2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlarrrr,bir kizimdan snra birde oglusum gelioooo hayirlisiyla insallah.

oyyyyyyy ne guzelll cinsiyetler ogreniliyorrrr....yaa benim doktoraaa 2 hafta var gitmemem ama cok merak ediyorummm...acaba gitsemmi bu haftaaa cinsiyeti ogrenmek icinn,,,,Mujjjjummmm hayirlisiyla kucagina alirsin canim benimm...:26::26::26:

oyyyyyyy ne guzelll cinsiyetler ogreniliyorrrr....yaa benim doktoraaa 2 hafta var gitmemem ama cok merak ediyorummm...acaba gitsemmi bu haftaaa cinsiyeti ogrenmek icinn,,,,Mujjjjummmm hayirlisiyla kucagina alirsin canim benimm...:26::26::26:

Ain cnm bnmm,cook sagol sana hbr edeyim die girdim.tatlim 1 hfta daha bekle sen 13. Hftada erkekse olusuyor tam penis o yuzden cnm ok.Alalh saglikli ve gonlunuze gore versn ins

Muji cok sanslisin 1 kizi ve 1 erkek'e sahip olucaksin ne guzelllllll
tbrklerrrrr

Son düzenleme:
Arkadaslar sisli memorial hastanesinde her Cumartesi ücretsiz hamilelik yogasi var. Ben önümüzdeki Cumartedi den itibaren gidecegim. Belki ilgilenirsiniz diye sizinle de paylaşayım dedim

çok şükür Rabbim bize nasip etti,inşallah hayırlısı ile sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza

Merhaba Hanımlar.Ben de kısmet olursa Eylül annesi olacağım.Bu benim 2. bebeğim olacak.3 yaşında çok tatlı bir kızım var.İlkçocuğum sezeryan olduğu için 2. yi SAT tan 10 gün önce alacaklar.O yüzden bu bebeğim 16.09 da doğacak inşallah.İlk çocuğumda ne doğru dürüst bulantım oldu ne de sıkıntım oldu ama bu bebeğim fazlasıyla canıma okuyor.Ne yiyebiliyorum ne içebliyorum.Hamileliğimi öğrendiğimden beri yani 3 haftada 4 kilo verdim.Her hamilelik farklı oluyor demek ki.

oh ne güzel annişler cinsiyetleri ögrenmeye başlamışlar.ben 12 haftalık biraz daha bekleyip özele gidecem ögrenmek için devlet hastaneleri söylemiyor.
önce rabbim sağlıklı sihatli,vatana millete hayırlı evlatlar versin.benimde 1 kızım var.bu 2. bebeğim hayırlısı bakalım sonuc ne olacak.ama benim aklıma gercekten cinsiyetten son önce bebeğimin sağlıklı olup olmadığı meraklandırıyor.

bu arada miğdesiiii bulanannn anişler az yamacıma gelin size diyaceklerim var.24 saat bunlatısı olan birisi olarak denenmiş test edilmiş bulantıyı rahatlatacak birşey buldum.annem dedi eskiden yeşil mercimek yerlermiş sende dene dedi.gercekten 4 saattir bulantım yok kızlar.çekirdek gibi yiyorum bir avuç kadar yedim gecti.sizde deneyin görün gercekten işe yarıyor tamamen gecmiyor ama bir süre rahatlatıyor.

ben devlette bu hafta öğrendim erkek bebiş geliyormuş hayırlı haberler alırsın cnm inşallah

Son düzenleme:
Ayy çok güzel erkek annesi olacaklar şimdiden öğrenmişler cinsiyetleri benimde bu hafta kontrolum var ksımetse bakalım biz nasılız sağlıklı olalımda :)

Banada gonderebilirsen sevinirim.

Günaydın Eylül anneleri,

Herkese bulantısiz, ağrısiz bir hafta diliyorum.

Cinsiyetlerde netleşmeye başlamış, genel olarak erkek bebisler. Allah saglık sıhhat versin herseyden önce, ben 15 gün sonra gideceğim doktora daha coooookkk var

günaydın herkese kızlar.. güzel bir hafta olsun hepimize inş..

mide bulantılarım geçti derken ben hala akşamları kötü oluyorum sabahları herşeyi yiyebiliyorum öğle yemeğimdede sorun yok ama akşam kokulardan kötü oluyorum dün akşamım berbattı yiyemedim bıraktım salata ve yoğurt yedim koca kaselerle hastanede 14 martta randevum var ama 1 marttada özeldeki doktorumla rabndevum var doktorum yurtdışına gidecek gitmeden gel bakalım kız mı erkek mi belki gösteriri dedi heyecanla cumayı bekliyorum inş gösteriri cinsiyetini tabi benim için çok erken ama bi umut işte bende merak etmeye başladım yani

anammmmmmm bebişleri kendilerini göstermiş :)) ben bazen özele de gidiyorum.özeldeki doktor cinsiyeti söylemek için 16 haftalık olması gerekiyo dedi.ama 11+2 günlük olunca yani bu cuma randevum var acaba söyler mi ki doktor??

güzel annecikler hepinize günaydın..

dün çok kötü bişey yaşadım..şu güne kadar bir damla bile kan gelmemişti..dün pembe renkli böyle kan gibi bişey geldi..tuvaletten çıkarken tuvalet kağıdına..şokoldum..ağlaya ağlaya doktorun yolunu tuttum..kendi doktoruma değilde başka özelde bir doktora gittim..neyse ultrasonda bebeğimi gördüm..kalbi atıyodu..hatta elini ayağını falan oynattı..onu öyle görünce yine başladım ağlamaya..doktor bi sorun görünmüyor dedi..kese etrafında da kanama yok dedi..belki rahim ağzından gelen bir kanama olmuştur dedi..Allaha şükür bir daha hiç kanamam olmadı..şimdi tuvalete gitmeye çok korkuyorum..yine öyle birşey yaşarım diye..cumartesi günü çok üzülüp stres olmuştum..acaba onun etkisiyle mi böyle birşey oldu bilmiyorum..bebeğime bişey olacak diye de çok korkuyorum..kendi doktoruma birkaç gün sonra gidicem..ense kalınlığını falan ölçecek..yarında kalp için gidicem..doktorum mutlaka kalbe gitmemi istemişti..ona gidip bana öyle gel demişti..kızlarrr çok korkuyorum..bebeğime bişey olmaz dimiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…