canım jeli akşamları kullanıyorum demişsin de bana sıkı tembih etti dr sabah yataktan kalmadan yaparsan jel günlük hareketlerle daha iyi emiliyormuş yatarken yapılmayacakmış aklıma gelimiken söyleyeyim istedim prospektüste de öyle yazıyor
ben aşılama yatırmadım hiç. rapor almayacağım için direk tüp yaptık ama sana ne kadar güzel bir sürpriz olmuş tebrik ederim...
tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah
conqu şimdi sen 4+6 da karından gördüysen ben de yarın görebilirim demek oluyor bu b-hcg en son kaç çıkmıştı senin?
canım ben kan testimi beklenen adetten 3 gn önce yaptırmıştım sonuç 75 li bişi çıkmıştı
bi daha tekrarlatırsın testi
istediğin sonucu da alırsın umarım
cnm seninde tüp bebek ya benimki gibi o yüzden soruyorum. benim 21 aralık 3.gün 4 hücreli transferi, seninkisi
benim 22 aralık 5.gün blast transfer edildi canım.
aynı gün transfer olmuşuz ama senin 5. gün benim 3. gün arada 2 gün varsa o zaman benim kesede cumaya falan görünebilir heycan yaptım şimdi bakalım yarın dr um sölicek usg tarihini
aslında bende cumaya kadar bekleyecektim ama dayanamadım
kızlar benim de tüp bebek ben de aynı sitede hesaplattım.keseyi gördük ama doktora kaç haftalık diye sormayı unuttum.acaba farklı çıkar mı merak ediyorum.perşembe tekrar gidicem.o zaman sorarım inşallah...bende oradan aynı siteden blast transferine göre hesapladım.
canım benim hiiiç belirtim yok...kızlar belirtisi başlayan varmı.bende bulantı falan yok çok şükür ama bi taraftanda hamile olduğumu anlayamıomağzımın tadı kötü sadece birde gaz sorunum var okadar.göğüslerimi söylemeye gerek yok çok fena dokunamıorum bile.
Gunaydin Annelerkizlar cok buyuk bir sorunum var;( afedersiniz ama tuvalete cikamiyorum.sabahlari kayisi ilik su zeytinyag probiyotik yogurt herseyi duzenli kullaniorum ama cok fena kabiz oldum.gaz sorunu bi traftan sanci yapio cok fenayim.;(((
ya eşimin yanında işyerindeyim şimdi.
dominos'tan pizza söylesem olmaz mıııı:26::26:izin verir misinizzz????
sebzeli bi pizza olursa olur tatlım
ayrıca pişmiş sucuk salam da çok yenmediği sürece bence sorun çıkarmaz
çiğ ette düşük olabilio
benim adetime 1 gün varken 399 du bhcg.kesem 6,5 mm kızlar iyidir herlade doktora sormadım ama
vazgeçtikmarketten ton balığı sandviç ekmeği falan aldım daha ii oldu
ayyy 2mizin de yarın kontroller demekselam kizlar nasilsinizzz...yarindaa benim doktor kontrolummm varrr....kesemizi goruruz insaallahh,..cok heyecanliyimmm...bende kabizlik sorunu oldu simdi afedrsiniz ishal oldumm...bagisrsaklar da sasirdi,,,listeye benideee eklermisinzzzz...ne guzel arkadslarimiz keseyi gordu,....artik kalp atislarini duymayi nasip etsinnnnn cumlemizee
merhaba canım çok teşekkürler tavsiyen içinkızlar herkeze hayırlı uğurlu olsun geçen sene de szler gibi u dönemlerde aynı heyecanı yaşıyorduk bende 2012 eylül anneleri topiğindeydim hayırlı hamilelikler sağlıklı bebişler dünyaya getirmeyi allahım nasip etsin sizlere
2 çocuk annesiyim kızım aybüke 19 eylül 2008 dünyaya geldi oğlum ayberk 24 ağustos 2012 de dünyaya geldi hamileliğinizin tadını çıkarın hiçbirşeyi kafanıza takmayın mutlu olun ve içinizde bir can olduğunu unutmayın benim hamileliğim çok stresliydi bulantı hamilelik şekeri yükselmesi derken 35 haftalıkken dr kontrole gittim 4 eylülde alırız dedi herşey yolundayken druma sverdim güvenirdimkızımıda dünyaya getirmişti 17 agustosta sancılandım drum tatilde strese girdim doğumumu nidilatla durdurdular drum gelene kadar bekledim 24 agustosta acil sezeryana aldı bebişim doğum stresine girip kakasını yapmış 2 saat sezeryanda kaldım hem beni hem kendsini zehirliyordu acil müdahale le kurtuldum paşam 12 gün yoğun bakımda kaldı çok şükür iyiyiz şimdi 4.5 aylık olduk lütfen dikkat edin kendinize sancınz geldimi drunuz yoksa başka dr gidin hayırlı doğumlar hepinize
kızlar benim de tüp bebek ben de aynı sitede hesaplattım.keseyi gördük ama doktora kaç haftalık diye sormayı unuttum.acaba farklı çıkar mı merak ediyorum.perşembe tekrar gidicem.o zaman sorarım inşallah...
canım benim hiiiç belirtim yok...
canım kayısıyı gün içinde değil de yatmdan hemen öne 5 tane ye.üzerine suyunu iç.sabaha etkisini gösterir tuvalete çıkarsın.günde 3lite su iç mutlaka bir de acı biber turşusu seversen ondan ye onun da faydası var...
çok büyük ihtimalle görürsün 6.haftada görünüosun çünküvalla biz de bi görsek mm sini geçtik
yarın görünür inş bende
geçen hafta çarşamba bhcg değerim 508di görünür diye umuyorum :26:
bence de daha iyi
ama ton balığı da sanırım haftada 2 kereden çokyemeyin mi ne diolarmış
kılzarrr geldim
gördük kesemizi çok minnak allahım
rabbim korusun karnımdan gözüktü susamım
vajinal bakmadı.9 gün sonra tekrar gideceğiz inşallh.rabbim isteyen herkese nasip etsin.ben çok istedim.çok üzüldüm ağladım ama kavuştum bebişime.inşallh hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri de görürürüz.
bnm gebeliğim iyi gitmiyor yine. kesenin içinde embriyo gözükmüyor dedi bugün.(
çok mutsuzum eşimi gördükçe daha da mutsuz oluyorum.
şu anda 5+6 haftalığım ama 5+0 gözüküyor. yine gelişmeyecek ilki gibi. allahım yardım et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?