2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evettt cocuk aldirmak yasakk sanirim buradaa o yuzden bakmiyorlar...evet ultrasyonlarrr herseyi gosteriyor...20 martta gidiyorum turkiyeye canim sen ne zaman gideceksinnn dogumu da orada yapip gelecemmmm buyuk ihtimall

evet yasak diye yapmiyorlar gerek yok diyorlar neden marta gidiyorsun ben nisanda gitmeyi dusunuyorum bende dogumdan sonra kismetse donmeyi dusunuyorum riyatanmi gidecen esinlemi gidecen cok soru sordum

zaman çabuk geçiyor fiat araştırması yapabilirsin tabi şimdiden Bebefix.com - Bebeinin Hereyi Burada abimler burdan oda aldıalr çok memnun kaldılar 1 milyar tutmutu sanırım beşik dolap şifonyer
bnm park yatağım var kızım doğduğunda almıştık onu kullancıam kızlar yanlış anlamayın insan özeniyor ama sonrada bu tahta beşikleri atacak yer arıyorsunuz mesela bn park yatak aldım kızım büyüdü topladım kaldırdım kızıma bazalı yatak aldık şimdi tekrar çıkarıcam oda almadım kızıma biraz büyüsün okula başlasın ozaman kendi beğenip alsın istiyorum daha bi hevesli olur ozaman

Merhaba kızlar
Nasılsiniz, gecmise bakamadim. Umarım hersey yolundadir
Ben bu hafta hiç ise gidemedim. 39,5 lara cikti atesim. Karnim agriyor artik oksurmekten. Mecbur antibiyotige basladim.
Dün aksam icini rahatlatmak için ultrasonda baktık. Nasıl hareketli
Popo üstü ziplayip duruyor. Eli kolu hiç durmuyordu maşallah
Fena salgın var dikkat edin sizde.

evet yasak diye yapmiyorlar gerek yok diyorlar neden marta gidiyorsun ben nisanda gitmeyi dusunuyorum bende dogumdan sonra kismetse donmeyi dusunuyorum riyatanmi gidecen esinlemi gidecen cok soru sordum

canimmm nisanda kaynimin dugunu var hazirlik yapacammm evimi toparlamistimmm tekrar dizecemmm...isimmm cok yanii...belkide nisanda giderim belli olmazzzz...riyattan gidecemmm canimm esim daha sonra gelecekkk...babamla beraber gidecem canimmm sen kiminle gideceksinn

gorunurde ben tek gidecem ama burdan giden falan vardir bakacam artik yedi aydan once gitmem gerek diye erken gidecem yoksa kalirdimda esim rahat degil bise olursa sikinti yasarsak hani gece falan gidecek bir yer bilmiyoruz guvenmiyor yani burdaki drlara esim

gecmis olsun tatlimmmm acil sifaalarr...kendine dikkat et bebegine dee...masallah nazar degmesinnn bebeisinee bu zamanin bebekleri de masallah bir hareketli benimkide oyleee saglikla kucagina alirsin tatlimmm

evet canimmm insallah gorusebilirzz trdee..bu aradabiz doktordan memnunuz ama burada tek basimayim diyee gidecem tr yee..tek basima yapamam ilk bebegim sonuctaa biraz acemiyimm...her doktora guvenilmezzz...hayirlisi olsun tatlim

evet canimmm insallah gorusebilirzz trdee..bu aradabiz doktordan memnunuz ama burada tek basimayim diyee gidecem tr yee..tek basima yapamam ilk bebegim sonuctaa biraz acemiyimm...her doktora guvenilmezzz...hayirlisi olsun tatlim

bizde gitigimiz drdan memnunuz ama allah gostermesin ama ihtiyac duyarsam gece druma ulasmam lazim yonlendirmesi lazim gelmesi ilgilenmesi lazim yani turkiyedeki drum oyle diye bekki guvenim var ona cok fazla buda ayri burasi daha rahat daha az korkuyorsun cunku hic bise yapmiyorlar :)) yani cok fazla test yok asi yok ikili uclu tesler yok :)) misirli drum burdaki kendine guveni tam bunu gosterdigi icin ben rahatim ve kurcalamiycam biseyi cok fazla acaba diye dusunurdum turkiyede simdi akisina biraktim hayirlisi insallah artik dugun icin hamilelikte alacaksin ne guzel ya

gecmis olsun cnm insalah kisa surede duzelirsin

iyi akşamlar kızlar....saçını boyatan arkadaşlara bişey sorucam,dr.unuzla hiç bu konuyu konuştunuz mu? saç ne zaman boyanır.benim saçımda beyaz çok var ırsi bi durum 18 yaşındaykende vardı..şu an baya bi açılma var..bi fikriniz yada bilginiz varmı?

doktorlar önermiyor saç boyamayı hamileyken ve emzirirken
ama organik boyalar varmış son aylarda ondan boyayanlar varmış bi araştır istersen içeriğini tam bilmiyorum.

canım çok sevindim bebeğinin seninle olmasına ama bence başka doktora git yaa bebişini göstermedi mi sana o kadar korkudan sonra bence başka doktora da gitt rahat rahat öğren herşeyi canım

benim kuzenim 6.aydan sonra kutu boyalardan boyadi kendisi
doguma yakin boyayanlarda cok gordum ozellikle buradaki bayanlar(yurtdisi) hepsi boyuyor
tabi herkesin kendi takdiri ....

Son düzenleme:
Canım ıstanbuldaym bana Mehmet akif Ersoy hastanesine gıt dedıler oraya gıtmek ıstıyorum aslında randevu alıp ama bu haftadan sonra gıdılırmı yoksa en basındanmı gtmem lazımdı bılmıyorım

gidilir cnm nıye gıdılmesın. bende tahlıllerımı devlet hastanesınde yaptırıp ozele de gıtmıstım bır kez. nıye ordan geldın dıyemezkı.
açıkça anlatırsın yasadıklarını gerekırse kendısıne guvenmedıgımden degısıklık yapmak ıstedım dersın

kızlar bu ikli testleri bedava veya uyguna yaptıranlar hangi şehirde olduklarını da yazsalar yaa . böylece aynı şehirde olanlar birbirinden fikir almiş olur öle değil mi:)
Ilk hamileligimde antalya merkezde hifsizsiha diye saglik ocagi gibi bi yer var orada yapmistim icret odemeden..
Simdiki dr kendide yapiyormus 100milyona ama ben istemiyorum bakalim hayirlisi.

Ask ask canim senin adina cok sevindim gozunaydin..
Kizlar bugun ben yokken ne dokturmussunuz oyle oku oku bitmedi oyle
Benim git gide bebisim kendini belli etmeye basladi gobisim cikmaya basladi

kızlar ara ara ozellikle dinlenirken sanki aniden bir titreme oluyo karnımın alt kısmında, aniden idrara sıkışmış gibi oluyor 1 saniye bile sürmeden geçiyor. böyle bişey yaşayan var mı acaba?
zannetmem ama acaba bebegin hareketiyle ilgili olabilir mi?

idrar yolu enfeksiyonum yok. fikri olan nolur yazsın nedir bu böyle :)

önceki gittiğim hastane 80 lira istemişti 2li test için ama şimdi gittiğim istemiyor ve çoğunda istemiyorlarmış ücret...

bendede oluyor yani karnimin altinda seyirme titreme gibi seyler ara ara oluyor dun ve bugun oyle hisetim iki kere oldu yani bende 13. haftamdayim ve gobegimin alt kismi gobek tarafimda sanki portakal gibi sislik hisediyorum ara ara o titremeyide ilk hisetigimde bebek sikisikti oturmustum bacaklarimi burkup acaba kalkk ne bu oturus sekli demis olabilir:))

kızlar uzun bir aradan sonra merhaba:) aslında hep takipteydim ama üşengeçliğimden bi türlü aktif olamadım.ben bugün güzel haberler aldım 4 boyutlu ultrasonda gördüm bebişimizi kıpır kıpırdı :) Allahım tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu.hepimize sağlıklı hamilelik sağlıklı bebişler nasip etsin.ikili test için 25 lira kan testi içinde 30 lira verdim.samsun ana kliniğe gidiyorum.birde günde 1 tane elevit içiyorum ha bir de, göğüslerimin altından kasıklarıma kadar kırmızı benek benek alerji oldum.beyaz tenli ve hassas bir cilde sahip olduğum için doktor duş jelini, aşırı sıcak suyla duşu daha bir çok şeyi yasakladı.belki benim gibi olanınız vardır paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…