Herkes hurmanın hadislerde de hamileler için faydalı olduğunu yazdığını nerden biliyor yahu? Hepiniz kur'an mı okuyorsunuz.Ben kendimi fransız gibi hissettim. Aramızda kapalı arkadaşlar konuya daha vakıf olabilir ama ben de pek bi cahil gibi kaldım.
hadislerdeyi ben yazdım. sadece hadisi belirtmedim farkındaysanız. üstelik kapalı açık ayırt edilmez, bilgi edinmek isteyen kim olursa olsun okuyabilir. hadislerde kur'an da yazmaz zaten.
Herkes hurmanın hadislerde de hamileler için faydalı olduğunu yazdığını nerden biliyor yahu? Hepiniz kur'an mı okuyorsunuz.Ben kendimi fransız gibi hissettim. Aramızda kapalı arkadaşlar konuya daha vakıf olabilir ama ben de pek bi cahil gibi kaldım.
hadislerdeyi ben yazdım. sadece hadisi belirtmedim farkındaysanız. üstelik kapalı açık ayırt edilmez, bilgi edinmek isteyen kim olursa olsun okuyabilir. hadislerde kur'an da yazmaz zaten.
bence de hadis okumak için kapalı yada açık olmak fark etmez.mesela netten çok rahat bulup okuyabilirsin
Dediğim gibi olmuş demekki işte.Ben cahil kalmışım.
Neyse,konuyu uzatmayacağım, direkt savunmaya geçmenden bu konunun tartışmaya açık bir konu olmadığı sonucuna ulaştım.
Siz benim demek istediğimi anlamadınız herhalde.Ben günlük hayatının içine ibadetini sokabilmiş biri değilim. Bunu yapabilenler hadislere ve orada yazanlara daha yakın olabilir. İçimizde birkaç kapalı arkadaşımız olduğunu da biliyorum. Onlar mı bu bilgiyi bi şekilde öğrendi ya da taze tuttu, yoksa ben mi konunun çok dışında olduğum için bilginin de dışındayım demek istedim.
Konu nasıl bir anda kapalı açık konusuna geldi dayandı anlamıyorum.Size bi saldırıda bulunulmadı, kimsenin inançları sorgulanmadı.Ne bu tepki??
kızlar benim bi adağım vardı biğün hamile kalırsam bebişin kalp atışını duyduktan sonra evde kuran okutup mevlüt yapacaktım,dün yaptık,ben işteydim izin alamadım ama çokkk güzel olmuş,kuranlar dualar çk güzel geçmiş öyle sevindim ki...ayrıca komşumun biri bebişimiz yelek örmüş,ya görüceksin öyle tatlı olmuşki bebeğimin ilk hediyesi oldu,uyyana kadar yeleği sevip içinde bebişimi hayal ettim,,ay inşlh biran önce kucağımza alacağımız günler gelir hayırlısıyla...
demi ya canım bulantı bitti oh diyemeden ağrıları çekmeye başlıyoruz...şuan bile ağrıyor durmadan hareket ettiyorum ama nafile.eşime de diyorum şuram ağrıyor buram ağrıyor diye..sonra da diyorum ne kadar da çok şikayetci oldum demi diye oda diyor sebebini biliyoruz ya tatlı ağrılar bunlar diyor
içimizdeki yavrucuk her acıya değer
cnm benimde öyle tam geçti diorum bikaç gün iyi oluyorum sonra yine başlıyor.arkadaşlar bulantılarım arttı gün içinde çok kötüyüm benim gibi olan var mı azalacağı yerde arttı inanamıyorum
kızlar bı hurma mevzusu yuzunden kırmayın bırıbırınızı... bana gelınce bende ilk aylar yenılmemelı dıye duymuştum
yaz kızlar bı sonrakı kontrolumuz bır ay sonraya....sizde benım gıbı tedırgın oluyor musunuz. çok uzun zaman ya.... ben bebeğimi hep görmek ıstıyorum okadar uzatmak ıstemıyorum:26:
bırde ssklılara bakan özel hastanelerde ikili tarama testı yaptıran arkadaşlar ucretlerı oğrenebılır mıyım
kızlar bı hurma mevzusu yuzunden kırmayın bırıbırınızı... bana gelınce bende ilk aylar yenılmemelı dıye duymuştum
yaz kızlar bı sonrakı kontrolumuz bır ay sonraya....sizde benım gıbı tedırgın oluyor musunuz. çok uzun zaman ya.... ben bebeğimi hep görmek ıstıyorum okadar uzatmak ıstemıyorum:26:
bırde ssklılara bakan özel hastanelerde ikili tarama testı yaptıran arkadaşlar ucretlerı oğrenebılır mıyım
valla banada cok uzun geliyo hareket ettiklerini hissetsek belki öyle uzun gelmicek bu zaman..suan bişi hissetmedigmiz için hep görmek istiyoruz herhalde acaba ne zaman tekme falan duyarız
kızlar ya netden bebişe bişiler bakıyorum,wala ateş pahası herşey,biz bittik kızlar..beşiği,gardolabı,halısı,yatağa,nevresim takımı,yorganı,battaniye,kuvet,havlu,kıyafeti,çantası,puseti........vs....ayyyyyyyyyyy içinden çıkılacak gibi değil........yavaş yavaş almaya başlayım diyorum,herşeyi uyumlu istiyorum o yüzden şimdiden alamıyorum birdende çok ağır gelecek.. rabbim yardımcımız olsun kızlar...
pikocummmmm cinsiyet bekliyorum bende sonra yavaş yavaş ona göre alıcam
aslında diyorum ikisininde kullanabileceği renklerdemi alsam
belli olmaz yarın öbür gün bitane daha olur oda başka cinsiyet bittamı alcaz
düşünüyorum düşünüyorum içinden çıkamıyorum
pikocummmmm cinsiyet bekliyorum bende sonra yavaş yavaş ona göre alıcam
aslında diyorum ikisininde kullanabileceği renklerdemi alsam
belli olmaz yarın öbür gün bitane daha olur oda başka cinsiyet bittamı alcaz
düşünüyorum düşünüyorum içinden çıkamıyorum
bende neyapacagima karar veremedim cinsiyet bir belli olsun diyorum yada ne bileyim her hafta kumbaraya para atmak gibi birseyde geliyor aklima hepsini bir arada alirim zaten cok kiyafet almayi planlamiyorum geliyor hediye olarak
açmaz olsaydım. bu kadar büyütülecek ne var sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?