Günaydın hanımlar...Gününüz güzel geçsin.
obenimsevdam, sana yanlış söylemişler. Burnu pabuç gibi olanlar kız doğurur derlerKız annenin güzelliğini alır,erkek anneyi güzelleştirir derler. Bende bu doğru işliyor. Çünkü oğlumu doğururken tenim pembe beyaz olmuştu, pürüzsüzleşmişti, güzelleşmiştim ve Ege karnımda yan yattığı halde, arkadan bakıldığında hamile olduğum belli olmuyordu. Şimdi de uzun ve geniş araç gibiyim. Belim kalınlaştı, popom büyüdü, yüzüm pul pul oldu, sivilceler çoğaldı, burnum da kocaman görünüyor gözüme.
Bende halkaliya yakin sayilirim cok olmasada banada kanuniyle mehmet akifi tavsiye ettiler mehmet akife gidecegim sanirim ben sefakoyde semt poliklinigine gidecekmisim
Bende ilk evlendigim sene ikitelli basaksehirde oturdum gerci hersene yine geliyorum annenler sayesindeyengem yenibosnada nisa hastahanesine gidiyor memnundu.. m harfiyle baslayan bi bayan dr var hatta methederler simdi adi aklima gelmedi
bence senin kizin olucak benim arkdasiminda ayni seyler oldu kizi oldu sonra
arkadaşlar bulantılar geçti lakin şuan korku içindeyim
iştahım açıldı ve durduramıyorum gibi yiyorum ya bildiğin :) sabah kalktığımda bi açım bi açım hahah
sanki iki gündür bişey yememişim gibi oluyorum
korkutuyor buda beni
iştahım açıldı ve durduramıyorum gibi yiyorum ya bildiğin :) sabah kalktığımda bi açım bi açım hahah
korkutuyor buda beni
korkutuyor buda beni
arkadaşlar hafta sonu canım çok fena yeşil üzüm ve yeşil erik çekti..üzüm bulabildik ama erik bulamadık hiç bir yerde yoktu...zaten burada birşeyde bulunsa şaşarımTürkiye mi gözünü seveyim...kahvaltıda bile bir tabak üzüm yedim
Erik yiyemedim yeşil erik ama kırmızı vardı onu yedim acaba sorun olur mu?
hep derlerdi aş erdiğin birşeyi yiyemezsen iyi olmaz bebeğe falan diye bu defa endişeleniyorum:18:
ben de stresten olduğunu düşünüyorum..çünkü bu zamana kadar hiç bu kadar stres olup üzülmemiştim..ağlaya ağlaya harap ettim kendimi..bi de hamilelik duygusallığı eklenince üstüne mahfoldum ağlamaktan..sonuçta böyle oldu sanırım..bi de böyle kasıklarımda bir ağrı var..iyice herşeyden pimpiriklenmeye başladım..resmen iş yerinde diken üstünde oturuyorum..bi de hep midem bulanırdı kusamazdım ama dün ne yediysem çıkardım..su bile durmadı içimde..yani herşeyiyle dün berbat bir gün geçirdim..
belkide önceleri yiyemediğinden oluyordur canım birde vitamin ilacı çok iştah acıyor diyorlar şu elevit olan ondan da olabilir mi ki kullanıyorsan eğer..valla kızlar önüme ne geliyosa eğer ondan tiksinmediysem
yiyorum bende bu kadar yemek istemiyorum
ama acıkıyorum resmen
banada demişlerdi hiç bişey yiyemiyodum iştah bi açıldı herşey yemek istiyorum diye
ama o zamanlar benim bulantılarım olduğundan bişey yiyemediğimden inandırıcı gelmiyordu hahaha
Kızlar merhabaaa nasılsınızz??
cinsiyetini öğrenen arkdaşlar gözünüz aydın darısı merakla bekleyen bizlerin başına :)
Bende cumartesi günü gittim kontrole bebeğin artık bebek olduğu anlaşılıyor yavrumun elleri ayakları hareket ediyoduu nasıl duygulandım anlatamam çok güzel bir duyguu.
bir dahaki gittiğimde 12 haftalık olacak acaba cinsiyeti belli olur mu ki merak etmeye başladım
:))) çok sevindim bulantılarının geçmesine benim bir geçiyor bir geri geliyor ama iştahım açılmaya başladı birde eşimde benim gibi yemeğe başladı dobi olacağız yakında:)))
Yeşil erik türkiye de bile pek bulunmuyo canım. Benimde canım kaç haftadır istiyor ama yurt dışından geliyomuş yeşil erik ve çok pahalı. aseriyorum.com diye bir site var orda ne ararsan dondurulmuşu var ve tabi onlar da biraz pahalı oluyo. Umarım bebeklerimize bir zararı olmaz.
belkide önceleri yiyemediğinden oluyordur canım birde vitamin ilacı çok iştah acıyor diyorlar şu elevit olan ondan da olabilir mi ki kullanıyorsan eğer..
Ve ne istiyorsan yiyeceksin canım kendimiz çok engelleyemeyiz değil mi doğal süreç ne de olsa...
ne güzel bebeğini görmüşsün bende kontrol günüm gelse de gitsem diye iple çekiyorum,öğrenemezsin canım bende 12 haftalıktım belli değil demişti doktor..
bebeklerimize bişey olmasında başka birşey istemiyorum...yaza kadar bekleriz o zaman
Sen ne zaman gideceksin kontrole tekrar? 4. ayda öğreneceğiz heralde cinsiyeti..
1 ay sonra erikler çıkmaya başlar diyolar mart sonu nisan başı gibi bi çıksın erikler kilo kilo alıcam :))
mart 15de gidicem canım2 li tarama testi için 1martta randevum vardı fakat yaptırmayacağım için gitmiycem..
ay inşallah çıksın martta da alalım şimdiden çok fena ağzım sulandıne kadar yerim kestiremiyorum artık :121:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?