kılzarrr geldim
gördük kesemizi çok minnak allahım
rabbim korusun karnımdan gözüktü susamım
vajinal bakmadı.9 gün sonra tekrar gideceğiz inşallh.rabbim isteyen herkese nasip etsin.ben çok istedim.çok üzüldüm ağladım ama kavuştum bebişime.inşallh hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri de görürürüz.
EVET SANIRIM ORDAN O ZAMAN :) çünkü ben de korunmayı kasımın sonunda bıraktım ya..bi yerden çıkrıcam diorum ama nerden :) demk ki o topikten
kılzarrr geldim
vajinal bakmadı.9 gün sonra tekrar gideceğiz inşallh.rabbim isteyen herkese nasip etsin.ben çok istedim.çok üzüldüm ağladım ama kavuştum bebişime.inşallh hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri de görürürüz.
çok şükür cnm darısı başımıza, kaç haftalıkmış
4+6 yarın 5.haftamıza giriyoz kısmetse
ben cuma doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü su an daha cok minnaktır keseciik rabbim pıtpıtlarınıda duymayı nasıp etsn hepimize
Merhaba arkadaşlar.1 yıldan fazladır yazılarınızı sıkı okuyucu olarak takip ediyorum.Biz de eşimle artık bebek istiyoruz. SAT 13 Aralık, bugün idrar testi negatif çıktı hem de kocaman tek çizgi ile :)) Adet tarihim 10 Ocak.Daha düne kadar kasıklarımda batma ve ara ara gelip giden ağrılar oluyordu.Şimdi ise yumurtalık tarafında pıt pıt diye atmalar oluyor.gaz mıdır anlamadım?Göğüslerimde acıma yok ama dolgunluk var.Acaba var mıdır birşeyler? Çok meraktan 3 ocakta kan testi yaptım ama 1,2 ile negatifÇok erken yaptırdım biliyorum ama..Bana birşeyler yazın lütfen..Sizler deneyimlisiniz,güzel haberlerinizi okuyorum
canım jeli akşamları kullanıyorum demişsin de bana sıkı tembih etti dr sabah yataktan kalmadan yaparsan jel günlük hareketlerle daha iyi emiliyormuş yatarken yapılmayacakmış aklıma gelimiken söyleyeyim istedim prospektüste de öyle yazıyorgeçmişi okumak ne kadar zaman alıyomuşşş her seferinde :) şu an bu moddayım
http://www.kadinlarkulubu.com/eylul-anneleri/578780-2013-eylul-anneleri-31.html#post28121332 bu safadan ulaşabilirsiniz nasıl yapacağınıza
bende aynıyım, dışarı çıkmaya korkuyorum yarın annemin günü var oraya giderek bu korkumu yenmeye çalışıcam
ben crinone jel kullanıyorum akşamları vajinal olduğu için sanırım sıkıntı yapmıyor ama önceki hamileliğimde hap olarak içiyodum ve acayip ağırlık basıyodu, 10dk içinde hooop uyuyodum
korkmaaaa, sabah kalkınca oluyor bende yanında kraker bulundurmaya çalış faydası oluyor
ovulasyon testleri gebelik testi olarak kullanılmıyor bilginiz olsun hormonların yükseldiği için pozitif gördün hamile olduğun için değil aynı şeyi benim arkadaşımda yaşadı ve adet oldu. kese görünmeden tam hafta bilinemiyor
ben aşılama yatırmadım hiç. rapor almayacağım için direk tüp yaptık ama sana ne kadar güzel bir sürpriz olmuş tebrik ederim...canım bende aşılamayla hamile kaldım,,,21 aralıkda yaptırdım aşılamamı,ilk aşılamamda hem dr hem biz çok umutsuzduk ama şükürler olsun tuttu,,,aşılamayı sırf tüp bebek raporu alabilmek için yapmıştık oysaki...
tebrik ederim canım darısı başımıza inşallahkılzarrr geldim
conqu şimdi sen 4+6 da karından gördüysen ben de yarın görebilirim demek oluyor bu b-hcg en son kaç çıkmıştı senin?4+6 yarın 5.haftamıza giriyoz kısmetse
ben de çok acıkıom sanki yaaaabildiğiniz gibi değil kızlar ben çok acıkıyorum bu kadar erken hemde inş bebeğim benimledir kucağıma alacağım günleride nasip eder rabbim kilo almam hiç önemli değil yeterki bebeğim sağlıklı olsun ama bu açlığın sonu gelmicek gibi :))
benim annem de neler neler yapıo bi görseniz. yorganlar yastıklar alt açma takımları...zaten önceden bi sürü örgü kıyafetler hazırdı...denk geldikçe oyuncak falan da alıomuşayyy hadi bakalım ilk haberimiz güzel fimolateden de güzel haberler gelsin
yarın da benim doktor günüm burda çok kar var sağ salim giderim inş hastaneye okullar tatil edildi evdeyiz 2 gün
inş yarın ben de keseyi görürüm allahım yaaa
annemle konuştuk 2. torunu olcak inş benim doğumumla şimdiden çorap almış yaaa
hani ilk torunu olsa çok heves etmiş dicem de yine hevesli kadıncık
bende de oluo o bazen.kayısı almam lazım ama denk gelmedi bi türlüGunaydin Annelerkizlar cok buyuk bir sorunum var;( afedersiniz ama tuvalete cikamiyorum.sabahlari kayisi ilik su zeytinyag probiyotik yogurt herseyi duzenli kullaniorum ama cok fena kabiz oldum.gaz sorunu bi traftan sanci yapio cok fenayim.;(((
peracım korkma hemen normalmiş bunlar deneyimli annelerin dediklerine görekızlar selammm...batım 1 ocaktı ve yarın sabah 9 da keseyi görmeye gidicem yalnız bu sabaha karşı adet olucakmışım gibi sancıyla uyandım ve sonrasında geçti.. okula gittim geldim ve şimdi yine aynı ağrı başladı noluyo çok korkmaya başladımmm offffffff
kusura bakma cnm ama hiç bi fikrim yok inan ultrason resmi konusunda, anlayamam ki aşağıda mı nerde:26:inş. bi problem yoktur bakalım türkiye'deki doktorun ne dicek:26:kızlar önce durumumu özetleyeyim. ben azerbaycandayım eşimin işi dolayısı ile. buradaki doktorlara hiç güvenmiyorum eşimde güvenmiyor. aşağılamak için demiyorum yanlış anlaşılmasın. azerileri çok seviyorum, birsürüde şeker gibi azeri arkadaşım komşum var ancak eğitimlerine, bilgi ve tecrübelerine güvenemiyorum. kimle konuştuysam ilaçsız paniksiz gebeliği geçmemiş. bütün gebelere tehlikedesiniz diyorlarmış. igneler ilaçlar yazıyolarmış.
velhasıl bugün kontrole gittik. ultrasonla baktılar bebegimin kesesini gördük çok şükür. 5hafta 3 günlük hamileymişim. moralimizi bozan ise şu oldu. bebek tam yerinde degilmiş. biraz daha aşağıdaymış. ne çok aşağıdaymış nede tam yerindeymiş, tehlikesi varmış. kalp atışlarını da dinletmediler. tam bilemiyorum ama ekipmanları belkide yeterli değil dinletmeye. soru soruyorsun cevap vermiyorlar. verdikleri cevapta da tehlike tehlike diyorlar. sinirim asabım bozuldu. ben kendimi dinliyorum sanki herşey yolunda gibi hissediyorum. kafam karıştı açıkcası
size ultrason resmimi gönderiyorum. lütfen sizde kendinizinkini yollayın bir karşılaştıralım. yada anlayan varsa bana söylesin gercekten tehlikeli bir durumda mıyım? fitil, iğne, bir kaç tane de hap yazdılar. ben almadım hiçbirini. önce Türkiyedeki doktoruma mail attım sonucları. onun degerlendirmesini bekleyecegim. ben bebeğimi istiyorum kızlar. onu şimdiden çok seviyorum. inşallah herşey yoluna girer herşey güzel ve hayırlı olur hepimiz için.
Eki Görüntüle 597941
demek ki değişik yan etkileri olabilio.zaten prospektüsünde bi sürü şey saymış kullanmaya korkar yani onu okuyan insan.benimki 200lükben kullanıyorum cnm progestan 100 mg ,,bende de ilacı kullandıktan 3 saat sonra falan acayip baş dönmesi yapıyor...
bende de midem karışıo gibi oluo.su içmek ii gelio ama nedense, bi denesen mi acaba sen de?arkadaşlar bu hafta bende aşırı bir mide bulantısı başladı doktoruma sormadan metpamid aldım ama işe yaramadı ne zaman geçecek nasıl daha iyi olabilirim bilgili ve tecrübeli arkadaşlar lütfen bana yardım edin.çubuk kraker ve beyaz leblebi yiyorum ama işe yaramıyor psikolojim bozuldu zzaten çok korkuyordum hamilelikten
evet benden de istedi cuma yaptırıp p.tesi doktora gidicem.Hsgeldin canim hayirli olsun...
Kzlar benim dr um kantahlilleri istedi ..sizlerdende istedimi drunuz..
Bende bugun saglik ocagina gidip orda yaptim bide gebelik icin dosya actirdim sizlerde ilkgebeliginzden bilmiyorolabilirsiniz hangi saglik ocagina bagliysaniz oradaki drnuz yada ebenze kaydettirinki hamilelikte ve bebegin dogumundan sonraki bebegin asilari icin takipte oluyorlar ben kizimda cok memnun kaldim sizde dikkate alin derim..
dimiii ben de bi saattir geçmişteyim baksana bi sürü şey biriktirmişimgeçmişi okumak ne kadar zaman alıyomuşşş her seferinde :) şu an bu moddayım
ben crinone jel kullanıyorum akşamları vajinal olduğu için sanırım sıkıntı yapmıyor ama önceki hamileliğimde hap olarak içiyodum ve acayip ağırlık basıyodu, 10dk içinde hooop uyuyodum
hemen hemen aynı belirtiler,demek ki normal yaniprogestan bende uyku birazda bulantı yapıyo
kılzarrr geldim
Merhaba arkadaşlar.1 yıldan fazladır yazılarınızı sıkı okuyucu olarak takip ediyorum.Biz de eşimle artık bebek istiyoruz. SAT 13 Aralık, bugün idrar testi negatif çıktı hem de kocaman tek çizgi ile :)) Adet tarihim 10 Ocak.Daha düne kadar kasıklarımda batma ve ara ara gelip giden ağrılar oluyordu.Şimdi ise yumurtalık tarafında pıt pıt diye atmalar oluyor.gaz mıdır anlamadım?Göğüslerimde acıma yok ama dolgunluk var.Acaba var mıdır birşeyler? Çok meraktan 3 ocakta kan testi yaptım ama 1,2 ile negatifÇok erken yaptırdım biliyorum ama..Bana birşeyler yazın lütfen..Sizler deneyimlisiniz,güzel haberlerinizi okuyorum
bazen şiddetli olabiliyor tatlım korkmacanım sendeki sancı da adet sancısı gibi mi yani şiddetli mi???
haklısın insan cevap istiyor ama sitem etmeyin okeinşş geçer cnm ama normal gibi geilyo bana pekte bilemiyorum bende de oluyo banada normal diyolar .. ama doktora gittin mi belir muhakkak unutma keseyi gördükten sonra :)
aynen ne gelirse kabulümüz tabii .. artık stres yapmamaya çalışacam özellikle buna dikkat edecem allah büyüktür .
sabırsızlıktan cnm :)) kusura bakmayın :) hemen cwp istiyo insan
canım inş içine doğduğu gibi sorunsuzdurkızlar önce durumumu özetleyeyim. ben azerbaycandayım eşimin işi dolayısı ile. buradaki doktorlara hiç güvenmiyorum eşimde güvenmiyor. aşağılamak için demiyorum yanlış anlaşılmasın. azerileri çok seviyorum, birsürüde şeker gibi azeri arkadaşım komşum var ancak eğitimlerine, bilgi ve tecrübelerine güvenemiyorum. kimle konuştuysam ilaçsız paniksiz gebeliği geçmemiş. bütün gebelere tehlikedesiniz diyorlarmış. igneler ilaçlar yazıyolarmış.
velhasıl bugün kontrole gittik. ultrasonla baktılar bebegimin kesesini gördük çok şükür. 5hafta 3 günlük hamileymişim. moralimizi bozan ise şu oldu. bebek tam yerinde degilmiş. biraz daha aşağıdaymış. ne çok aşağıdaymış nede tam yerindeymiş, tehlikesi varmış. kalp atışlarını da dinletmediler. tam bilemiyorum ama ekipmanları belkide yeterli değil dinletmeye. soru soruyorsun cevap vermiyorlar. verdikleri cevapta da tehlike tehlike diyorlar. sinirim asabım bozuldu. ben kendimi dinliyorum sanki herşey yolunda gibi hissediyorum. kafam karıştı açıkcası
size ultrason resmimi gönderiyorum. lütfen sizde kendinizinkini yollayın bir karşılaştıralım. yada anlayan varsa bana söylesin gercekten tehlikeli bir durumda mıyım? fitil, iğne, bir kaç tane de hap yazdılar. ben almadım hiçbirini. önce Türkiyedeki doktoruma mail attım sonucları. onun degerlendirmesini bekleyecegim. ben bebeğimi istiyorum kızlar. onu şimdiden çok seviyorum. inşallah herşey yoluna girer herşey güzel ve hayırlı olur hepimiz için.
Eki Görüntüle 597941
hadi gözün aydınkılzarrr geldim
canım jeli akşamları kullanıyorum demişsin de bana sıkı tembih etti dr sabah yataktan kalmadan yaparsan jel günlük hareketlerle daha iyi emiliyormuş yatarken yapılmayacakmış aklıma gelimiken söyleyeyim istedim prospektüste de öyle yazıyor
4+6 yarın 5.haftamıza giriyoz kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?