2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sordum sormasınada hep basından attı benı bende hem sınırlendım hemde sasırdım o yüzden cok konusmadm ama mutlaka sıkayet edecegım ve asla oraya gıtmem bi daha bıde kntrol olduğu ıcın ucret odemedm ondan oyle yaptı dıyede düşünüyorum ucret odeyıp tekrar muayene olmam ıcın ama avcunu yalar asla gıtmem oraya asla gunlerdır bana neler yasattı

canımm benim hayırlı haberler inşAllah Rabbim bebişlerimizi korusun :)

Eki Görüntüle 639736

kızlar eklendımı bılmıyoruö bu reamı gecen hafta perşembe verdı o dr gunlerdır bakıp bakıp duruyorum iyimi acaba diye (

anammmm ne kadar belirgin çıkmış
benim ultrason görüntülerim bu kadar net değil resimde hiç belli olmuyo çektiğimde ihihi :)
benim bebiş saklıyo kendini her arkası dönük ultrasonda
cinsiyettemi göstermicek ne annesine
yavrucum zaten bebşler genelde uyuyormuş 1 saat falan uyanık kalıyorlarmış onuda yakalamak zor :)

Cnm sıgortalımı 30lira

Yaa herkes bana cok belırgın dıyoda ben hıc bıseye benzetemiyorum ne bılıım bı kol bacak çıkıntısı bıle goremıyorum ya bende bı sorun var yada gerçekten gorunmuyo bu bebegımın neresı onu bıle cozemedım cozebılen varsa banada anlatsın lütfen

canımm o siyah olan şey kesen bana göre keseyi ölçmüş senin doktor
onun içindeki beyazlık oda bebek olması gerek
o doktor gününde değil sanırım bugünlerde ihihi :) sen başka bi doktor bul kendine
benimki bebeği ölçüp bana gününü söylüyor
tabi onlar gibi bilgili değiliz ama göstermesi bile gerekiyodu sana

betulcummmmmm seni alkisliyotummmmmm gunlerdir boyle birsey ariyorummmmm tsk ederimmmm tatlimm

bak böyle setlerde satılıyor modelini sen seçiyosun rengini vs anı defteri bunlarda bn bunlardan yapmayı düşünüyorum kapıda ödemeyle gönderiyodur buda muhtemelen

Yaaa bende onu dıyorum işte bı kolunu göster yada ne bılıım de bacağı burda ben anlamadm bu nasıl bı dr bakıyorum resme kendım yormaya çalışıyorum olmuyo olmuyo o yüzden gunlerdır kafayı yıyorum ben yaaa

ben sordum canim ikili testi burda yok dedi dr herseyi ultrasonda goruyorum gerek yok dedi kan almaya ki ben zaten dusunmuyordum yaptirmayi icim rahatladi yapmiyorlarmis ben yaptirmadim degil yani :)ne zaman gidiyorsun turkiyeye sen

ayyyyyyyy buda cok guzelmişşş :)) bu hangı sıtede canım link var mı

cnm bu siste değil özelden yazayım sana facebook sayfası var blogu var bi bayan yapıp satıyor çok seçenek var fiyat falan bilmiyorum ama sormadım kapıda ödemeyle gönderiyordur ama muhtemelen merak edenler varsa söylesinler özel mesajla yazarım

canımmmm sen kendini üzme bebişş orda kalbi atıyo
ohh çok güzel başka bi doktora gidersin herşeyini sorarsın
sen sıkılma ki bebiş güzel güzel büyüsün yerinde :)
hep pozitif ve güzel şeyleri düşünüyoruzzzz
ve hep güzel şeyler yaşıyoruz :)

Sağol cnm aynen oyle başka bı dra gıdıcem bu hafta içi içim rahat etsın artık düşünmekten sıkıldım bu sorumsuz dr ların yaptıklarını hep bız cekıyoruz ne dıyım artık

bak böyle setlerde satılıyor modelini sen seçiyosun rengini vs anı defteri bunlarda bn bunlardan yapmayı düşünüyorum kapıda ödemeyle gönderiyodur buda muhtemelen

o zaman biraz bekliyiyimmmmm bebegimin cinsoyeti belli olsun o zaman alirimmmmm yaaa bu daaaaa harikaaaaaaaa senide alkisliyorummmmmm canim benimmm

bunları kendimizde yapabiliriz bn lendim yapıcam mesela cinsiyeti belli olsun maagnetleri kapı süsleirni oyuncakalrını hepsini kendim hazırlamak istiyorum

ben sordum canim ikili testi burda yok dedi dr herseyi ultrasonda goruyorum gerek yok dedi kan almaya ki ben zaten dusunmuyordum yaptirmayi icim rahatladi yapmiyorlarmis ben yaptirmadim degil yani :)ne zaman gidiyorsun turkiyeye sen

evettt cocuk aldirmak yasakk sanirim buradaa o yuzden bakmiyorlar...evet ultrasyonlarrr herseyi gosteriyor...20 martta gidiyorum turkiyeye canim sen ne zaman gideceksinnn dogumu da orada yapip gelecemmmm buyuk ihtimall

tatlimmm linki bize atabilirmisinnnnnnn bu defterlerinnn nerede bulabilirzzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…