- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
Ahh ahhh ebndensiniz( ben de erik ve cagla badem istiyorum (((
Tursularin icindekiyle idare ediyorum
elimi karnıma koyuyorum belki hissederim diye ama hissetmiyorum böyle olunca da endişe ediyorum,yaşıyor mu yaşımıyor mu diye..kötü şeyler düşünmek istemiyorum ama gün geçtikçe endişemde katlanıyor...Anladım canım az kalmış seninde yine de tabi beklemesi insana çok zor geliyo ama belki o zaman kadar karnında hissetmeye başlarsın bile :)
demek sende erikçiler yolundasınAhh ahhh ebndensiniz( ben de erik ve cagla badem istiyorum (((
Tursularin icindekiyle idare ediyorum
kızlaaaaaar selammm :) ben kaçak üye :) ekim annesi :)) herşey yolunda cmrt gittim doktora 3 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışını duymak için ama kesemiz tam tetematıyla çok iyi durumdaymış :)) beni merak edenlere duyrulur =))
ayy bana turşu demeeee midem bulanıyo turşu gördükçe :):)
erik ve çağlanın da turşusu oluyor mu hiç duymamıştım..
kızlar bişey dicem ama alınmayın bana
canınızın istedikleri içinizde kalsa
sizin canınız istedi diye herkesin canı istemesin aynı şekilde aşermeyelim :)
maşallah maşallah canıminşallah kalp atışını da duyarsın daha da artar heyecanın....
canım çok geçmiş olsun
en kısa sürede kendi doktoruna da görün
inşallah tekrarlamaz
nedir seni bu kadar üzen strese sokan şey?
kızlar birde bünye meselesiymiş ama yinede bilgilendirmek istedim çiğ şekilde aşırı maydonoz yememeliymişiz , söktürücü özelliği olduğundan bazı bünyede ALLAH KORUSUN düşük etkisi yapabiliyormuş ..
inşallah bakalım nası sabredicem ozamana kadar bilmem , benim doktor bana çok pişmiş yumurta ye dedi asla az pişmiş hiç bişi yeme dedim , bide kabuklı ceviz kızlar , kabuksuzlar ilaçlı oluyormuş çok dayansın die alırsanız kabuklı ceviz 9 ay boyunca 3 4 tane ye dedi :) haberiniz ola sizlerinde yiyin garrriiii =)
kızlar birde bünye meselesiymiş ama yinede bilgilendirmek istedim çiğ şekilde aşırı maydonoz yememeliymişiz , söktürücü özelliği olduğundan bazı bünyede ALLAH KORUSUN düşük etkisi yapabiliyormuş ..
öyle saçmasapan herşeye takıldım..kayınvalidemlerin eski yaptıkları geldi aklıma..oturdum ağladım ağladım durdum..eşime de saydım bi ton laf..bana bi gün olsun kendine dikkat et demeyenler şimdi bebeğe dikkat et diyolar dedim..sen önemli değilsin bebek bizim için önemli der gibi gözüme sokuyolar dedim..demesinler istemiyorum sormasınlar bebeğimi de dedim..çok çok sinirlendim çok üzüldüm ama..kendime de kızdım sonra neden takıyorum kafama diye..yani tam hamilelik bunalımına girdim cumartesi günü..:2:
hormonlar nedeniyle hamilelikte daha hassas oluyor insan
düşünmemeye çalış eskileri.yeni bir sataşma durumu yoksa kaygananın düşünmemeye çalış.
varsa da sıkıntı bir derdim var başlığına yaz rahatla canım.
sen strese girersen bebegin de girer
malesef cadı kaygananalar hayatı hep zehir ederler.
seni düşünmez bebeği düşünür!!
beni düşünmeyen evladımı düşünecek sanki
herşeyimin içine etti..kınamın da düğünümün de balayımın da..onlar aklıma geldikçe çılgına dönüyorum..hamileliğim ya da bebeğim doğduğunda ( Allah nasip eder doğumunu inşallah) yine bana zehir eder diye korkuyorum..o yüzden sanırım bu öfkem..ama dünkü yaşadıklarımdan sonra hiçbir şeyi kafama takmamaya karar verdim..bişey demeye kalkarsa da cevabını verip susturucam..çünkü hiçbirşey bebeğimden daha önemli değil..allah cadı kaynanaların gazabından hepimizi korusun..AMİNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?