yaaaaaa bak vala sopayı alıp geliyom yanına...kendini bi silkele şöyle canım,,,hepimizin işi stresli ve hiç birimiz patronu sewmiyoruz,ama o denggesizler için kendimizi ve bebeciklerimizi üzemeyiz demi ama? bebiciği de strese sokuyosun,dünyaya gelmeden bu kadar gerilmesinler ay...bak şimdi imkanın varsa hemencik birine çikolata aldır,ye ve derin bir nefes alıp rahatla lütfen...ben seni böyle negatif görmeye alışkın değilim aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........
bende kendime şaşırıyorum bugün
sanırım çok alıngan günümdeyim ve ağlamaklı
tamam tammmmammmmm ben değilmiyim herkese üzmeyin diyen dimi
ben niye üzüyorum yavrumu
o zaman sizde dua edin rüyalarına kabus olayım bu akşam beni üzdüğü için ihihihi :)
bncede takma kaynanalarla çok ii olunmuyor boşver bak hamilesin bn arkadşaım bütün hamileliği boyunca ağladı adını kaynanası tutturmuş dedesinin adı olacak die kız istemiyor kvga gümbürtü zorla koydurdular kız diyor şimdi oğlum diyorum adını söylemek gelmiyor içimden sürekli huzursuzluk çoçuğa 1 takım bile alıp gelmemiş yani bu tarz şeyler yaşamaktansa bırak uzak olsun küs olsun sen sabret vakti gelince o sana gelir kıymetini anlar
kızımda herşeye özele gittim aşılarına kadar her adım paraydı ama rahattım
bu sefer hamileyim ilk hasteneye gittik deidğin gibi mahvolduk sıra bekle doktor keyfi bekle ve doktor bana kan testleirmi bile yapmadı sat tarihim vs sormadı ordan çıktım ağlamaya başladım sinirden eşim de bin dedi arabaya özel hastanenin öçnünde indikgitti doktora dedi böyle böyle doktor bey test tahlil hepsini yapılmasını istiyorum sonra herşeyim yapıldı sonra ücret sorduk 27 tl dediler çok güldük biz 300 veririz en az diyorduk herşede bir hayır var işte özelelr daha rahat kanı verdim geldim evime internet siteelrinden bakıyorum sonuçlarıma doktoru arıyorum telefonla soruyorum sıra beklemek yok allah hastanelere mecbur etmesin o gün mahvolmuştum
inşallah canım inşallah o kadar içten diledim ki şuan inşallah gece kabusu olursun onunsabah suratı kırkkarış gelir inşallah .aaaa tabi bi kabustan dolayı iyi etki yapsın ama ters tepmesin
anneler hadi kendimize gelelim artık bebişlerimizi okşayalım ve onu üzdüğümüz için özür dileyelim onlardan
canım hangi ildesin ve hangi hastaneye gidiyorsun benimde en büyük sıkıntım hastane ve doktor istediğim gibi bir yer bulamadım ve çok canım sıkılıyor bu konuda
cinsiyet öğrenen var mı??????????????*
meğer beterinde beteri de var mış be güzelim...üzülme canım üzmek istemedim hiç kimseyi...herkesten özür dilerim böyle bir durumu paylaştığım için...affedin ne olur yaranızı deştim...az da olsa üzüntüye sebep verdim...hakkınızı helal edin lütfen arkadaşlar
Bir de maddeten olup, manen hayatta olmayanlar var.Benim babam gibi....İlk torununun doğumu onu hiç ilgilendirmedi."Tek çocuğundan olan tek torunun.Merak bile etmiyormusun demişler", "Allah analı babalı büyütsün merak etmiyorum" demiş. Allah insanların gönlüne merhamet versin.En önemlisi SEVGİ versin...
cinsiyetler 15. haftadan sonra belli oluyor sanırım değil mi.. erkek erken belli edermiş gerçi .. birde ense kalınlığına nasıl bakılıyor normal muayene mi alttan mı yapılıyor o muayene doktor bana 2 li tets yapacağım gün ense kalınlığınada bakacaz randevual gel hem kan ver hem muayene dedi... bakılan arkadaşlar nasıl oluyor nasıl yapılıyor omuayene normal muayene gibimi merak ettim ?
ayyyy canım helal olsun hakkımız birbirimize ben uzulmedim zaten alıştım artık kimsesiz olmak zor ama bebiş olunca daga farklı olucak o benim hayattaki ailem benim olan tek varlık olucak nasipse annesinin bitanesi olucak yani:)
aşağıda ismini görüyrum iyi misin cnm[/QUOT
bende gordum şimdi canım merak ettik seni iymisin
canim bende yzuzukle denedim erkek cikti gobegime de koydumm ayni erkek...kiz erkek farketmezz saglikli olsun daaaAllah kabul etsin canim cok iyi dusunmussun rabbim saglicakla kucagina alip hayirli evlat olmayi nasip etsin..
Kizlar bende erkek hissediyorum dun yuzuk le denedim oda erkek cikti cin takvimide erkek cikti bakalim cumaya ins. Ogrenicez..
merhaba bayanlar. ilk aylarda medine hurması yiyen varmı?
önce tek geliyorsun dünyada tek iken iki oluyorsun hayatının aşkıyla sonra ikiyken üç oluyorsun işte o zaman tam aile oluyorsun...hayatın en güzel varlığı bebeklerimiz..daha gelmeden yuvamıza neşe getirdi,geldikleri anı düşünemiyorum bile....İnşalalh canım sağ salim kucağına alırsın bebeğini ömür boyu mutlu mesut aile olursunuz....
aşağıda ismini görüyrum iyi misin cnm[/QUOT
bende gordum şimdi canım merak ettik seni iymisin
gerçekten çok merak ettik ya inşlh güzel haberlerle yazar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?