2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bulantı olmaması bi problem olduğunu göstermez için rahat olsun burda hiçbulantısı vs. olmayan arkadaşlar da var günlerdir yemeden içmeden kesilenler de.herkeste farkl farklı belirtiler oluo.
ben de ara ara bulantı ve kusma oluo, ama neyse ki çok sık diil, kasık batmalarım ilk zamanlarda vardı geçti normaldir yan.
ne zaman doktor kontrolün?

Ben varim beeen hamileligimn basindan beri bir kere bile kusmadimda midemde bulanmadi bence bunu dert etme hatta sukret bu konuda sansliyizz bencee

slm canim sende mi antalyada oturuyorsun...bende Antalyadayım...doktora nereye gidiyorsun...ben henüz bi doktor belirleyemedim...araaştırma içindeyim...bana bi tavsiyede bulunabilirmisin...
Alishia soylemis gerek kalmadi :))

Onemli degil canim )

Herkez yasayacak diye birseyyok canim benimde ilk hamileligimde hicbir sey hissetmedim bundsda eh iste her hamilelik bile bir olmuyor..

merhaba kızlar
çok kötü grip oldum cuma akşamından beri evden dışarı çıkmıyorum ıhlamur çorba meyve yiyorum gözlerimde akıyo napcağımı şaşırdım
önerisi olan varmı acaba

merhaba kızlar
çok kötü grip oldum cuma akşamından beri evden dışarı çıkmıyorum ıhlamur çorba meyve yiyorum gözlerimde akıyo napcağımı şaşırdım
önerisi olan varmı acaba

gecmis olsun hakal umarim cabuk atlatirsin valla onerim var diyemiycem sadece bildigim bol bol meyve yemeye devam et bence..

merhaba kızlar
önerisi olan varmı acaba

canım bende geçen ay fena grip olmuştum hergün taze sıkılmış portakal suyu iç birde balın içine limon sık biraz karabiber bana iyi geldi umarım hemen iyileşirsin çok zor oluyor

canım askeri hastane doktoru bitlisteyim ama ben

hahah tutmadı o zaman ben azerbaycandayım su an ama 3 gün sonra TR ye geliyorum Allahın izniyle. kanuni sultan suleyman hastanesi var, halkalı taraflarında bize cok yakın. ona gideyim diyorum. varmı ikitelli halkalı tarafında hastane tavsiye edebilecek biri? sigortam yok ama.. cok pahalı olmasın

benimde oluyordu ilk zamanlar yani sanki kaslarim cekiliyor gibi hep istemeden hareket etiriyorum sizliyordu hep kendimi kasmak germek istiyordum sut urunlerine agirlik verdim ondan mi bilmem ama gecti belki haftam ilerledi diyedir 13. haftamdayim cunku druma sorumustum kramplar giriyor karnima diye calsiyum eksikliginden demisti bende bunu oyle bagladim ama gecti yinede

kiz nazar degdirme kendine suss tamam olmasijn bise ne guzel kotu tecrubelerden sonra herseye bise buluyoruz degilmi benimde kotu tecrubelerim olmustu cok acmak istemiuyorum ama gayet normal ben 13.haftamdayim hic bise hisetmiyorum cok rahat uyuyorum yani sol tarafa uyuycam ustune yatmiycam diye cebelleniyorum ama yinede rahatim hic biseyim yok yani gayet normal olacak diye biseyde yok o yuzden rahat ol tadini cikar

Bende halkaliya yakin sayilirim cok olmasada banada kanuniyle mehmet akifi tavsiye ettiler mehmet akife gidecegim sanirim ben sefakoyde semt poliklinigine gidecekmisim

Bende ilk evlendigim sene ikitelli basaksehirde oturdum gerci hersene yine geliyorum annenler sayesinde yengem yenibosnada nisa hastahanesine gidiyor memnundu.. m harfiyle baslayan bi bayan dr var hatta methederler simdi adi aklima gelmedi

slmmmm hamişler nasılsınız bakalım nasıl gidiyoo ben dün doktora gittim herşey yolunda şükürler olsun amaaa şuu bulantılar mahvedecek benii bi geçse yaa sağolsun eşim annem herkes el birliğiyle ilgileniyorlar benimle yemeklerimi bazen eşim bazen annem yapıyor...

merhaba arkadaşlar, devam eden konular var birşey yazamadım onlarla ilgili hamilelik takvimi göreyim diye de bi msj atayım dedim

Muhabbetınız bol olsun kızlar hep takıpteyım ama yazmaya hiç mecalim olmuyo nası gidiyo benım iki gundur gecmeyen bir bel ağrım var normalmidir sşzdede oluyomu

selam güzel anneler herkesler pazar tatilinde galiba sessiz kalmış buralar bugün evmi temizleyeyim dedim saolsun eşim herşeyi yaptı bende etrafta dolanıp toz aldım bu durumu çok sevdim ama oda kıyamıyo her kahvaltıdan sonra banyo yolunu tutuyorum hepsini çıkarıyorum halim kalmıyo hiçbişeye bide çamaşır suyu kokusu eklendi of of bulantılar hat safhada en güzel öğünüm kahvaltı oluyo oda bi işe yaramıyo:44: sizde durumlar nasıl

canım benim sen 12. haftana gelmişssin kesilmesi gerekiyo bulantılarının bu hafta olmassa haftaya kesilir bence az kalmış sabret canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…