canim bende yzuzukle denedim erkek cikti gobegime de koydumm ayni erkek...kiz erkek farketmezz saglikli olsun daaa
ben arabistandayim suan ilk aylarda yedimmmmm birsey olmadi cok sukur...afiyet olsunnn bebeginee ve sanaa canimm...ama fazla yememek gerekir gunde 1 veya 2 taneee doguma yakin yendigi zaman dogumu kolaylastiriyormus hayirlisiyla dogururuz insallah
ne güzel sevinçten insanın gözlerinin dolmasını çok iyi bilir bambaşka duygu katıyor insana...
amin canım inşallah bebeklerimizin yaramzlıklarını,ilk anne baba dedikleri günleride konuşuruz burada....bebeğimin bir çok teyzesi oldu hiç yokken çok şanslı
bu arada aşk aşk aşk arkadaşı tanımıyorum ama siz merak edince bende merak eder oldum:26:
gerçekten çok merak ettik ya inşlh güzel haberlerle yazar....
pikocum aşağıda ismi de yok şimdi endişeleniyorum bende iyice ama yazmak istediği zaman yazıcaktır mutlaka biz bekliyoruz guzel haberlerini inşallahhh
selam arkadaşlar ; bende bir anne adayıyım :) Allah herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah 18 şubatta öğrendim hamile olduğumu beklenen o iki çizgi :) kırmızı en sevdiğim renk oldu o gün beni en çok ağlatan o iki çizgi :) Hala inanamıyorum yarın doktora gidices bebeğimle sizce kalp atışını duyabilirmiyim herşey yolundamıdır yaaaa...
selam arkadaşlar ; bende bir anne adayıyım :) Allah herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah 18 şubatta öğrendim hamile olduğumu beklenen o iki çizgi :) kırmızı en sevdiğim renk oldu o gün beni en çok ağlatan o iki çizgi :) Hala inanamıyorum yarın doktora gidices bebeğimle sizce kalp atışını duyabilirmiyim herşey yolundamıdır yaaaa...
hoşgeldin tazecik anne :)
ne güzel o günü hatırladım bende şimdi
kızzz ben nerdeyse 1 yılı geçkin süre zarfında her ay en az 3-5 tane gebelik testi almıştım,tabi hep tek çizgi,kırmızıdan nefret eder olmuştum, hamile kaldığımda hiç test yapmadım direk gittim kan verdim,sonra içimde kaldı ya test,2 hafta sonra gidip test alıp yaptım sırf o 2 çizgiyi görüyüm diye ,hırs yaptım,hala saklıyrm...
haydi hayırlısı uğurlusu olsun inşAllah
Rabbim kollarına almayıda nasip eder :)
inşallah kızlar , ne tuhaf bi duyguymuş yaaaynı evlendiğim gün gibi hem ağlarım hem gülerim :)önce bi yarım saat şaşkınlıkla ağladım , çünkü benim çikolata kistlerim vardı ve bana uzun süre anne olamassın korunma falan dedi doktorlar , korktum 3 ay denedik olmadı şükür şuan bu günü gördüm zaten erkek evladım olursa bana öle diyen doktorlara pipisini yediricem oğlumun ahtım var :) inşallah yarın iyi haberler alırım
inşallah kızlar , ne tuhaf bi duyguymuş yaaaynı evlendiğim gün gibi hem ağlarım hem gülerim :)önce bi yarım saat şaşkınlıkla ağladım , çünkü benim çikolata kistlerim vardı ve bana uzun süre anne olamassın korunma falan dedi doktorlar , korktum 3 ay denedik olmadı şükür şuan bu günü gördüm zaten erkek evladım olursa bana öle diyen doktorlara pipisini yediricem oğlumun ahtım var :) inşallah yarın iyi haberler alırım
Aramıza bir ekim annesi mi düşmüşDeneyimli hatunlar siziiiiiii, anlatın bakalım sizin neler olmuştu 6., 7. haftalarda
:))) evet baktım ekim anneleri benden tecrübesis ben çaktırmadan tecrübeliler arasına kaynıyım dedim hahaha :))
pikoooooooo kıs alıntıda yapamadım yazdığından Allah'ım Yarabbim ihihih
o nası yazış ihihihi :)
son bi kaç ay artık gecikmeye başlamıştı adetim 10 gün gecikiyodu
her seferinde test alıp evde yapıyodum her seferinde tek çizgi kafayı yemek üzereydim ihihi :)
hamile kaldığım ay yapmıcam dedim her ay hüsran oluyo baktım 15 gün geçti yuh dedim bu kadar atmaz artık bi test yapayım ben kihkihki:)
çift çizgiyi o zaman gördüm ve herkese o testle sürpriz yapmıştım hala saklıyorum canım o benimmmmm :)
heralde herkes aynı şeyi yaşamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?