2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende kendime şaşırıyorum bugün
sanırım çok alıngan günümdeyim ve ağlamaklı
tamam tammmmammmmm ben değilmiyim herkese üzmeyin diyen dimi
ben niye üzüyorum yavrumu

o zaman sizde dua edin rüyalarına kabus olayım bu akşam beni üzdüğü için ihihihi :)

inşallah canım inşallah o kadar içten diledim ki şuan inşallah gece kabusu olursun onunsabah suratı kırkkarış gelir inşallah.aaaa tabi bi kabustan dolayı iyi etki yapsın ama ters tepmesin

anneler hadi kendimize gelelim artık bebişlerimizi okşayalım ve onu üzdüğümüz için özür dileyelim onlardan

canım hangi ildesin ve hangi hastaneye gidiyorsun benimde en büyük sıkıntım hastane ve doktor istediğim gibi bir yer bulamadım ve çok canım sıkılıyor bu konuda

evettttttt bugünnnn doktora gidip gelen güzel haberler alan kimse yokmu
moralimiz yerine gelsinn ohhh ohhh

ayyyy canım helal olsun hakkımız birbirimize ben uzulmedim zaten alıştım artık kimsesiz olmak zor ama bebiş olunca daga farklı olucak o benim hayattaki ailem benim olan tek varlık olucak nasipse annesinin bitanesi olucak yani:)

cinsiyetler 15. haftadan sonra belli oluyor sanırım değil mi.. erkek erken belli edermiş gerçi .. birde ense kalınlığına nasıl bakılıyor normal muayene mi alttan mı yapılıyor o muayene doktor bana 2 li tets yapacağım gün ense kalınlığınada bakacaz randevual gel hem kan ver hem muayene dedi... bakılan arkadaşlar nasıl oluyor nasıl yapılıyor omuayene normal muayene gibimi merak ettim ?

o dahada zor bi durum canımcım ama sen uzulmuceksin sevgi sende hersey olacagına varır gun gelir pişman olur olucakta sen kendi hayatına ve yavruna yuvana bak canım mutlu olmaya bak

12 haftalık hamileyken büyük ihtimal kız demişti bana ilk hamileliğimde genelde 16 haftada söylüyor doktorlar kesin olsun die :)
ense kalınlığını ultrasonda ölçüyorlar alttan muayene olmaz artık bi sorun çıkmazsa doğuma yakın normal doğum yapacaksan açılma varmı falan die son ay bakıyorlarmış
2li taramadada kan veriyosun sadece

önce tek geliyorsun dünyada tek iken iki oluyorsun hayatının aşkıyla sonra ikiyken üç oluyorsun işte o zaman tam aile oluyorsun...hayatın en güzel varlığı bebeklerimiz..daha gelmeden yuvamıza neşe getirdi,geldikleri anı düşünemiyorum bile....İnşalalh canım sağ salim kucağına alırsın bebeğini ömür boyu mutlu mesut aile olursunuz....

Allah kabul etsin canim cok iyi dusunmussun rabbim saglicakla kucagina alip hayirli evlat olmayi nasip etsin..
Kizlar bende erkek hissediyorum dun yuzuk le denedim oda erkek cikti cin takvimide erkek cikti bakalim cumaya ins. Ogrenicez..
canim bende yzuzukle denedim erkek cikti gobegime de koydumm ayni erkek...kiz erkek farketmezz saglikli olsun daaa
merhaba bayanlar. ilk aylarda medine hurması yiyen varmı?

ben arabistandayim suan ilk aylarda yedimmmmm birsey olmadi cok sukur...afiyet olsunnn bebeginee ve sanaa canimm...ama fazla yememek gerekir gunde 1 veya 2 taneee doguma yakin yendigi zaman dogumu kolaylastiriyormus hayirlisiyla dogururuz insallah

ask_ask_ask nasilsin canikmmm doktorun ne dediii merak ediyoruz seni insallah iyi haberlelr geldinn...:26::26::26::26::26:

aminnnn canım bak şimdi gözlerim doldu işte ama iyi yonde guzel şeyler duşundurdun bana ondan doldu teşekurler canım herkes için bende aynı dilekleri diliyorum bebişlerimizin doğupda bizi sevindirdikleri gunleri konuşuruz inşallah burda

kızlar iyisinizdir inş pzt randevu aldım bakalım ama 2 litesti yaptırma konusunda kararsızım devlete giden hamile arkadaşım var gerek yok demiş ben özele gidiyorum yapcaz demişti şimdi ne yapcağımı bilmiyorum umarım herkes hayırlı haberlerle döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…