2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

başladı canım başladı ağrılar,benimde işim masabaşı ama yinede ağrıyo özellikle gece yatarken ağrıyo ya...eee bulantılar bitince rahatlıycanı mı zannetin datlım,bulantılar gider ağrılar gelir.....

pikocum sirkeli suyu denedim faydası olduğunu hissettim, yine devam edeceğim teiekkür ederim

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canım..

Günaydınnnlarrrrrr...Hayırlı Cumalarrr. Dün bebişimi görmeye gittik..Anlatılmaz bir duygu.Defalarca elini ayağını oynattı.Ben buradayım dedi :) Kalbinin attığınını bile görüyorduk.Allah herkese nasip etsin.

ayy yok benim haftaın son günü yrn,çünkü sadece pazar izinliyim...

ya bende cinsiyeti çok merak ediyorum ama kesin erkek gibi geliyor,rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşlhhhhhhhhhhhhhhh

ayy benimkide bana erkek gibi geliyo ama dur bakalım nasip olursa öğreniriz bi kaç haftaya kadar..
sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah cinsiyeet hiiiç önemli değil :))

demi ya canım bulantı bitti oh diyemeden ağrıları çekmeye başlıyoruz...şuan bile ağrıyor durmadan hareket ettiyorum ama nafile.eşime de diyorum şuram ağrıyor buram ağrıyor diye..sonra da diyorum ne kadar da çok şikayetci oldum demi diye oda diyor sebebini biliyoruz ya tatlı ağrılar bunlar diyor
içimizdeki yavrucuk her acıya değer

olur canımm yaaa endişelenme hiç.
ara ara benimde karnımda ağrıyoo sırtımda ağrıyo
öle işte

günaydınlar hayırlı cumalar,demek kıpır kıpır bebeğin var Allah bağışlasın...

olur canımm yaaa endişelenme hiç.
ara ara benimde karnımda ağrıyoo sırtımda ağrıyo
öle işte

haklısın canım sizlerde olunca normal olduğunu anladım...benimde ağrıyor karnım hatta sabahta ağrımıştı ama geçiyor hemen....bebişlerimize bişeycik olmasında biz çekelim acılarımızı

Günaydın hanımlarr,,,

cvs testini ilk defa duydum senden ve araştırdım. yorumları felan okudum. ense kalınlığı çıkan ama daha sonra bu testleri yaptıran birçok kişide sonuç olumlu çıkmış yani bebek sorunsuzmuş inşallah senden hayırlı haberler alırsın..

tşk canım iyiym çok şükür bgn çokkkkk pozitif kıpır kıpırım kız....sen nasılsın,bebicik nsl

ay maşallah maşallah ne güzel kıpır kıpırsın bende tam tersi sürekli bir gerginlik sürekli bir stres şikayetçiyim kendimden..

Allah kabul etsin canım.. ooyyy yerim o yeleği ben.. allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

benim de şu sıralar belimde ağrı oluyor. bir yerde okumuştum, leğen kemiği ve kuyruk sokumu yumuşuyormuş ve bu da ağrı yapıyormuş..

Günaydınnnnnnn en güzel göbişli göbişli anneler :)

Rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inşAllah :)

hayırlı Cumalarınız olsun
bol dualı olsun bebişlerimize ulaşsın :)

Allah kabul etsin canim cok iyi dusunmussun rabbim saglicakla kucagina alip hayirli evlat olmayi nasip etsin..
Kizlar bende erkek hissediyorum dun yuzuk le denedim oda erkek cikti cin takvimide erkek cikti bakalim cumaya ins. Ogrenicez..

çok kötü belim tutulmaya basladı yürümekte zorlanıyorum doktora sordum daha nee dedi dur daha olmaz,ben ise hamilelikten kaynaklandığını düsünüyorum tam olarak anlam veremedim.

Allah kabul etsin canim cok iyi dusunmussun rabbim saglicakla kucagina alip hayirli evlat olmayi nasip etsin..
Kizlar bende erkek hissediyorum dun yuzuk le denedim oda erkek cikti cin takvimide erkek cikti bakalim cumaya ins. Ogrenicez..

ya benim içimde de hep erkek hissi var.bakalım yanılacakmıyım çok merak ediyorum.

Herkese günaydınlaaaaar... Bugünümüz çok güzel geçsin inşallah, hayırlı cumalar. Eşim 2 gün önce Umre'ye gitti bugün orada ilk cuma namazını kılacaklar inşallah :) İlk defa bu kadar ayrı kalıcaz şimdiden oğlum da ben de çok özledik Allah kocacıklarımızı başımızdan eksik etmesin amiiin..

Günaydın hanımlar.Gününüz güzel geçsin.
pikoloman gene sabah sabah ağlattın beni, alacağın olsun yaa.Öyle yatana kadar yelek okşadım kokladım denir mi hamiş hatunlara? Zaten gözyaşım gözümde,hemen akıveriyor. Çeşmeler bozuldu

hatırladım cnm...çok sağol cnm iyi dileklerin için hamile kaldım ama bu seferde ilaç içtim hamielliğimi bilmeden Allahım hakkımda hayırlsını versin..Allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin...

anacuğum wala ben bişi yapmadım... sende aaa desem ağlıycam datlım ya,tut çeşmeleri canım tut,,,,şimdi hepimizin gülme zamanı kızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…