2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

.

Anladım canım az kalmış seninde yine de tabi beklemesi insana çok zor geliyo ama belki o zaman kadar karnında hissetmeye başlarsın bile :)
elimi karnıma koyuyorum belki hissederim diye ama hissetmiyorum böyle olunca da endişe ediyorum,yaşıyor mu yaşımıyor mu diye..kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama gün geçtikçe endişemde katlanıyor...

Ahh ahhh ebndensiniz( ben de erik ve cagla badem istiyorum(((
Tursularin icindekiyle idare ediyorum
demek sende erikçiler yolundasın
canım çağla istemedi ama bende rüyamda çağla topladım ağaçtan hemde yeşil yeşil değnekle yere indiriyordum hayırlara gelsin..ekşiyi aramayan ben limon yedim hemde nasıl yedim gelde bana sor hiç görmemiş gibi

kızlaaaaaar selammm :) ben kaçak üye :) ekim annesi :)) herşey yolunda cmrt gittim doktora 3 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışını duymak için ama kesemiz tam tetematıyla çok iyi durumdaymış :)) beni merak edenlere duyrulur =))

kızlar bişey dicem ama alınmayın bana
canınızın istedikleri içinizde kalsa
sizin canınız istedi diye herkesin canı istemesin aynı şekilde aşermeyelim :)

maşallah maşallah canım inşallah kalp atışını da duyarsın daha da artar heyecanın....

Haklisin arkadasim aslinda canimin cekeni yazmazdim hic ben ama gorunce cvp yazdim arkadasa ben de.

Ay adin cok uzun unuttum yazmayi ama :))
Agactan cagla topladiysan bana getir topladiklarini:)))))

kızlar bişey dicem ama alınmayın bana
canınızın istedikleri içinizde kalsa
sizin canınız istedi diye herkesin canı istemesin aynı şekilde aşermeyelim :)

haklısın yazmazdım aslında ama ne olduysa yazıverdim...kusura bakmayın arkadaşlar ben başlattım...canım çeken arkadaşlar hakkını helal etsin,kul hakkına girmek his istemem...

maşallah maşallah canım inşallah kalp atışını da duyarsın daha da artar heyecanın....

inşallah bakalım nası sabredicem ozamana kadar bilmem , benim doktor bana çok pişmiş yumurta ye dedi asla az pişmiş hiç bişi yeme dedim , bide kabuklı ceviz kızlar , kabuksuzlar ilaçlı oluyormuş çok dayansın die alırsanız kabuklı ceviz 9 ay boyunca 3 4 tane ye dedi :) haberiniz ola sizlerinde yiyin garrriiii =)

kızlar birde bünye meselesiymiş ama yinede bilgilendirmek istedim çiğ şekilde aşırı maydonoz yememeliymişiz , söktürücü özelliği olduğundan bazı bünyede ALLAH KORUSUN düşük etkisi yapabiliyormuş ..

canım çok geçmiş olsun
en kısa sürede kendi doktoruna da görün
inşallah tekrarlamaz
nedir seni bu kadar üzen strese sokan şey?

öyle saçmasapan herşeye takıldım..kayınvalidemlerin eski yaptıkları geldi aklıma..oturdum ağladım ağladım durdum..eşime de saydım bi ton laf..bana bi gün olsun kendine dikkat et demeyenler şimdi bebeğe dikkat et diyolar dedim..sen önemli değilsin bebek bizim için önemli der gibi gözüme sokuyolar dedim..demesinler istemiyorum sormasınlar bebeğimi de dedim..çok çok sinirlendim çok üzüldüm ama..kendime de kızdım sonra neden takıyorum kafama diye..yani tam hamilelik bunalımına girdim cumartesi günü..:2:

evet ben de maydanozu duydum..bir de soğanı duydum..yani çiğ soğan pişmiş soğan çok tüketmemek lazımmış..gerçi her yemekte de soğan var ama bilmiyorum nasıl olcak..

yumurta konusunda bana da doktorum çok pişmiş ye dedi...köyden gelen süt,yoğurt,peynir gibi şeyler yeme dedi ve özellikle kaymak...pastorize ürünler yiyeceksin hep dedi...en güvenilir olarak pınarın ürünlerini olduğunu söyledi....
maydanoz konusunda; herkes diyor maydanoz yersen düşük yaparmış diye,sakın böyle şeylere kanma dedi sanki dedi bir oturuşta bir poşet maydanoz yiyecek halin yok dedi..yediğin ne olacak ki dedi; kahvaltıda çorbalarda salatalarda ne yan etkisi olabilir ki dedi..

Son düzenleme:

Evet cnm adacayi da oyle,ben bunu bile bile yerim salatada kizimdada yemistim abartmadan:) yani sunu dicem yiyen varaa uzulmesin simdiden snra yemesin

hormonlar nedeniyle hamilelikte daha hassas oluyor insan
düşünmemeye çalış eskileri.yeni bir sataşma durumu yoksa kaygananın düşünmemeye çalış.
varsa da sıkıntı bir derdim var başlığına yaz rahatla canım.
sen strese girersen bebegin de girer
malesef cadı kaygananalar hayatı hep zehir ederler.
seni düşünmez bebeği düşünür!!
beni düşünmeyen evladımı düşünecek sanki

arkadaşlar benim kontrolüm haftaya perşembe doktora gittiğimde 13+1 olcam 2 li tarama testi yapılcak hem endişeli hem heyecanlıyım sonuçları çok merak ediyorum bide cinsiyetini %90 söylüyolarmış ama kesinliği 16.haftada oluyormuş içime benimde çoğu arkadaşım gibi erkek doğuyor ama tabi en önemlisi sağlıklı olması RABBİM hepimizin gönlüne göre versin.....

herşeyimin içine etti..kınamın da düğünümün de balayımın da..onlar aklıma geldikçe çılgına dönüyorum..hamileliğim ya da bebeğim doğduğunda ( Allah nasip eder doğumunu inşallah) yine bana zehir eder diye korkuyorum..o yüzden sanırım bu öfkem..ama dünkü yaşadıklarımdan sonra hiçbir şeyi kafama takmamaya karar verdim..bişey demeye kalkarsa da cevabını verip susturucam..çünkü hiçbirşey bebeğimden daha önemli değil..allah cadı kaynanaların gazabından hepimizi korusun..AMİNNN

Biraz önce doktordan geldin ense kalınlığına bakıldı cinsiyetini söylemedi doktorum. Fakat bebeğim fark atmış şu anda 11+5 olması gerekirken 12+5 çıktı usg de. Biraz iri bir bebek olacak sanırım dedi doktor. Eee babasıda anneside iri olunca çocuğu tahmin edemiyorum artık.

selam kızlar
cuma günü herşey çok iyi çıktı çok şükür kan verdim ikili testin sonucunu beklemedeyim :18:
bu arada doktor cinsiyet tahminim var ama kesin görmeden söylemeyeyim dedi ama bana erkek gibi geldi artık ikili test sonucunu almaya gidince tekrar ultrasona girceğim. kilo da almamışım doktor iyi dedi ama 4. aya girdim ve doktor bu ayda 6 kiloya kadar alman normal dedi bakalım artık

amiiiinnn
nasıl da beceriyorlar her şeyin içine etmeyi..
ayrı ayrı tüm özel günleri nasıl berbat ediyorlar
şeytanla yarışırlar böyle tipler..
kınada avucuna konacak takı meselesinden sorun çıkarmıştır,düğünde saçına karışır,balayında neden aramıyorsun oğlum der..
yahu bi insan,evladının en özel günlerinde neye takar da kavga çıkarır merak ediyorum
kaynanalık ayrı bir kötülük dalı..ayrı bir uzmanlık alanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…