hangı sehırdesın tatlım bır arastır devlet hastanelerınde de cok ıyı doktorlar var sadece zamansızlıktan senı hatırlayamıyorlar ama ılgılenıyorlar. bende devlete gıdıyorum ama memnunum
Cnm burdaym iyiyim yazmadan once soyle bi gecmise bakiym dedm okadar uzunki sayfalar oku oku bitmedi dun dra gittim ama bu kdr sinirlenecegim aklimin ucundan gecmezdi dra gittim sira yoktu direk aldilar dr alttan bakicam dedi yattm bakmasiyla bitirmesi bir oldu kalp atisi var hadi gozun aydin dedi bn kalktm giyinirken dr odadan cikti dedim heralde masasinda bilgi vericek konusucak odadan ciktim kapidan cikarken daha bna tmm gidebilirain dedi agzm acik kala kaldim hic bisi demedi yaa gelisimi haftasi geri geliyodu kac haftalik nasil iiimi sadece kalp atisi var dedi git simdi dedi afalladim nasl dr anlamadm dedim herhangi bir bilgi vermeyecekmisiniz bebegin kalbi atiyo daha ne bilgi vereym dedi tersler gibi agzima geleni soyledim ciktim sikayet esicen i dru yani hic umdugum gibi olmadi hic bisy ogrenemdm btn gn sinirden catladm herkese bagirdim cagirdm dusundukce hala catliyirm snrden
ne dusuncesiz bir insanmisss bu doktor hic durma sikayet ett...ozelemi gittin canim yoksaaa devletemi...bir heyecanla gidiyorusnnn doktorun bebeginin gelismi hakkinda bilgi vermiyor bu kadar daaa olmazzz pess diyorummm...boylelerini bir guzel doveceksinnn ancak icin rahatlarr...cok sukur bebeginin kalbi atiyorrr anne ben burdayimmm diyor sanaa canimm allah nazarlardan korusunnn
anlamıyorum bu dr ları ya işini yapmayacaksan orda işin ne insanların hayatlarıyla duygularıyla oynuyorlar nsl kul hakkı ödeyecekler bilmiyorum.
canım keşke ordan çıkınca başka bi dr. a görünseydin hemen,en azından için rahat ederdi,bence yrn ilk işin hemen iyi bi dr. a görünmek olsun tatlım
boşwer dr. a sinirlenipde kendinide bebeciğide üzme annesi...ben yürekten inanıyorum herşey çok güzel olacak...sen hayırlısıyla çk güzel haberlerle geleceksin inşlh
Hamile Annenin ve Bebeğin Günlüğü / Mürşide Uysal (ID#243056): satış, İstanbul'daki fiyat. MERCAN KİTAP YAYIN DAĞITIM adlı şirketin sunduğu Uysal Yayınevi
kızlarrr ınternetten günlük siparişi verdım çok hoşşş :)) Bebegınız herseyını yazıyosunuz. İlk hamıle oldugunuzu kime soledıgınızı, İlk kalp atsını dınledıgınız tarıh hersey yanii :)) Sİpariş verdım ben Pazartesi elime ulaşcak. Doldurucam bunu ve ılerde cocuguma gostercem kısmetse :))Eki Görüntüle 639730 Eki Görüntüle 639730
Aynen oyle cnm sonra dıyolarkı drlara neden saygısız davranıyolar böyle dr lar dayak yemedıklerıne sukretsınler yemın ederım dövmek geldı karıyı ıcımsen seytan dedı tut su saclarından vur masaya aklı basına gelır beynı sallanınca tövbe tövbe yaaa
betulcummmmmm seni alkisliyotummmmmm gunlerdir boyle birsey ariyorummmmmtsk ederimmmm tatlimm
iyi yapmışın datlım,,ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bi günlük aldım,orda bebeciğime herşeyi yazıyrm güzel oluyo..hatta laf aramızada babasını bil çekiştiriyorum kızzzz
bende neredeyse whatsapp ta olan tüm arkadaşlarıma resmini çekip yolladım hahaha dumur olup kalmışlarsüper bi duygu ama benim kocam hala şokta :))) bu ay bebeğimiz olmasaydı erteliycektik çünkü ama bizim velet baktı biz onu sallıyorus bi ceeee diyeyim dedi heralde :)) inşallah yarına iyi haberlerini alırımda ozaman asıl hamile olduğumu anlarım ..
Canım ıstanbuldaym bana Mehmet akif Ersoy hastanesine gıt dedıler oraya gıtmek ıstıyorum aslında randevu alıp ama bu haftadan sonra gıdılırmı yoksa en basındanmı gtmem lazımdı bılmıyorım
arkadaşlar hepimiz hamileyis dualarımıs tutarmış :)) yarın için bana dua edin inşallah iyi haberler alırım .. buarada beylikdüzü tarafında oturan varsa çok iyi bir doktor var tavsiye edebilirim ben anadolu yakasında oturuyorum ama düşünün o tarafa gidiorum :)) herkes kendine bebesi için iyi baksın anneleeeer :))
Felaket bı durum hevsle hazırlanıp gıttım kalbım heyecandan atıyodu ordan çıkınca sınırden atmaya başladı yemn ederm ozele gıttım cnm devlet degıl daha ıyı ılgılenırler dıye ozele gıdeym dedım keşke devlete gıtseymısım
canım bence o doktor seni boşuna korkuttuğu için böyle davranmış daha önceki doktorun bu doktormuydu bide eğer anadolu yakasındaysan doktor ve hastane tavsiyesinde bulunabilirim sana
Eki Görüntüle 639736
kızlar eklendımı bılmıyoruö bu reamı gecen hafta perşembe verdı o dr gunlerdır bakıp bakıp duruyorum iyimi acaba diye(
Cnm o tavsıyeyı ben alabılırım beylık duzunde deılım ama yakın sayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?