2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende 0,4 kullanıyorum ilk hafta kollarımda morarma olmuştu ama artık olmuyo
ben her gün aynı saatte yapmaya çalışıyorum öğleden sonra 3 gibi falan
sabah saati yapmak daha mı iyidir acaba

bende 0.4 lük kullananlardanım saati saatineden ziyade 12 saatten az yapılmaması gerekiyormuş ben atlaya atlaya şimdi gece 12lerde yapıyorum :) karnımdan yapıyorum sürekli pek fazla morarma ya da şişlik olmuyor hiç

canım ultrasona göre benim bu gün 12+5 ama sata göre 12+3 ultrasonda 2 gün önde gidiyo şimdilik

melekci tesadüfen rastladım yazına demek hamile kaldın çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla bebeğine kucağına almayı nasip eder allahım. Hatırlarsan senle bi ara yazışmıştık benimde 5,5 aylık gebeliğim sonlandırılmıştı. Bolbol süt iç yoğurt ye darısı benim başıma inşallah kendine iyi bak görüşürüz.

Ayyy canım yaaaa üzme kendini nolurrr... Doktor kötü bişey dememiş sadecec her ihtimali düşünmüş bence.. Bak kendi eşinden bile örnek vermiş.. Olmaz bişey Allah ın izniyle her iki doktorun söylediğide bence doğru ya hep ya hiç kuralı.. Sen içini ferah tut canım eski anılarla canını sıkma lütfen bir kez yaşadın diye hep aynı yerde kötü şeyler yaşayacaksın diye bişey yok.. Dua edelim sen de dua et e içinde kalacağına git kontrole hiç bişey çıkmaz..üzme kendini..

gözünaydın canım benim..bak herşey ne kadar güzel oluyo,yiğenim sana ayak bile göstermiş düşün gerisini....rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip edecek inşallah...

bende 0,4 kullanıyorum ilk hafta kollarımda morarma olmuştu ama artık olmuyo
ben her gün aynı saatte yapmaya çalışıyorum öğleden sonra 3 gibi falan
sabah saati yapmak daha mı iyidir acaba

canımmm ben akşamları 7,30-8 arası yapıyorum.
sana ufak bi tavsiye..
gündüzleri devamlı hareket halinde olduğumuz için kan akışı iyi olurmuş.
ama akşamları hareket azalıyo diye akşam yapılması öneriliyo diye duymuştum.
ben oyüzden akşamları yapıyorum.
başka bi önemli kısmıda hergün aynı saatte yapılması :))

kızlar benim bi adağım vardı biğün hamile kalırsam bebişin kalp atışını duyduktan sonra evde kuran okutup mevlüt yapacaktım,dün yaptık,ben işteydim izin alamadım ama çokkk güzel olmuş,kuranlar dualar çk güzel geçmiş öyle sevindim ki...ayrıca komşumun biri bebişimiz yelek örmüş,ya görüceksin öyle tatlı olmuşki bebeğimin ilk hediyesi oldu,uyyana kadar yeleği sevip içinde bebişimi hayal ettim,,ay inşlh biran önce kucağımza alacağımız günler gelir hayırlısıyla...

canım benim Allah kabul etsin,çok güzel düşünmüşsün ve uygulamışsın...duygulandım açıkcası...okunan dualara hem bebeğine hem sana sağlık sıhhat versin güzelim..bebeğinin ilk anlamlı hediyesi ne güzel ya..daha nice hediyeleri olur ve giymek nasip olur ona inşallah...inşallah inşallah o gün gelir hayırlısıyla

sağol canım allah razı olsun...

gelir tatlım gelir hiiç merak etme.Rabbim nasip ederse o yelek bebişinin üstündeyken.
böyle böyle bugünlerin hayalini kurmuştum ben diye bugünleri yad edersin.

Yüce Rabbim kabul etsin inşallah canım mevlüdünü.
Rabbim bebek mevlüdü okutacağımız günleride görmeyi nasip etsin inşallah her birimize

canım ya çok sevindim mutlu haberler verdiğine...Hep böyle mutlu haberler duyarız inşallah anne adaylarından.....bizde de var kan uyuşmazlığı şuan için birşey demedi doktor ilerleyen dönemlerde bakcıaz dedi...sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah

bende öyle çok kilo almadım 1,5kilo almışım ama ne zaman aldığımı bilmiyorum düğünden beri o kadar kilo almışım...hamileliğimi öğrendiğimden beri 700gr almışım..pantalonlarım çok çok dar gelmeye başladı..benim karnım çok aşırı olmasa da şiş öyle diyorlar daha erken çıkmış diye....bende bakıcam artık rahat bişeyler...
evet normal doğum düşünler için yürüyüşün çok önemli olduğunu bende duydum....bol bol yürüyüş yapmak lazım...

çok şükür tatlım bizde iyiyiz.
haftanın son iş günü olmasının mutluluğunu yaşıyorum şuan.
hmmm birde cinsiyetimiz ne acaba onu çok merak ediyorumm

ayy yok benim haftaın son günü yrn,çünkü sadece pazar izinliyim...

ya bende cinsiyeti çok merak ediyorum ama kesin erkek gibi geliyor,rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşlhhhhhhhhhhhhhhh

amin canım allah razı olsun,böyle yeleği falan görünce anneliğimi hissettim ya ayyyy çk farklı duygu

kızlar sizde bel sırt ağrısı başladı mı daha erken ama ben üç dört gündür çekiyorum,hatta gece de ağrısından doğru düzgün uyuyamadım...öyle ağır işimd eyok oturuyorum iş yerinde evdede ağır iş yapmadım ama ağrımasına anlam veremedim,sizde nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…