günaydın kuzucuklarrrrrrrrr :)
sanırım bugün işe gelen çok fazla anne yok tatil yapıyorlarr
ohh bizim yerimize de dinlenin olur mu
gerçekten ya bi biz çalışıyoz canım ya,offff cumartesi çalışmak da ne zor oluyo be
sorma şimdi evde olaydım uyuyaydımmm yetmiyor birgünnnnnn
pazarları çok uyusam gün bitiyor boş yere
az uyusam hafta içinden bi farkı kalmıyor
ne güzel cumartesiden bütün işlerimi bitirir
pazar günü yatarım bütün günnnnnnnnn keyif yaparım
çamaşırıydı ütüsüydü offfff bi gün yeter mi yaa
sorma şimdi evde olaydım uyuyaydımmm yetmiyor birgünnnnnn
pazarları çok uyusam gün bitiyor boş yere
az uyusam hafta içinden bi farkı kalmıyor
ne güzel cumartesiden bütün işlerimi bitirir
pazar günü yatarım bütün günnnnnnnnn keyif yaparım
çamaşırıydı ütüsüydü offfff bi gün yeter mi yaa
günaydınnn yine sizin pazar tatiliniz var benim o da yok yani tam takır çalışıyorum ve sürekli ayaktayımmmm
beterin beteri var muhabbetimi bu yoksa
kıyamam canım ya inşAllah en kısa zamanda tatili olan bir işte çalışırsın sende
anlamadım ki aslında mesaimi hafta sonu çalışanlar bile hafta içi bigün tatil yapmıyormu
o kadar mı gaddar senin patron
canım benim deshane olduğu için hafta içi hafta sonu çalışıyorum pazartesi vardı tatil oda sınav yaklaşıyor diye ek ders yaptık çocuklara ben iş yemek temizlik falan akşam yapıyorum birde çocukda var anlayacağın işim çook zooorrrrrr
bgn acayipppppppp uykum var ya..
benimdeeeeeeeeee uyuklasam mıki azıcıkkk
bugün 5 olsunda bi an önce çıksam gitsem eve kocacık gelene kadar kestireyim :)
adamda bıktı anam akşamları o tv izlerken ben uyuyorum hiç muhabbette yok
zaten karı koca münasebeti yok aramızda bide muhabbet bıkacak benden diye korkuyorum hahaha
ilahi kız güldürdün beni münasebet muhabbet yok derken bıkacak diye... Allah bıktırmasınbenimdeeeeeeeeee uyuklasam mıki azıcıkkk
bugün 5 olsunda bi an önce çıksam gitsem eve kocacık gelene kadar kestireyim :)
adamda bıktı anam akşamları o tv izlerken ben uyuyorum hiç muhabbette yok
zaten karı koca münasebeti yok aramızda bide muhabbet bıkacak benden diye korkuyorum hahaha
bende aynen öyle yattığımla uyuduğum bir olur ya ben ne yapayım eşimi bir gün görüyorum bir gün hiç görmüyorum haftada 15 gün görüşüyoruz eşimle..güvenlikçi olunca zor oluyorya onsuz çok özlüyorum mesela dün sabahtan beri hiç görmedim eşimi...birtek akşamları görüşüyoruz...ah başka iş olsa keşke çekilmiyor böyle...o olmayınca evde de kalamıyorum ya annemde ya kayınvalidem de bıktım yani göçebe hayattanwala aynen ya allah tan bu sıra mesai ye kalıyo 10 da falan geliyo bende o gelene kadar 1 kaç saat uyyorum,bu bebişler çok uykucu yaptı bizi,önceden yatağa yatınca bile bi saat sarılır sohbet eder öyle yatardık şimdi kafamla yastığın birleştiği an uyyorum,ii gecelri bile zar zor diyorum...
wala aynen ya allah tan bu sıra mesai ye kalıyo 10 da falan geliyo bende o gelene kadar 1 kaç saat uyyorum,bu bebişler çok uykucu yaptı bizi,önceden yatağa yatınca bile bi saat sarılır sohbet eder öyle yatardık şimdi kafamla yastığın birleştiği an uyyorum,ii gecelri bile zar zor diyorum...
Selam herkese. Ben tum kontrollerimi, aşılarımı, testlerimi vb seyleri gittiğim hastanede yaptırıyorum. Buna rağmen saglik Ocağı'na kayıt yaptırmam gerekiyor mu?
kızlar uzun bir aradan sonra merhaba:) aslında hep takipteydim ama üşengeçliğimden bi türlü aktif olamadım.ben bugün güzel haberler aldım 4 boyutlu ultrasonda gördüm bebişimizi kıpır kıpırdı:) Allahım tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu.hepimize sağlıklı hamilelik sağlıklı bebişler nasip etsin.ikili test için 25 lira kan testi içinde 30 lira verdim.samsun ana kliniğe gidiyorum.birde günde 1 tane elevit içiyorum ha bir de, göğüslerimin altından kasıklarıma kadar kırmızı benek benek alerji oldum.beyaz tenli ve hassas bir cilde sahip olduğum için doktor duş jelini, aşırı sıcak suyla duşu daha bir çok şeyi yasakladı.belki benim gibi olanınız vardır paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?