2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

EVET SANIRIM ORDAN O ZAMAN :) çünkü ben de korunmayı kasımın sonunda bıraktım ya..bi yerden çıkrıcam diorum ama nerden :) demk ki o topikten

Hayırlı olsun canım allah hepimize kalp atışlarıni nasip etsin inşallah şimdi çoğunluk kalp atışıni bekliyorr hayırlısi inşallah

çok şükür cnm darısı başımıza, kaç haftalıkmış

ben cuma doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü su an daha cok minnaktır keseciik rabbim pıtpıtlarınıda duymayı nasıp etsn hepimize

ben cuma doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü su an daha cok minnaktır keseciik rabbim pıtpıtlarınıda duymayı nasıp etsn hepimize

Hayırlısi olSun canım ne güzel bir bekleyiş bu allah ım herkese nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşlar.1 yıldan fazladır yazılarınızı sıkı okuyucu olarak takip ediyorum.Biz de eşimle artık bebek istiyoruz. SAT 13 Aralık, bugün idrar testi negatif çıktı hem de kocaman tek çizgi ile :)) Adet tarihim 10 Ocak.Daha düne kadar kasıklarımda batma ve ara ara gelip giden ağrılar oluyordu.Şimdi ise yumurtalık tarafında pıt pıt diye atmalar oluyor.gaz mıdır anlamadım?Göğüslerimde acıma yok ama dolgunluk var.Acaba var mıdır birşeyler? Çok meraktan 3 ocakta kan testi yaptım ama 1,2 ile negatif Çok erken yaptırdım biliyorum ama..Bana birşeyler yazın lütfen..Sizler deneyimlisiniz,güzel haberlerinizi okuyorum

adet tarihine kadar beklemeni tavsiye ederim ben adetimden bir gün önce evde test yaptım çıktı,

belirtilere gelince bende adet öncesi dönemden farklı hiç bir belirti yoktu,

kendini dinleme,psikolojik olarak çok yıpranıyo o zaman insan,

inş en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

Son düzenleme:
canım jeli akşamları kullanıyorum demişsin de bana sıkı tembih etti dr sabah yataktan kalmadan yaparsan jel günlük hareketlerle daha iyi emiliyormuş yatarken yapılmayacakmış aklıma gelimiken söyleyeyim istedim prospektüste de öyle yazıyor

ben aşılama yatırmadım hiç. rapor almayacağım için direk tüp yaptık ama sana ne kadar güzel bir sürpriz olmuş tebrik ederim...

tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah

4+6 yarın 5.haftamıza giriyoz kısmetse
conqu şimdi sen 4+6 da karından gördüysen ben de yarın görebilirim demek oluyor bu b-hcg en son kaç çıkmıştı senin?

ben de çok acıkıom sanki yaaaa
benim annem de neler neler yapıo bi görseniz. yorganlar yastıklar alt açma takımları...zaten önceden bi sürü örgü kıyafetler hazırdı...denk geldikçe oyuncak falan da alıomuş
Gunaydin Annelerkizlar cok buyuk bir sorunum var;( afedersiniz ama tuvalete cikamiyorum.sabahlari kayisi ilik su zeytinyag probiyotik yogurt herseyi duzenli kullaniorum ama cok fena kabiz oldum.gaz sorunu bi traftan sanci yapio cok fenayim.;(((
bende de oluo o bazen.kayısı almam lazım ama denk gelmedi bi türlü
peracım korkma hemen normalmiş bunlar deneyimli annelerin dediklerine göreiçin rahat olsun hemen panik olma, rahmin büyümesiyle beraber ara ara sancılar olabiliomuş
kusura bakma cnm ama hiç bi fikrim yok inan ultrason resmi konusunda, anlayamam ki aşağıda mı nerde:26:inş. bi problem yoktur bakalım türkiye'deki doktorun ne dicek:26:
ben kullanıyorum cnm progestan 100 mg ,,bende de ilacı kullandıktan 3 saat sonra falan acayip baş dönmesi yapıyor...
demek ki değişik yan etkileri olabilio.zaten prospektüsünde bi sürü şey saymış kullanmaya korkar yani onu okuyan insan.benimki 200lüksabah akşam alıom
bende de midem karışıo gibi oluo.su içmek ii gelio ama nedense, bi denesen mi acaba sen de?
evet benden de istedi cuma yaptırıp p.tesi doktora gidicem.
aa evet ii hatırlattın sağlık ocağına da kayıt yaptırmak lazım bi ara
dimiii ben de bi saattir geçmişteyim baksana bi sürü şey biriktirmişim

uyku yapar dio zaten geceleri yatmadan önce alın demiş hatta

progestan bende uyku birazda bulantı yapıyo
hemen hemen aynı belirtiler,demek ki normal yani

gözün aydın cnm çok sevindim biraz da olsa rahatlamışsındır inş.kalp atışlarını da duyacaksın 9 gün sonra

hayırlısı olsun öncelikle, beklemek zordur biliyorum ama bu yolda kimin ne zaman mutlu sona ereceğini bir tek Allah biliyor hiç boşuna stres yapma erkenden testlere koşma çoook yaptım zamanında bende, üzme kendini boş yere bir kere günün geçmeden kesinlikle test yapma çıkma garantisi yok çoğu test gecikmeyle çıkıyor. adet gününü bekle kimbilir belki bu belkide önümüzdeki ay sende katılacaksın bu kervana

İnşallah yaaa,üstüne çok düşünce de olmuyor.İnşallah sağlıklı bebiş olur :))

[yaa çok güzel yazıyorsun,inşallah ben de katılırım, Hem ekim ayı doğduğum ay,ve uğurlu ay'ım,inşallah olur.beklemek zordur.Çok teşekkür ederim ilginiz için..

canım sendeki sancı da adet sancısı gibi mi yani şiddetli mi???
bazen şiddetli olabiliyor tatlım korkma
haklısın insan cevap istiyor ama sitem etmeyin oke
canım inş içine doğduğu gibi sorunsuzdur
tez zamanda da doktordan cevap gelirr
hadi gözün aydın
bende yarın gidicem inş benimki de görünr

Son düzenleme:

cnm ben doktor tavsiyesiyle akşam 8de başlamıştım yumurta toplamadan bir gün önce, yaptıktan sonra zaten yürüyorum biraz en pis yanıda topaklaşıyor günden güne

canım ben kan testimi beklenen adetten 3 gn önce yaptırmıştım sonuç 75 li bişi çıkmıştı
bi daha tekrarlatırsın testi
istediğin sonucu da alırsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…