2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım özür dilerim seni üzmek istemedim ben
bak ağlama bende bugün ağladım pis patronum yüzünden
bebişlere zarar gelmesin hepsinin üstüne bi çizgi çizmek gerek bizi üzenlerin
bigün gelir anlarlar ne kadar büyük bi hata yaptıklarını Rabbim büyük

canlarım benim hiç uzulmeyın beterin beteri var benim ne annem var ne babam eşimin de öyle ayrı ayrı da olsa bebişlerin dedeleri ananeleri babaneleri var bizde o hiç olmucak ben napimmm şimdi::)))

evet öyle takmamaya çalışıyorum ama bazen heyecanımı hep birlikte yaşamak istiyorum hamile olduğumu bile ayrı ayrı söyledik...yoksa hep hayalim evimde iki aile yemekte olup söylemekti...eşimde takmamı söylüyor ama işte bazen takıyorum birde şuan çok hisliyim...böylesi daha hayırlı ama ailem için..

Ben Muğla'da her kontrolümde 42 TL ödüyorum. Devlet memuru olmama rağmen....Özel hastanelerin fiyatları A,B,C sınıfı olmalarına göre değişiyor. Çünkü ona göre aldıkları katkı oranları değişiyor.
Bu arada 2 sene önce oğlum için yaptırdığım ikili testte 120 TL ödemiştim ben.
Hatta devlete gidip ikiliyi yaptırsam diye araştırmıştım.Devlet hastanesinin doktorları,takibini özel hastanede yaptıran gebeler için ikili test yazmıyormuş. Kendi takip ettiği gebe olması şartıyla istiyormuş testi.
Devletten bir doktora takibe gitmeyi de hiç düşünmedim. Sıra alabilmek için bile sıra alınan bir hastanede ben sinir hastası olurum. Doktorda sıra beklemesen laboratuvarında ya da radyolojisinde sıra bekleyeceksin. Hiç uğraşamam. Parama geçer sözüm.

canım benim hiç özür dilemene gerek yok,sizin mutlu haberlerinizi duydukça inan yüzümde gülücükler oluyor...o patronunda inşallah bu gece uyku uyuyamaz seni üzdüğü için...
sende üzme sakın kendini lütfen....benim içinde üzülme geldi geçti bak...kıyamam hiç bir annenin üzülmesine...bebeklerimizin üzülmesine...Rabbim o kadar büyük ki evet gün gelecek eden bulacak...yeğenim üzülmesin bak güzel annesi üzme kendini...

canlarım benim hiç uzulmeyın beterin beteri var benim ne annem var ne babam eşimin de öyle ayrı ayrı da olsa bebişlerin dedeleri ananeleri babaneleri var bizde o hiç olmucak ben napimmm şimdi::)))

meğer beterinde beteri de var mış be güzelim...üzülme canım üzmek istemedim hiç kimseyi...herkesten özür dilerim böyle bir durumu paylaştığım için...affedin ne olur yaranızı deştim...az da olsa üzüntüye sebep verdim...hakkınızı helal edin lütfen arkadaşlar

aman canım ya boşwer gitsin,hiçbir kayınvalide dünürüyle anlaşamaz canım,inan buna hepimizde aynı,aynı ortamda bulunuyorlarda ne oluyo sanki birbirlerini çok mu seviyolar,vala ikisine bıraksan bi kaşık suda boğarlar birbirini,annem benim hatrıma susuyor,kaynanam kocamın korkusuna susuyor....yoksa birbirini hiç sewmezler...eminim herkeste böyledir...

Bir de maddeten olup, manen hayatta olmayanlar var.Benim babam gibi....İlk torununun doğumu onu hiç ilgilendirmedi."Tek çocuğundan olan tek torunun.Merak bile etmiyormusun demişler", "Allah analı babalı büyütsün merak etmiyorum" demiş. Allah insanların gönlüne merhamet versin.En önemlisi SEVGİ versin...

bncede takma kaynanalarla çok ii olunmuyor boşver bak hamilesin bn arkadşaım bütün hamileliği boyunca ağladı adını kaynanası tutturmuş dedesinin adı olacak die kız istemiyor kvga gümbürtü zorla koydurdular kız diyor şimdi oğlum diyorum adını söylemek gelmiyor içimden sürekli huzursuzluk çoçuğa 1 takım bile alıp gelmemiş yani bu tarz şeyler yaşamaktansa bırak uzak olsun küs olsun sen sabret vakti gelince o sana gelir kıymetini anlar
kızımda herşeye özele gittim aşılarına kadar her adım paraydı ama rahattım
bu sefer hamileyim ilk hasteneye gittik deidğin gibi mahvolduk sıra bekle doktor keyfi bekle ve doktor bana kan testleirmi bile yapmadı sat tarihim vs sormadı ordan çıktım ağlamaya başladım sinirden eşim de bin dedi arabaya özel hastanenin öçnünde indik gitti doktora dedi böyle böyle doktor bey test tahlil hepsini yapılmasını istiyorum sonra herşeyim yapıldı sonra ücret sorduk 27 tl dediler çok güldük biz 300 veririz en az diyorduk herşede bir hayır var işte özelelr daha rahat kanı verdim geldim evime internet siteelrinden bakıyorum sonuçlarıma doktoru arıyorum telefonla soruyorum sıra beklemek yok allah hastanelere mecbur etmesin o gün mahvolmuştum

haklısın aslında hiç bir dünür canı gönülden sevmiyor birbirini,formalite gereği bir arada bulunuyorlar...eşimde diyor zaten benim evime benim mutluluğuma bulaşmasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar...bende onun kadar umursamaz davranmak istiyorum...herkes evinde yuvasında mutlu olsun da gerisi gerçekten boş...

amin canım amin Rabbim herkese merhamet duygusu versin...en önemlisi o...üzülme baban için...Rabbim herşeyi görüyor..bebeğini de üzme canını sıkıpta...ne güzel mutlu yuvan var...Allah o mutluluğunuzu daim etsin...

Son düzenleme:

evet iyi olunmuyor hep kayınvalidelerle artık nedeni hiç çözebilmiş değilim....benimle konuşuyor da ailemle konuşmuyor..aman konuşmazsa konuşmasın her gün ne kadar günaha girdiğinin farkında değil herhalde...Rabbime havale ettim ,en iyisini o bilir....üzüldüm o kız içinde nasıl karışıyorlar ya , bu kadar da karışılmaz ki...ayıptır yaptıkları...ama ne yapacaksın işte böyle insanlar çokkk...: Allah uzak etsin hepimizi...

Benim babam baba olmadı ki dede olabilsin...Allah herkesin evinin huzurunu bol eylesin. Benim eşimle evlenme sebeplerimden biri iyi bir koca, iyi bir baba olacağına inanmamdı. Herşeyde yardımcıdır, herşeyde sağ kolumdur. Güvendiğim, sığındığım tek limanımdır. Babamın eksikliğini bile gideriyor benim yoksun hayatımda.
Anne, baba, kayınvalide, kayınpeder... elbette bunlar ve birbirleriyle geçimleri de önemli ama en en en önemlisi...siz kapınızı kapattığınızda evinizin içindeki huzur.Allahım herkesin huzurunu daim etsin.

canım benim ya....vala şimdide ben açıcam muslukları...anlaşılan bgn bütün anneler duygusala bağladık...

şükürler olsun ki eşin iyiymiş,yada oda hayırsız bi eş olsaydı...rabbim bi taraftan kapıyı kapatırken diğer taraftan en güzel kapıları açmış sana canım,

aynen bugün niye bu kadar duygusala bağladık biz kızlar
ay hep ağlamaklı bi şekildeyim
eşim aradı ağlayınca oda üzüldü çık işten bile dedi
çok canımı sıktı benim bu patron hiç yüzüm gülmedi onun yüzünden bugün
gereksiz bi konuda boş yere kavga ettik
ben uğraşıyorum didiniyorum adamın dedikleri hiç yok yere bağrıntı
dedim ama sanki kendi işim için uğraşıyorum yapmıyorum dedim
napıyosan yap bundan sonrada ilgilenmiyorum bu konularla sen konuş hallet madem dedim müşterilerle
bak gene ağlıcam offff sinir sinirrrrrrrrr

ben de öyle bişeyler hissediyorum, konduramıyorum ama gerçek bu galiba..
inanamıyorum Allahım eşinden güldürsün arkadaşım, çok üzüldüm..

şşşş stress yok annesii, bebeğin bi tekme atsın sana da kendine gel inşallahh

ne olduk gerçekten bugun ya....sıkma tatlım canını ya...bu patronlar neden böyle ki ya..çok dengesiz ve tutarsız...kiminle nasıl konuşacaklarını bilmiyor..ve hiç bir zaman zaten yaptığını görmezler...hep bir açık hep bir açık yakalarlar....Dedim ya canım inşallah uykusunda uyuyamaz rüyasına girersin adamın..ben hep diliyorum canımı sıktığı zaman kabusu olayım onun diyorum
sakın ha ağlayayım demeyin...yeğenimi üzmeyin lütfen...sakin sakin sakin olalım hemen

yaaaaaa bak vala sopayı alıp geliyom yanına...kendini bi silkele şöyle canım,,,hepimizin işi stresli ve hiç birimiz patronu sewmiyoruz,ama o denggesizler için kendimizi ve bebeciklerimizi üzemeyiz demi ama? bebiciği de strese sokuyosun,dünyaya gelmeden bu kadar gerilmesinler ay...bak şimdi imkanın varsa hemencik birine çikolata aldır,ye ve derin bir nefes alıp rahatla lütfen...ben seni böyle negatif görmeye alışkın değilim aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........

evet evet öyle olsunnnnnn uyuyamasınnnnn onun kabusu olayım
yarın böyle tırım tırım özür dilesin bendennnnnnnnn ohhhhhhhhh inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…