2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben 2li test falan yaptirmadimmmm kizlarrr...suan arabisandaydayimm burada yasakmis..oyle duydum doktoruma da soramadim...aklimaa gelmedi ucuvriyor butun soracaklarim bebegimi gorunceee...ana buradaaakui ultrasynlar gelismiss bir sorun oldumu gosteriyor bebekteee..cok sukur doktorum birsey demedi hersey yolundaaa...artik tr ye gittigimde 3 lu testimizi yaparimmm icim rahat olsun diyee

enee bu yüzük meselesi ne ki bizede söyleyin nolur nolur ihihi :)

ne güzel sevinçten insanın gözlerinin dolmasını çok iyi bilir bambaşka duygu katıyor insana...

amin canım inşallah bebeklerimizin yaramzlıklarını,ilk anne baba dedikleri günleride konuşuruz burada....bebeğimin bir çok teyzesi oldu hiç yokken çok şanslı

bu arada aşk aşk aşk arkadaşı tanımıyorum ama siz merak edince bende merak eder oldum:26:

burda hem anne oluyoruz hemde teyze bir suru yeğen geliyo :)

selam arkadaşlar ; bende bir anne adayıyım :) Allah herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah 18 şubatta öğrendim hamile olduğumu beklenen o iki çizgi :) kırmızı en sevdiğim renk oldu o gün beni en çok ağlatan o iki çizgi :) Hala inanamıyorum yarın doktora gidices bebeğimle sizce kalp atışını duyabilirmiyim herşey yolundamıdır yaaaa...

hoşgeldin tazecik anne :)
ne güzel o günü hatırladım bende şimdi

haydi hayırlısı uğurlusu olsun inşAllah
Rabbim kollarına almayıda nasip eder :)

hayırlı olsun canım,sağ salim bebeğini kucağına almak nasip olsun...ben 7 haftalıkken duymuştum kalp atışını,6 haftalıkken duyulmamıştı...
inşallah herşey yolundadır

hayırlı ve sağlıklı bir evlat dilerim. gözün aydın

bende 5, haftada gittiğimde duyamadık ama allatn muayene ettiğinde ekrabnda gördük kalp atışlarını
ama 7. haftaya kadar atmasını normal karşılıyo doktorlar bana yeni başlamış dedi duyamamıştımda ekrandaki o pıtpıtı duymuştum bende 18 ocakta öğrendim

inşallah kızlar , ne tuhaf bi duyguymuş yaa aynı evlendiğim gün gibi hem ağlarım hem gülerim :)önce bi yarım saat şaşkınlıkla ağladım , çünkü benim çikolata kistlerim vardı ve bana uzun süre anne olamassın korunma falan dedi doktorlar , korktum 3 ay denedik olmadı şükür şuan bu günü gördüm zaten erkek evladım olursa bana öle diyen doktorlara pipisini yediricem oğlumun ahtım var :) inşallah yarın iyi haberler alırım

hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşlh

Aramıza bir ekim annesi mi düşmüş Deneyimli hatunlar siziiiiiii, anlatın bakalım sizin neler olmuştu 6., 7. haftalarda

İnşallah inşallaaaah :)

bu doktorları gerçekten anlayamıyorum hemen ön yargılı konuşuyorlar...bak ne güzel onların söylediklerine inat hayata inat bebeğin olacak Allah'ın izniyle..
Benim eşim de biz nişanlıyken kanser tedavisi görmüştü,bende korkmuştu acaba olmaz mı diye çünkü kemoterapi yan etki yapabiliyor...Ama çok şükür ki bizimde bebeğimiz,Rabbim verdi mi oluyor gerisi hikaye

pikoooooooo kıs alıntıda yapamadım yazdığından Allah'ım Yarabbim ihihih
o nası yazış ihihihi :)

son bi kaç ay artık gecikmeye başlamıştı adetim 10 gün gecikiyodu
her seferinde test alıp evde yapıyodum her seferinde tek çizgi kafayı yemek üzereydim ihihi :)
hamile kaldığım ay yapmıcam dedim her ay hüsran oluyo baktım 15 gün geçti yuh dedim bu kadar atmaz artık bi test yapayım ben kihkihki:)
çift çizgiyi o zaman gördüm ve herkese o testle sürpriz yapmıştım hala saklıyorum canım o benimmmmm :)

heralde herkes aynı şeyi yaşamıştır

Son düzenleme:
dün ben bir ara girdim ask_ask_ask online dı fakat birşey yazmadı bende yazmak istemiyorsa üstelemek istemedim ama merak ediyorum çok umarım iyilerdir...

bende neredeyse whatsapp ta olan tüm arkadaşlarıma resmini çekip yolladım hahaha dumur olup kalmışlar süper bi duygu ama benim kocam hala şokta :))) bu ay bebeğimiz olmasaydı erteliycektik çünkü ama bizim velet baktı biz onu sallıyorus bi ceeee diyeyim dedi heralde :)) inşallah yarına iyi haberlerini alırımda ozaman asıl hamile olduğumu anlarım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…