2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yapma ya demek bana yanlış söylemişler..tenimde bir değişiklik olmadı..sivilce falan çıkar diyorlar ama bende yüzümde değil de sırtım resmen harita gibi sivilceden..birde karnım pul pul dökülüyor hergün nemlendirici yağ kullanmama rağmen...burnum gözüme çarpıyor özellikle sabah kalktığımda..bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

Bende halkaliya yakin sayilirim cok olmasada banada kanuniyle mehmet akifi tavsiye ettiler mehmet akife gidecegim sanirim ben sefakoyde semt poliklinigine gidecekmisim

mehmet akifi bilmiyorum. kanuniye gideyim dedim ama orasıda cok kalabalık oluyomuş. şikayet sitesinde öyle cok yazmışlarki gözüm korktu. eger sen mehmet akiften memnun kalırsan yazar mısın. bende denemek istiyorum.

Bende ilk evlendigim sene ikitelli basaksehirde oturdum gerci hersene yine geliyorum annenler sayesinde yengem yenibosnada nisa hastahanesine gidiyor memnundu.. m harfiyle baslayan bi bayan dr var hatta methederler simdi adi aklima gelmedi

birkere gittim nisa hastanesine. sigortam yok baya para almışlardı benden. ya bu analık hakkı diye bişey var neden kimse uygulamıyor??

bence senin kizin olucak benim arkdasiminda ayni seyler oldu kizi oldu sonra

hayırlısı olsun kesin erkek diyodum ben hiç şüphem yoktu. ama son zamanlarda, 2 haftadır nedense, erkek olacagından okadar emin değilim. hayırlısı olsun.

selam arkadaşlar ve bebişleri:) umarım herkes çok iyidir sanırım benim mide bulantılarım geçiyor bi kaç gündür iyiyim maşallah......

arkadaşlar bulantılar geçti lakin şuan korku içindeyim
iştahım açıldı ve durduramıyorum gibi yiyorum ya bildiğin :) sabah kalktığımda bi açım bi açım hahah
sanki iki gündür bişey yememişim gibi oluyorum
korkutuyor buda beni

maşallah cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyor ama daha hiç kız duymadım demekki bu sene erkek senesi benim içimede erkek doğuyor..ama hiç merak etmiyorum dr.sormayı bile düşünmüyorum tek düşüncem sağlıklı olması..dün gece koltukta uyumuşum sonra yatağıma yatmak için gittim ama uyuyamadım..hep kafamda kötü düşünceler vardı..bebeğimin tekrar benden ayrılması felan kendi kendime diyorum olumsuz düşünme diye başka birşey düşünmeye çalşıyorum yine geliyor kötü şeyler aklıma birde ilk hamileliğimde bu kadar kilolu değildim şimdi sağdan sola dönerken bile çok zorlanıyorum son aylarda ne yapacam bilmiyorum 55 kilolardayken şuan 76 kilodayım 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu kadar kilo alacağım ama birşey yemiyorum ilaçlar vitaminler aldırdı..benim gibi böyle kendini sürekli rahatsız hisseden varmı...

evet hiçbirşey yiyemeyen bana eltimin söylediği laf aynen şudur "üzülme şekerim yakında kaldırım taşlarını bile yemek isteyeceksin"
sanırım sen o döneme girdin hayırlı olsun kardeşim

benimde çok yiyesim geliyor bende yanımda birşey bulundurmamaya çalışıyorum meyve dışında ,bol bol su içiyorum o biraz da olsa kesiyor iştahımı...tabi sonra durmadan wc yolundayım...yoksa şimdiden şişicem
yeme isteğin varsa ye canım ama kilo yaptırmayan şeyler ye bence

valla kızlar önüme ne geliyosa eğer ondan tiksinmediysem
yiyorum bende bu kadar yemek istemiyorum
ama acıkıyorum resmen
banada demişlerdi hiç bişey yiyemiyodum iştah bi açıldı herşey yemek istiyorum diye
ama o zamanlar benim bulantılarım olduğundan bişey yiyemediğimden inandırıcı gelmiyordu hahaha

Kızlar merhabaaa nasılsınızz??

cinsiyetini öğrenen arkdaşlar gözünüz aydın darısı merakla bekleyen bizlerin başına :)

Bende cumartesi günü gittim kontrole bebeğin artık bebek olduğu anlaşılıyor yavrumun elleri ayakları hareket ediyoduu nasıl duygulandım anlatamam çok güzel bir duyguu.

bir dahaki gittiğimde 12 haftalık olacak acaba cinsiyeti belli olur mu ki merak etmeye başladım

arkadaşlar hafta sonu canım çok fena yeşil üzüm ve yeşil erik çekti..üzüm bulabildik ama erik bulamadık hiç bir yerde yoktu...zaten burada birşeyde bulunsa şaşarımTürkiye mi gözünü seveyim...kahvaltıda bile bir tabak üzüm yedim
Erik yiyemedim yeşil erik ama kırmızı vardı onu yedim acaba sorun olur mu?
hep derlerdi aş erdiğin birşeyi yiyemezsen iyi olmaz bebeğe falan diye bu defa endişeleniyorum:18:

:))) çok sevindim bulantılarının geçmesine benim bir geçiyor bir geri geliyor ama iştahım açılmaya başladı birde eşimde benim gibi yemeğe başladı dobi olacağız yakında:)))

Yeşil erik türkiye de bile pek bulunmuyo canım. Benimde canım kaç haftadır istiyor ama yurt dışından geliyomuş yeşil erik ve çok pahalı. aseriyorum.com diye bir site var orda ne ararsan dondurulmuşu var ve tabi onlar da biraz pahalı oluyo. Umarım bebeklerimize bir zararı olmaz.

canım çok geçmiş olsun
en kısa sürede kendi doktoruna da görün
inşallah tekrarlamaz
nedir seni bu kadar üzen strese sokan şey?

belkide önceleri yiyemediğinden oluyordur canım birde vitamin ilacı çok iştah acıyor diyorlar şu elevit olan ondan da olabilir mi ki kullanıyorsan eğer..
Ve ne istiyorsan yiyeceksin canım kendimiz çok engelleyemeyiz değil mi doğal süreç ne de olsa...

ne güzel bebeğini görmüşsün bende kontrol günüm gelse de gitsem diye iple çekiyorum,öğrenemezsin canım bende 12 haftalıktım belli değil demişti doktor..

:))) çok sevindim bulantılarının geçmesine benim bir geçiyor bir geri geliyor ama iştahım açılmaya başladı birde eşimde benim gibi yemeğe başladı dobi olacağız yakında:)))

evet öyle oluyormuş
diğer hamile arkadaşlarımın eşlerinden duymuştum
eşime enbitane yedikçe sende yiyeceksin onunla birlikte
sen bari göbiş yapma dikkat et diye uyarmışlardı

aaaa olurmu öyle şey yalnız ben şişersem olmaz oda şişsin benimle birlikte dedim :)
hıhhhhhhh sonra ben şişman çirkin o filinta delikanlımı olsun yani şişman olsun banane bananeeee

bebeklerimize bişey olmasında başka birşey istemiyorum...yaza kadar bekleriz o zaman

Sen ne zaman gideceksin kontrole tekrar? 4. ayda öğreneceğiz heralde cinsiyeti..

bebeklerimize bişey olmasında başka birşey istemiyorum...yaza kadar bekleriz o zaman

1 ay sonra erikler çıkmaya başlar diyolar mart sonu nisan başı gibi bi çıksın erikler kilo kilo alıcam :))

Sen ne zaman gideceksin kontrole tekrar? 4. ayda öğreneceğiz heralde cinsiyeti..

1 ay sonra erikler çıkmaya başlar diyolar mart sonu nisan başı gibi bi çıksın erikler kilo kilo alıcam :))

mart 15de gidicem canım2 li tarama testi için 1martta randevum vardı fakat yaptırmayacağım için gitmiycem..
ay inşallah çıksın martta da alalım şimdiden çok fena ağzım sulandı ne kadar yerim kestiremiyorum artık :121:

Anladım canım az kalmış seninde yine de tabi beklemesi insana çok zor geliyo ama belki o zaman kadar karnında hissetmeye başlarsın bile :)

Ahh ahhh ebndensiniz( ben de erik ve cagla badem istiyorum(((
Tursularin icindekiyle idare ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…