evettt cocuk aldirmak yasakk sanirim buradaa o yuzden bakmiyorlar...evet ultrasyonlarrr herseyi gosteriyor...20 martta gidiyorum turkiyeye canim sen ne zaman gideceksinnn dogumu da orada yapip gelecemmmm buyuk ihtimall
ya kızlar çok erken biliyorum ama hevesleniyo işte insan bebeği için ayrı bi odası olanlar demonte dye bi site buldum oda takımlarının fiyatı çok uygun :)
Büyüyebilen Bebek Odası 930 TL'den Ücretsiz Kargo (5 Parça) (Lale Devri Bebek Odası)
evet yasak diye yapmiyorlar gerek yok diyorlar neden marta gidiyorsun ben nisanda gitmeyi dusunuyorum bende dogumdan sonra kismetse donmeyi dusunuyorum riyatanmi gidecen esinlemi gidecencok soru sordum
canimmm nisanda kaynimin dugunu var hazirlik yapacammm evimi toparlamistimmm tekrar dizecemmm...isimmm cok yanii...belkide nisanda giderim belli olmazzzz...riyattan gidecemmm canimm esim daha sonra gelecekkk...babamla beraber gidecem canimmm sen kiminle gideceksinn
Merhaba kızlar
Nasılsiniz, gecmise bakamadim. Umarım hersey yolundadir
Ben bu hafta hiç ise gidemedim. 39,5 lara cikti atesim. Karnim agriyor artik oksurmekten. Mecbur antibiyotige basladim.
Dün aksam icini rahatlatmak için ultrasonda baktık. Nasıl hareketli
Popo üstü ziplayip duruyor. Eli kolu hiç durmuyordu maşallah
Fena salgın var dikkat edin sizde.
gorunurde ben tek gidecem ama burdan giden falan vardir bakacam artik yedi aydan once gitmem gerek diye erken gidecem yoksa kalirdimda esim rahat degil bise olursa sikinti yasarsak hani gece falan gidecek bir yer bilmiyoruz guvenmiyor yani burdaki drlara esim
evet canimmm insallah gorusebilirzz trdee..bu aradabiz doktordan memnunuz ama burada tek basimayim diyee gidecem tr yee..tek basima yapamam ilk bebegim sonuctaa biraz acemiyimm...her doktora guvenilmezzz...hayirlisi olsun tatlim
Merhaba kızlar
Nasılsiniz, gecmise bakamadim. Umarım hersey yolundadir
Ben bu hafta hiç ise gidemedim. 39,5 lara cikti atesim. Karnim agriyor artik oksurmekten. Mecbur antibiyotige basladim.
Dün aksam icini rahatlatmak için ultrasonda baktık. Nasıl hareketli
Popo üstü ziplayip duruyor. Eli kolu hiç durmuyordu maşallah
Fena salgın var dikkat edin sizde.
Cnm burdaym iyiyim yazmadan once soyle bi gecmise bakiym dedm okadar uzunki sayfalar oku oku bitmedi dun dra gittim ama bu kdr sinirlenecegim aklimin ucundan gecmezdi dra gittim sira yoktu direk aldilar dr alttan bakicam dedi yattm bakmasiyla bitirmesi bir oldu kalp atisi var hadi gozun aydin dedi bn kalktm giyinirken dr odadan cikti dedim heralde masasinda bilgi vericek konusucak odadan ciktim kapidan cikarken daha bna tmm gidebilirain dedi agzm acik kala kaldim hic bisi demedi yaa gelisimi haftasi geri geliyodu kac haftalik nasil iiimi sadece kalp atisi var dedi git simdi dedi afalladim nasl dr anlamadm dedim herhangi bir bilgi vermeyecekmisiniz bebegin kalbi atiyo daha ne bilgi vereym dedi tersler gibi agzima geleni soyledim ciktim sikayet esicen i dru yani hic umdugum gibi olmadi hic bisy ogrenemdm btn gn sinirden catladm herkese bagirdim cagirdm dusundukce hala catliyirm snrden
iyi akşamlar kızlar....saçını boyatan arkadaşlara bişey sorucam,dr.unuzla hiç bu konuyu konuştunuz mu? saç ne zaman boyanır.benim saçımda beyaz çok var ırsi bi durum 18 yaşındaykende vardı..şu an baya bi açılma var..bi fikriniz yada bilginiz varmı?
Canım ıstanbuldaym bana Mehmet akif Ersoy hastanesine gıt dedıler oraya gıtmek ıstıyorum aslında randevu alıp ama bu haftadan sonra gıdılırmı yoksa en basındanmı gtmem lazımdı bılmıyorım
Ilk hamileligimde antalya merkezde hifsizsiha diye saglik ocagi gibi bi yer var orada yapmistim icret odemeden..kızlar bu ikli testleri bedava veya uyguna yaptıranlar hangi şehirde olduklarını da yazsalar yaa . böylece aynı şehirde olanlar birbirinden fikir almiş olur öle değil mi:)
kızlar ara ara ozellikle dinlenirken sanki aniden bir titreme oluyo karnımın alt kısmında, aniden idrara sıkışmış gibi oluyor 1 saniye bile sürmeden geçiyor. böyle bişey yaşayan var mı acaba?
zannetmem ama acaba bebegin hareketiyle ilgili olabilir mi?
idrar yolu enfeksiyonum yok. fikri olan nolur yazsın nedir bu böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?