güzel annecikler hepinize günaydın..
dün çok kötü bişey yaşadım..şu güne kadar bir damla bile kan gelmemişti..dün pembe renkli böyle kan gibi bişey geldi..tuvaletten çıkarken tuvalet kağıdına..şokoldum..ağlaya ağlaya doktorun yolunu tuttum..kendi doktoruma değilde başka özelde bir doktora gittim..neyse ultrasonda bebeğimi gördüm..kalbi atıyodu..hatta elini ayağını falan oynattı..onu öyle görünce yine başladım ağlamaya..doktor bi sorun görünmüyor dedi..kese etrafında da kanama yok dedi..belki rahim ağzından gelen bir kanama olmuştur dedi..Allaha şükür bir daha hiç kanamam olmadı..şimdi tuvalete gitmeye çok korkuyorum..yine öyle birşey yaşarım diye..cumartesi günü çok üzülüp stres olmuştum..acaba onun etkisiyle mi böyle birşey oldu bilmiyorum..bebeğime bişey olacak diye de çok korkuyorum..kendi doktoruma birkaç gün sonra gidicem..ense kalınlığını falan ölçecek..yarında kalp için gidicem..doktorum mutlaka kalbe gitmemi istemişti..ona gidip bana öyle gel demişti..kızlarrr çok korkuyorum..bebeğime bişey olmaz dimiii...
güzel annecikler hepinize günaydın..
dün çok kötü bişey yaşadım..şu güne kadar bir damla bile kan gelmemişti..dün pembe renkli böyle kan gibi bişey geldi..tuvaletten çıkarken tuvalet kağıdına..şokoldum..ağlaya ağlaya doktorun yolunu tuttum..kendi doktoruma değilde başka özelde bir doktora gittim..neyse ultrasonda bebeğimi gördüm..kalbi atıyodu..hatta elini ayağını falan oynattı..onu öyle görünce yine başladım ağlamaya..doktor bi sorun görünmüyor dedi..kese etrafında da kanama yok dedi..belki rahim ağzından gelen bir kanama olmuştur dedi..Allaha şükür bir daha hiç kanamam olmadı..şimdi tuvalete gitmeye çok korkuyorum..yine öyle birşey yaşarım diye..cumartesi günü çok üzülüp stres olmuştum..acaba onun etkisiyle mi böyle birşey oldu bilmiyorum..bebeğime bişey olacak diye de çok korkuyorum..kendi doktoruma birkaç gün sonra gidicem..ense kalınlığını falan ölçecek..yarında kalp için gidicem..doktorum mutlaka kalbe gitmemi istemişti..ona gidip bana öyle gel demişti..kızlarrr çok korkuyorum..bebeğime bişey olmaz dimiii...
doktor görmüş sorun yok demiş korkma.. benimde 3 gün kahverengi akıntı olmuştu senin gibi çok korktum. dünde baya gezdim belim kasığım ağrıdı eve geldim yine kahverengi leke. ben anladım çok yorulup belim ağrıdığında oluyor.
geçmiş olsun canım. can sıkıcı bir görüntü ama canın sıkıldıkça devam edebilir maalesef. ilk hamileliğimi öğrendiğimde, önceden düşük yaptığım için ve evi taşıyacağım için çok stres yapmıştım. 1 hafta kananmam oldu. sonra eşimin arkadaşı başka bir doktorla görüştüm. bana neden kanama olabileceği konusunda uzun uzun anlattı. Stres, sıkıntı yapmanın işleri çok daha zorlaştıracağını anlattı. ertesi gün kanamam kesildi. 1 hafta kanamasız geçti. sonra şirkette 2 gün üst üste elim ayağım zangır zangır titreyecek kadar sinirlendim. ertesi gün kanama başladı ve 5 gün sürdü. kendime çok kızdım stres yaptım diye. şimdi çok şükür hiç yok ama ben de inan artık teslim ettim Allah'a..
Günaydınnnnnnn herkesin erkek bebişlerimi olucakmış yesinler yesinlerrrrrrrrrr
bu arada kimden öğrenmiştim bilmiyorum ama evde yüzük test yaptırdım bilen birine
hahabanada erkek dedi bakalım daha doktor kontrolüme var doktor da onaylarsa
içime doğanda erkek kısmet hayırlısı diyelim
cümleten günaydın kızlar 1 hafta izinliydim evde tatilimi yaptımda geldim bir uğruyayım dedim
umarım herkes iyidir umarım bir yaramazlık yoktur
Bblim hoşgeldin canımmm. Asıl sen nasılsın ???
cümleten günaydın kızlar 1 hafta izinliydim evde tatilimi yaptımda geldim bir uğruyayım dedim
umarım herkes iyidir umarım bir yaramazlık yoktur
hadi hayırlısı. kaç haftalıksın? benimde içime hep erkek doğdu bakalım hayırlısı olsun. göbeğin nasıl öne doğru sivri mi?
13+2 oldu bugün 14. haftanın içindeyim şükür ki
11+4 te gitmiştim en son doktora ihihi :) göstermedi benimki bişey totoşunu dönmüş bize
valla benim tipime bakan kız diyo popom çıkıyomuş daha çok
yüzüm hep çatlak patlak oldu sivilceler siyah noktalar çirkinleşiyorum sanırım
kıza dalalet ediyo belirtiler ama bilemedim ki :)
nasip neyse o sağlıklı olsunda benim için hiçç önemli değil
ben devlette bu hafta öğrendim erkek bebiş geliyormuş hayırlı haberler alırsın cnm inşallah
günaydın arkadaşlar,herkes iyidir umarım
inşallah güzel bir hafta başı ile başlayıp güzellikle bir haftayı daha bitiririz..
ben bugün güne iyi başlamadım...ilk defa bugün mide bulantımdan dolayı çıkardım,hiç böyle olmamıştım zor yetiştim lavaboya...vitamin ilacı aldım hemen ardından oldu..ikinci alışımdı bu ilacı acaba ondan mı oldu bilemedim...ne kötü bir durum ya........
maşallah cinsiyetler öğrenilmiş ve çoğu bebeğimiz erkek,sağlıkla doğsunlar inşallah....bana da herkes kız diyor ama ben erkek hissediyorum,burnumun büyüdüğünü hissediyorum oda erkek belirtisiymiş bakalım hayırlısı bir daha ki kontrolde belli olur inşallah........
hayırlı olsun canım.ben ankaradayım burdaki devlet hastaneleri söylemiyor cinsiyetini.ancak insaflı bir dr yada tanıdık olursa söylüyorlar.heycandan duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?