Kizlarrrr,bir kizimdan snra birde oglusum gelioooohayirlisiyla insallah.
oyyyyyyy ne guzelll cinsiyetler ogreniliyorrrr....yaa benim doktoraaa 2 hafta var gitmemem ama cok merak ediyorummm...acaba gitsemmi bu haftaaa cinsiyeti ogrenmek icinn,,,,Mujjjjummmm hayirlisiyla kucagina alirsin canim benimm...:26::26::26:
GUZELLİKLER İŞTE SİZE MORAL VERİCEK İÇİNİZİ FERAHLATICAK CEKTİĞİNİZ HERŞEYİN KUTSAL OLDUĞUNU HATIRLATICAK Bİ HADİS
Abdurrahman b.Avf'tan (r.a) nakledilen bir hadiste Peygamber Efendimiz (s.a.v) söyle buyurmuştur:
"Bir kadın hamile kaldığında onun için gündüz oruçlu, gece namazlı, Rabbi'ne gönülden teslim olmuş mücahid sevap ve mükafatı gibi manen kazanç sağlayan bir durum hasıl olur.Doğum ağrısı tuttuğunda hiç kimse onun ne kadar sevap ve mükafat kazandığını hakkıyla idrak edemez. Çocuk doğunca bebeğe süt emziren anasına, her süt emzirişinde bir canlıyı ihya etmişçesine sevap verilir. Çocuk büyüyüp memeden kesilme zamanı gelince vazifeli melek annenin her iki omuzuna vurarak der ki :
Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi işe günahsız olarak başla!" diye seslenir.
| Camiu'l-Elhadis, Kenzül-Ummal
oh ne güzel annişler cinsiyetleri ögrenmeye başlamışlar.ben 12 haftalık biraz daha bekleyip özele gidecem ögrenmek için devlet hastaneleri söylemiyor.
önce rabbim sağlıklı sihatli,vatana millete hayırlı evlatlar versin.benimde 1 kızım var.bu 2. bebeğim hayırlısı bakalım sonuc ne olacak.ama benim aklıma gercekten cinsiyetten son önce bebeğimin sağlıklı olup olmadığı meraklandırıyor.
bu arada miğdesiiii bulanannn anişler az yamacıma gelin size diyaceklerim var.24 saat bunlatısı olan birisi olarak denenmiş test edilmiş bulantıyı rahatlatacak birşey buldum.annem dedi eskiden yeşil mercimek yerlermiş sende dene dedi.gercekten 4 saattir bulantım yok kızlar.çekirdek gibi yiyorum bir avuç kadar yedim gecti.sizde deneyin görün gercekten işe yarıyor tamamen gecmiyor ama bir süre rahatlatıyor.
cnm bu siste değil özelden yazayım sana facebook sayfası var blogu var bi bayan yapıp satıyor çok seçenek var fiyat falan bilmiyorum ama sormadım kapıda ödemeyle gönderiyordur ama muhtemelen merak edenler varsa söylesinler özel mesajla yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?