Keşke üstüne gitseydin..."Hayır beni bilgilendirin doktor hanım.Bebek kaç haftalık, ölçümleri normal mi" falan diye...sıkıştırsaydın kadını.Ben böyle tipleri rahat bırakmamak taraftarıyım.O orada -hele ki özel hastanede- daha çok ilgi göstermek için, açıklama yapmak için, hastasını rahatlatmak deve yüküyle para alıyor.Bir daha ona gidersen soru üstüne soru sor.
arkadaşlar hepimiz hamileyis dualarımıs tutarmış :)) yarın için bana dua edin inşallah iyi haberler alırım .. buarada beylikdüzü tarafında oturan varsa çok iyi bir doktor var tavsiye edebilirim ben anadolu yakasında oturuyorum ama düşünün o tarafa gidiorum :)) herkes kendine bebesi için iyi baksın anneleeeer :))
Eki Görüntüle 639736
kızlar eklendımı bılmıyoruö bu reamı gecen hafta perşembe verdı o dr gunlerdır bakıp bakıp duruyorum iyimi acaba diye(
canım kolon hastanesi var beylikdüzünde , benim ablam ve çok yakın bi arkadaşım doğum yaptı orada Nihan hanım diye bir doktor full dolu zaten kadın ama inanılmaz ilgili bi bayan ona gittim ayına hamile kaldım :) yarın yine ona gidicem çalıştığım için cmrsileride orada olması çok iyi muayenesi 30 milyon ama git derim , o hastanede çalışan bi arkadaşımda var kadının randevuları baya kalabalık :)
canımm benim hayırlı haberler inşAllah Rabbim bebişlerimizi korusun :)
anammmm ne kadar belirgin çıkmış
benim ultrason görüntülerim bu kadar net değil resimde hiç belli olmuyo çektiğimde ihihi :)
benim bebiş saklıyo kendini her arkası dönük ultrasonda
cinsiyettemi göstermicek ne annesine
yavrucum zaten bebşler genelde uyuyormuş 1 saat falan uyanık kalıyorlarmış onuda yakalamak zor :)
Cnm sıgortalımı 30lira
Yaa herkes bana cok belırgın dıyoda ben hıc bıseye benzetemiyorum ne bılıım bı kol bacak çıkıntısı bıle goremıyorum ya bende bı sorun var yada gerçekten gorunmuyo bu bebegımın neresı onu bıle cozemedım cozebılen varsa banada anlatsın lütfen
betulcummmmmm seni alkisliyotummmmmm gunlerdir boyle birsey ariyorummmmmtsk ederimmmm tatlimm
canımm o siyah olan şey kesen bana göre keseyi ölçmüş senin doktor
onun içindeki beyazlık oda bebek olması gerek
o doktor gününde değil sanırım bugünlerde ihihi :) sen başka bi doktor bul kendine
benimki bebeği ölçüp bana gününü söylüyor
tabi onlar gibi bilgili değiliz ama göstermesi bile gerekiyodu sana
ben 2li test falan yaptirmadimmmm kizlarrr...suan arabisandaydayimm burada yasakmis..oyle duydum doktoruma da soramadim...aklimaa gelmedi ucuvriyor butun soracaklarim bebegimi gorunceee...ana buradaaakui ultrasynlar gelismiss bir sorun oldumu gosteriyor bebekteee..cok sukur doktorum birsey demedi hersey yolundaaa...artik tr ye gittigimde 3 lu testimizi yaparimmm icim rahat olsun diyee
bak böyle setlerde satılıyor modelini sen seçiyosun rengini vs anı defteri bunlarda bn bunlardan yapmayı düşünüyorum kapıda ödemeyle gönderiyodur buda muhtemelen
ayyyyyyyy buda cok guzelmişşş :)) bu hangı sıtede canım link var mı
Yaaa bende onu dıyorum işte bı kolunu göster yada ne bılıım de bacağı burda ben anlamadm bu nasıl bı dr bakıyorum resme kendım yormaya çalışıyorum olmuyo olmuyo o yüzden gunlerdır kafayı yıyorum ben yaaa
canımmmm sen kendini üzme bebişş orda kalbi atıyo
ohh çok güzel başka bi doktora gidersin herşeyini sorarsın
sen sıkılma ki bebiş güzel güzel büyüsün yerinde :)
hep pozitif ve güzel şeyleri düşünüyoruzzzz
ve hep güzel şeyler yaşıyoruz :)
cnm bu siste değil özelden yazayım sana facebook sayfası var blogu var bi bayan yapıp satıyor çok seçenek var fiyat falan bilmiyorum ama sormadım kapıda ödemeyle gönderiyordur ama muhtemelen merak edenler varsa söylesinler özel mesajla yazarım
bak böyle setlerde satılıyor modelini sen seçiyosun rengini vs anı defteri bunlarda bn bunlardan yapmayı düşünüyorum kapıda ödemeyle gönderiyodur buda muhtemelen
canım cok tesekkur ederım :))
ben sordum canim ikili testi burda yok dedi dr herseyi ultrasonda goruyorum gerek yok dedi kan almaya ki ben zaten dusunmuyordum yaptirmayi icim rahatladi yapmiyorlarmis ben yaptirmadim degil yani :)ne zaman gidiyorsun turkiyeye sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?