz cok heycanlandım ole gorunce bu arada benım sat gore 9 hafta ama ultrasona gore 10 hafta 1 gunluk dedı doktor.. Testler var yaptırmam gereken onları yaptırıp 2 hafta sonra gel dedı. 2li testi yaptırıp yaptırmıyacagımı sordu bende dusunmuyorum yaptırmak dedım. Allahımın takdırı egerkı ole bısey olursa bebegımde demekkı ben o sınavla sınanıcam. O yuzden yaptırmıcaz eşimle ole konustuk.. Kan uyuşmazlıgımız oldugu ıcın onunla ılgılıde konustuk.. Test yapcaz bakıcaz benle bebegım raasında kan uyusmazlıgı var mı dıye 6.ayda tekrar yapılcakmıs bırde doguma dogru yapılcakmıs. 3 kez kan alınıp uysmazlık olup olmadıgına bakılcak. Bakalım hayrlısı kızlarrr
bende 0,4 kullanıyorum ilk hafta kollarımda morarma olmuştu ama artık olmuyo
ben her gün aynı saatte yapmaya çalışıyorum öğleden sonra 3 gibi falan
sabah saati yapmak daha mı iyidir acaba
günaydın kızlar.........cumanız mubarek olsun
günaydın pikocuğumm nasılsın bakimhayırlı cumalarımız olsun inşallah.
kızlar günaydınlarrr hayırlı cumalar...
günaydın kızlar.........cumanız mubarek olsun
günaydın pikocuğumm nasılsın bakimhayırlı cumalarımız olsun inşallah.
kızlar günaydınlarrr hayırlı cumalar...
kızlar benim bi adağım vardı biğün hamile kalırsam bebişin kalp atışını duyduktan sonra evde kuran okutup mevlüt yapacaktım,dün yaptık,ben işteydim izin alamadım ama çokkk güzel olmuş,kuranlar dualar çk güzel geçmiş öyle sevindim ki...ayrıca komşumun biri bebişimiz yelek örmüş,ya görüceksin öyle tatlı olmuşki bebeğimin ilk hediyesi oldu,uyyana kadar yeleği sevip içinde bebişimi hayal ettim,,ay inşlh biran önce kucağımza alacağımız günler gelir hayırlısıyla...
tşk canım iyiym çok şükür bgn çokkkkk pozitif kıpır kıpırım kız....sen nasılsın,bebicik nsl
canım benim Allah kabul etsin,çok güzel düşünmüşsün ve uygulamışsın...duygulandım açıkcası...okunan dualara hem bebeğine hem sana sağlık sıhhat versin güzelim..bebeğinin ilk anlamlı hediyesi ne güzel ya..daha nice hediyeleri olur ve giymek nasip olur ona inşallah...inşallah inşallah o gün gelir hayırlısıyla
kızlar benim bi adağım vardı biğün hamile kalırsam bebişin kalp atışını duyduktan sonra evde kuran okutup mevlüt yapacaktım,dün yaptık,ben işteydim izin alamadım ama çokkk güzel olmuş,kuranlar dualar çk güzel geçmiş öyle sevindim ki...ayrıca komşumun biri bebişimiz yelek örmüş,ya görüceksin öyle tatlı olmuşki bebeğimin ilk hediyesi oldu,uyyana kadar yeleği sevip içinde bebişimi hayal ettim,,ay inşlh biran önce kucağımza alacağımız günler gelir hayırlısıyla...
canım ya çok sevindim mutlu haberler verdiğine...Hep böyle mutlu haberler duyarız inşallah anne adaylarından.....bizde de var kan uyuşmazlığı şuan için birşey demedi doktor ilerleyen dönemlerde bakcıaz dedi...sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallahCanlarımmmm :))) Hamişlerim ben geldımmm :)))
Gittim randevuma ve bebişimi gordum ayagını oynjattı bılıyomusunuz cok heycanlandım ole gorunce bu arada benım sat gore 9 hafta ama ultrasona gore 10 hafta 1 gunluk dedı doktor.. Testler var yaptırmam gereken onları yaptırıp 2 hafta sonra gel dedı. 2li testi yaptırıp yaptırmıyacagımı sordu bende dusunmuyorum yaptırmak dedım. Allahımın takdırı egerkı ole bısey olursa bebegımde demekkı ben o sınavla sınanıcam. O yuzden yaptırmıcaz eşimle ole konustuk.. Kan uyuşmazlıgımız oldugu ıcın onunla ılgılıde konustuk.. Test yapcaz bakıcaz benle bebegım raasında kan uyusmazlıgı var mı dıye 6.ayda tekrar yapılcakmıs bırde doguma dogru yapılcakmıs. 3 kez kan alınıp uysmazlık olup olmadıgına bakılcak. Bakalım hayrlısı kızlarrr
bende öyle çok kilo almadım 1,5kilo almışım ama ne zaman aldığımı bilmiyorum düğünden beri o kadar kilo almışım...hamileliğimi öğrendiğimden beri 700gr almışım..pantalonlarım çok çok dar gelmeye başladı..benim karnım çok aşırı olmasa da şiş öyle diyorlar daha erken çıkmış diye....bende bakıcam artık rahat bişeyler...Kizlaar kilo almadigim halde eski taytlarim belimi sıkıyordu.bugun lcw den kadife tayt aldim dusuk bel cok guzel ihtiyaci olan varsa haber veriyim dedim.14,5 tl.siz de boyle memnun kaldiginiz urunleri paylasirsaniz sevinirim.
Bu arada normal dogum dusunen arkadaslar doguma kadar bol bol yuruyus yapin.yuruyusun kolay doguma cook olumlu etkisi varmis.bebegin dogru pozisyonu almasini falan sagliyormus.
çok şükür tatlım bizde iyiyiz.
haftanın son iş günü olmasının mutluluğunu yaşıyorum şuan.
hmmm birde cinsiyetimiz ne acaba onu çok merak ediyorumm
gelir tatlım gelir hiiç merak etme.Rabbim nasip ederse o yelek bebişinin üstündeyken.
böyle böyle bugünlerin hayalini kurmuştum ben diye bugünleri yad edersin.
Yüce Rabbim kabul etsin inşallah canım mevlüdünü.
Rabbim bebek mevlüdü okutacağımız günleride görmeyi nasip etsin inşallah her birimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?