bana da her gören ayy çirkin olmuşsn kızın olacak ayyy popon dümdüz olmuş kızın olacak diyo ama benim içime de erkek doğuyor hayırlısı artık sağlıklı olsunlar da önemli değil kız olursa pembe hazırlanırız erkek olursa mavi :))
Herşeyin hayırlısı.benim de düşük tehlikem var yatıyorum 1 haftam kaldı sonra ayaklanacağım inşallah
bende 12.haftama girmis bulunmaktayim sukurler olsun allahim
bende 11+0 oldum bgn...ya benim bu hafta işlerinde kafam karışıyo,şimdi benimde 11. haftam bitti 12 ye girmiş mi oluyorum?
ahaha erkek olcakburnun büyüdüyse dediler ama sivilce içinde kız mı diyorlar :)) cok enteresann acaba dogrulugu nekadar. gerci ablamı düşünüyorumda sivilcelenmişti o da kızı oldu lokum gibi
bizde erkek dedik hep ama son zamanlarda acaba kız mı diyorum içimden
düz popoyuda ilk kez duyuyorumkocaman popo olunca ne oluyordu?
maşallah bebişine...cnm bende samsunda oturuyorum ama anadolu hastanesine gidiyorum...anakiliniğide duydum orda hangi dr.gidiyorsun bir arkadaşım mükerrem erolu tavsiye etti ama..ben zehra yılmaza gidiyorum anadoluda be bekarlığımdan beri ona gittiğim için beni tanıyor ve ilk gebeliğim sorunlu olduğu için daha iyi ilgilenir diye ona gidiyorum..ama 4 boyutluylamı bakyıor bilmiyorum..
kız işte düz dediği genişliyormuş :))) bir rivayete göre de arkadan bakıldığında hamile olduğu anlaşılmayan erkek ama arkası ve yanları genişleyen kız olurmuş :))
buna cok inaniyorum kimde gorduysem aynen dedigin gibi
evet canım bende çok dikkat ettim ve gerçekten öyle oluyor :))) kız yayılıyo kalıyo erkek sipsivri töbe töbee :)))) ikili test için gidicem haftaya cinsiyetini söyler miki
soyler emin ol TR de doktorlar hemen soyluyor biz 20.hafta icinde ogrenicez soylemiyorlar burda yurtdisindayimda
ama bende esimde erkek hissediyoruz bilmiyorum neden...
her goren erkek diyor bana kizlarida cok severim hcc ama hicc fark etmez saglikli olsunda nasilsa ikisinden de yok:)
kız işte düz dediği genişliyormuş :))) bir rivayete göre de arkadan bakıldığında hamile olduğu anlaşılmayan erkek ama arkası ve yanları genişleyen kız olurmuş :))
dediğin gibi ikisinden de yok sağlıklı olsunlar da :) desene dha 8 haftan var ama öyesi daha iyi çünkü erken söylendiğinde yanılma payı oluyor geçen hafta arkadaşım gitti 2 hafta önde benden aynı gün iki doktora gitti biri erkek demiş biri kız :)
birde cok ultrason radyosyon yaydigi icin uygun bulmuyorlarmis fazla almiyorlar ultrasona bebege pek iyi degil diyorlar
benim duydugum kadariyla artik 12.haftadan once TR de de pek ultrasona almicaklarmis ama sanmiyorum ben
evet canım bende çok dikkat ettim ve gerçekten öyle oluyor :))) kız yayılıyo kalıyo erkek sipsivri töbe töbee :)))) ikili test için gidicem haftaya cinsiyetini söyler miki
ay biz hergün gitsek hergün alacaklar ultrasona :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?