2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba annelerrrr
ben bugün gittim doktora özel başladık o kadar memnun kaldım ki içim çok rahat sonuna kadar devam inş hem eşime hem bana yaklaşık 40 dk anlattı anlattı
15 dk falan da ultrasonda görüntülere baktık
cinsiyet önümüzdeki ay belli olur dedi ama biz biraz sıkıştırdık erkek olma ihtimali daha yüksek görünüyor dedi ama önümüzdeki ay daha sağlıklı olur dedi
parmakları burnu ense kalınlığı herşey çok normal çok güzel dedi
elini yumruk yapmıştı benim kuzucuğum çok tatlı yaaa
kalp atışlarını da dinledik eşimle eşim ilk defa gördü ultrasonda
2li test istemiyırum ben 3lü ve 4lü testleri talep ediyorum boşa yaptırmana gerek yok dedi
toxoplazma için kan aldı bugün ona bakılcak
herşey yolunda şükürler olsunnn

cok cok sevindim harika haberler bunlar :) hangi hastaneye gidiyorsun hangi doktor sulanayım doktorunaaa

slm kızlar bugün bikaç bilgi edindim zaten çoğunuz biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için paylaşıyorum.
çatlaklar için bebeyağı bepanten badem ve kakao yağı iyi oluyormuş ben hepsinden alıp bol bol yağlanıcam.(bunu doktor bi arkadaşım önerdi kendi gebeliğinde uygulamış çatlağı olmamış.ama şunu da dedi biraz genetik sen ne yaparsan yap genlerinde varsa çatlak oluşur dedi)
cilt lekelerine karşı avene 50 faktör güneş kremi almayı düşünüyorum.(bunu da o önerdi)
bir de hamile pantolonu terziye yaptıranlar varmış.herhangi bir pantolonu alıp bel kısmını kestirip oraya penye kumaş diktirip yapıyorlarmış.çok ucuza mal oluyormuş.
işte bu kadar:)))

Arkadaslar ben hamile kaldığından beri en ufak ani seyde en ufak ani harekette korkudan zipliyorum. Siz de benzer durum yaşıyor musunuz?

Arkadaslar ben hamile kaldığından beri en ufak ani seyde en ufak ani harekette korkudan zipliyorum. Siz de benzer durum yaşıyor musunuz?

Yok canim bende oyle bir durum.ben de nefes nefese kaliyorum.ders anlatirken falan sanki oncesinde kosmusum da nefesim kesilmis gibi oluyorum.simdiden zorluyor bi kac ay sonra ne olacak durumumuz bilinmez...

Merhaba arkadaşlar ben inşallah eylül ayında ikiz annesi olacağım.krem sürmeye başlayayım mı

ay ne güzell ikiz annesi de varmış aramızda Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben 3. aydan sonra sürmeye başlamıştım kızımda.. Şimdi bir hafta sonra yine başlayacağım her gün sürüyorudum bir tane çatlak var karnımda o da belli belirsiz gerçi o bünye ile ilgili ama bakalım 2. sinde nasıl olacak:)

valla ben kızımda çok güzelleşmiştim doğuma giderken bile ay senin oğlun olacak diyordu hemşireler kız diyordum inanmıyorlardı :)) Erkek yeğenlerim var anneleri hep çirkinleşmişti :)) bu bence belli olmuyorr

kızlar banyo yaparken gözleriniz kararıyor mu sizinde? bide burnunuz az da olsa kanıyor mu? 3 haftadır nezaman yıkansam gözlerim kararıyor ve bazende burnum kanıyor azcık. Bebişler karnımızda ama herşeyimize etki ediyolar minicik parmaklarını sokmaya başladılar hayatımızaaaa yerim yerimmm

benim burnum da tıkanıyor kuruyor ve temizlediğimde afedersiniz kanlı oluyor hamilelikte oluyormuş sanırım...

bi problem olmaz cnm.ilk üç ay onların da çok fazla izlemleri yok,kadın doğumcular bile çok sık randevu vermiyo (((.ama sonrasında tansiyon ölçümü vb. takip ediyolar. uygun olduğun bi zamanda bildirebilirsin.

kızlar gunaydın muhabbete gerıden gelıyom ama ıdare edın bısı sorcam sızlere gecelerı uyuyamıyorum bacaklarım sızlıyo sureklı hareket ettıresım gelıyor tam uyuyorum derken refleksle uyanıyorum sızdede oluyormu o

bende sızı falan yok da gece çok susuyorum ve uyanıyorum
çok su içince de sürekli wc ye kalkıyorum ve sabahları da en geç 7de uyanıyorum sonra yatamıyorum
haftasonu bile erkenden hortluyorum

bende sızı falan yok da gece çok susuyorum ve uyanıyorum
çok su içince de sürekli wc ye kalkıyorum ve sabahları da en geç 7de uyanıyorum sonra yatamıyorum
haftasonu bile erkenden hortluyorum

ben progesterom kullanıorum o yuzden gundur 4 saat fılan uyuyorum. gecede problem lııyım uykuda. bı kere uyansam yarım saatı bulyo uyumam

Gunadin kzlar bugun antalyada hava coook guzel nihayet gunes kendini gosterdi ozlemisim yazi yahu

slm canim sende mi antalyada oturuyorsun...bende Antalyadayım...doktora nereye gidiyorsun...ben henüz bi doktor belirleyemedim...araaştırma içindeyim...bana bi tavsiyede bulunabilirmisin...

Gunadin kzlar bugun antalyada hava coook guzel nihayet gunes kendini gosterdi ozlemisim yazi yahu
evet cnm yaaa aynen
ben de kendimi dışarı atmak için sabırsızlanıom eşim dışarda gelicek inş. birazdan.
geçen hafta da öğleden sonra bozdu ama, inş. bugün kapatmaz yaaaa
slm canim sende mi antalyada oturuyorsun...bende Antalyadayım...doktora nereye gidiyorsun...ben henüz bi doktor belirleyemedim...araaştırma içindeyim...bana bi tavsiyede bulunabilirmisin...

slmmm ben de Antalya'dayım
Vitale'de Ali fuat Bey'e gidiyorum ben
burcu da lara'da Figen hanım'a gidio (burcu senin yerine söledim ama pardon)

Kizlarrr gunaydn bgn istanbuldada hava coook guzel dun kapaliydi bugun gunluk guneslik insanin evde durasi gelmiyo valla evde biraz islerim var onlari bitirir bitirmez cikicam evden valla bu arada en son dr faciasindan snra bidaha oraya gitmemeye karar verdik yarn devlete gidicem allahin izniyle bakalim ne dicek

teşekürler kızlar...ben laradaki gelecek tüp bebek merkezine gittim şimdiye kadar...bişey daha sorsam sıkmam umarum...bu benim ilk hamileliğim daha öönce acı tecrübelerim oldu....şu ana kadar hamile olduğuma dair hiç bişey hissetmedim...ne bi bulantı ne başdönmesi...bazen ara ara kasık batmalarım oluyrdu şimdi oda yok...sizlerde var mı böyle belirtiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…