2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hangı sehırdesın tatlım bır arastır devlet hastanelerınde de cok ıyı doktorlar var sadece zamansızlıktan senı hatırlayamıyorlar ama ılgılenıyorlar. bende devlete gıdıyorum ama memnunum

Canım ıstanbuldaym bana Mehmet akif Ersoy hastanesine gıt dedıler oraya gıtmek ıstıyorum aslında randevu alıp ama bu haftadan sonra gıdılırmı yoksa en basındanmı gtmem lazımdı bılmıyorım

bndede aynı şey oldu karnımdan baktı 10 sn kalbi atıo dedi gitti dedim test ilaç vs gerek yok dedi salladı çıktım bn de ağladım sinirden eşim tuttu götürdü özele beni iyikide gitmişim içim rahatladı başka bi doktora git cnm üzme kendini hiç bazı doktorlar kabus gibi resmen insanın boğası geliyo

Felaket bı durum hevsle hazırlanıp gıttım kalbım heyecandan atıyodu ordan çıkınca sınırden atmaya başladı yemn ederm ozele gıttım cnm devlet degıl daha ıyı ılgılenırler dıye ozele gıdeym dedım keşke devlete gıtseymısım

betulcummmmmm seni alkisliyotummmmmm gunlerdir boyle birsey ariyorummmmm tsk ederimmmm tatlimm

Aynen oyle cnm sonra dıyolarkı drlara neden saygısız davranıyolar böyle dr lar dayak yemedıklerıne sukretsınler yemın ederım dövmek geldı karıyı ıcımsen seytan dedı tut su saclarından vur masaya aklı basına gelır beynı sallanınca tövbe tövbe yaaa

iyi yapmışın datlım,,ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bi günlük aldım,orda bebeciğime herşeyi yazıyrm güzel oluyo..hatta laf aramızada babasını bil çekiştiriyorum kızzzz

ayrıca bence erkek dr. lar çok daha iyi oluyor,bence dr. unu erkek seç..benim dr. ultrasonda benim kadar heycanlanıyo,bak bak annesi napıyo,bak annesi kalbi çk güzel atıyo,sürekli böyle....

betulcummmmmm seni alkisliyotummmmmm gunlerdir boyle birsey ariyorummmmm tsk ederimmmm tatlimm

hahahahhaah rica ederım canımmmm :)) Banada teyzem soledı o cocuklarına yapmıstı haladaha duruyor.kıtap ısmını falan verdı sende yap dıye netten baktım bende verdım sıparıs hemde kargoyla kapıda odemeylede gelıyor. Kredi kartınada gerek yok yani olmayanlar için :)

Keşke üstüne gitseydin..."Hayır beni bilgilendirin doktor hanım.Bebek kaç haftalık, ölçümleri normal mi" falan diye...sıkıştırsaydın kadını.Ben böyle tipleri rahat bırakmamak taraftarıyım.O orada -hele ki özel hastanede- daha çok ilgi göstermek için, açıklama yapmak için, hastasını rahatlatmak deve yüküyle para alıyor.Bir daha ona gidersen soru üstüne soru sor.

arkadaşlar hepimiz hamileyis dualarımıs tutarmış :)) yarın için bana dua edin inşallah iyi haberler alırım .. buarada beylikdüzü tarafında oturan varsa çok iyi bir doktor var tavsiye edebilirim ben anadolu yakasında oturuyorum ama düşünün o tarafa gidiorum :)) herkes kendine bebesi için iyi baksın anneleeeer :))

oncelikle tebrik ederim tatlim 5.haftada kalp atisi alamayabilirsin oyuzde sakin korkma 6.haftadan sonra basliyor piti pitilar kimisinde 5.haftada belli olmaz ama en kesini 7. hafta oluyor biz annelerde korkuyoruz niye kalbi atmiyor diye simdi sen keseni gor dolu olarak o bile yetiyor canim insallah hayirlisiyla kucaginada alirsin

ask_ask_ask gözün aydın canım kalbi atıyormuş en azından için rahattır ama öyle doktorları doktor yapanın ben taaa :) özel hastaneymiş bence şikayet et ukala ne zannediyor ki kendini git başka doktora ben doktorumu değiştirdim çok içim rahat

Canım ıstanbuldaym bana Mehmet akif Ersoy hastanesine gıt dedıler oraya gıtmek ıstıyorum aslında randevu alıp ama bu haftadan sonra gıdılırmı yoksa en basındanmı gtmem lazımdı bılmıyorım

canım bence o doktor seni boşuna korkuttuğu için böyle davranmış daha önceki doktorun bu doktormuydu bide eğer anadolu yakasındaysan doktor ve hastane tavsiyesinde bulunabilirim sana

Cnm o tavsıyeyı ben alabılırım beylık duzunde deılım ama yakın sayılırım

genelde erkek doktordan çekiniyorlar ama
bende tavsiye ediyorum ki erkek doktor :)

canımmm bu arada bende ana sağlığında başladım orasıda çok ilgilendi benmle
ama şimdi araştırma hastanesi var oraya gidiyorum doktorumdanda memnunum hiç özele gitmedim ama herşeyini öğrendim
özele birtek bebişimin kalp atışlarını ve görüntüsünü 3 boyutlu cd ye almak için gitmek istiyorum ileriki zamanlarda
daha da hareketlendiğinde ihihih :)

paranla rezil olma hiç boş yere ohh mis gibi sorduğun her soruya da cevap veriyolar

Cnm o tavsıyeyı ben alabılırım beylık duzunde deılım ama yakın sayılırım

canım kolon hastanesi var beylikdüzünde , benim ablam ve çok yakın bi arkadaşım doğum yaptı orada Nihan hanım diye bir doktor full dolu zaten kadın ama inanılmaz ilgili bi bayan ona gittim ayına hamile kaldım :) yarın yine ona gidicem çalıştığım için cmrsileride orada olması çok iyi muayenesi 30 milyon ama git derim , o hastanede çalışan bi arkadaşımda var kadının randevuları baya kalabalık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…