2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya eşimin yanında işyerindeyim şimdi.
dominos'tan pizza söylesem olmaz mıııı:26::26:izin verir misinizzz????

benim adetime 1 gün varken 399 du bhcg.kesem 6,5 mm kızlar iyidir herlade doktora sormadım ama

selam kizlar nasilsinizzz...yarindaa benim doktor kontrolummm varrr....kesemizi goruruz insaallahh,..cok heyecanliyimmm...bende kabizlik sorunu oldu simdi afedrsiniz ishal oldumm...bagisrsaklar da sasirdi,,, listeye benideee eklermisinzzzz...ne guzel arkadslarimiz keseyi gordu,....artik kalp atislarini duymayi nasip etsinnnnn cumlemizee

bende oradan aynı siteden blast transferine göre hesapladım.
kızlar benim de tüp bebek ben de aynı sitede hesaplattım.keseyi gördük ama doktora kaç haftalık diye sormayı unuttum.acaba farklı çıkar mı merak ediyorum.perşembe tekrar gidicem.o zaman sorarım inşallah...

canım benim hiiiç belirtim yok...

Gunaydin Annelerkizlar cok buyuk bir sorunum var;( afedersiniz ama tuvalete cikamiyorum.sabahlari kayisi ilik su zeytinyag probiyotik yogurt herseyi duzenli kullaniorum ama cok fena kabiz oldum.gaz sorunu bi traftan sanci yapio cok fenayim.;(((

canım kayısıyı gün içinde değil de yatmdan hemen öne 5 tane ye.üzerine suyunu iç.sabaha etkisini gösterir tuvalete çıkarsın.günde 3lite su iç mutlaka bir de acı biber turşusu seversen ondan ye onun da faydası var...

kızlar herkeze hayırlı uğurlu olsun geçen sene de szler gibi u dönemlerde aynı heyecanı yaşıyorduk bende 2012 eylül anneleri topiğindeydim hayırlı hamilelikler sağlıklı bebişler dünyaya getirmeyi allahım nasip etsin sizlere

2 çocuk annesiyim kızım aybüke 19 eylül 2008 dünyaya geldi oğlum ayberk 24 ağustos 2012 de dünyaya geldi hamileliğinizin tadını çıkarın hiçbirşeyi kafanıza takmayın mutlu olun ve içinizde bir can olduğunu unutmayın benim hamileliğim çok stresliydi bulantı hamilelik şekeri yükselmesi derken 35 haftalıkken dr kontrole gittim 4 eylülde alırız dedi herşey yolundayken druma sverdim güvenirdimkızımıda dünyaya getirmişti 17 agustosta sancılandım drum tatilde strese girdim doğumumu nidilatla durdurdular drum gelene kadar bekledim 24 agustosta acil sezeryana aldı bebişim doğum stresine girip kakasını yapmış 2 saat sezeryanda kaldım hem beni hem kendsini zehirliyordu acil müdahale le kurtuldum paşam 12 gün yoğun bakımda kaldı çok şükür iyiyiz şimdi 4.5 aylık olduk lütfen dikkat edin kendinize sancınz geldimi drunuz yoksa başka dr gidin hayırlı doğumlar hepinize

ya eşimin yanında işyerindeyim şimdi.
dominos'tan pizza söylesem olmaz mıııı:26::26:izin verir misinizzz????

sebzeli bi pizza olursa olur tatlım
ayrıca pişmiş sucuk salam da çok yenmediği sürece bence sorun çıkarmaz
çiğ ette düşük olabilio

ayyy 2mizin de yarın kontroller demek
inş ikimiz de kese görürüz yaaaa valla bir an önce sabah olsa da meleğimi görsem

merhaba canım çok teşekkürler tavsiyen için
benim abimin ocuğu da kakasını yutmuştu zorlanmadan dolayı normal doğumdu onun da
neyse gelmiş geçmiş şimdi iyisiniz ya önemli olan bu

çok fark edeceğini sanmıyorum.benim o sitede muhtemel doğum tarihini 09,09,2013 vermişti.bugün doktorum 10,09,2013 verdi.1 gün fark çıktı sadece

valla biz de bi görsek mm sini geçtik
yarın görünür inş bende
geçen hafta çarşamba bhcg değerim 508di görünür diye umuyorum :26:
çok büyük ihtimalle görürsün 6.haftada görünüosun çünkü
bence de daha iyi
ama ton balığı da sanırım haftada 2 kereden çokyemeyin mi ne diolarmış

yok ya o kadar sık ton balığı tüketmem zaten

ayy ne güsel kesenizi görmüşsün benim daha 1 hafta var gitmeme cok erken farkedince
2 hafta sonra anca görünür dedi kese Allah ım bize de o gunleri cabucak göstersin
o kadarmerak içindeyimki

bnm gebeliğim iyi gitmiyor yine. kesenin içinde embriyo gözükmüyor dedi bugün.(
çok mutsuzum eşimi gördükçe daha da mutsuz oluyorum.
şu anda 5+6 haftalığım ama 5+0 gözüküyor. yine gelişmeyecek ilki gibi. allahım yardım et bana

kalbini ferah tut canım iyi düşün herzaman
ozaman sıkıntılar daha uzak olur senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…