benimde cildim asiri kurudu ve kasiniyorum dus jelini biraktim ama yine kuruluktan ssanirim kasinti var bide gobegim catlamaya baslayacak yaa daha onceden kilo alip verirken catlaklar hafif olmustu gobegimde gobegimde kasiniyor cunku ama olsunn catlayan gobegim olsun yeterki bebegim iyi olsun yinede ne kulanabiliriz catlaklar icin :))
GUZELLİKLER İŞTE SİZE MORAL VERİCEK İÇİNİZİ FERAHLATICAK CEKTİĞİNİZ HERŞEYİN KUTSAL OLDUĞUNU HATIRLATICAK Bİ HADİS
Abdurrahman b.Avf'tan (r.a) nakledilen bir hadiste Peygamber Efendimiz (s.a.v) söyle buyurmuştur:
"Bir kadın hamile kaldığında onun için gündüz oruçlu, gece namazlı, Rabbi'ne gönülden teslim olmuş mücahid sevap ve mükafatı gibi manen kazanç sağlayan bir durum hasıl olur.Doğum ağrısı tuttuğunda hiç kimse onun ne kadar sevap ve mükafat kazandığını hakkıyla idrak edemez. Çocuk doğunca bebeğe süt emziren anasına, her süt emzirişinde bir canlıyı ihya etmişçesine sevap verilir. Çocuk büyüyüp memeden kesilme zamanı gelince vazifeli melek annenin her iki omuzuna vurarak der ki :
Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi işe günahsız olarak başla!" diye seslenir.
| Camiu'l-Elhadis, Kenzül-Ummal
benim cildimde de pul pul dökülme var, nemlendiriciler kar etmiyo
oğlumuz olacak heralde arkadaşım burun büyümesi ona delaletmiş
benimde cildim asiri kurudu ve kasiniyorum dus jelini biraktim ama yine kuruluktan ssanirim kasinti var bide gobegim catlamaya baslayacak yaa daha onceden kilo alip verirken catlaklar hafif olmustu gobegimde gobegimde kasiniyor cunku ama olsunn catlayan gobegim olsun yeterki bebegim iyi olsun yinede ne kulanabiliriz catlaklar icin :))
ya cildinizde bozulma var mı?
benim alnım yanaklarım pütür pütür oldu. burnum sanki büyüdü. 2 kilo vermeme ramen burnum neden büyüyo
burun buyumesine bisey diyemeyecegim ama hamile kaldigimdan beri benimde cildim cok kurudu dokuluyor dudaklarim kac kere deri atti bilmiyorum cildim icin paraya kiydim nemlendirici aldim ve baya memnun kaldim kizlar tavsiye ederim ben clinigin nemlendiricisini aldim
catlaklar icin bebe yagi guzel bir fikir ben burda bio oil var ondan aldim ve kullanmaya basladim 3 aylikken baslamakta fayda varmis
GUZELLİKLER İŞTE SİZE MORAL VERİCEK İÇİNİZİ FERAHLATICAK CEKTİĞİNİZ HERŞEYİN KUTSAL OLDUĞUNU HATIRLATICAK Bİ HADİS
Abdurrahman b.Avf'tan (r.a) nakledilen bir hadiste Peygamber Efendimiz (s.a.v) söyle buyurmuştur:
"Bir kadın hamile kaldığında onun için gündüz oruçlu, gece namazlı, Rabbi'ne gönülden teslim olmuş mücahid sevap ve mükafatı gibi manen kazanç sağlayan bir durum hasıl olur.Doğum ağrısı tuttuğunda hiç kimse onun ne kadar sevap ve mükafat kazandığını hakkıyla idrak edemez. Çocuk doğunca bebeğe süt emziren anasına, her süt emzirişinde bir canlıyı ihya etmişçesine sevap verilir. Çocuk büyüyüp memeden kesilme zamanı gelince vazifeli melek annenin her iki omuzuna vurarak der ki :
Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi işe günahsız olarak başla!" diye seslenir.
benim cildimde de pul pul dökülme var, nemlendiriciler kar etmiyo
oğlumuz olacak heralde arkadaşım burun büyümesi ona delaletmiş
evet okadar guzel bir duyguki anlatamam ilerleyen zamanlarda ne yaparim diye dusundum ilk hisetigimde evde tekim gulmeye basladim oyle hosuma gitiki bende bebek olduguna inaniyorum ikinci gebeliklerde erken hisediliyormus ben 13. haftama yeni girdim ama hisetim aynen oyle hayata insanin hayalleri olur ya valla tek hayalim simdi bu bebegim saglikla kucagima alirim insallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallah :)
herhangi bi bebe yağı olmaz mı ki dalinin filan ?
kaç haftalıksın canım, bebe yağına başlayalım artık :) ben de henüz başlamadım ama kıyafetlerim dar gelmeye başladı şişkinlikten, çatlaklar da yoldadır
en başta sağlıklı hayırlı evlat inşallah arkadaşım :))bizde erkek olur diye düşündük hep ama son zamanlarda kız olacakmış gibi düşünüyorum nedense. çok heyecanlıyım inşallah hayırlısıyla ögreniriz cinsiyetlerini
iyi bari, geri vermiyim yenisini almiyim boşunabence olur canim
ben13 haftama girdim insallahh bakalimm
bizim burda yaşlılar der ki suratın sivilcelendi gözlerin çukur çukur oldu burnun büyüdü kısacası çirkin oldun kız bebek annenin güzeliğini alır demek ki kızın olacak :))
amaninnnnn tüm bunlar var bende....ama olmazki ya kızım neden anneciğinin güzelliğini alıyorsun ama bana da lazım güzellik aaaaa çok ayıp...
ama benim içime erkek doğuyor...
bizim burda yaşlılar der ki suratın sivilcelendi gözlerin çukur çukur oldu burnun büyüdü kısacası çirkin oldun kız bebek annenin güzeliğini alır demek ki kızın olacak :))
amaninnnnn tüm bunlar var bende....ama olmazki ya kızım neden anneciğinin güzelliğini alıyorsun ama bana da lazım güzellik aaaaa çok ayıp...
ama benim içime erkek doğuyor...
bana da her gören ayy çirkin olmuşsn kızın olacak ayyy popon dümdüz olmuş kızın olacak diyo ama benim içime de erkek doğuyor hayırlısı artık sağlıklı olsunlar da önemli değil kız olursa pembe hazırlanırız erkek olursa mavi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?