merhaba annelerrrr
ben bugün gittim doktora özel başladık o kadar memnun kaldım ki içim çok rahat sonuna kadar devam inş hem eşime hem bana yaklaşık 40 dk anlattı anlattı
15 dk falan da ultrasonda görüntülere baktık
cinsiyet önümüzdeki ay belli olur dedi ama biz biraz sıkıştırdık erkek olma ihtimali daha yüksek görünüyor dedi ama önümüzdeki ay daha sağlıklı olur dedi
parmakları burnu ense kalınlığı herşey çok normal çok güzel dedi
elini yumruk yapmıştı benim kuzucuğum çok tatlı yaaa
kalp atışlarını da dinledik eşimle eşim ilk defa gördü ultrasonda
2li test istemiyırum ben 3lü ve 4lü testleri talep ediyorum boşa yaptırmana gerek yok dedi
toxoplazma için kan aldı bugün ona bakılcak
herşey yolunda şükürler olsunnn
Arkadaslar ben hamile kaldığından beri en ufak ani seyde en ufak ani harekette korkudan zipliyorum. Siz de benzer durum yaşıyor musunuz?
Merhaba arkadaşlar ben inşallah eylül ayında ikiz annesi olacağım.krem sürmeye başlayayım mı
bana da her gören ayy çirkin olmuşsn kızın olacak ayyy popon dümdüz olmuş kızın olacak diyo ama benim içime de erkek doğuyor hayırlısı artık sağlıklı olsunlar da önemli değil kız olursa pembe hazırlanırız erkek olursa mavi :))
kızlar banyo yaparken gözleriniz kararıyor mu sizinde? bide burnunuz az da olsa kanıyor mu? 3 haftadır nezaman yıkansam gözlerim kararıyor ve bazende burnum kanıyor azcık. Bebişler karnımızda ama herşeyimize etki ediyolarminicik parmaklarını sokmaya başladılar hayatımızaaaa yerim yerimmm
canım eşin aile hekımıyse en ıyı o bılır. ben aile hekımıne ancak 13 haftamda bıldırebıleceğim gebe olduğumu. yerı çok ters işyerınden ızın almak sorun olabılıyo. o zaman bıldırsem sıkıntı olurmu. yanı şimdiden yapılcak bırşeyler var mı. rica etsem öğrenebılır mısın
cok cok sevindim harika haberler bunlar :) hangi hastaneye gidiyorsun hangi doktorsulanayım doktorunaaa
kızlar gunaydın muhabbete gerıden gelıyom ama ıdare edın bısı sorcam sızlere gecelerı uyuyamıyorum bacaklarım sızlıyo sureklı hareket ettıresım gelıyor tam uyuyorum derken refleksle uyanıyorum sızdede oluyormu o
bende sızı falan yok da gece çok susuyorum ve uyanıyorum
çok su içince de sürekli wc ye kalkıyorum ve sabahları da en geç 7de uyanıyorum sonra yatamıyorum
haftasonu bile erkenden hortluyorum
Gunadin kzlar bugun antalyada hava coook guzel nihayet gunes kendini gosterdi ozlemisim yazi yahu
evet cnm yaaa aynenGunadin kzlar bugun antalyada hava coook guzel nihayet gunes kendini gosterdi ozlemisim yazi yahu
slm canim sende mi antalyada oturuyorsun...bende Antalyadayım...doktora nereye gidiyorsun...ben henüz bi doktor belirleyemedim...araaştırma içindeyim...bana bi tavsiyede bulunabilirmisin...
evet cnm yaaa aynen
ben de kendimi dışarı atmak için sabırsızlanıom eşim dışarda gelicek inş. birazdan.
geçen hafta da öğleden sonra bozdu ama, inş. bugün kapatmaz yaaaa
slmmm ben de Antalya'dayım
Vitale'de Ali fuat Bey'e gidiyorum ben
burcu da lara'da Figen hanım'a gidio (burcu senin yerine söledim ama pardon)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?