kızlar bı hurma mevzusu yuzunden kırmayın bırıbırınızı... bana gelınce bende ilk aylar yenılmemelı dıye duymuştum
yaz kızlar bı sonrakı kontrolumuz bır ay sonraya....sizde benım gıbı tedırgın oluyor musunuz. çok uzun zaman ya.... ben bebeğimi hep görmek ıstıyorum okadar uzatmak ıstemıyorum:26:
bırde ssklılara bakan özel hastanelerde ikili tarama testı yaptıran arkadaşlar ucretlerı oğrenebılır mıyım
Canim benimki kiz tabiii kesin degil ama doktorumun asistanlari kiz dedicinsiyet öğrenen var mı??????????????*
kızlar cahilliğimi mazur görün..bitirdiğimiz haftayı mı sayıyoruz içinde olduğumuz haftayı mı? yani ben 11+5 haftalık hamileyim ya..şimdi ben 11 haftalık mı hamileyim 12 haftalık mı?
hehehe iyi yapmışsın
bu benim aklıma gelmemişti hiç
hamilelik beni saflaştırdı mı dersiniz kızlarrrrrrr
bende neredeyse whatsapp ta olan tüm arkadaşlarıma resmini çekip yolladım hahaha dumur olup kalmışlarsüper bi duygu ama benim kocam hala şokta :))) bu ay bebeğimiz olmasaydı erteliycektik çünkü ama bizim velet baktı biz onu sallıyorus bi ceeee diyeyim dedi heralde :)) inşallah yarına iyi haberlerini alırımda ozaman asıl hamile olduğumu anlarım ..
pikoooooooo kıs alıntıda yapamadım yazdığından Allah'ım Yarabbim ihihih
o nası yazış ihihihi :)
son bi kaç ay artık gecikmeye başlamıştı adetim 10 gün gecikiyodu
her seferinde test alıp evde yapıyodum her seferinde tek çizgi kafayı yemek üzereydim ihihi :)
hamile kaldığım ay yapmıcam dedim her ay hüsran oluyo baktım 15 gün geçti yuh dedim bu kadar atmaz artık bi test yapayım ben kihkihki:)
çift çizgiyi o zaman gördüm ve herkese o testle sürpriz yapmıştım hala saklıyorum canım o benimmmmm :)
heralde herkes aynı şeyi yaşamıştır
aşağıda ismini görüyrum iyi misin cnm
yeni gelen arkadslarimiz varr ama ekim annesi hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbimm..kalp atislari hareketleri cok guzel duygularr...oncelikle keseni goreceksin daha sonra kalp atisi...cok guzell heyecanlar icinde bir canlinin olmasi...bu arada yuzuk testini sormussunuzz oncee ip alinn alyansinizi ortasindan ipi gecirinnn vee avucunuzun icinee elinizi hareket ettirmeden tutturun eger yuzuk yuvarlak sekilde donuyorsaaaa kiz ...eger git gel yapiyorsa erkek..bu sonuclar dogru cikmistir kizlarrr...ben cevremdekilere yapmistimmm ve dogru cikti bazen yaniltabilirrr ama yine heyecan verici..
pikocum aşağıda ismi de yok şimdi endişeleniyorum bende iyice ama yazmak istediği zaman yazıcaktır mutlaka biz bekliyoruz guzel haberlerini inşallahhh
Cnm beni dusundugunuz icin tsk edrm birz evvel yasadiklarimi yazdm hic bisey anlamadm drdanda kontroldende artik devlet hastanesine gitmek istyrm randevu alip onida nasil yapicam bilmiyrm okdr sinirliyimki dra elimdenbgelse bi kasik suda bogarim onu
Cnm burdaym iyiyim yazmadan once soyle bi gecmise bakiym dedm okadar uzunki sayfalar oku oku bitmedi dun dra gittim ama bu kdr sinirlenecegim aklimin ucundan gecmezdi dra gittim sira yoktu direk aldilar dr alttan bakicam dedi yattm bakmasiyla bitirmesi bir oldu kalp atisi var hadi gozun aydin dedi bn kalktm giyinirken dr odadan cikti dedim heralde masasinda bilgi vericek konusucak odadan ciktim kapidan cikarken daha bna tmm gidebilirain dedi agzm acik kala kaldim hic bisi demedi yaa gelisimi haftasi geri geliyodu kac haftalik nasil iiimi sadece kalp atisi var dedi git simdi dedi afalladim nasl dr anlamadm dedim herhangi bir bilgi vermeyecekmisiniz bebegin kalbi atiyo daha ne bilgi vereym dedi tersler gibi agzima geleni soyledim ciktim sikayet esicen i dru yani hic umdugum gibi olmadi hic bisy ogrenemdm btn gn sinirden catladm herkese bagirdim cagirdm dusundukce hala catliyirm snrden
boşver bebek iyimiş ya önemli olan o ama istersen başka bir doktordan da randevu al bence. yaşadıklarını soyle, belki de doktorunun hatasıyla bu kadar stres oldun. bana da kesenın ıcınde bebek yok dendı. bir gun sonra baska doktora gıttım kalp atısını dınlettı.
Cnm burdaym iyiyim yazmadan once soyle bi gecmise bakiym dedm okadar uzunki sayfalar oku oku bitmedi dun dra gittim ama bu kdr sinirlenecegim aklimin ucundan gecmezdi dra gittim sira yoktu direk aldilar dr alttan bakicam dedi yattm bakmasiyla bitirmesi bir oldu kalp atisi var hadi gozun aydin dedi bn kalktm giyinirken dr odadan cikti dedim heralde masasinda bilgi vericek konusucak odadan ciktim kapidan cikarken daha bna tmm gidebilirain dedi agzm acik kala kaldim hic bisi demedi yaa gelisimi haftasi geri geliyodu kac haftalik nasil iiimi sadece kalp atisi var dedi git simdi dedi afalladim nasl dr anlamadm dedim herhangi bir bilgi vermeyecekmisiniz bebegin kalbi atiyo daha ne bilgi vereym dedi tersler gibi agzima geleni soyledim ciktim sikayet esicen i dru yani hic umdugum gibi olmadi hic bisy ogrenemdm btn gn sinirden catladm herkese bagirdim cagirdm dusundukce hala catliyirm snrden
Yaa okadar sinir bi durumki size yemin ederm bebegi goremedim bile okadar hevesli gittimki hayal kirikligi oldu bende devlete gitmek istyrm ama devletlerle ilgili hiic bi fikrim yok nasil yapacam nereye gidicem hic bilmiyorum artik
zenancimmmm ayy guldurdun benii sekerimmm...uyku cok olur bugunlerde canimmm 5 durak gitmekte normalinsallah iyi haberler gelirsin canimm
Yaa okadar sinir bi durumki size yemin ederm bebegi goremedim bile okadar hevesli gittimki hayal kirikligi oldu bende devlete gitmek istyrm ama devletlerle ilgili hiic bi fikrim yok nasil yapacam nereye gidicem hic bilmiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?