teşekürler kızlar...ben laradaki gelecek tüp bebek merkezine gittim şimdiye kadar...bişey daha sorsam sıkmam umarum...bu benim ilk hamileliğim daha öönce acı tecrübelerim oldu....şu ana kadar hamile olduğuma dair hiç bişey hissetmedim...ne bi bulantı ne başdönmesi...bazen ara ara kasık batmalarım oluyrdu şimdi oda yok...sizlerde var mı böyle belirtiler....
teşekürler kızlar...ben laradaki gelecek tüp bebek merkezine gittim şimdiye kadar...bişey daha sorsam sıkmam umarum...bu benim ilk hamileliğim daha öönce acı tecrübelerim oldu....şu ana kadar hamile olduğuma dair hiç bişey hissetmedim...ne bi bulantı ne başdönmesi...bazen ara ara kasık batmalarım oluyrdu şimdi oda yok...sizlerde var mı böyle belirtiler....
bulantı olmaması bi problem olduğunu göstermez için rahat olsun burda hiçbulantısı vs. olmayan arkadaşlar da var günlerdir yemeden içmeden kesilenler de.herkeste farkl farklı belirtiler oluo.
ben de ara ara bulantı ve kusma oluo, ama neyse ki çok sık diil, kasık batmalarım ilk zamanlarda vardı geçti normaldir yan.
ne zaman doktor kontrolün?[/QU
kontrolüm haftaya...çok heycanlanıyorum...zamn geçmiyor sanki...
Alishia soylemis gerek kalmadi :))slm canim sende mi antalyada oturuyorsun...bende Antalyadayım...doktora nereye gidiyorsun...ben henüz bi doktor belirleyemedim...araaştırma içindeyim...bana bi tavsiyede bulunabilirmisin...
Onemli degil canimevet cnm yaaa aynen
ben de kendimi dışarı atmak için sabırsızlanıom eşim dışarda gelicek inş. birazdan.
geçen hafta da öğleden sonra bozdu ama, inş. bugün kapatmaz yaaaa
slmmm ben de Antalya'dayım
Vitale'de Ali fuat Bey'e gidiyorum ben
burcu da lara'da Figen hanım'a gidio (burcu senin yerine söledim ama pardon)
merhaba kızlar
çok kötü grip oldum cuma akşamından beri evden dışarı çıkmıyorum ıhlamur çorba meyve yiyorum gözlerimde akıyo napcağımı şaşırdım
önerisi olan varmı acaba
merhaba kızlar
çok kötü grip oldum cuma akşamından beri evden dışarı çıkmıyorum ıhlamur çorba meyve yiyorum gözlerimde akıyo napcağımı şaşırdım
önerisi olan varmı acaba
canım askeri hastane doktoru bitlisteyim ama ben
kızlar gunaydın muhabbete gerıden gelıyom ama ıdare edın bısı sorcam sızlere gecelerı uyuyamıyorum bacaklarım sızlıyo sureklı hareket ettıresım gelıyor tam uyuyorum derken refleksle uyanıyorum sızdede oluyormu o
hahahtutmadı o zaman ben azerbaycandayım su an ama 3 gün sonra TR ye geliyorum Allahın izniyle. kanuni sultan suleyman hastanesi var, halkalı taraflarında bize cok yakın. ona gideyim diyorum. varmı ikitelli halkalı tarafında hastane tavsiye edebilecek biri? sigortam yok ama.. cok pahalı olmasın
Bende ilk evlendigim sene ikitelli basaksehirde oturdum gerci hersene yine geliyorum annenler sayesindehahahtutmadı o zaman ben azerbaycandayım su an ama 3 gün sonra TR ye geliyorum Allahın izniyle. kanuni sultan suleyman hastanesi var, halkalı taraflarında bize cok yakın. ona gideyim diyorum. varmı ikitelli halkalı tarafında hastane tavsiye edebilecek biri? sigortam yok ama.. cok pahalı olmasın
ya cildinizde bozulma var mı?
benim alnım yanaklarım pütür pütür oldu. burnum sanki büyüdü. 2 kilo vermeme ramen burnum neden büyüyo
ya cildinizde bozulma var mı?
benim alnım yanaklarım pütür pütür oldu. burnum sanki büyüdü. 2 kilo vermeme ramen burnum neden büyüyo
selam güzel anneler herkesler pazar tatilinde galiba sessiz kalmış buralarbugün evmi temizleyeyim dedim saolsun eşim herşeyi yaptı bende etrafta dolanıp toz aldım bu durumu çok sevdim ama oda kıyamıyo her kahvaltıdan sonra banyo yolunu tutuyorum hepsini çıkarıyorum halim kalmıyo hiçbişeye bide çamaşır suyu kokusu eklendi of of bulantılar hat safhada en güzel öğünüm kahvaltı oluyo oda bi işe yaramıyo:44: sizde durumlar nasıl
aslında bulantım tam 8. haftada başladı yani çoğuna göre geç başladı umarım geç bitmezcanım benim sen 12. haftana gelmişssin kesilmesi gerekiyo bulantılarının bu hafta olmassa haftaya kesilir bence az kalmış sabret canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?