kızlar yaaa artık her şeyin yavaş yavaş yoluna girmesindense sanki daha kötüye gidiyorum ya 2-3 gün mide bulantılarım rahatlar gibi oldu taaa ki geçen güüne kadar
2 gündür kendimde değilim resmen
işe gidip gelir ken de yarım saat falan yol gidiyorum mide bulantısından çok kötü oluyorum Allah a şükür çıkartmadım hiç ama kendimi öle bi kasıyorum ki yani
mide bulantısı için size ilaç verdi mi doktorlar kullananlar memnun mu ve hangini verdi?
ben de direk gidip eczanden alabilir miyim acaba illaki doktora gidip 30 küsür milyon muayene parası mı vermem gerek ya
bence dr. una sormadan ilaç kullanma canım,geçicek bgn ler geçicek bak bizde hiç bişi kalmadı şimdi,azıcık daha sık dişini...
gerçekten artık psikolojim bozuldu sinirden oturup ağlıyorum 2 haftadır baş dönmem de var
hadi çalışmasam evde otursam neyse de bir de çalışmak ve işe servisle yarım saat sabah sabah yol çekmek çok kötü
tek dayanağım naneli sakız kaç tane first bitirdim bilmiyorum tüm gün ağzımda sakız ancak böyle rahatlayabiliyorum ağız tadımın kötülüğünden
dayancak gücüm kalmıyor git gide((((((((((
gerçekten artık psikolojim bozuldu sinirden oturup ağlıyorum 2 haftadır baş dönmem de var
hadi çalışmasam evde otursam neyse de bir de çalışmak ve işe servisle yarım saat sabah sabah yol çekmek çok kötü
tek dayanağım naneli sakız kaç tane first bitirdim bilmiyorum tüm gün ağzımda sakız ancak böyle rahatlayabiliyorum ağız tadımın kötülüğünden
dayancak gücüm kalmıyor git gide((((((((((
çok teşekkür ederim kızlar gerçekten içim nasıl rahatladı anlatamam 10. haftaya dün girdim normalde ama bu takvim belli bir yerden sonra 2 gün geriden takip etmeye başladı neyse
2 hafta daha sabır inşallah
hiç doktora gidip ilaç istemeyeyim sonuçta ilaç yani kimyasal bir şey bebeğime zarar vermesin
ama bi doğsun bu velet soracağım ona bu günlerin hesabını anneni ne hale getirdin diye :)
öyle bir hale geldim ki bunları yazarken bile gözlerim doluyor
hiç yemek ekmek yiyemiyorum mideme ağır geliyor bisküviler falan yiyorum yazık kocamın karnı aç kahvaltı için gitti mutfağa hazırlıyor kendine napsın
benden sonra en çok hayatı zorlaşan o ama en büyük destekçim de o Allah onları ve bebişlerimizi başımızdan eksik etmesin inş
çok teşekkür ederim kızlar gerçekten içim nasıl rahatladı anlatamam 10. haftaya dün girdim normalde ama bu takvim belli bir yerden sonra 2 gün geriden takip etmeye başladı neyse
2 hafta daha sabır inşallah
hiç doktora gidip ilaç istemeyeyim sonuçta ilaç yani kimyasal bir şey bebeğime zarar vermesin
ama bi doğsun bu velet soracağım ona bu günlerin hesabını anneni ne hale getirdin diye :)
öyle bir hale geldim ki bunları yazarken bile gözlerim doluyor
hiç yemek ekmek yiyemiyorum mideme ağır geliyor bisküviler falan yiyorum yazık kocamın karnı aç kahvaltı için gitti mutfağa hazırlıyor kendine napsın
benden sonra en çok hayatı zorlaşan o ama en büyük destekçim de o Allah onları ve bebişlerimizi başımızdan eksik etmesin inş
bendede oluyor yani karnimin altinda seyirme titreme gibi seyler ara ara oluyor dun ve bugun oyle hisetim iki kere oldu yani bende 13. haftamdayim ve gobegimin alt kismi gobek tarafimda sanki portakal gibi sislik hisediyorum ara ara o titremeyide ilk hisetigimde bebek sikisikti oturmustum bacaklarimi burkup acaba kalkk ne bu oturus sekli demis olabilir:))
slm guzeller guzel anneler çalışan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun gercekten zor olmalı,ama evede oldukca dahada çok sanki insan kendini kötu hıssediyo gibi geliyo bana tabi çalışmak zor ama evde olmakta ıyıce tembel yapıyo insanı bence:)
yaaaa can canlar size bişey sorucam bu 4 boyutlu ultrasona kacıncı haftada gırılıyor bılenınız veya doktoruna soran var mı aranızda ????
canım bi bilgim yokta en mantıklısı kıpırdamaya başladığı zaman bütün hareketlerini görmeye gitmektir heralde :)
6. aydan sonra makbuldür bence :)
aaa erken değil mi dahaa :)) gerçi benim şimdiden içim içime sığmıyorrgünaydın arkadaşlar malesef bende çalışıyorum bugun fakat giremedim sabah yoğunluk çöktü bir anda anca rahatlayabildim...
ama benim için neyseki 12:30 da bitiyor çok şükür...bugün eşime dedim mağazaları dolaşalım neler var neler yok bakalım dedim bebek için kısmetse gideceğiz
evet canım yine de bi kayıt yaptır ki onlar senin adına daha net takip edip hatırlatmalarda bulunuyorlar.Selam herkese. Ben tum kontrollerimi, aşılarımı, testlerimi vb seyleri gittiğim hastanede yaptırıyorum. Buna rağmen saglik Ocağı'na kayıt yaptırmam gerekiyor mu?
okurken benim de gözlerim doldu, ne mucizevi bi duygudur kimbilir.. zaman geçmek bilmiyo..yaa :) ay yalnız değilim demekki. dün bir ablam var ona sordum. onunda 2. hamileliği aramızda 9 gün var, o önden gidiyor. kesinlikle bebegindir dedi. senin bebekle arandaki hissiyata göre bazı anneler erkenden hisseder dedi. ilk basta 1 sn olan idrar hissi bebek kuvvetlendikçe bir iki dakikaya kadar cıkar dedi. ya öyle duygulandım ki ağladım :) bebegimi hissetmiş olma fikri bile beni çok etkiledi. insanın canını çıkarıp veresi geliyo minicik bebegine :) şimdide doldu gözlerim
ya cildinizde bozulma var mı?
benim alnım yanaklarım pütür pütür oldu. burnum sanki büyüdü. 2 kilo vermeme ramen burnum neden büyüyo
yaa :) ay yalnız değilim demekki. dün bir ablam var ona sordum. onunda 2. hamileliği aramızda 9 gün var, o önden gidiyor. kesinlikle bebegindir dedi. senin bebekle arandaki hissiyata göre bazı anneler erkenden hisseder dedi. ilk basta 1 sn olan idrar hissi bebek kuvvetlendikçe bir iki dakikaya kadar cıkar dedi. ya öyle duygulandım ki ağladım :) bebegimi hissetmiş olma fikri bile beni çok etkiledi. insanın canını çıkarıp veresi geliyo minicik bebegine :) şimdide doldu gözlerim
benim cildimde de pul pul dökülme var, nemlendiriciler kar etmiyo
oğlumuz olacak heralde arkadaşım burun büyümesi ona delaletmiş
evet okadar guzel bir duyguki anlatamam ilerleyen zamanlarda ne yaparim diye dusundum ilk hisetigimde evde tekim gulmeye basladim oyle hosuma gitiki bende bebek olduguna inaniyorum ikinci gebeliklerde erken hisediliyormus ben 13. haftama yeni girdim ama hisetim aynen oyle hayata insanin hayalleri olur ya valla tek hayalim simdi bu bebegim saglikla kucagima alirim insallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?