kızzzzz bu yaşta kumbaranmı var senin???
benim ilk tup bebek denememde yumurtalarim toplandiktan sonra hurma findik fistik ananas vb tamamen yasaklanmisti ilk basta anlam verememistim hurma cok faydali ha keza digerleride sonradan ogrendim hurma ananas ve digerleri kani sulandiriyormus ve kanamasi olanlarda dusuge sebebiyet veriyormus yani kanamasi olmayanlar asiriya kacmayacak sekilde bence tuketebilirler
he valla var hemde matruskaya benziyor arkadasimin cocugu bana hediye almistiben severim birikimi he bide kahve sisesi kumbarasi var
aaaaaa çok şaşırdım...çünkü dr. değil ama banada çevremdekiler özelleikle ananas kuruyemiş kabakçekirdeği ye demişlerdi,,,bende aşılama olduğum gün başladım yemeye,hemde okadar çok yedimki...
kızlar ya netden bebişe bişiler bakıyorum,wala ateş pahası herşey,biz bittik kızlar..beşiği,gardolabı,halısı,yatağa,nevresim takımı,yorganı,battaniye,kuvet,havlu,kıyafeti,çantası,puseti........vs....ayyyyyyyyyyy içinden çıkılacak gibi değil........yavaş yavaş almaya başlayım diyorum,herşeyi uyumlu istiyorum o yüzden şimdiden alamıyorum birdende çok ağır gelecek.. rabbim yardımcımız olsun kızlar...
aslında iyi fikir kumbara amaaaa benim evde bozuk para canavarı bi kocam var,,,kumbaram olsa zulayı patlatır wala...
bende cınsıyet belırlenmeden almam bışıy. daha çok erken hem
ya kızlar ikili tarama ucretlerı ne kadar oluyo bılen yokmu
4 sene önce 130 tl mıçokmuş ya
benım randevum bır ay sonra. heyecandan unuttum fıyat sormayı. telefondada fıyat söylemıyolar nedense. ona göre hazırlardık kendımızı ya
geçen gün bende dedim babane anane dedeler geldiğinizde hepinizin önüne koyucam kumbarayı soyucam sizi :) ihihihi
zorla para toplicam dedim gülüyolar bana alla alla hiçte kötü fikir değil bence
bende özele gidiyorum ve 2 li test parası olacağını düşünümüyorum geçen sene ilk bebeğimdede aynı yere gidiyordum 32 tl muayene parası ayrıca 12 veya 15 tl de kan tahlilleri için alıyorlar...ayrıca bir para ödemiyoruz...3 lü testte aynı yalnız ayrıntılıda 60 tl ödemiştim...
kızlar bu ikli testleri bedava veya uyguna yaptıranlar hangi şehirde olduklarını da yazsalar yaa . böylece aynı şehirde olanlar birbirinden fikir almiş olur öle değil mi:)
canım ya şimdi o kadar çok duygulandım ki zaten sulu gözlü oldu bu aralar,babane annane dedin ya ben hiç bu ortamda bulunamadım...kayınvalidem ailemle konuşmuyor hem suçlu hem güçlü misali sevincimi hiç birlikte yaşayamıyorum....o kadar yaralıyor ki bu durum beni anlatmam...bu anlamsız küslüğünden dolayı kayınvalidemi hiç affetmeyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?