2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hadis olarak okumadım ben ama faydalı olduğunu TVden dinledim ve netten baktım

hadislerdeyi ben yazdım. sadece hadisi belirtmedim farkındaysanız. üstelik kapalı açık ayırt edilmez, bilgi edinmek isteyen kim olursa olsun okuyabilir. hadislerde kur'an da yazmaz zaten.

Dediğim gibi olmuş demekki işte.Ben cahil kalmışım.
Neyse,konuyu uzatmayacağım, direkt savunmaya geçmenden bu konunun tartışmaya açık bir konu olmadığı sonucuna ulaştım.

selam kızlar
hurmayı bende duymuştum almadım ama bi ara çıkıp alıcam çok severim

bende de acayip iştahsızlık var,yemek zar zor yiyiorum eşim zorluyor
genelde canım meyva istiyor su bile zor içiyorum

hadislerdeyi ben yazdım. sadece hadisi belirtmedim farkındaysanız. üstelik kapalı açık ayırt edilmez, bilgi edinmek isteyen kim olursa olsun okuyabilir. hadislerde kur'an da yazmaz zaten.

bence de hadis okumak için kapalı yada açık olmak fark etmez.mesela netten çok rahat bulup okuyabilirsin

bence de hadis okumak için kapalı yada açık olmak fark etmez.mesela netten çok rahat bulup okuyabilirsin

Siz benim demek istediğimi anlamadınız herhalde.Ben günlük hayatının içine ibadetini sokabilmiş biri değilim. Bunu yapabilenler hadislere ve orada yazanlara daha yakın olabilir. İçimizde birkaç kapalı arkadaşımız olduğunu da biliyorum. Onlar mı bu bilgiyi bi şekilde öğrendi ya da taze tuttu, yoksa ben mi konunun çok dışında olduğum için bilginin de dışındayım demek istedim.
Konu nasıl bir anda kapalı açık konusuna geldi dayandı anlamıyorum.Size bi saldırıda bulunulmadı, kimsenin inançları sorgulanmadı.Ne bu tepki??

Dediğim gibi olmuş demekki işte.Ben cahil kalmışım.
Neyse,konuyu uzatmayacağım, direkt savunmaya geçmenden bu konunun tartışmaya açık bir konu olmadığı sonucuna ulaştım.

ben kötü bişey yazmadım. herkesin bilmediği şeyler çok insanız sonuçta. ben yazına cevap verdim kimseylede tartışmaya girmem. tabiki yazdığımı savunurum ben saygısızca veya ahlaksızca bişey yazmadım.

ben bu konuları uzatmayı hiç sevmiyorum ve uzayacağınıda hiç düşünmedim!!!! sen kapalılar daha bilgili olur dediğin için açık kapalı farketmez dedim. bende açıktım ama düşüncelerim hep aynıydı. ben insan ayrımı yapmam asla yeter ki insan olsun.

Allah kabul etsin canim bende senin gibi adamistim ilk tup bebek denememde tutmamisti ama bu sefer cok sukur onun icin niyetim hala devam ediyor hemen yapamadim kanamalarim falan vardi cok sukur onlarda gecti simdi hoca bulmak var sirada en yakin zamanda bende yapacagim.....

bencede herseye deger canim benimde dun bacaklarim nasil agridi anlatamam bazende bel agrim bir tutuyor sabaha kadar uyuyamiyorum

kızlar ya netden bebişe bişiler bakıyorum,wala ateş pahası herşey,biz bittik kızlar..beşiği,gardolabı,halısı,yatağa,nevresim takımı,yorganı,battaniye,kuvet,havlu,kıyafeti,çantası,puseti........vs....ayyyyyyyyyyy içinden çıkılacak gibi değil........yavaş yavaş almaya başlayım diyorum,herşeyi uyumlu istiyorum o yüzden şimdiden alamıyorum birdende çok ağır gelecek.. rabbim yardımcımız olsun kızlar...

arkadaşlar bulantılarım arttı gün içinde çok kötüyüm benim gibi olan var mı azalacağı yerde arttı inanamıyorum
cnm benimde öyle tam geçti diorum bikaç gün iyi oluyorum sonra yine başlıyor.
Galiba bir süre daha böyle gelip gidicek.
Ama az kaldı biraz daha sabredelim sonra da sürekli acıkıcaz

kızlar bı hurma mevzusu yuzunden kırmayın bırıbırınızı... bana gelınce bende ilk aylar yenılmemelı dıye duymuştum
yaz kızlar bı sonrakı kontrolumuz bır ay sonraya....sizde benım gıbı tedırgın oluyor musunuz. çok uzun zaman ya.... ben bebeğimi hep görmek ıstıyorum okadar uzatmak ıstemıyorum:26:
bırde ssklılara bakan özel hastanelerde ikili tarama testı yaptıran arkadaşlar ucretlerı oğrenebılır mıyım

açmaz olsaydım. bu kadar büyütülecek ne var sanki.

valla banada cok uzun geliyo hareket ettiklerini hissetsek belki öyle uzun gelmicek bu zaman..suan bişi hissetmedigmiz için hep görmek istiyoruz herhalde acaba ne zaman tekme falan duyarız

valla banada cok uzun geliyo hareket ettiklerini hissetsek belki öyle uzun gelmicek bu zaman..suan bişi hissetmedigmiz için hep görmek istiyoruz herhalde acaba ne zaman tekme falan duyarız

herhalde 6 aylıkken falan tekmelerimizi yemeye başlarız gibime geliyo,,,o zamanda şikayetçi olmayalım da...arkadaşım var 8 aylık hamile her gece tekmeyle uyanıyorum diyo

bilmeme artık ilk tekmeden sonra zor gelmesin kızzzz tekme yemek...

pikocummmmm cinsiyet bekliyorum bende sonra yavaş yavaş ona göre alıcam
aslında diyorum ikisininde kullanabileceği renklerdemi alsam
belli olmaz yarın öbür gün bitane daha olur oda başka cinsiyet bittamı alcaz

düşünüyorum düşünüyorum içinden çıkamıyorum

bende neyapacagima karar veremedim cinsiyet bir belli olsun diyorum yada ne bileyim her hafta kumbaraya para atmak gibi birseyde geliyor aklima hepsini bir arada alirim zaten cok kiyafet almayi planlamiyorum geliyor hediye olarak

ben beşiği bile ara renkler alacam canım,allah izin verirse hemen arkasından 2. yi yapıcam ay...yine okadar masrafa girmeyim,oyüzden 2sindede kullanılır renkler alacam,kız yoksa içinden çıkamayız canım

açmaz olsaydım. bu kadar büyütülecek ne var sanki.

benim ilk tup bebek denememde yumurtalarim toplandiktan sonra hurma findik fistik ananas vb tamamen yasaklanmisti ilk basta anlam verememistim hurma cok faydali ha keza digerleride sonradan ogrendim hurma ananas ve digerleri kani sulandiriyormus ve kanamasi olanlarda dusuge sebebiyet veriyormus yani kanamasi olmayanlar asiriya kacmayacak sekilde bence tuketebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…