2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kaç haftalıksın canım, bebe yağına başlayalım artık :) ben de henüz başlamadım ama kıyafetlerim dar gelmeye başladı şişkinlikten, çatlaklar da yoldadır

GUZELLİKLER İŞTE SİZE MORAL VERİCEK İÇİNİZİ FERAHLATICAK CEKTİĞİNİZ HERŞEYİN KUTSAL OLDUĞUNU HATIRLATICAK Bİ HADİS

Abdurrahman b.Avf'tan (r.a) nakledilen bir hadiste Peygamber Efendimiz (s.a.v) söyle buyurmuştur:
"Bir kadın hamile kaldığında onun için gündüz oruçlu, gece namazlı, Rabbi'ne gönülden teslim olmuş mücahid sevap ve mükafatı gibi manen kazanç sağlayan bir durum hasıl olur.Doğum ağrısı tuttuğunda hiç kimse onun ne kadar sevap ve mükafat kazandığını hakkıyla idrak edemez. Çocuk doğunca bebeğe süt emziren anasına, her süt emzirişinde bir canlıyı ihya etmişçesine sevap verilir. Çocuk büyüyüp memeden kesilme zamanı gelince vazifeli melek annenin her iki omuzuna vurarak der ki :

Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi işe günahsız olarak başla!" diye seslenir.

| Camiu'l-Elhadis, Kenzül-Ummal

Rabbimize şükürler olsun ki bize bu yüce görevi bahşetmiş..

benim cildimde de pul pul dökülme var, nemlendiriciler kar etmiyo
oğlumuz olacak heralde arkadaşım burun büyümesi ona delaletmiş

burun buyumesine bisey diyemeyecegim ama hamile kaldigimdan beri benimde cildim cok kurudu dokuluyor dudaklarim kac kere deri atti bilmiyorum cildim icin paraya kiydim nemlendirici aldim ve baya memnun kaldim kizlar tavsiye ederim ben clinigin nemlendiricisini aldim

catlaklar icin bebe yagi guzel bir fikir ben burda bio oil var ondan aldim ve kullanmaya basladim 3 aylikken baslamakta fayda varmis

ya cildinizde bozulma var mı?
benim alnım yanaklarım pütür pütür oldu. burnum sanki büyüdü. 2 kilo vermeme ramen burnum neden büyüyo

ewt canım sanki lise çocuğu gibi ergenlik sivilceleri çıkıyo sürekli,cildimde çok kuruluk var ama sürekli abdest aldığım için sudan oluyo diye düşünüyorum ama hamileliktende olabilir

canım zayıfladığında burun daha büyük görünüyo

herhangi bi bebe yağı olmaz mı ki dalinin filan ?

çokkkk güzel....şükürler olsun...

benim cildimde de pul pul dökülme var, nemlendiriciler kar etmiyo
oğlumuz olacak heralde arkadaşım burun büyümesi ona delaletmiş

bizde erkek olur diye düşündük hep ama son zamanlarda kız olacakmış gibi düşünüyorum nedense. çok heyecanlıyım inşallah hayırlısıyla ögreniriz cinsiyetlerini

amin amin amin inşallah ya ben su anda da bazen minik minik segirme gibi bişeyler hissediyorum sol tarafımda. bebegim olduguna emin olamıyorum ama şimdi bebegimmiş gibi mutluyum

çok çok güzel :) inşallah nasip olur o güzel günlerde. gene gözlerim doldu

bizim burda yaşlılar der ki suratın sivilcelendi gözlerin çukur çukur oldu burnun büyüdü kısacası çirkin oldun kız bebek annenin güzeliğini alır demek ki kızın olacak :))

bizde erkek olur diye düşündük hep ama son zamanlarda kız olacakmış gibi düşünüyorum nedense. çok heyecanlıyım inşallah hayırlısıyla ögreniriz cinsiyetlerini
en başta sağlıklı hayırlı evlat inşallah arkadaşım :))
bence olur canim
iyi bari, geri vermiyim yenisini almiyim boşuna
ben13 haftama girdim insallahh bakalimm

oh maaşallah maaşallahh başla hemen sen bebe yağına :))

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim burda yaşlılar der ki suratın sivilcelendi gözlerin çukur çukur oldu burnun büyüdü kısacası çirkin oldun kız bebek annenin güzeliğini alır demek ki kızın olacak :))

amaninnnnn tüm bunlar var bende....ama olmazki ya kızım neden anneciğinin güzelliğini alıyorsun ama bana da lazım güzellik aaaaa çok ayıp...

ama benim içime erkek doğuyor...

bence başla canım sen ikiz olacağı için herşey daha önde gider sende :))ne güzel bende çok istemiştim ikiz ama nasip olmadı :)

amaninnnnn tüm bunlar var bende....ama olmazki ya kızım neden anneciğinin güzelliğini alıyorsun ama bana da lazım güzellik aaaaa çok ayıp...

bana da her gören ayy çirkin olmuşsn kızın olacak ayyy popon dümdüz olmuş kızın olacak diyo ama benim içime de erkek doğuyor hayırlısı artık sağlıklı olsunlar da önemli değil kız olursa pembe hazırlanırız erkek olursa mavi :))

ahaha erkek olcakburnun büyüdüyse dediler ama sivilce içinde kız mı diyorlar :)) cok enteresann acaba dogrulugu nekadar. gerci ablamı düşünüyorumda sivilcelenmişti o da kızı oldu lokum gibi

bizde erkek dedik hep ama son zamanlarda acaba kız mı diyorum içimden

düz popoyuda ilk kez duyuyorum kocaman popo olunca ne oluyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…