2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bakalım artık rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,benimkinin cinsiyeti belki haftaya belli olur...

kız işte düz dediği genişliyormuş :))) bir rivayete göre de arkadan bakıldığında hamile olduğu anlaşılmayan erkek ama arkası ve yanları genişleyen kız olurmuş :))

hepimizin bebişlerine maşallah:) ne güzel iyi olacak fikir alışverişi için:) ben ilk mayıs ayında mükerrem beye gittim genel kontrol için bebekten önce.bebiş haberini aldık sonra ilk büyük anadolu tolga beye gittik 2 kere doktor iyi ama çok kalabalık.son 3 kontrolümüde anaklinik taşkın beye yaptırdım ve çok memnunum.ben olumsumsuz birşey duymadım ne mükerrem bey nede taşkın bey hakkında.doktorun içine sineni bulmak zor ama ben şimdilik memnunum inşallah bir olumsuzluk yaşamayız sonradan doktor bulmak zor oluyor. büyük anadoluda iyii dokorlar var tabi yıllardır tanıdığın bir doktora gitmek daha güven verici.

kız işte düz dediği genişliyormuş :))) bir rivayete göre de arkadan bakıldığında hamile olduğu anlaşılmayan erkek ama arkası ve yanları genişleyen kız olurmuş :))

buna cok inaniyorum kimde gorduysem aynen dedigin gibi

Son düzenleme:
evet canım bende çok dikkat ettim ve gerçekten öyle oluyor :))) kız yayılıyo kalıyo erkek sipsivri töbe töbee :)))) ikili test için gidicem haftaya cinsiyetini söyler miki

soyler emin ol TR de doktorlar hemen soyluyor biz 20.hafta icinde ogrenicez soylemiyorlar burda yurtdisindayimda
ama bende esimde erkek hissediyoruz bilmiyorum neden...
her goren erkek diyor bana kizlarida cok severim hcc ama hicc fark etmez saglikli olsunda nasilsa ikisinden de yok:)

dediğin gibi ikisinden de yok sağlıklı olsunlar da :) desene dha 8 haftan var ama öyesi daha iyi çünkü erken söylendiğinde yanılma payı oluyor geçen hafta arkadaşım gitti 2 hafta önde benden aynı gün iki doktora gitti biri erkek demiş biri kız :)

valla bende yanlardan bol bişi yok popom iyice yayıldı
gerçi ben bunu tembel tembel oturmama bağlıyorum. napim ya valla mutfaga bile gidecek halim yok

birde ben sanki bebeğim solundaymış gibi hissediyorum. karnımın sol tarafını yanlışlıkla sıkıştırırsam egilirken filan hemen içerden titremeler segirmeler hissedyorum.

slm arkdakdaşlar
bişey soracam kasık bölgenizde batmalar oluyormu...benim 2 gün filan oldu sonra geçti...şu an hiç bişey hissetmiyorum....sizler ne durumdasınız....

birde cok ultrason radyosyon yaydigi icin uygun bulmuyorlarmis fazla almiyorlar ultrasona bebege pek iyi degil diyorlar
benim duydugum kadariyla artik 12.haftadan once TR de de pek ultrasona almicaklarmis ama sanmiyorum ben

birde cok ultrason radyosyon yaydigi icin uygun bulmuyorlarmis fazla almiyorlar ultrasona bebege pek iyi degil diyorlar
benim duydugum kadariyla artik 12.haftadan once TR de de pek ultrasona almicaklarmis ama sanmiyorum ben

ay biz hergün gitsek hergün alacaklar ultrasona :)

benim kontrolüm 2 hafta sonra yani 12 haftalıkken.

3 ay henüz bitmemiş oluyo, sizler ne zaman öğrendiniz, ya da öğrenen var mı?

Bugun bir arkadasim aradi suan Cevahir avm de c&a deyim hamile pantolonları 9 tl civarı dedi. Sizinde bilginiz olsun bayanlar. Tabi ki kalitesi hakkında bir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…