anacuğum wala ben bişi yapmadım... sende aaa desem ağlıycam datlım ya,tut çeşmeleri canım tut,,,,şimdi hepimizin gülme zamanı kızzzzz
Bugün hiç öyle gülme modunda değilim valla. Burnumu sıksalar ağlayacağım.Acayip melankoliğim, bunalımlıyım. Hep bu havalarla içimdeki velet yüzünden.
Şu 3 ay bi bitsin, benim yavaş yavaş ruh halim değişir, pozitife dönmeye başlar. İlk 3 ay çok heyecan duymuyorum.Arap atı gibi sonradan açılıyorum ben.
kızlar cahilliğimi mazur görün..bitirdiğimiz haftayı mı sayıyoruz içinde olduğumuz haftayı mı? yani ben 11+5 haftalık hamileyim ya..şimdi ben 11 haftalık mı hamileyim 12 haftalık mı?
Bakalim zamani geldiginde belli olacak..ya benim içimde de hep erkek hissi var.bakalım yanılacakmıyım çok merak ediyorum.
Allah kavustursun canim..Herkese günaydınlaaaaar... Bugünümüz çok güzel geçsin inşallah, hayırlı cumalar. Eşim 2 gün önce Umre'ye gitti bugün orada ilk cuma namazını kılacaklar inşallah :) İlk defa bu kadar ayrı kalıcaz şimdiden oğlum da ben de çok özledik Allah kocacıklarımızı başımızdan eksik etmesin amiiin..
kızlar cahilliğimi mazur görün..bitirdiğimiz haftayı mı sayıyoruz içinde olduğumuz haftayı mı? yani ben 11+5 haftalık hamileyim ya..şimdi ben 11 haftalık mı hamileyim 12 haftalık mı?
bende aynen senin gibiyim.. kendime kızıyorum ara ara ne bul diye. bu durum sadece bende sözkonusu değilmiş. çabucanak 3 ay geçsin gitsin bitsin diyelim ozman.
11 haftalık hamile oluyorsun canım..
Bakalim zamani geldiginde belli olacak..
Allah kavustursun canim..
11haftan bitmis 12.haftandasin yani 11haftaliksin tam suan 2gun sonra 12haftalik olacaksin..
gözünaydın canım benim..bak herşey ne kadar güzel oluyo,yiğenim sana ayak bile göstermiş düşün gerisini....rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip edecek inşallah...
merhaba bayanlar. ilk aylarda medine hurması yiyen varmı?
içi dolu tatlı hurma. yaş hurma değil. yaa bende yyorum ama ilk aylarda yemek iyimi acaba, doğumu kolaylaştırıyormuş ya zarar verir mi çelişkiye düştüm. halbuki çok faydalı ve bununla ilgilide hadislerde var. canımda istiyor bişey olmaz inşaallah.mrb,hurma tüketmeye çalısıyorum ama medine hurması hangisi bilmiyorum
mrb,hurma tüketmeye çalısıyorum ama medine hurması hangisi bilmiyorum
Hurmanın ne gibi bi etkisi varmış? Yemek mi gerekiyor? Hiç duymamıştım
Günaydın hayırlı cumalar...kızlar hurma yemek iyi ama son aylarda doğumu kolaylaştırdığı için ama ilk aylarda düşük olma ihtimali oluyormuş...yinede 3 ay bittikten sonra yemeye çalışın..
canım bilemedim ama bildiğimiz hurmayı tüketitiyorum. çok faydalıiçi dolu tatlı hurma. yaş hurma değil. yaa bende yyorum ama ilk aylarda yemek iyimi acaba, doğumu kolaylaştırıyormuş ya zarar verir mi çelişkiye düştüm. halbuki çok faydalı ve bununla ilgilide hadislerde var. canımda istiyor bişey olmaz inşaallah.
Herkes hurmanın hadislerde de hamileler için faydalı olduğunu yazdığını nerden biliyor yahu? Hepiniz kur'an mı okuyorsunuz.Ben kendimi fransız gibi hissettim. Aramızda kapalı arkadaşlar konuya daha vakıf olabilir ama ben de pek bi cahil gibi kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?