2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende cınsıyet belırlenmeden almam bışıy. daha çok erken hem
ya kızlar ikili tarama ucretlerı ne kadar oluyo bılen yokmu

aaaaaa çok şaşırdım...çünkü dr. değil ama banada çevremdekiler özelleikle ananas kuruyemiş kabakçekirdeği ye demişlerdi,,,bende aşılama olduğum gün başladım yemeye,hemde okadar çok yedimki...

yok canim bisey olmuyor merak etme hatta hepsi iyi bu yumurta toplama isinden sonra birkac gun kanama gecirebiliyorsun onun icin yasakladilar bence kanama yoksa sorunda yok bence ama genede ben cok tuketmemistim cekirdek bile yemedim korkuma...Rabbim buyuk biz ne kadar sakinsakta olacagi varsa oluyor onun icin Rabbime emanet bebisler ve bizler hayirlisiyla kucagimizada alalim buyutelim insallah

ay canım hiç sorma bu durumları herşey pahalı bebek söz konusu olunca fiyatlar uçuyor ..ben kıbrısta yaşıyorum türkiyenin iki katı fiyatlar...nasıl yapıcaz bilemiyorum...cinsiyeti belli olsun bende kıyafet almaya başlayacağım ilk olarak...ama diğer eşyalarını bebeşimin son aylarda almayı düşünüyorum...hepsi uyumlu olsun istiyorum bende ama burda çok kısıtlı imkanlar....İnşallah bebeğime en güzelini alırım hiç birşeyden mahrum kalmaz yavrucuğum....keşke daha çok iyi olsaydı durumumuz diyorum bebek oldu olalı ama yinede şükrediyorum halime...

aslında iyi fikir kumbara amaaaa benim evde bozuk para canavarı bi kocam var,,,kumbaram olsa zulayı patlatır wala...

benimkiside gecende farkettim evde misafirim vardi kizcagiz hastalandi evde agri kesici yok hemen esime git al gel dedim sangur sungur ses geliyor bir baktim benim kumbara patlatilmis noluyor dedim bozugum yok diyor bide siritiyor tabi aldiginin iki mislini aldim butun olarak cakinca aldigini iki katini almak iyi oluyor tavsiye ederim

bende cınsıyet belırlenmeden almam bışıy. daha çok erken hem
ya kızlar ikili tarama ucretlerı ne kadar oluyo bılen yokmu

şimdi gittiğim hastane ücresiz yapıyormuş özel hastane ama kızımda 130 tl ödemiştim ben 4 sene önce başka bi hastanedeydim ozaman

bende de var kumbara eşimle aldık bebek için harcayalım dedik atıyoruz içine bozuk paraları hep doldurduk arada büyükde koyuyoruz...eşime dedim açmak yok bebek için o dedim....zaten açılmıyorda kırmak gerekiyor parayı almak için bende dolar resimli yeşil yeşil uğur getirsin diye aldım

4 sene önce 130 tl mı çokmuş ya
benım randevum bır ay sonra. heyecandan unuttum fıyat sormayı. telefondada fıyat söylemıyolar nedense. ona göre hazırlardık kendımızı ya

geçen gün bende dedim babane anane dedeler geldiğinizde hepinizin önüne koyucam kumbarayı soyucam sizi :) ihihihi

zorla para toplicam dedim gülüyolar bana alla alla hiçte kötü fikir değil bence

4 sene önce 130 tl mı çokmuş ya
benım randevum bır ay sonra. heyecandan unuttum fıyat sormayı. telefondada fıyat söylemıyolar nedense. ona göre hazırlardık kendımızı ya

ben kıbrıstayım burada 220tl özelde dediler..devleti aradım söylemediler...ama orda daha ucuz olması lazım..4yıl önce 130çok fazla

ben kıbrıstaydım ozaman o yüzden pahalıydı Türkiye de daha ucuzdur muhtemelen 100ü geçmez diye tahmin ediyorum
alışverişi çok dert etmeyin kızlar ya şimdi herşeye taksit imkanı var hepsini bi mağazadan alırsınız mesela taksite böldürürsünüz bnm 2ci bebeğim olduğu için alışveriş apacak çok şeyim yok kızımda abartmıştım herşeyi bol bool var evde erkek olursa kıyafet vs extradan fazla alırım o kadar birde kremler şampuanlar

bende özele gidiyorum ve 2 li test parası olacağını düşünümüyorum geçen sene ilk bebeğimdede aynı yere gidiyordum 32 tl muayene parası ayrıca 12 veya 15 tl de kan tahlilleri için alıyorlar...ayrıca bir para ödemiyoruz...3 lü testte aynı yalnız ayrıntılıda 60 tl ödemiştim...

geçen gün bende dedim babane anane dedeler geldiğinizde hepinizin önüne koyucam kumbarayı soyucam sizi :) ihihihi

zorla para toplicam dedim gülüyolar bana alla alla hiçte kötü fikir değil bence

canım ya şimdi o kadar çok duygulandım ki zaten sulu gözlü oldu bu aralar,babane annane dedin ya ben hiç bu ortamda bulunamadım...kayınvalidem ailemle konuşmuyor hem suçlu hem güçlü misali sevincimi hiç birlikte yaşayamıyorum....o kadar yaralıyor ki bu durum beni anlatmam...bu anlamsız küslüğünden dolayı kayınvalidemi hiç affetmeyeceğim...

ınş bızde odemeyız. muayene 50 oduyoruz ultrason ve bazı tahlıller dahıl

kızlar bu ikli testleri bedava veya uyguna yaptıranlar hangi şehirde olduklarını da yazsalar yaa . böylece aynı şehirde olanlar birbirinden fikir almiş olur öle değil mi:)

kızlar bu ikli testleri bedava veya uyguna yaptıranlar hangi şehirde olduklarını da yazsalar yaa . böylece aynı şehirde olanlar birbirinden fikir almiş olur öle değil mi:)

bencede iyi bir fikir nerde yaşadığımızı yazarsak biribirimize yardımcı oluruz dr. konusundada...ben samsun merkezde yaşıyorum büyük anadolu hastanesinde dr. zehra yılmaz a gidiyorum..

cnm uzulme konularına şöyle bır göz gezdırdımde inan kayınvalıdenın annene yararından cok zararı dokunur. şirret bır kadın bellı. boşver daha ıyıdır yuzgoz olmaktan. üzülme yaralanacak bırşey yok kayınvalıdenın terbızyeszılığı ışte.....bırak konuşmasın densız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…