kızlar sizde bel sırt ağrısı başladı mı daha erken ama ben üç dört gündür çekiyorum,hatta gece de ağrısından doğru düzgün uyuyamadım...öyle ağır işimd eyok oturuyorum iş yerinde evdede ağır iş yapmadım ama ağrımasına anlam veremedim,sizde nasıl?
pikocum sirkeli suyu denedim faydası olduğunu hissettim, yine devam edeceğim teiekkür ederim
ayy yok benim haftaın son günü yrn,çünkü sadece pazar izinliyim...
ya bende cinsiyeti çok merak ediyorum ama kesin erkek gibi geliyor,rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşlhhhhhhhhhhhhhhh
başladı canım başladı ağrılar,benimde işim masabaşı ama yinede ağrıyo özellikle gece yatarken ağrıyo ya...eee bulantılar bitince rahatlıycanı mı zannetin datlım,bulantılar gider ağrılar gelir.....
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canım..
kızlar sizde bel sırt ağrısı başladı mı daha erken ama ben üç dört gündür çekiyorum,hatta gece de ağrısından doğru düzgün uyuyamadım...öyle ağır işimd eyok oturuyorum iş yerinde evdede ağır iş yapmadım ama ağrımasına anlam veremedim,sizde nasıl?
Günaydınnnlarrrrrr...Hayırlı Cumalarrr. Dün bebişimi görmeye gittik..Anlatılmaz bir duygu.Defalarca elini ayağını oynattı.Ben buradayım dedi :) Kalbinin attığınını bile görüyorduk.Allah herkese nasip etsin.
olur canımm yaaa endişelenme hiç.
ara ara benimde karnımda ağrıyoo sırtımda ağrıyo
öle işte
Selam herkese, bir suredir yazismalarinizi takip ediyorum. Sanirim aranizda en yasli anne arayip benim. 13 haftalik gebeyim. Dun detaylı ultrasona girdim ve bebegin ense kalınlığı normalden kalin cikti. Doktor iki altetnatif sundu. Amniyosentez ya da cvs testi. Amniyosentez 16. Haftada cvs 13. Haftada yapılabiliyor. Cvs biraz daha kulağa tehlikeli geldigi icin amniyosenteze karar verdik. Bu sebeple de bosuna 2'li ve 3'lu testi yaptirmayacagiz . Hepimiz icin hakkımızda hayırlısı olsun.
tşk canım iyiym çok şükür bgn çokkkkk pozitif kıpır kıpırım kız....sen nasılsın,bebicik nsl
kızlar benim bi adağım vardı biğün hamile kalırsam bebişin kalp atışını duyduktan sonra evde kuran okutup mevlüt yapacaktım,dün yaptık,ben işteydim izin alamadım ama çokkk güzel olmuş,kuranlar dualar çk güzel geçmiş öyle sevindim ki...ayrıca komşumun biri bebişimiz yelek örmüş,ya görüceksin öyle tatlı olmuşki bebeğimin ilk hediyesi oldu,uyyana kadar yeleği sevip içinde bebişimi hayal ettim,,ay inşlh biran önce kucağımza alacağımız günler gelir hayırlısıyla...
kızlar benim bi adağım vardı biğün hamile kalırsam bebişin kalp atışını duyduktan sonra evde kuran okutup mevlüt yapacaktım,dün yaptık,ben işteydim izin alamadım ama çokkk güzel olmuş,kuranlar dualar çk güzel geçmiş öyle sevindim ki...ayrıca komşumun biri bebişimiz yelek örmüş,ya görüceksin öyle tatlı olmuşki bebeğimin ilk hediyesi oldu,uyyana kadar yeleği sevip içinde bebişimi hayal ettim,,ay inşlh biran önce kucağımza alacağımız günler gelir hayırlısıyla...
çok kötü belim tutulmaya basladı yürümekte zorlanıyorum doktora sordum daha nee dedi dur daha olmaz,ben ise hamilelikten kaynaklandığını düsünüyorum tam olarak anlam veremedim.kızlar sizde bel sırt ağrısı başladı mı daha erken ama ben üç dört gündür çekiyorum,hatta gece de ağrısından doğru düzgün uyuyamadım...öyle ağır işimd eyok oturuyorum iş yerinde evdede ağır iş yapmadım ama ağrımasına anlam veremedim,sizde nasıl?
Günaydınnnnnnn en güzel göbişli göbişli anneler :)
Rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inşAllah :)
hayırlı Cumalarınız olsun
bol dualı olsun bebişlerimize ulaşsın :)[/QUOTE
Günaydın canım.
aminnnnnnnnnn
Allah kabul etsin canim cok iyi dusunmussun rabbim saglicakla kucagina alip hayirli evlat olmayi nasip etsin..
Kizlar bende erkek hissediyorum dun yuzuk le denedim oda erkek cikti cin takvimide erkek cikti bakalim cumaya ins. Ogrenicez..
melekci tesadüfen rastladım yazına demek hamile kaldın çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla bebeğine kucağına almayı nasip eder allahım. Hatırlarsan senle bi ara yazışmıştık benimde 5,5 aylık gebeliğim sonlandırılmıştı. Bolbol süt iç yoğurt ye darısı benim başıma inşallah kendine iyi bak görüşürüz.
Günaydın hanımlar.Gününüz güzel geçsin.
pikoloman gene sabah sabah ağlattın beni, alacağın olsun yaa.Öyle yatana kadar yelek okşadım kokladım denir mi hamiş hatunlara? Zaten gözyaşım gözümde,hemen akıveriyor. Çeşmeler bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?