2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben ssk lıyım ikili test için özel hastaneye 30 tl ödedim

yeni gelen arkadslarimiz varr ama ekim annesi hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbimm..kalp atislari hareketleri cok guzel duygularr...oncelikle keseni goreceksin daha sonra kalp atisi...cok guzell heyecanlar icinde bir canlinin olmasi...bu arada yuzuk testini sormussunuzz oncee ip alinn alyansinizi ortasindan ipi gecirinnn vee avucunuzun icinee elinizi hareket ettirmeden tutturun eger yuzuk yuvarlak sekilde donuyorsaaaa kiz ...eger git gel yapiyorsa erkek..bu sonuclar dogru cikmistir kizlarrr...ben cevremdekilere yapmistimmm ve dogru cikti bazen yaniltabilirrr ama yine heyecan verici..

cinsiyet öğrenen var mı??????????????*
Canim benimki kiz tabiii kesin degil ama doktorumun asistanlari kiz dedikendisi soylemedi ama...

kızlar cahilliğimi mazur görün..bitirdiğimiz haftayı mı sayıyoruz içinde olduğumuz haftayı mı? yani ben 11+5 haftalık hamileyim ya..şimdi ben 11 haftalık mı hamileyim 12 haftalık mı?

Canim ben 10+3te gittigimde doktor 11 haftaliksin demisti o nedenle ben biten haftayi degil de icine girdigim haftayi soyluyorum.kesin dogrusu hangisi bilmiyorum...

hehehe iyi yapmışsın
bu benim aklıma gelmemişti hiç
hamilelik beni saflaştırdı mı dersiniz kızlarrrrrrr

valla beni epey bi nineye bağladı ilk günlerde acayip herşeyi unutur oldum saf saf dolanıyorum hemen moda girdim nerdeyse :)) beni bi görseniz elim belimde yürür haldeyim kikikik habire uyuyasım gelio geçen işten eve dönerken otobüste uyumuşum 5 durak gitmişim :) şimdilik uyku modundayım ileriki aylarda modum ne olucak merak içerisindeyim :)))

bende doktora gidinceye kadar inanamamıştım ihihi :)

haydi bakalım yarın en güzel haberlerini bekliyoruz :)

ben bir kere geciktim acaba acaba diye 10gün bekledim gelir mi gelmez diye bekledik sonra testi aldık yaptım ama inanamadım,şok oldum...birde güvenilir mi acaba diye kendimi çok kaptırmadı...eşime gösterdim hemen zaten oda bekliyordu kapının önünde...doğru acaba dedi oda...önce sarıldık birbirimize dakikalarca öylece...perşembe günü sabah işe gelmeden yapmıştım testi..c.tesi emin olalım diye doktora gittik...ayaklarım nasıl titriyor anlatamam,doktor çok heyecanlısın diyor titriyorsun diyor bebeğe bakarken,orda eşimle birbirimize baktık gözlerimiz dolu,sonra cocuk gibi sevinçten o merdivenden inişimiz yok mu hiç unutamıyorum....

aşağıda ismini görüyrum iyi misin cnm

Cnm burdaym iyiyim yazmadan once soyle bi gecmise bakiym dedm okadar uzunki sayfalar oku oku bitmedi dun dra gittim ama bu kdr sinirlenecegim aklimin ucundan gecmezdi dra gittim sira yoktu direk aldilar dr alttan bakicam dedi yattm bakmasiyla bitirmesi bir oldu kalp atisi var hadi gozun aydin dedi bn kalktm giyinirken dr odadan cikti dedim heralde masasinda bilgi vericek konusucak odadan ciktim kapidan cikarken daha bna tmm gidebilirain dedi agzm acik kala kaldim hic bisi demedi yaa gelisimi haftasi geri geliyodu kac haftalik nasil iiimi sadece kalp atisi var dedi git simdi dedi afalladim nasl dr anlamadm dedim herhangi bir bilgi vermeyecekmisiniz bebegin kalbi atiyo daha ne bilgi vereym dedi tersler gibi agzima geleni soyledim ciktim sikayet esicen i dru yani hic umdugum gibi olmadi hic bisy ogrenemdm btn gn sinirden catladm herkese bagirdim cagirdm dusundukce hala catliyirm snrden

Teşekkürederim Allah o günleri bi göstersin başkada bişi istemem .. o yüzük olayını bende duydum şimdi yapsam bebem susam kıvamındaymış yine belli olurmu acep , sağlıklı olsun da ama gönlüm kızdan yana inşallah kızım olur :) 3 kız kardeşiz biz ve 4 yeğenim var onlarda kız :) hatta büyük ablamın kızı daha 30 günlükkk :) diğer ablamınkide 6 aylık annemden mutlusu yok anlıyacağınız :))

boşver bebek iyimiş ya önemli olan o ama istersen başka bir doktordan da randevu al bence. yaşadıklarını soyle, belki de doktorunun hatasıyla bu kadar stres oldun. bana da kesenın ıcınde bebek yok dendı. bir gun sonra baska doktora gıttım kalp atısını dınlettı.

zenancimmmm ayy guldurdun benii sekerimmm...uyku cok olur bugunlerde canimmm 5 durak gitmekte normalinsallah iyi haberler gelirsin canimm

Yaa okadar sinir bi durumki size yemin ederm bebegi goremedim bile okadar hevesli gittimki hayal kirikligi oldu bende devlete gitmek istyrm ama devletlerle ilgili hiic bi fikrim yok nasil yapacam nereye gidicem hic bilmiyorum artik

arkadaşlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum,vaktin nasıl geçtiğini anlamadım sizlerle.....

yarına görüşmek dileğiyle....kendinize ve yeğenlerime iyi bakın rahat bir akşam ve uyku geçirmenizi güne huzurla uyanmanızı diliyorum
Allah'a emanetsiniz

ne dusuncesiz bir insanmisss bu doktor hic durma sikayet ett...ozelemi gittin canim yoksaaa devletemi...bir heyecanla gidiyorusnnn doktorun bebeginin gelismi hakkinda bilgi vermiyor bu kadar daaa olmazzz pess diyorummm...boylelerini bir guzel doveceksinnn ancak icin rahatlarr... cok sukur bebeginin kalbi atiyorrr anne ben burdayimmm diyor sanaa canimm allah nazarlardan korusunnn

anlamıyorum bu dr ları ya işini yapmayacaksan orda işin ne insanların hayatlarıyla duygularıyla oynuyorlar nsl kul hakkı ödeyecekler bilmiyorum.
canım keşke ordan çıkınca başka bi dr. a görünseydin hemen,en azından için rahat ederdi,bence yrn ilk işin hemen iyi bi dr. a görünmek olsun tatlım
boşwer dr. a sinirlenipde kendinide bebeciğide üzme annesi...ben yürekten inanıyorum herşey çok güzel olacak...sen hayırlısıyla çk güzel haberlerle geleceksin inşlh

Yaa okadar sinir bi durumki size yemin ederm bebegi goremedim bile okadar hevesli gittimki hayal kirikligi oldu bende devlete gitmek istyrm ama devletlerle ilgili hiic bi fikrim yok nasil yapacam nereye gidicem hic bilmiyorum artik

hangı sehırdesın tatlım bır arastır devlet hastanelerınde de cok ıyı doktorlar var sadece zamansızlıktan senı hatırlayamıyorlar ama ılgılenıyorlar. bende devlete gıdıyorum ama memnunum

zenancimmmm ayy guldurdun benii sekerimmm...uyku cok olur bugunlerde canimmm 5 durak gitmekte normalinsallah iyi haberler gelirsin canimm

inşallah , yarın nası gelicek bilmiyorum , annemle gidicem doktora o benden beter zaten ilk duyduğunda o ağladı ben ağladım hahaha :)) yarında doktora sarılır ağlarız kesin :) bugün anneme gidicem zaten kocam beni 9 ay idare edicek artık ne yapalım :))))

bencede kesinlikle devlet hastanesine git canım,sağdan soldan sor illaki devletde ii dr. lar vardır,en azından para amacı gütmüyorlar,ayrıca üniversite hastanelerinede gidebilirsin.

ben ilk özele gidiyordum şimdi devlete geçtim çokkkkkkkkkkkk menmunum ben özelde bile böyle ilgi alaka görmedim.sende pişman olmazsın canım eminim.

paranla rezil oluyorrsunnn adama bak yaaa ben bile sinirlendimmmm...baska doktora gorunseydin icin rahatlardi en azindan bebegini gormus olurdun canimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…