2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

doktor görmüş sorun yok demiş korkma.. benimde 3 gün kahverengi akıntı olmuştu senin gibi çok korktum. dünde baya gezdim belim kasığım ağrıdı eve geldim yine kahverengi leke. ben anladım çok yorulup belim ağrıdığında oluyor.

geçmiş olsun canım. can sıkıcı bir görüntü ama canın sıkıldıkça devam edebilir maalesef. ilk hamileliğimi öğrendiğimde, önceden düşük yaptığım için ve evi taşıyacağım için çok stres yapmıştım. 1 hafta kananmam oldu. sonra eşimin arkadaşı başka bir doktorla görüştüm. bana neden kanama olabileceği konusunda uzun uzun anlattı. Stres, sıkıntı yapmanın işleri çok daha zorlaştıracağını anlattı. ertesi gün kanamam kesildi. 1 hafta kanamasız geçti. sonra şirkette 2 gün üst üste elim ayağım zangır zangır titreyecek kadar sinirlendim. ertesi gün kanama başladı ve 5 gün sürdü. kendime çok kızdım stres yaptım diye. şimdi çok şükür hiç yok ama ben de inan artık teslim ettim Allah'a..

ben de stresten olduğunu düşünüyorum..çünkü bu zamana kadar hiç bu kadar stres olup üzülmemiştim..ağlaya ağlaya harap ettim kendimi..bi de hamilelik duygusallığı eklenince üstüne mahfoldum ağlamaktan..sonuçta böyle oldu sanırım..bi de böyle kasıklarımda bir ağrı var..iyice herşeyden pimpiriklenmeye başladım..resmen iş yerinde diken üstünde oturuyorum..bi de hep midem bulanırdı kusamazdım ama dün ne yediysem çıkardım..su bile durmadı içimde..yani herşeyiyle dün berbat bir gün geçirdim..

Günaydınnnnnnn herkesin erkek bebişlerimi olucakmış yesinler yesinlerrrrrrrrrr

bu arada kimden öğrenmiştim bilmiyorum ama evde yüzük test yaptırdım bilen birine
haha banada erkek dedi bakalım daha doktor kontrolüme var doktor da onaylarsa
içime doğanda erkek kısmet hayırlısı diyelim

Günaydın can can annişlerrrr :)))

Vayyyy cinsiyetler ogrenılmış ay heycan yaptım bende heeeeeeee :)) 2 hafta sonra randevum var doktora ense kalınlıgına falan bakcak. yani 13.haftada doktora gıtcem acaba benım bebişte gosterırımı kı kendınııııııı

hadi hayırlısı. kaç haftalıksın? benimde içime hep erkek doğdu bakalım hayırlısı olsun. göbeğin nasıl öne doğru sivri mi?

cümleten günaydın kızlar 1 hafta izinliydim evde tatilimi yaptımda geldim bir uğruyayım dedim
umarım herkes iyidir umarım bir yaramazlık yoktur

hadi hayırlısı. kaç haftalıksın? benimde içime hep erkek doğdu bakalım hayırlısı olsun. göbeğin nasıl öne doğru sivri mi?

13+2 oldu bugün 14. haftanın içindeyim şükür ki

11+4 te gitmiştim en son doktora ihihi :) göstermedi benimki bişey totoşunu dönmüş bize

valla benim tipime bakan kız diyo popom çıkıyomuş daha çok

yüzüm hep çatlak patlak oldu sivilceler siyah noktalar çirkinleşiyorum sanırım
kıza dalalet ediyo belirtiler ama bilemedim ki :)
nasip neyse o sağlıklı olsunda benim için hiçç önemli değil

amin anım sağlık en önemlisi. hiç farketmez sağlıklı, hayırlı evlat olsunlar...

ben devlette bu hafta öğrendim erkek bebiş geliyormuş hayırlı haberler alırsın cnm inşallah

hayırlı olsun canım.ben ankaradayım burdaki devlet hastaneleri söylemiyor cinsiyetini.ancak insaflı bir dr yada tanıdık olursa söylüyorlar.heycandan duramıyorum

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar,herkes iyidir umarım
inşallah güzel bir hafta başı ile başlayıp güzellikle bir haftayı daha bitiririz..

ben bugün güne iyi başlamadım...ilk defa bugün mide bulantımdan dolayı çıkardım,hiç böyle olmamıştım zor yetiştim lavaboya...vitamin ilacı aldım hemen ardından oldu..ikinci alışımdı bu ilacı acaba ondan mı oldu bilemedim...ne kötü bir durum ya........

maşallah cinsiyetler öğrenilmiş ve çoğu bebeğimiz erkek,sağlıkla doğsunlar inşallah....bana da herkes kız diyor ama ben erkek hissediyorum,burnumun büyüdüğünü hissediyorum oda erkek belirtisiymiş bakalım hayırlısı bir daha ki kontrolde belli olur inşallah........

Günaydın hanımlar...Gününüz güzel geçsin.
obenimsevdam, sana yanlış söylemişler. Burnu pabuç gibi olanlar kız doğurur derler Kız annenin güzelliğini alır,erkek anneyi güzelleştirir derler. Bende bu doğru işliyor. Çünkü oğlumu doğururken tenim pembe beyaz olmuştu, pürüzsüzleşmişti, güzelleşmiştim ve Ege karnımda yan yattığı halde, arkadan bakıldığında hamile olduğum belli olmuyordu. Şimdi de uzun ve geniş araç gibiyim. Belim kalınlaştı, popom büyüdü, yüzüm pul pul oldu, sivilceler çoğaldı, burnum da kocaman görünüyor gözüme.

günaydın güzel anneler.herkese iyi haftalar.
masalllah erkek bebislerimiz çoğunlukta.bu yıl erkek yılı deniliyor demek doğruymus
16 haftadan önce öğrenilebileceğini öğrendim2 gün sonra kontrolum var acaba öğrenebilecekmiyim:18:

Hadi herkese hayirlisi olsun.Allah hayirli evlad versin hepimize.arkadaslar 13. Hftadan once ogrenemezsiniz cunku penis tam o zmn olusuyor sanirim herkes 13 oldu gibi azzzz kaldi hepiniz ogrenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…