2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bence dr. una sormadan ilaç kullanma canım,geçicek bgn ler geçicek bak bizde hiç bişi kalmadı şimdi,azıcık daha sık dişini...

bence dr. una sormadan ilaç kullanma canım,geçicek bgn ler geçicek bak bizde hiç bişi kalmadı şimdi,azıcık daha sık dişini...

gerçekten artık psikolojim bozuldu sinirden oturup ağlıyorum 2 haftadır baş dönmem de var
hadi çalışmasam evde otursam neyse de bir de çalışmak ve işe servisle yarım saat sabah sabah yol çekmek çok kötü
tek dayanağım naneli sakız kaç tane first bitirdim bilmiyorum tüm gün ağzımda sakız ancak böyle rahatlayabiliyorum ağız tadımın kötülüğünden
dayancak gücüm kalmıyor git gide ((((((((((

canım bunların olması normal hepimiz o dönemlerden geçtik ki senin en kötü zamanın
9. haftadasın yemek yiyemeyen iki adım atınca öğürtülerle iş yerinde bile zor duran
yanımda sürekli poşet ıslak mendil su bulunduran şimdi normale döndüm
sabır sabır sakın doktoruna sormadan da bi ilaç kullanma
illaki özele gidip bunu sormak zorunda değilsin git devlete hiç ücretsiz hallet işini

bak bende reflü var mide yanması tedavi görürken yarım bırakmak zorunda kaldı hamileyim diye
mide bulantısından daha kötü durumdayım ki hala devam ediyor bulantılar bitti şükür
doktorum 3. aydan sonra başladı tedavime şurubumu içiyorum kendime geliyorum :)

sabret seninde geçicek bu günlerin

canım benim haklısın çalışınca çok çok daha zor malesef ev hanımları bize göre çok şanslı,fakat bebiş için değer,inan kısa bi süre içinde geçiyo,tabi sonra bel ve sırt ağrıları başlıyo,,,bebicikler için dayanıcaz annesi,serwisle gitmek bana hala zor geliyor,mümkünse şofor yanına otur ve camı sonuna kadar aç....inşlh en yakın zamanda atlatrsn cnm...

çok teşekkür ederim kızlar gerçekten içim nasıl rahatladı anlatamam 10. haftaya dün girdim normalde ama bu takvim belli bir yerden sonra 2 gün geriden takip etmeye başladı neyse
2 hafta daha sabır inşallah
hiç doktora gidip ilaç istemeyeyim sonuçta ilaç yani kimyasal bir şey bebeğime zarar vermesin
ama bi doğsun bu velet soracağım ona bu günlerin hesabını anneni ne hale getirdin diye :)
öyle bir hale geldim ki bunları yazarken bile gözlerim doluyor

hiç yemek ekmek yiyemiyorum mideme ağır geliyor bisküviler falan yiyorum yazık kocamın karnı aç kahvaltı için gitti mutfağa hazırlıyor kendine napsın
benden sonra en çok hayatı zorlaşan o ama en büyük destekçim de o Allah onları ve bebişlerimizi başımızdan eksik etmesin inş

ahhh zaten onlar olmasaydı napardık biz
ben anca evde yemek yapabiliyorum adamında karnı doyuyor yoksa
hep kahvaltılık yiyordu içi kurumuştu kendi hazırlayıp kendi yiyordu

yeşil ekşi elma ye bak bana iyi gelmişti bulantımı alıyordu ihihi :)
belki sana da iyi gelir ende tavsiye üzerine yemiştim

ihihi :) daha neler neler görücez kimbilir bunların en güzeli belkide bulantılardır ihihi :)
bak şimdi bel ağrıları başladı nefes yetmiyomuş gibi geliyo bazen
bakteri çıktı ilişkiyi yasak etti doktor
antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
bunların hepsi dert oldu içime ama yinede

bizim bi sloganımız var iyi düşün herşey güzel olucak :)

slm guzeller guzel anneler çalışan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun gercekten zor olmalı,ama evede oldukca dahada çok sanki insan kendini kötu hıssediyo gibi geliyo bana tabi çalışmak zor ama evde olmakta ıyıce tembel yapıyo insanı bence:)

kız bana ah mı ettin naptın uzun süredir midem bulanmıyodu,ayyy öğlen yemeğinde midem kalktı sevdiğim şeyleri bile yiyemedim,şimdi çokkkkkkkkkkk açım,sinirden başım ağrıyo..

yaa :) ay yalnız değilim demekki. dün bir ablam var ona sordum. onunda 2. hamileliği aramızda 9 gün var, o önden gidiyor. kesinlikle bebegindir dedi. senin bebekle arandaki hissiyata göre bazı anneler erkenden hisseder dedi. ilk basta 1 sn olan idrar hissi bebek kuvvetlendikçe bir iki dakikaya kadar cıkar dedi. ya öyle duygulandım ki ağladım :) bebegimi hissetmiş olma fikri bile beni çok etkiledi. insanın canını çıkarıp veresi geliyo minicik bebegine :) şimdide doldu gözlerim

evde olunca mide bulantısından yatıyosun.yattıkca bas agrısı gibi bi sersemlik oluyo ben dısarı cıkamasam bile cama cıkıyorum en azından temiz hava alayım diye azcık iyi geliyo cama cıkmak falan da..

yaaaa can canlar size bişey sorucam bu 4 boyutlu ultrasona kacıncı haftada gırılıyor bılenınız veya doktoruna soran var mı aranızda ????

yaaaa can canlar size bişey sorucam bu 4 boyutlu ultrasona kacıncı haftada gırılıyor bılenınız veya doktoruna soran var mı aranızda ????

canım bi bilgim yokta en mantıklısı kıpırdamaya başladığı zaman bütün hareketlerini görmeye gitmektir heralde :)
6. aydan sonra makbuldür bence :)

aaa erken değil mi dahaa :)) gerçi benim şimdiden içim içime sığmıyorr
Selam herkese. Ben tum kontrollerimi, aşılarımı, testlerimi vb seyleri gittiğim hastanede yaptırıyorum. Buna rağmen saglik Ocağı'na kayıt yaptırmam gerekiyor mu?
evet canım yine de bi kayıt yaptır ki onlar senin adına daha net takip edip hatırlatmalarda bulunuyorlar.
okurken benim de gözlerim doldu, ne mucizevi bi duygudur kimbilir.. zaman geçmek bilmiyo..

ya cildinizde bozulma var mı?
benim alnım yanaklarım pütür pütür oldu. burnum sanki büyüdü. 2 kilo vermeme ramen burnum neden büyüyo

ya cildinizde bozulma var mı?
benim alnım yanaklarım pütür pütür oldu. burnum sanki büyüdü. 2 kilo vermeme ramen burnum neden büyüyo

benim cildimde de pul pul dökülme var, nemlendiriciler kar etmiyo
oğlumuz olacak heralde arkadaşım burun büyümesi ona delaletmiş

Bir baska forum da gordum bu ürünü. Sizinle de paylaşayım dedim. Karniniz cikmis olsa bilr
Beli sikan pantalonunuza bu parcayi ekleyerek pantolonunuzu rahatla giyebiliyorsunuz. Turkiye de satilmiyormus ama eli dikişe yatkın olanlar kendileri yapabilirler sanırım ürünün videosu ekte.

Belly Belt by Fertile Mind - [url]www.fertilemind.com.au - YouTube[/url]

evet okadar guzel bir duyguki anlatamam ilerleyen zamanlarda ne yaparim diye dusundum ilk hisetigimde evde tekim gulmeye basladim oyle hosuma gitiki bende bebek olduguna inaniyorum ikinci gebeliklerde erken hisediliyormus ben 13. haftama yeni girdim ama hisetim aynen oyle hayata insanin hayalleri olur ya valla tek hayalim simdi bu bebegim saglikla kucagima alirim insallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah :)

benim cildimde de pul pul dökülme var, nemlendiriciler kar etmiyo
oğlumuz olacak heralde arkadaşım burun büyümesi ona delaletmiş

benimde cildim asiri kurudu ve kasiniyorum dus jelini biraktim ama yine kuruluktan ssanirim kasinti var bide gobegim catlamaya baslayacak yaa daha onceden kilo alip verirken catlaklar hafif olmustu gobegimde gobegimde kasiniyor cunku ama olsunn catlayan gobegim olsun yeterki bebegim iyi olsun yinede ne kulanabiliriz catlaklar icin :))

harika bişeydir eminim..amiiiinnn tek temennimiz inşallah arkadaşım :)) şimdi bi tekmesi bi hareketi o kadar mutlu ediyor, kucağımıza aldıktan sonra da gazı, yemek yemesi daha da mutlu edicek

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…