2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kuzucuklarrrrrrrrr :)

sanırım bugün işe gelen çok fazla anne yok tatil yapıyorlarr
ohh bizim yerimize de dinlenin olur mu

gerçekten ya bi biz çalışıyoz canım ya,offff cumartesi çalışmak da ne zor oluyo be

sorma şimdi evde olaydım uyuyaydımmm yetmiyor birgünnnnnn
pazarları çok uyusam gün bitiyor boş yere
az uyusam hafta içinden bi farkı kalmıyor
ne güzel cumartesiden bütün işlerimi bitirir
pazar günü yatarım bütün günnnnnnnnn keyif yaparım
çamaşırıydı ütüsüydü offfff bi gün yeter mi yaa

ben her pazar 6 da kalkarım hiç uyyamam ama buna rağmen günüm yetmiyor, temizlik,yemek, vakit hemen geçiyor...

günaydınnn yine sizin pazar tatiliniz var benim o da yok yani tam takır çalışıyorum ve sürekli ayaktayımmmm

günaydınnn yine sizin pazar tatiliniz var benim o da yok yani tam takır çalışıyorum ve sürekli ayaktayımmmm

beterin beteri var muhabbetimi bu yoksa
kıyamam canım ya inşAllah en kısa zamanda tatili olan bir işte çalışırsın sende

anlamadım ki aslında mesaimi hafta sonu çalışanlar bile hafta içi bigün tatil yapmıyormu
o kadar mı gaddar senin patron

canım benim deshane olduğu için hafta içi hafta sonu çalışıyorum pazartesi vardı tatil oda sınav yaklaşıyor diye ek ders yaptık çocuklara ben iş yemek temizlik falan akşam yapıyorum birde çocukda var anlayacağın işim çook zooorrrrrr

Rabbim kolaylık versin canım benim
nese şu sınav bi geçsin biraz da olsa rahata erersin :)

bgn acayipppppppp uykum var ya..

benimdeeeeeeeeee uyuklasam mıki azıcıkkk
bugün 5 olsunda bi an önce çıksam gitsem eve kocacık gelene kadar kestireyim :)

adamda bıktı anam akşamları o tv izlerken ben uyuyorum hiç muhabbette yok
zaten karı koca münasebeti yok aramızda bide muhabbet bıkacak benden diye korkuyorum hahaha

wala aynen ya allah tan bu sıra mesai ye kalıyo 10 da falan geliyo bende o gelene kadar 1 kaç saat uyyorum,bu bebişler çok uykucu yaptı bizi,önceden yatağa yatınca bile bi saat sarılır sohbet eder öyle yatardık şimdi kafamla yastığın birleştiği an uyyorum,ii gecelri bile zar zor diyorum...

günaydın arkadaşlar malesef bende çalışıyorum bugun fakat giremedim sabah yoğunluk çöktü bir anda anca rahatlayabildim...
ama benim için neyseki 12:30 da bitiyor çok şükür...bugün eşime dedim mağazaları dolaşalım neler var neler yok bakalım dedim bebek için kısmetse gideceğiz

Selam herkese. Ben tum kontrollerimi, aşılarımı, testlerimi vb seyleri gittiğim hastanede yaptırıyorum. Buna rağmen saglik Ocağı'na kayıt yaptırmam gerekiyor mu?

ilahi kız güldürdün beni münasebet muhabbet yok derken bıkacak diye... Allah bıktırmasın

bende aynen öyle yattığımla uyuduğum bir olur ya ben ne yapayım eşimi bir gün görüyorum bir gün hiç görmüyorum haftada 15 gün görüşüyoruz eşimle..güvenlikçi olunca zor oluyorya onsuz çok özlüyorum mesela dün sabahtan beri hiç görmedim eşimi...birtek akşamları görüşüyoruz...ah başka iş olsa keşke çekilmiyor böyle...o olmayınca evde de kalamıyorum ya annemde ya kayınvalidem de bıktım yani göçebe hayattan

aynen ya ne güzelmiş o günler dimi sarılıp gucuk gucuk öpüşüp konuşup koklaşmalar ihihi :)
şimdi diyorum ki bi üçüncü kişi gelicek aramıza hiç uyuyamayacaksın sende bu aralar benim gibi çok uyu hahhaha
oda haklısın diyo napim kandırma yöntemi bulmak lasım erkekler çocuk gibi :)

Selam herkese. Ben tum kontrollerimi, aşılarımı, testlerimi vb seyleri gittiğim hastanede yaptırıyorum. Buna rağmen saglik Ocağı'na kayıt yaptırmam gerekiyor mu?

evet canım bu zorunluluk :) yaptırdığın testleri onlara götürüyosun onlarda oraya kayıt yapıyorlar
bidaha test yaptırmak zorunda değilsin sağlık ocağında :)

kızlar yaaa artık her şeyin yavaş yavaş yoluna girmesindense sanki daha kötüye gidiyorum ya 2-3 gün mide bulantılarım rahatlar gibi oldu taaa ki geçen güüne kadar
2 gündür kendimde değilim resmen
işe gidip gelir ken de yarım saat falan yol gidiyorum mide bulantısından çok kötü oluyorum Allah a şükür çıkartmadım hiç ama kendimi öle bi kasıyorum ki yani
mide bulantısı için size ilaç verdi mi doktorlar kullananlar memnun mu ve hangini verdi?
ben de direk gidip eczanden alabilir miyim acaba illaki doktora gidip 30 küsür milyon muayene parası mı vermem gerek ya

maşallah bebişine...cnm bende samsunda oturuyorum ama anadolu hastanesine gidiyorum...anakiliniğide duydum orda hangi dr.gidiyorsun bir arkadaşım mükerrem erolu tavsiye etti ama..ben zehra yılmaza gidiyorum anadoluda be bekarlığımdan beri ona gittiğim için beni tanıyor ve ilk gebeliğim sorunlu olduğu için daha iyi ilgilenir diye ona gidiyorum..ama 4 boyutluylamı bakyıor bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…